home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Djini Bar & Dinner

ул. Верила №3, София
Кухня: Интернационална и Суши Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Мария Касабова
Виж повече

За "Djini Bar & Dinner"

Djini Bar & Dinner е невероятна комбинация от стил и уют съчетано в приказна атмосфера с първокласно обслужване и божествено вкусна храна!

Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Наргиле бар и Паркинг
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време: 10:00 - 23:30

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Мария Касабова
София / 10 Юли / 15:51 ч.
Анна Здравкова
София / 22 Юни / 10:32 ч.
Яна Соколова
София / 21 Юни / 15:41 ч.

Персоналът не беше адекватен и любезен, както хостесата, така и сервитьорите.

Звезделина Халтъкова
София / 31 Май / 18:35 ч.

Обстановката е хубава, храната,в по-голямата си част, е доста вкусна! Разнообразно и интересно меню... Но наистина човек трябва да се зареди с търпение, защото нещата стават доооста бавно...

Мария Касабова
София / 28 Май / 14:07 ч.
Лидия Маринова
София / 04 Май / 18:05 ч.

Заведението е с модерен интериор, добра храна и много добър персонал. Не ми допадна съчетаването на вечерята ни с дим от наргилета. Не бях подготвена за такъв тип заведение. Явно таргет групата са младите хора, които по-скоро се чувстват като на наргиле-бар, отколкото в заведение за хранене.

Мария Попинска
София / 23 Април / 08:26 ч.
Приятна обстановка, вкусни ястия, любезен персонал
Симона Иванова Иванова
София / 10 Март / 14:21 ч.
Единствения сериозен минус е ,че имат изключително бавно обслужване..чакахме храната ни 1 час и 10 мин...недопустимо е! Обстановката и храната са страхотни
Hristina Bankova
София / 03 Март / 22:33 ч.
МАРТИН ТАКЕВ
София / 02 Март / 19:23 ч.

В списъка с резервации не присъстваше нашата, за да излезе от положение хостесата ни настани на 3ти етаж, въпреки че бях резервирал основна зала. Залата на 3ти етаж нямаше хора и е меко казано странно (като в стая за гости). Обясниха ни, че на първия етаж е само с резервации и за повече хора (5-6 човека). Останах с много негативно впечатление.

Отговор от ReZZo.bg:

От ресторанта поднесоха своите извинения на клиента относно причиненото неудобство.

Никол Вълчева
София / 24 Ноември / 14:03 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса