home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Q-Ftetaria

Ангел Кънчев №1, втори етаж, София
Кухня: BBQ и Домашна Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Десислава Антова
Виж повече

За "Q-Ftetaria"

Усетете Q-Ftetaria! Вкусно хапване и неповторима атмосфера в центъра на София. 

Стилът ни е шантав, кухнята също. Мислите си, че името загатва за менюто, но ще има много изненади. Високи тавани, широки пространства, леко американски стил, примесен с модерен градски софийски дух, красива лаунч музика, отворена тераса и разнообразна кухня. Менюто ни включва различни салати, меса, вегетариански ястия, разядки, сирена, мезенца, тапаси и други вкусотии.

Q-Ftetaria е не само място за хапване, но и подходящо място за срещи с приятели или бизнес партньори. Предлагаме барова част с удобни високи мебели, подходящa за онези сладки срещи на винце и сиренце в добра компания.

А нашите продукти… био зеленчуци от градинката на баба, млечни продукти от Добрев, меса от кланица с произход, пилешко месо и яйца от свободни кокошки.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време: 12:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Десислава Антова
София / 01 Април / 14:13 ч.
Славка Белова
София / 15 Февруари / 14:43 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Прекарахме си чудесно. Телешките кюфтета и морковеният чипс бяха много вкусни. Обслужването беше на ниво. Беше топло, въпреки студеното време навън. Препоръчвам ресторанта!

Милена Златарова
София / 23 Декември / 16:51 ч.

Всичко беше перфектно. Приятна и спокойна обстановка, вкусна храна, изключително любезно обслужване. Бяхме посрещнати с внимание, отстъпката беше коректно отразена в сметката, за което бяхме уведомени специално от сервитьорката. Накрая се оказа, че кафетата, които бяхме поръчали заедно с десерта, са комплимент от заведението. Много приятна изненада!

Даниела Стоянова
София / 25 Май / 15:32 ч.
Александър Серафимов
София / 30 Декември / 10:29 ч.
Заряна Димитрова
София / 22 Октомври / 14:07 ч.

Всичко бе страхотно и вкусно!

Venelina Uzunova
София / 18 Август / 14:07 ч.
Страхотно заведение с изключително приятна и модерна обстановка и вкусна храна.
Анастасия Димитрова
София / 04 Август / 10:02 ч.

Чудесно!

Elitsa yovkova
София / 22 Юни / 14:19 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обстановката и храната са супер, но обслужването и кухнята изключително бавни, чакахме повече от час вечерята, повече от 20 минути чакахме напитки

Симеон Бончев
София / 16 Април / 01:13 ч.
Ангелина Александрова
София / 26 Март / 23:27 ч.

Чудесно място, мили хора, вкусни кюфтета и тъмен "Гримберген". Йей!

Борислава Алексиева
София / 14 Март / 09:44 ч.
Galina Tasheva
София / 14 Март / 09:21 ч.
Страхотно местенце с много вкусна храна. Малко трудно се открива, ако не си го посещавал друг път. Липсваха някои неща от менюто, но всичко останало, което консумирахме, беше много вкусно. Препоръчвам кюфтетата Манго Джери и десертите им - печен чийзкейк със сладко от вишни и шоколадова торта.. :)
Боряна Байчева
София / 09 Март / 14:20 ч.
Илияна Жаблянова
София / 17 Февруари / 10:19 ч.
Много вкусна храна, вежлив персонал, заведението е просторно и интересно. Препоръчвам за любителите на кюфтета и не само!
Десислава Михайлова
София / 15 Ноември / 11:16 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Бях изненадана колко е просторно мястото, на пъпа на София. Отлична аспирация! Семпло, но много оригинално меню. Отлично място за сбирка с приятели!

Румен Ганев
София / 18 Юли / 20:05 ч.

Много добри кюфтета и пържени картофи. Персонала също се представя на ниво.

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса