home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Rossini

ул. "Г.С. Раковски" №174, София
Кухня: Италианска Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Марио Б

Храната беше много вкусна. Обслужването е чудесно. Имаше концерт, но имахме ангажимент и тръгнахме преди да започне. Със сигурност ще посетим ресторанта отново.

Виж повече

За "Rossini"

„Очарователно“ е първата дума, която изниква в съзнанието ни, попадайки в света на Rossini.

Това е новата градска находка за автентична италианска кухня в София. В специално подбраното меню ще намерите добре познати класики, съчетани с модерна авторска кухня, вдъхновена от последните тенденции в изтънчената италианска кулинария. Винената листа, изготвена специално от сомелиер на България, включва както подбрани бутилки от характерни за Италия винени региони, така и превъзходни родни сортове, бутилирани от утвърдени български изби.

Може да оставите небцето си да се наслади на всяко едно от изкусителните предложения в просторната зимна градина, обединила в себе си пейзажи на средиземноморски лозя, красотата на изящния витраж и топлината на тухлените зидове със запленяващи винени колони разположени по тях.

Прекрачвайки прага на къща „Rossini“, гостите попадат в уютните кокетни стаи, които предлагат спокойствието на една гостоприемна обстановка, подходяща както за дългоочакваните семейни вечери, така и за изискани бизнес срещи и отпразнуване на значими за всички ни събития.

Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Шеф готвач, Подбрана винена листа, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време:
12:00 - 22:00
12:00 - 22:00
12:00 - 22:00
12:00 - 22:00
12:00 - 22:00
12:00 - 22:00
12:00 - 22:00
12:00 - 22:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Марио Б
София / 19 Април / 18:01 ч.

Храната беше много вкусна. Обслужването е чудесно. Имаше концерт, но имахме ангажимент и тръгнахме преди да започне. Със сигурност ще посетим ресторанта отново.

Ralitsa Zdravkova
София / 18 Април / 14:05 ч.
Храната не беше лоша, но нищо по-различно от всички други подобни ресторанти. Отстъпка от 10% нямаше. Обстановката е приятна, но имаше две деца, които свиреха на пияното по-точно си играеха и натиската клавишите и беше малко неприятно за останалите гости. Никой не им направи забележка, лично ние нямаме против това децата да се забавляват, но когато си седнал на спокойна вечеря не е много хубаво и леко дразни. Като цяло не бихме посетили отново, нямаше нещо, което да ни впечатли.
Velislav
София / 12 Март / 18:36 ч.

Сметката не беше с 10% отстъпка, макар че ресторанта разбра, че съм с резервация от Реззо.

Отговор от ReZZo.bg:

Благодарим Ви за обратната връзка! След корепсонденция с колегите, установихме, че погрешка не са отбелязали отстъпката към сметката. От Rossini поднасят своите искрени извинения относно причиненото неудобство. Клиентите ще бъдат компенсирани при следващо посещение.

Ясен Турсунов
София / 16 Февруари / 20:15 ч.

Много уютно място. Храната и обслужването са чудесни. пак ще наминем :) Благодаря ви

Hristina Bankova
София / 12 Февруари / 16:33 ч.

Перфектно обсолужване, вкусна храна

Иван Начков
София / 31 Януари / 15:57 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не ми направиха заявената от резо 10% отстъпка, останалото беше горе долу наред!

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Ако не следвате това условие от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви. След кореспонденция с клиента и ресторанта установихме, че е пропуснал да спази това условие и поради тази причина не е получил отстъпката към своята резервация.

Rayna Ivanova
София / 27 Януари / 14:20 ч.

Обслужването беше на ниво, атмосферата приятна, а храната много вкусна! Единствените ми 2 забележки са дребни. По отношение на осветлението ми се стори твърде ярко, може крушките да бъдат една идея по-слаби за още по-приятна атмосфера. И по отношение на крем брюлето, не беше на ниво, беше със сипкава консистенция, а трябва да е идеално гладко.

Ива Трифонова
София / 15 Януари / 14:27 ч.

Любимо заведение в София! И при последното посещение мога да потвърдя - прекрасна атмосфера, много вкусна и автентична италианска кухня (задължително пробвайте талиателите с телешко и манатарки и тирамисуто) богат избор от вина, любезен персонал... За пореден път оставам очарована от този ресторант, 5 звезди не стигат за оценка! ????

Даниел
София / 10 Януари / 08:51 ч.

Ресторанта е хубав и кухнята е супер. Но този път основната зала имаше отвратителна миризма на канал и екстременти. Ако не оправят този проблем да няма миризма няма да посещавам вече този ресторант.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и Rossini бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението, като те ни увериха, че ще вземат всички необходими мерки за да не допускат подобен тип ситуации вбъдеще.

Елена Вълчанова
София / 22 Декември / 17:28 ч.

Мястото е с много приятен интериор. Но имаше какво да се желае от сервиза - бяха пропуснали част от поръчката, основните идваха с предястията и салатите, въпреки че изрично бяхме помолили да се забавят. Някои от нещата в менюто липсваха, което беше разочароващо, основните макар и вкусни бяха изключително солени. Въпреки че бяхме настанени в основна зала, вътре влизаше дим от цигари и духаше, до степен че беше неуютно. Мястото има потенциал, но мисля, че е необходимо да се вложи повече старание в изпълнението на идеята.

вероника антова
София / 14 Декември / 15:14 ч.

За втори път посещавам Rossini и няма да е последен! Много уютно, подредено с вкус и внимание към детайла заведение. Адмирации за дизайна. Менюто също заслужава особено внимание. Изключително вкусна паста, прекрасно меландзане, салати и изкусителни фокачи. Препоръчвам горещо! А! и запеченото проволоне също е деликатес и прекрасен съпровод за бялото вино!

Иглика Славчева
София / 14 Октомври / 17:33 ч.
Обслужване на ниво, вкусна храна и приятна атмосфера. Препоръчвам!
Йохана Съботинкова
София / 01 Октомври / 16:08 ч.
Стоян Ангелов
София / 27 Септември / 17:42 ч.
Топ място! Приятна атмосфера и много вкусна храна
Glory Veselinova
София / 17 Септември / 11:05 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Благодарим на ReZZo и на ресторант Rossini за прекрасната вечер, която ни подариха. Обслужването е бързо, персонала мил и усмихнат, а храната е великолепна. Препоръчвам и ще резервираме с ReZZo отново!

Иван Начков
София / 11 Септември / 23:30 ч.
Чудесно място, останахме очаровани от кухнята и обслужването. Определено ще го посещаваме отново.
Иглика Славчева
София / 03 Септември / 14:20 ч.
Denitsa
София / 19 Юли / 11:03 ч.

Страхотна храна и много добро обслужване

Ivelin Borisov
София / 12 Юли / 21:07 ч.

Имахме семеен празник, вечеря за двама - поръчахме салата с рукола, круши и горгонзола и салата с козе сирене и рачел от тиква - и девет бяха отлични. Основните ястия бяха пиле салтимбока и стек от червен тон, пилето беше много добре приготвено, рибата също, малко изненадваща беше гарнитурата от капоната. Пино Гриджо Алтурис беше съвсем точен избор към храната. Вместо десерт пихме по чаша Айс Ризлинг, Царев брод, Провадия и ... аз пих още една. Много добро обслужване, незабележимо, но точно навреме. Спокойно място в центъра. Препоръчвам на всички любители на италианската кухня и не само на тях.

Емануил Гоцев
София / 09 Юли / 21:57 ч.

Чудесно заведение, страхотна храна и любезен персонал. Определено ще повторим

Даниел
София / 19 Юни / 18:36 ч.
Огнян Цонев
София / 08 Юни / 14:56 ч.
Мая Хайрабедян
София / 02 Юни / 12:54 ч.
Обстановката е прекрасна, обслужването е на ниво и храната беше чудесна, докато се придържахме към традиционните италиански пица и паста. Уви от към основни нещата не стояха така. Поръчахме пепър стек, обявен съвсем класичски с телешко бон филе. Нямаше нищо общо с бон филе, месото беше изключително жилаво, освен това безвкусно, не струваше и стотинка от цената, която платихме! Недоволството ни не беше отбелязано с нещо повече от "Ще предадем на готвача".
Таня Атанасова
София / 28 Май / 14:02 ч.
Hristina Bankova
София / 21 Май / 14:24 ч.
Приятна атмосфера, вкусна храна, ненатрапчиво, любезно обслужване
Даниел
София / 16 Май / 19:02 ч.
Много хубав ресторант!!!
Иглика Славчева
София / 10 Май / 09:50 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса