home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Djini Bar & Dinner

ул. Верила №3, София
Кухня: Интернационална, Турска и BBQ Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Десислава Петрова
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

За първи път посещавам това заведение. Изключително очарована съм от обстановка, вкусна и добре поднесена храна ,музиката е на ниво страхотно приятно джаз звучене на саксофон и цигулка горещо препоръчвам на всички

Виж повече

Оферти и празнични куверти

Djini New Year

Три варианта на меню

резервирай сега Избрано Без предварително плащане

DJINI Bar&Dinner Ви кани да посрещнем новата 2022 година в страхотната компания на Оркестър Карандила и маестро Маринов. Подарете си незабравимо преживяване в приказна атмосфера и неповторими ястия приготвени от шеф Лука Михов.

 

За "Djini Bar & Dinner"

Djini Bar & Dinner е невероятна комбинация от стил и уют съчетано в приказна атмосфера с първокласно обслужване и божествено вкусна храна!

Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Наргиле бар, Паркинг, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време: 10:00 - 23:30

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Десислава Петрова
София / 29 Ноември / 12:12 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

За първи път посещавам това заведение. Изключително очарована съм от обстановка, вкусна и добре поднесена храна ,музиката е на ниво страхотно приятно джаз звучене на саксофон и цигулка горещо препоръчвам на всички

Деси
София / 30 Август / 12:14 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обстановка ми хареса, хравата - не.

Маргарита Василева
София / 29 Август / 17:34 ч.
Мария Касабова
София / 10 Юли / 15:51 ч.
Анна Здравкова
София / 22 Юни / 10:32 ч.
Яна Соколова
София / 21 Юни / 15:41 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Персоналът не беше адекватен и любезен, както хостесата, така и сервитьорите.

Звезделина Халтъкова
София / 31 Май / 18:35 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обстановката е хубава, храната,в по-голямата си част, е доста вкусна! Разнообразно и интересно меню... Но наистина човек трябва да се зареди с търпение, защото нещата стават доооста бавно...

Мария Касабова
София / 28 Май / 14:07 ч.
Лидия Маринова
София / 04 Май / 18:05 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Заведението е с модерен интериор, добра храна и много добър персонал. Не ми допадна съчетаването на вечерята ни с дим от наргилета. Не бях подготвена за такъв тип заведение. Явно таргет групата са младите хора, които по-скоро се чувстват като на наргиле-бар, отколкото в заведение за хранене.

Мария Попинска
София / 23 Април / 08:26 ч.
Приятна обстановка, вкусни ястия, любезен персонал
Симона Иванова Иванова
София / 10 Март / 14:21 ч.
Единствения сериозен минус е ,че имат изключително бавно обслужване..чакахме храната ни 1 час и 10 мин...недопустимо е! Обстановката и храната са страхотни
Hristina Bankova
София / 03 Март / 22:33 ч.
МАРТИН ТАКЕВ
София / 02 Март / 19:23 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

В списъка с резервации не присъстваше нашата, за да излезе от положение хостесата ни настани на 3ти етаж, въпреки че бях резервирал основна зала. Залата на 3ти етаж нямаше хора и е меко казано странно (като в стая за гости). Обясниха ни, че на първия етаж е само с резервации и за повече хора (5-6 човека). Останах с много негативно впечатление.

Отговор от ReZZo.bg:

От ресторанта поднесоха своите извинения на клиента относно причиненото неудобство.

Nicolevulcheva@abv.bg
София / 24 Ноември / 14:03 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса