white_arrow
Количка
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
към количката Общо: 22.62лв.
home image
Количка
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Манастирска Магерница

ул. Хан Аспарух 67
Рейтинг
Кухня: Българска Национална и Българска Район: Център Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Mariush
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Изключително бавно обслужване (разбирайте 45 мин чакане за една ракия, за храната да не говорим) и изненади в сметката. Качеството на храната е ОК, но не на нивото на цените.

Виж повече

За ресторанта

Добре дошли в уютната автентична атмосфера на българския дом от миналото, изпълнен с уханието на вкусните гозби, които сякаш симпатична старица, приседнала до огнището, готви с любов за Вас. 

 

Ресторант Манастирска магерница предлага тишина и спокойствие в центъра на София. Едно кътче, което Ви откъсва от забързаното ежедневие и Ви пренася в спокойната обстановка на родната къща.

 

Вашето единствено задължение е да се насладите на вкусните гозби, доброто обслужване и гостоприемството на екипа от професионалисти и всичко това на цени достъпни за всеки !

 

допълнителни опции: Бебешко столче, Телевизор, Зимна градина (зала за пушачи) и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време: 10:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Mariush
София / 24 Май / 14:45 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Изключително бавно обслужване (разбирайте 45 мин чакане за една ракия, за храната да не говорим) и изненади в сметката. Качеството на храната е ОК, но не на нивото на цените.

Margarita Aleksandrova
София / 19 Декември / 16:22 ч.
Христина Минчева
София / 13 Ноември / 18:12 ч.
6+
Калина Кръстева
София / 23 Октомври / 21:42 ч.
The food was horrible the grill tasted like it had been heated in a microwave. The waiting time was enormous and the prices were extortionate. It is a tourist trap. A place that serves horrible food at extortionate prices. I would never go there again. Храната е ужасна. Цените като за туристи. Не препоръчвам да се ходи там в никакъв случай!
Ваня
София / 21 Октомври / 18:27 ч.
Виолета Иванова
София / 06 Октомври / 13:38 ч.
Много вкусно. Добро обслужване. Пак бихме посетили.
Христина Минчева
София / 16 Септември / 14:27 ч.
Ще се наложи да се повторя с коментара си, но си е самата истина - много сме доволни всички, гостите ми - чужденци бяха очаровани и изкараха страхотно!
Христина Минчева
София / 01 Септември / 14:08 ч.
Както винаги доволни! Чудесно място за семейни, приятелски и бизнес срещи.
Natasha Miteva
София / 14 Август / 09:52 ч.
Приятна обстановка и чудесна кухня естетически поднесена.
diana
София / 10 Юни / 12:36 ч.
Ресторантът определено е загубил много от своето реноме. Дивечовото месо, което ни поднесоха беше много изсушено, всичко се приготвя с тежка марината.
Христина Минчева
София / 08 Май / 11:01 ч.
Margarita Aleksandrova
София / 26 Април / 09:31 ч.
Christina Manolova
София / 27 Март / 13:05 ч.
Посещавала съм ресторанта и преди резервацията, направена през rezzo. Ценовият му клас е над средния и претенциите му са за висок клас ресторант. След последното ми посещение, определено ме изгубиха като клиент. Заявката за вътрешна зала не беше изпълнена, което мога да приема, че не е проблем. Причината да ни настанят в зимната градина предполагам е била в това, че двама души обслужваха цялото заведение. Храната беше добра, но чакахме да ни сервират почти час. Някои от основните дойдоха много по-късно. Организацият по сервиране и отсервиране на масата нямаше. Не бих препоръчала за специален повод.
Kameliya Borisova
София / 25 Март / 12:04 ч.
Доволни сме.Чудесно обслужване, много добра кухня и прекрасен интериор.Ще го посетим отново!
Севделин Манчев
София / 22 Март / 21:49 ч.
Много приятно място, достатъчно пространство, добър интериор. Храната беше хубава, ял съм и по-добра. Имаше комплимент- по един аперитив след вечеря, което, не успя много да компенсира забавяхето на поръчката и завишените цени на ястията. Оценка 4 от 5
Самуил Филипов
София / 21 Март / 08:57 ч.
Бих казал просто "Ок". Храната беше прилична, от обслужването има какво да се желае. Мастото със сигурност не е лошо, но нещо определено ми липсва, за да оценя с 5 звезди.
Елиз
София / 17 Март / 08:22 ч.
Идеален неделен дъждовен следобед! Кухнята беше превъзходна и си заслужаваше изчакването. Личеше си че всичко се приготвя на момента и с отношение. Хареса ми спокойствието на персонала и липсата на припряност, въпреки непрестанните ни въпроси и претенции - всичко беше посрещнато с усмивка и разбиране.
Христина Минчева
София / 14 Март / 17:40 ч.
Илия Илиев
София / 13 Март / 14:39 ч.
Добро обслужване, добра храна, но сравнително скъп за нашите стандарти
Николай Гоцев
София / 05 Март / 12:07 ч.
Перфектно обслужване и много вкусна традиционна храна! Силно препоръчвам.
Христина Минчева
София / 29 Февруари / 08:20 ч.
Иван Пчеларов
София / 22 Ноември / 18:24 ч.
Росимир Падалски
София / 15 Октомври / 19:08 ч.
Весела Пенкова
София / 13 Юли / 13:01 ч.
Приятна атмосфера и добро обслужване.
Georgi Sokolov
София / 12 Юли / 11:20 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Вкусна храна, но с неоправдано завишени цени (поне според мен), а с огромното меню ни отне 30мин да се ориентираме и поръчаме. Добро обслужване и относително приятна обстановка. За съжаление за пореден път ми се случва да не бъде включена уговорената отстъпка в сметката и да не получа касов бон.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиента установихме, че при пристигане в ресторанта е уведомил персонала, че резервацията е направена с ReZZo.bg, но при поискване на сметката не е предоставил SMS-a или e-mail-а, който е получил за потвърждение на резервацията. Това е едно от основните правила за ползване на отстъпка, описани в страницата на всеки ресторант и при потвърждение на всяка резервация. Това е и причината, поради която се е получило объркването.

boris onov
София / 06 Юли / 16:15 ч.
Николай Славчев
София / 26 Юни / 14:36 ч.
Много богат избор, че чак плаши. Всичко е на високо ниво.
Евгения Георгиева Георгиева
София / 26 Юни / 11:41 ч.
Приятно, уютно, вкусно!
Младен Младенов
София / 18 Юни / 12:31 ч.
Прекрасна кухня и обслужване. Горещо препоръчвам!
Деси Божилова
София / 08 Юни / 07:15 ч.
Прекарахме чудесно в градината на ресторанта. Поръчахме храна от арменската кухня. Беше интересна и вкусна. Обслужването беше на ниво и ни направиха отстъпката от направената резервация чрез Rezzo
Slaveya Dimova
София / 17 Май / 05:57 ч.
Всичко е много вкусно, прясно, свежо! Уютно и любезен персонал!
Margarita Sokolova
София / 11 Май / 14:09 ч.
Прекрасно място!
Svetoslav
София / 13 Април / 05:47 ч.
Най-добрия български ресторант в София. (The best authentic restaurant in Sofia)
Александър Лозанов
София / 14 Март / 21:28 ч.
Когато отидохме от заведението не знаеха, че имаме резервация. Обслужването беше бавно и под всякаква критика (с напомняне по няколко пъти за поръчките, докато ги пуснат). Носеха първо основното и след това салатата. Сервитьорът искаше да вземе всички поръчки наведнъж, а не всеки да си поръча като си избере. Подаваха яденето през хората, някои чинии бяха мазни отдолу. В допълнение - цените са доста високи за предлаганите порции, което щеше да е нормално при едно добро обслужване (тоест плащаш за обслужване, а не за храна).
Andrey Stoychev
София / 04 Март / 06:02 ч.
Всичко беше перфектно, а храната изключително вкусна. Препоръчвам ресторанта, както и използването на Rezzo!
Мигуела Григорова
София / 03 Март / 14:43 ч.
Отлично и бързо обслужване. Хубава кухня.
Aleksandar Stavrev
София / 02 Март / 12:42 ч.
Препоръчвам ресторанта. Страхотна обстановка, уникално меню и добро обслужване.
Кръстьо Станчев
София / 01 Март / 13:20 ч.
Great traditional Bulgarian food, nicely decorated, but the menu is a bit long to read :) Otherwise, definitely worth it
Йордан Колев
София / 24 Февруари / 05:36 ч.
Храната и обслужването бяха на ниво. Вината са по-скъпи отколкото предполага категорията на заведението. Менюто РАЗОЧАРОВА! Уби ни апетита докато го прочетем!
Ени Гълъбова
София / 23 Февруари / 13:39 ч.
Нов необучен персонал,развалили са и кухнята за мое голямо съжаление
Margarita Aleksandrova
София / 23 Февруари / 05:38 ч.
Много сме доволни от обслужването и качеството на храната!
Покажи всички коментари
направете вашата резервация с до 20% отстъпка

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г?
Деца до 12г.:
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка
резервирай маса