home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Piano Bar Sinatra Burgas

ул. Александровска 21, Бургас
Музика: Live music, Рок, Поп, Джаз, БГ и Естрада Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Десислава Гинева

Много ни хареса!

Виж повече

Събития

Live music с Тома, Мария, Стоян и Тони

Live music с Тома, Мария, Стоян и Тони

Виж повече
резервирай сега Избрано

Приятели, каним ви в пиано бар Синатра да се отърсим от ежедневието и да се забавляваме заедно в ритъма на любимата си музика на живо. 

За доброто настроение на всички ще се погрижат:

Тома Здравков – вокал

Мария Величкова - вокал

Стоян Джаферов - китара и вокал

Антон Антонов – пиано

Очакваме Ви! 

вход: 10 лв.

 Любо Киров І Live

Любо Киров І Live

Виж повече

Поради големия интерес, певецът с един от най-красивите гласове на съвременната българска поп музика Любо Киров ще се качи отново на сцената на пиано бар Синатра.

 Имаме удоволствието да ви поканим на един страхотен #ранен концерт, където ще може да се потопите в магията и харизмата на неговото творчество и присъствие.

Очакваме ви да се забавляваме заедно!

22.01.2022 І събота 

вход: 30-40 лв.


oтваряме в 21:00ч. 

резервациите се пазят до 21:30 ч. 

изпълнителите започват след 22:00 ч.


 

За "Piano Bar Sinatra Burgas"

Приглушена светлина, уютна атмосфера и лайф изпълнения -  една вечер, за която всички мечтаем в края на работната седмица. Пиано барът е ориентиран към хора, които искат да се наслаждават на качествена музика  на  живо и да се забавляват истински.

Верига пиано барове Синатра съществуват  от 16 год. в България, в градовете София, Варна, Пловдив и Бургас.

Запазената марка на пиано баровете са пеещите бармани и сервитьори. Живата музика и уникалният спектакъл от пеещия персонал правят заведенията единствени по рода си. Доброто настроение в „Синатра” е поверено на признати имена от българската поп и рок сцена като Мюзик Айдъла на България Тома Здравков, Георги Арсов от група Атлас, Дани Огнянов , Васил Стоянов от Мюзик  Айдъл, Славина Калканджиева от Гласът на България, Северин Георгиев, виртуозния китарист Евгени Желязков и много други. 

На сцената на Синатра всяка седмица гостуват най–големите имена от българската музикална сцена: Георги Христов, Любо Киров, Миро, Графа, и много др.

Пиано барове Синатра е предпочитано място на голяма част от светския елит, гости на веригата са били президентите Владимир Путин, Дмитрий Медведев и Георги Първанов, също и Бойко Борисов, Сергей Станишев,Стефан Данаилов ,Йосиф Кобзон. Уесли Снайпс, Джейсън Стейтъм, Жан Клод Ван Дам, Ерик Робъртс, Бен Крос, братята Болдуин, носитеят на „Оскар” Куба Гудинг Джуниър,Денис Родман, Джо Лин Търнър, Ричард Клайдерман и др. 

Пиано бар Синатра…направете впечатление!

 

Важно!

* Клубът не гарантира седящи места, отговарящи на съответния брой хора за резервация!

* Отстъпките в заведението не важат за тютюневи изделия.

Допълнителни опции: Подбрана винена листа, Музика на живо, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Паркинг
Работно време:
Не работи
Не работи
22:00 - 04:00
22:00 - 04:00
22:00 - 04:00
22:00 - 04:00
Не работи
Не работи

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Десислава Гинева
Бургас / 21 Ноември / 21:49 ч.

Много ни хареса!

Anton Kirev
Бургас / 03 Октомври / 15:34 ч.
Чавдар Бонев
Бургас / 03 Юли / 13:00 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не ни направиха 10% отстъпка ????

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да напомни за резервацията и отстъпката и поради тази причина не се е възползвал от нея.

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса