home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Ganvie Beach Club

плаж Ganvie, к.к. Албена, к.к. Албена
Кухня: Суши, Авторска и Европейска Район: Плажна зона Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Miloslava Nedyalkova
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Bqha mi oburkali rezervaciqta...edna ot servitiorkite dori doide da ni pomoli da napusnem ce imalo druga rezervaciq na naseto mqsto..... vupreki ce v rezervaciqta pise 15% otstupka ot smetkata izobsto ne ni bese napravena takava

Виж повече

За "Ganvie Beach Club"

Ganvie Beach Club е "плажното бижу" на Албена. Ако сте почитатели на екзотичния дизайн от далечна Африка, Ganvie Beach Club ще Ви грабне с красотата и стила си. 

 

Заведението предлага на своите гости изобилие от стилно поднесени коктейли, селектирани напитки, летни морски специалитети и „нова” суши концепция, съчетани с модерни музикални ритми и изпълнения на живо.

 

Плажен клуб, шикозен интериор, различна атмосфера, в съчетание с простор и морска сантименталност са само някои от синонимите за Ganvie Beach Club.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Телевизор, Бебешко столче и Място за хора с увреждания
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Паркинг
Работно време:
10:00 - 00:00
10:00 - 00:00
10:00 - 00:00
10:00 - 00:00
10:00 - 00:00
10:00 - 00:00
10:00 - 00:00
10:00 - 00:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Miloslava Nedyalkova
Русе / 24 Август / 22:58 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Bqha mi oburkali rezervaciqta...edna ot servitiorkite dori doide da ni pomoli da napusnem ce imalo druga rezervaciq na naseto mqsto..... vupreki ce v rezervaciqta pise 15% otstupka ot smetkata izobsto ne ni bese napravena takava

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Ако не следвате това условие от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Greta
София / 18 Август / 13:22 ч.
Анелия Манчева
София / 23 Юли / 15:36 ч.
Милена Стефанова
София / 09 Юли / 20:55 ч.
Изключително приятен бар с много хубав и спокоен плаж. Перфектно, мило и любезно обслужване, добра кухня и разнообразни коктейли и напитки... какво повече трябва за добрата почивка? Благодаря на целия персонал за хубавите дни!
Ивелина
к.к. Албена / 27 Август / 16:15 ч.
Много хубаво си изкарахме, беше много красиво и много приветливо! Много съм доволна! Благодаря!
Denitsa
София / 22 Август / 14:10 ч.
много приятна обстановка, сравнително добра винена листа, приятно обслужване, хубава гледка
Stanislav Dochev
София / 27 Юни / 11:27 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Разочарован! Много. Само защото имах рожден ден не се оставих да ми развалят вечерта. Довършихме в хотела. Тъжно...

Отговор от ReZZo.bg:

След комуникация с клиента сме изпратили на заведението неговата препоръка към него. От ресотаранта ни увериха, че ще направят всичко възможно подобни инциденти да не се случват в бъдеще.

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса