home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Бохеми

м. Язовира - до писта " Малката стена ", Пампорово
Кухня: Европейска Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

За "Бохеми"

В ресторант „Бохеми“, на 1750м. надморска височина, сред пословичната красота на Родопа планина и чистия въздух, може да се насладите на спокойствието на планината и на топлината на слънчевите лъчи и през зимата и през прохладното лято… И ние, за да Ви благодарим, че  уважихте семейния ни ресторант,  ще се погрижим за Вас, като Ви предложим домашно приготвена храна.

Сред предложенията в менюто ни може да намерите за всеки по нещо. Ще се сгреете с топла супа, а тематично за Родопите, ще Ви предложим качамак, клин и пататник – всичко приготвено на момента. Ще предложим и нашата домашна баница от ръчно точени кори и сирене, а през зимата предлагаме подходящото за сезона свинско джоланче с кисело зеле и пикантни свински ребърца с местни картофки, крехко телешко печено от бозайник и още куп вкусотии. Истински и домашно приготвени са и лютеницата и кълцаното кьопоолу, маринования патладжан, мешената и царската трушия. С атрактивни десерти може да Ви изненадаме, както и традиционни такива като например: истинско домашно подквасено овче мляко, рачел от тиква - такъв какъвто го помним от едно време, тиквеник, домашно приготвени сладка и други.

Нашата идея е да си приготвяме всичко по домашно му, за да е вкусно и истинско, като по този начин искаме да Ви накараме да се чувствате като удома си, да задоволим вкуса и на най-взискателните ни клиенти, като предложим добра услуга и доставяйки голяма стойност за клиента. А удовлетвореността на хората ни кара да не спираме да глезим българския турист вече над 25 години.

Винаги с усмивка, уважение и топло гостоприемство посрещаме тези, които решиха да ни се доверят. През всичките тези години нахранихме много хора, запознахме се с доста от тях и всяка година се срещаме тук и си казваме по някоя блага дума, станахме приятели. Искрено се раздаваме, за да направим ваканцията Ви – и зимната и лятната, още по-добра и много се радваме, когато сте доволни от храната и обслужването… защото виждаме, че нашата работа тук е от значение, като това ни кара да сме доволни, че правим нещата по правилния начин.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Телевизор, Домашни любимци и Брънч меню
Начини за плащане: в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време:
09:00 - 16:00
09:00 - 16:00
09:00 - 16:00
09:00 - 16:00
09:00 - 16:00
09:00 - 16:00
09:00 - 16:00
09:00 - 16:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Няма добавени коментари.
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса