home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Клуб на Докера

Пристанище Варна, Варна
Кухня: Българска и BBQ Район: Морска Гара Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Miroslava Georgieva
Виж повече

За "Клуб на Докера"

Клуб на Докера! Скара-бира ресторант за морски и кулинарни истории…

Роден в индустриална среда сред спомени за дълбоки води, далечни морета и безценни товари.  Днес Колектива тук намират явка за почивка. Нещо да се хапне, нещо да се пийне, добре да се попее. Всеки петък и събота устройваме културно-масови вечѐри с вокално-инструментална програма! Готвим за обяд любими манджи. Има постно. Има месно!
Големи са ни BBQ деликатесите. Много са ни бирите. Люти са ни ракиите. Пивко ни е виното!
Прецизно избираме месото за нашите кюфтета, кебапчета, наденици и шницели. Сами го мелим и овкусяваме. Картофите са ни пресни. Пиперът ни е печен. Бахурът - традиционен. Свинските бузи и сланината солим сами. Броим дните да узреят. Менюто ни е сезонно!
В Клуб на Докера има ред и той гласи „Качественият отдих - гаранция за трудови успехи”, а „Бързата работа - срам за докера”! Да ви е сладко! Варна. Пристанището.

 

Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса, Романтичен, Бебешко столче, Шеф готвач, Подбрана винена листа, Гледка към морето, Паркинг, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време:
11:00 - 00:00
11:00 - 00:00
11:00 - 00:00
11:00 - 00:00
11:00 - 00:00
11:00 - 00:00
11:00 - 00:00
11:00 - 00:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Miroslava Georgieva
Варна / 25 Август / 18:02 ч.
Галя Проданова
Варна / 22 Август / 14:37 ч.

Всичко беше чудесно. Препоръчвам!

Гергана Мануел
Варна / 20 Август / 14:18 ч.
Страхотни Сте !
Теодора Кирилова
Варна / 16 Август / 14:04 ч.
Елена Пъргавелова
Варна / 02 Август / 14:26 ч.

Прекрасно обслужване и много вкусна храна!

Rumen Arabadzhiev
Варна / 03 Юли / 19:56 ч.

Съжалявам за отменената резервация, но скоро ще посетим заведението! Благодаря!

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса