home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Kakapo Bistro

ул. "Шипка" №46, София
Кухня: Европейска Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

aleksandra aleksandrova
Заведението е ОК,но като за цените не е нещо особено. Добра идея би било да имат различни вечерни предложения, тъй като основното меню е много оскъдно и ако отидеш веднъж няма да има голям смиъл да отидеш пак в рамките на сезона.... Виж повече

За "Kakapo Bistro"

Здравейте, аз съм Какапо! Който не е чувал за мен, трябва да знае, че аз съм единственият здраво стъпил на земята папагал, а не поредният летящ в облаците повтаряч. 
В продължение на милиони години, породата папагали Какапо живели безгрижно и щастливо в Нова Зеландия, но когато първите мореплаватели откриват тези невероятни земи с изключителна природа и разнообразие от екзотични видове, те започват да пътуват до там, а с тях пътували и рахлични хищници котки, плъхове, порове и др., които започнали да ловуват Какапо. Когато хората се усетили, вече били останали малко над сто птици от тази уникална порода.
 
Докато обикалях в търсене на моята любима храна, стигнах до България, където има изобилие от прекрасни продукти: зеленчуци, плодове, млечни, месни, морски и др., а покрай храната открих и виното, и така реших да си свия гнездо. В него заедно с моя екип от професионалисти с най-модерна техника, приготвяме и сервираме за Вас невероятно вкусни ястия, съчетани с добре балансирани вина, за да може максимално да се потопите в моята прекрасна компания.
Допълнителни опции: Лятна градина/тераса
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време: 10:30 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

aleksandra aleksandrova
София / 05 Март / 16:00 ч.
Заведението е ОК,но като за цените не е нещо особено. Добра идея би било да имат различни вечерни предложения, тъй като основното меню е много оскъдно и ако отидеш веднъж няма да има голям смиъл да отидеш пак в рамките на сезона....
Елена Вълчанова
София / 16 Февруари / 22:01 ч.
Останахме очаровани - от храната, приятното и много любезно обслужване и топлата, модерна и комфортна атмосфера. С удоволствие ще посетим отново.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса