home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Burrata Italiana Морска гара

Пристанище Варна Изток, Варна
Кухня: Италианска, Пица, Средиземноморска и Паста Район: Морска Гара Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Николай Димов Димов
Виж повече

Оферти

25% ОТСТЪПКА НА ПИЦА

*Офертата не може да се комбинира с други промоции и отстъпки

Специално за всички любители на автентичната италианска кухня в гр. Варна! Burrata Italiana Морска гара Ви предлага 25% отстъпка на всички видове пица от цените в менюто при резервация с оферта на ReZZo. 

Промоцията е активна от 11.03. до 31.03.2024 г. за следните дни и часове:

  • Понеделник до четвъртък - от 12:00 до 21:30ч.
  • Петък - от 12:00 до 17:00ч.
  • Неделя - от 17:00 до 21:30ч.
  • Офертата не може да се комбинира с други промоции и отстъпки. 
  • Офертата важи за консумация на място в ресторант Burrata Italiana Морска гара -  гр. Варна.

За "Burrata Italiana Морска гара"

Първият ресторант Burrata Italiana е открит на 03.07.2021 г. Във Варна на пристанище Изток – Морска гара.

Ресторантът е модерно и стилно обзаведен, а атмосферата създава усещане едновременно за елегантност и уют. Ресторант Burrata Italiana Варна разполага с 250 места в закритата си част и 60 в откритата.

Ресторантът е разделен на вътрешна градина, основна зала и тераса. Във вътрешната зала разполага с  cooking show зона, която завлядява вниманието на клиента, тъй като ни показва на живо как са приготвят храните на място.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Коктейл бар, Гледка към морето, Подбрана винена листа, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време:
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.



2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg.

3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.

4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението.

5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.



8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно 1 час преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.



За контакт с ReZZo - 0884 161 745 или contact@rezzo.bg


Виж повече

Коментари

Николай Димов Димов
Варна / 27 Март / 15:45 ч.
Milena
Варна / 27 Март / 14:09 ч.
Бистра Велкова
София / 25 Март / 19:23 ч.

Благодаря, доволни сме от обслужването Храната ни е позната, редовно клиенти сме

Жулиета Дякова
Варна / 25 Март / 14:28 ч.
Людмила Ковачева
Варна / 23 Март / 14:09 ч.

Страхотни ястия и перфектно обслужване.

Ивелина Димитрова
Варна / 20 Март / 17:37 ч.

В заведението се пуши и е изключително неприятно. Сложи са въображаема "преграда" и никъде не е упоменато при правене на резервация, че вътрешна градина е място за пушачи. Разочарование е станало това заведение, толерират тютюнопушенето в помещения с деца, бременни и непушачи, без никакво разделение на помещенията. А всъщност май не е разрешено в България?!

Ирена Аспарухова
Варна / 19 Март / 17:03 ч.
Георги Георгиев
Варна / 18 Март / 15:23 ч.
Симеон Симеонов
Варна / 17 Март / 20:17 ч.
Валерия Пилчук
Варна / 17 Март / 14:33 ч.

много добро обслужване, прекарахме си много добре:)

Anna Panayotova
Варна / 15 Март / 14:03 ч.
Прекрасна обстановка, изключително любезно обслужване и приятелско отношение! Благодаря!
Valentin Chikov
Варна / 13 Март / 16:32 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Изключително любезен персонал и много добро обслужване. Пицата е много вкусна, но блатът е жилав и доста трудно се реже. Както винаги прекрасна атмосфера, прекарахме си страхотно!

radostina prodanova
Варна / 13 Март / 16:14 ч.
Валерия Чамурлийска
Варна / 11 Март / 23:15 ч.

Както винаги прекрасна вечеря, страхотна храна и не на последно място сервиза беше брилянтен! Благодарим на Еми! 10 от 10

Станислава Лефтерова
Варна / 11 Март / 14:58 ч.

Прекарахме една незабравима и спокойна вечер. Храната беше много вкусна и добре презентирана. Обслужването беше на ниво. Всички наши изисквания относно резервацията бяха изпълнени. Благодаря на целия екип за вниманието, което получихме и професионалното отношение. Пожелавам Ви много успехи и да продължавате да правите клиентите си все така щастливи!

Райна Иванова
Варна / 09 Март / 23:04 ч.

Страхотно обслужване, много вкусна храна! С удоволствие отново ще посетим ресторанта!

Петя Петкова
Варна / 09 Март / 20:40 ч.

При направена резервация за 8ми март още от януари месец, и в следствие на три потвърждения по телефон на резервацията - се оказа, че такава нямаме. Хостесата беше неподготвена, некомпетентна, неспособна да се справи със ситуацията и аругантна. Спореше 10 минути, че няма запазена маса на това име и номер. Нямаше подготвена маса .

Д.Владимирова
Варна / 07 Март / 10:01 ч.
Георги Георгиев
Варна / 03 Март / 16:25 ч.
Никола Киров
Варна / 01 Март / 17:54 ч.
Доволни останахме,пицата black angus дори и на следващия ден студена ,беше вкусна :)))
Звезделин Николов
Варна / 28 Февруари / 14:11 ч.

Посрещане - на ниво Обслужване - на ниво Атмосфера - приятна и уютна Храна - всичко беше приготвено с много добро качество и останахме доволни Препоръчвам с две ръце! :)

Вероника
Варна / 26 Февруари / 23:29 ч.
Lidiya Milanova
София / 26 Февруари / 16:24 ч.
Благодарим за вкусната храна!
Станислав Стоянов
Варна / 21 Февруари / 20:26 ч.
Много доволен, всичко на ниво!
Kalin Калчев
Варна / 21 Февруари / 15:54 ч.
Всичко беше на ниво. Резервацията и отстъпката бяха спазени. Благодаря на Rezzo
Valentin Chikov
Варна / 15 Февруари / 15:44 ч.
Чудесна кухня и перфектно обслужване!
Bobi
Варна / 13 Февруари / 19:26 ч.

Страхотна атмосфера! Обслужване на ниво и много вкуснотийки!

Невена Пеева
Варна / 12 Февруари / 11:38 ч.
При наличие на много свободни маси, резервираната за мен бе най- неприятаната маса в непосредсвена близост до санитарния възел.
Живка Борисова Борисова
Варна / 10 Февруари / 15:32 ч.

Страхотна храна. Клиент съм от самото откриване и много ви харесвам. Забелязвам обаче една тенденция при вас която плавно се движи по кривата надолу. Храната на снимките в менюто изглежда доста различно от поднесената, за разлика от преди. Изключение правят само салатите, те са все така пълни със зелении. Този маркетингов похват има обратен ефект. Масите са прекалено на гъсто, което кара клиента да се чувства доста некомфортно. Сервиза е приличен, но сервитьорите ви не смогват да обърнат внимание, защото са малко, въпреки, че се стараят.Нивото ви спада в сравнение с преди, заради превишения капацитет на заведението.

Християна Иванова
Варна / 10 Февруари / 15:12 ч.

Сервитьорката, която ни обслужи беше много мила и приветлива! С удоволствие бихме повторили!

Виктория Иванова
Варна / 08 Февруари / 22:04 ч.

Храната и коктейлите бяха вкусни, пристигнаха бързо. Момичето, което ни обслужваше беше много мило и старателно. За разлика от хостесата, която беше груба, както с нас, така и с двойката, която се присъедини към нас по-късно.

Сибел
Варна / 08 Февруари / 21:12 ч.

Страхотно обслужване , храна и отношение на персонала !

Пламен Николов
Варна / 08 Февруари / 17:24 ч.
Бюлент Рашидов
Варна / 04 Февруари / 14:09 ч.

Вкусна храна, чудесно обслужване и уютна обстановка. Препоръчвам.

Антон Маринов
Бургас / 31 Януари / 14:16 ч.
Георги Георгиев
Варна / 30 Януари / 19:57 ч.
Емили Иванова
Варна / 29 Януари / 14:01 ч.
Rada Atanasova
Варна / 26 Януари / 14:35 ч.
Елиана Арнаудова
София / 22 Януари / 14:09 ч.

Персоналът беше много любезен и усмихнат. Храната вкусна. Всичко беше чудесно! Единствено може да се помисли в посока още по-добра вентилация, при много посетители цигарен дим се усеща осезаемо на местата за непушачи.

Стела Янева
Варна / 22 Януари / 08:30 ч.
Изключително вкусна храна, но останахме неприятно изненадани от това че приемаха последни поръчки от кухнята до 22ч. При запитване дали можи да се поръча торта след 22ч ни казаха, че няма как това да се случи, което честно казано е неразбираемо за мен. Тортите надали се правят на момента в кехнята, за да не може да бъдат сервирани след 22ч
Деница Йорданова
Варна / 15 Януари / 14:07 ч.
Devora Avramova
Варна / 14 Януари / 22:22 ч.
Най-хубавият ресторант във Варна, с най-вкусната храна!
Николай Карагеоргиев
Варна / 06 Януари / 14:06 ч.

Прекрасен Италиански ресторант, с прекрасно меню, обслужване и обстановка!

Светлана Маринова
Варна / 06 Януари / 12:32 ч.
Анна Цанева Цанева
София / 05 Януари / 14:29 ч.
Обслужването е на ниво ,а храната прекрасна !
Искра Попова
Варна / 02 Януари / 16:27 ч.

Благодарим за прекрасната вечер - вкусна храна, приятелско отношение и професионализъм!

Надежда Велинова Велинова
Варна / 02 Януари / 14:01 ч.
Всичко беше много вкусно,както винаги
Дарина Кирязова
Варна / 21 Декември / 13:55 ч.
Ivaylo Kolev
Варна / 13 Декември / 15:13 ч.
Valentin Chikov
Варна / 04 Декември / 17:12 ч.
Valentin Chikov
Варна / 04 Декември / 17:12 ч.
Цветелина Николова
София / 28 Ноември / 16:57 ч.
Miryana Laleva
Варна / 26 Ноември / 15:20 ч.
Иванка Николова
Варна / 25 Ноември / 14:31 ч.

Отлично обслужване от Габи,чудесна кухня пак ще ви посетим!

десислава иванова
Варна / 24 Ноември / 14:51 ч.

Всички беше на ниво ????????????

Mirenna Dimitrova
Варна / 19 Ноември / 14:48 ч.
Ивелина Янчева
Варна / 19 Ноември / 14:02 ч.
Елена гордиенко
Варна / 18 Ноември / 14:14 ч.

Good time, good food.

Сузанна Иванова Иванова
Варна / 09 Ноември / 14:27 ч.

Един от любимите ни ресторанти. Сервитьорката Радост беше много любезна и бързо ни обслужваше. Често го посещаваме.

Борислав Константинов
Варна / 06 Ноември / 15:38 ч.
Виктория Василева Василева
Варна / 03 Ноември / 14:49 ч.
Krassimir Krastev
Варна / 02 Ноември / 16:12 ч.

Вкусна храна, съченана от чудесна обстановка и вежливо обслужване. Ето това е варненската Burrata Italiana! Благодаря, прекарахме си чудесно!

Даниела Маркова
Варна / 02 Ноември / 14:12 ч.

Прекрасна обстановка. Вежлив персонал. Храната превъзходна.

Nikola Chakalov
Варна / 01 Ноември / 14:01 ч.
Nikola Chakalov
Варна / 01 Ноември / 14:01 ч.
Melisa Chelebi
Варна / 31 Октомври / 14:13 ч.
Доволни се сме много, всичко беше много вкусно и прекрасно
Lidiya Milanova
София / 29 Октомври / 15:31 ч.

Благодарим! Посещението и вечерята бяха ,както винаги чудесни ! Добро посрещане,добро обслужване и вкусна храна ! До нови срещи !

Галина Мишева
Варна / 28 Октомври / 18:39 ч.
Сервитьорката беше много мила!
Mariya
Варна / 28 Октомври / 17:49 ч.
Както винаги перфектно
Нели Георгиева
Варна / 26 Октомври / 15:30 ч.
Всичко беше вкусно,любезно отношение,чудесна атмосфера
Пламен Николов
Варна / 13 Октомври / 15:50 ч.

Прекрасно място с много отзивчив персонал. Всичко от менюто с ястия, пристигаше в рамките на 10 минути. Поръчаните напитки идваха на секундата. Ще посетим отново.

Невена Бояджиева
Варна / 13 Октомври / 15:33 ч.
Жерардин Иванова
Варна / 13 Октомври / 14:41 ч.

Цялото семейство обожаваме Burrata Italiana ❤️

Славейка Маринова Мазнева
Варна / 08 Октомври / 07:29 ч.

Приятно, уютно и спокойно заведение. Храната е с отлични вкусови качества! Препоръчвам с удоволствие!

Константин Бакалов
Варна / 05 Октомври / 14:33 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

При резервация за 7 + 3 човека ни настаниха на маса за 6. Пиците бяха сурови отгоре, пилето не беше хрупкаво. Претупано обслужване.

Тея Димитрова Казакова
Варна / 02 Октомври / 14:02 ч.
Таня Ялъмова
Варна / 02 Октомври / 07:42 ч.

Добро обслужване и вкусна храна.

Миглена Гочева Гочева
Варна / 01 Октомври / 14:39 ч.
Ivaylo Kolev
Варна / 22 Септември / 17:31 ч.
Десислава Милкова
Варна / 16 Септември / 10:42 ч.

Отлично

Анна Йорданова Йорданова
Варна / 13 Септември / 14:03 ч.
Петранка Маринова
София / 10 Септември / 05:56 ч.
Иван Иванов Иванов
Варна / 02 Септември / 14:16 ч.

Перфектно

Нина Милошевич
Варна / 21 Август / 17:47 ч.

Вкусно, приятно, уютно и с вежлив сервиз! Благодарим!

Зорница Попова
Варна / 21 Август / 15:19 ч.

Прекрасна обстановка, вкусна храна и добро обслужване

Anelia Valkova
Варна / 19 Август / 14:14 ч.
Добро обслужване и чудесна храна. Богат избор на ястия.
Румяна Маринова
София / 17 Август / 15:29 ч.
Диляна Цонева
Варна / 15 Август / 10:12 ч.
Обслужването беше отлично, а храната - превъзходна. Благодаря за чудесната вечер.
Lilia Tirkova
София / 13 Август / 09:08 ч.
В рамките на няколко дни посетихме 2 пъти заведението. Хостесите са некоректни и проявяват избирателно отношение към посетителите. Първият път ни настаниха на пътеката на входа на заведението на малка масичка и ни оставиха там до края на престоя ни, въпреки. че имаше възможност да ни преместят и да не стоим на течението там. При второто ни посещение, след направена 2 дни предварително резервация, ни настаниха на маса, която не беше в избраната от нас вътрешна градина. Масата беше огряна от слънце и беше нетърпимо горещо. В същото време имаше свободни маси точно в избраната от мен вътрешна градина. След настояване от моя страна ни настаниха на друга маса. Имаше и други неприятни изяви на хостесите, които ще спестя. Почуствахме се като натрапници и нежелани посетители.
Даниел
Варна / 12 Август / 14:10 ч.

Много вкусна и разнообразна храна. Лошото е че Ресторанта е претъпкан от хора, сервитьори и музика. Пълна лудница, не можеш да си чуеш приказката. Бях направил резервация която се оказа до кухнята още по шумно беше!

Mariyana Licheva
Варна / 10 Август / 14:05 ч.
Изключително доволни останахме от персонала, храната и обстановката. С удоволствие ще се върнем отново!
Милена Вълчанова
Варна / 09 Август / 06:59 ч.
Любимо място!
Петър Кралев
Русе / 05 Август / 15:59 ч.

Нямаше климатик в ресторанта, никой не ни предупреди при посрещане. Ужасно прекарване беше. Мисля, че е добре клиента да се предупреждава при наличие на такъв проблем особенно когато навън е повече от 35 градуса. Двойка на мениджъра. Дори и 20% отстъпка за резервацията не променят неприятното посещение. Ужасно беше

Силвия Василева
Варна / 05 Август / 15:48 ч.
Mirela Pavlova
Варна / 05 Август / 14:06 ч.
Деян Димитров
Варна / 02 Август / 14:10 ч.
Вкусна храна и много добро обслужване
Милена Вълчанова
Варна / 29 Юли / 16:02 ч.

Страхотно! Добро обслужване и невеероятна кухня!

Виктор Жерко
Варна / 29 Юли / 15:13 ч.

Very good

Миглена Гочева Гочева
Варна / 29 Юли / 08:13 ч.
Brat Yury
Варна / 27 Юли / 20:49 ч.

Как всегда вкусно поели и отлично провели время. Обслуживание было прекрасным

Венета Иванова
Варна / 27 Юли / 16:21 ч.
Ралица Стоянова
Варна / 27 Юли / 14:02 ч.
veni_iv71@abv.bg
Варна / 27 Юли / 10:54 ч.

Перфектна обстановка, много разнообразно и уникално меню, професионално и вежливо обслужване на сервитьорите !

Милена Вълчанова
Варна / 26 Юли / 17:03 ч.
Милена Вълчанова
Варна / 26 Юли / 17:03 ч.
Анастасия Калчева
София / 24 Юли / 16:35 ч.
Много съм доволна от обслужването. Сервитьора беше много любезен и внимателен
Денка Касабова
Варна / 24 Юли / 14:31 ч.
Впечатлена съм от сервитьора, който ни обслужваше-Петър Петров-мил,внимателен,сякаш ние бяхме най-важните клиенти!
Йорданка Сулакова
Варна / 23 Юли / 15:58 ч.

За първи път в това заведение. Резервацията ни беше за вътрешната градина. Беше ни кофортно, докато не спряха климатика и свалиха страничните прозорци и вътре стана толкова топло, колкото навън. Иначе обслужването и храната са на ниво. Заведението има достатъчно персонал и всичко пристига бързо. Тоалетната е потдържана и чиста. Без резервация ще е трудно да си намерите свободна маса. Когато си тръгвахме, имаше опашка от чакащи. Направи ми впечатление, че само пред Бурата и Хепи е така. Това е показателно за одобрението на клиентите.

Иглика Йорданова
Варна / 22 Юли / 09:06 ч.

Всичко беше прекрасно! Хубава обстановка и много любезно обслужване

Ивелина Янчева
Варна / 21 Юли / 14:40 ч.
Корнелия Димитрова
Варна / 20 Юли / 14:13 ч.

Приветлив персонал,чисто и най-важното кухнята е превъзходна.

Адриан Георгиев
София / 18 Юли / 18:28 ч.
Адриан Георгиев
София / 17 Юли / 19:06 ч.
Калин Танев
Варна / 17 Юли / 14:51 ч.
Всичко беше на ниво, само нямаше избор на десерти.
Марияна Христова
Варна / 16 Юли / 16:29 ч.

Много приятно място. Получихме компетентно и вежливо отношение и обслужване. Храната беше много вкусно приготвена. Останахме изключително доволни.

Зорница Попова
Варна / 11 Юли / 21:09 ч.

Добро обслужване и вкусна храна 

Maria
София / 11 Юли / 17:35 ч.

Вкусна храна и добро обслужване.

Георги Людмилов Георгиев Георгиев
Варна / 08 Юли / 14:26 ч.

Всичко беше много хубаво от към храна и обслужване. Единствено беше доста задушно.

Венелина Василева
София / 07 Юли / 17:22 ч.
Lidiya Milanova
София / 25 Юни / 17:37 ч.
Brat Yury
Варна / 24 Юни / 15:42 ч.

Отлично провели время, еда и обслуживание были отличные. Остались очень довольны, заведение никогда не подводит, обязательно приедем опять

Милена Вълчанова
Варна / 18 Юни / 07:38 ч.

Страхотно място! Вкусно и богато меню! Любезено и професионално обслужване!

Боряна Бояджиева
Варна / 17 Юни / 10:44 ч.

Любимо място!!!

Силвия Василева
Варна / 16 Юни / 18:17 ч.
Силвия Василева
Варна / 16 Юни / 18:16 ч.
Кателина Божкова
Варна / 16 Юни / 15:00 ч.
Обслужването и храната са на ниво. Не за първи път ми прави впечатление, че музиката е много силна и всички посетители се надвикват и става една говорилня като в столова
Brat Yury
Варна / 14 Юни / 15:01 ч.

Отлично провели время, в очередной раз порадовались вкусной еде и прекрасному обслуживанию. Уже опять собираемся 

Нели Георгиева
Варна / 11 Юни / 17:22 ч.

Беше приятно ,вежлив персонал и обслужване.

Мартина Миролевска
Варна / 08 Юни / 15:23 ч.

Бърза и адекватна реакция от персонала при промяна от наша страна на резервацията в последния момент, вкусна храна, бързо, спокойно и ефективно обслужване!

Elisaveta Dimitrova
Русе / 05 Юни / 17:21 ч.

Перфектно обслужване!

Йоана Босева
Варна / 05 Юни / 14:06 ч.
АЛЕКСАНДРИНА БОЖКОВА
Варна / 01 Юни / 14:24 ч.
Сервитьора любезен,моцарела пръчици нещо панирано кремообразно,но не и моцарела,пицата вкусен блат,но доста бедна отгоре откъм сирена!
Росица Иванова
Варна / 31 Май / 22:21 ч.
Отлично
Brat Yury
Варна / 30 Май / 21:29 ч.
Как всегда вкусно и приятно. Прекрасная кухня и отличное предупредительное обслуживание
Виолета Глухова
Варна / 30 Май / 19:22 ч.

Както винаги останахме доволни от храната и обслужването! Благодаря на целия екип от любимият ми ресторант!

Девора Вичева
Варна / 27 Май / 16:29 ч.
Veselin Stoyanov
Варна / 25 Май / 14:03 ч.
Много вкусна харана! Бързо и добро обслужване!
Stefani Hristova маса до прозорците моля непушачи
Варна / 01 Май / 14:07 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването не е на ниво

Силвия Даскалова
Варна / 28 Април / 08:48 ч.

Хубава храна и добро обслужване.

Стефан Желев
Варна / 26 Април / 14:01 ч.
Никол Начева
Варна / 25 Април / 19:53 ч.
Обстановката беше супер. Сервитьорът, който ни обслужва беше много любезен и отзивчив, храната както винаги беше на ниво и се приготвя бързо. Заведението е супер. :)
Милена Георгиева
София / 24 Април / 14:45 ч.

Храната беше много вкусна, но в заведението се пуши. Би трябвало да го обявят.

Айлин Ертол
Варна / 21 Април / 18:38 ч.
Юлия Неделчева
Варна / 18 Април / 16:29 ч.

Прекрасно заведение,перфектна кухня и обслужващ персонал.Браво!

Вяра Арнаудова
Варна / 15 Април / 23:47 ч.

Най-вкусната храна,перфектно обслужване и прекрасна атмосфера!

Цветан Христов
Варна / 12 Април / 14:07 ч.
Страхотна храна, отлично обслужване. Единственият негатив- изключително трудно направих резервация с абяждания по телефона, в сойта нямаше свободни маси. Изключително неприятно впечатление ми направи това, че като отидохме имаше много свободни маси които си останаха така до нашето тръгване.
Галин Андрев
Варна / 10 Април / 14:04 ч.
Страхотен ресторант. Отлично обслужване и много добра кухня.
Велин Великов
Варна / 06 Април / 14:04 ч.
Отлична обстановка и храна може да се помисли за малко по-бързото обслужване
Brat Yury
Варна / 05 Април / 16:54 ч.
Отличные обстановка, встреча и обслуживание, персонал был очень любезен. Еда понравилась, обязательно придем опять
Христина Палашка
Варна / 01 Април / 14:14 ч.

В заведението се пуши.

елена Борисова
Варна / 31 Март / 14:02 ч.
Katq Nedqlkova
Варна / 31 Март / 11:01 ч.
Изключително вкусна храна и прекрасно обслужване!Горещо препоръчвам!
Стефан Желев
Варна / 20 Март / 14:01 ч.
Mirosla Dimitrov
Варна / 17 Март / 15:21 ч.

Храната беше страхотна

Dimitar Dobrev
Варна / 16 Март / 14:08 ч.

супер беше!

Джорджия Александрова
Варна / 13 Март / 00:20 ч.
Боряна Бояджиева
Варна / 11 Март / 14:03 ч.

Любимото ми заведение във Варна!!! Винаги с удоволствие и често Ви посещавам!!! Запазете специалното отношение към клиента, бързото обслужване и прекрасната храна!!! За гледката няма какво да коментирам-божествена!!!

Анжела Илиева
Варна / 01 Март / 14:14 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко много ни хареса и обстановката , обслужване и кухня , но останах леко разочарована , тъй като бях рожденничка и не получих поздравление такова , което видях от персонала към друг такъв . Вероятно когато се прави резервация , е добре да има поле в което да се упомене това .

Виктория Куртева
Варна / 23 Февруари / 15:36 ч.
Много приятна обстановка, хубава храна и добро обслужване! Едно от любимите ни заведения във Варна!
Слав Влъчков
Варна / 20 Февруари / 20:36 ч.

Първи впечатления, много добри! Малко се бавиха поръчките, забелязах много поръчки за вкъщи!!!

Христо Георгиев
Варна / 20 Февруари / 14:33 ч.

Много е приятно, когато отиваш с резервация и те посрещат с усмивка. Избягваш неприятното чакане на опашки, а отстъпката си е сериозна сума. Препоръчвам!

Дияна Боева
Варна / 14 Февруари / 09:01 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Беше добре ,просто не знам защо ,всеки път щом направя резервация чрез вас ,ни слагат на масата до тоалетните ???? Иначе храната и обслужването бяха на ниво ????

Bobi
Варна / 13 Февруари / 21:11 ч.
Любимо местенце! Уникално вкусна храна и безупречно обслужване! ????
Розина Щолле
Варна / 13 Февруари / 14:22 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването беше зле, бяхме като невидими за сервитьорката, дори когато натискахме бутона не се явяваше, а заведението на половина празно. Салатата и основното ми ги донесе заедно, въпреки че и казах изрично да се забави основното. Иначе храната както винаги беше фантастична!!! Браво на кухнята!

КАТЯ ИЛИЕВА
София / 06 Февруари / 08:59 ч.
Приятна обстановка, перфектно обслужване, вежлив и усмихнат персонал, превъзходно меню!
Айше Мустафа
Варна / 28 Януари / 17:02 ч.

Храната е вкусна и обслужването е добро, но въпреки изричната забележка в резервацията и уточнението на входа на заведението, вечерята ни протече сред плътен цигарен дим. До нас имаше компания, в която пушеха без прекъсване. И при предишни посещения съм виждала пушещи, но снощи беше изключително неприятно преживяване.

Ивелина Янчева
Варна / 28 Януари / 15:30 ч.
Христо Ганев
Варна / 27 Януари / 14:06 ч.
Много хубав ресторант с вкусна храна и добра атмосфера.
Милена Вълчанова
Варна / 18 Януари / 14:15 ч.
Валентина Казакова
Варна / 17 Януари / 22:09 ч.
Всичко беше супер :)
Петя Енева
Варна / 14 Януари / 18:07 ч.
Мирослава Иванова
Варна / 13 Януари / 16:03 ч.

Резервацията през Rezzo стана лесно и бързо. Посетихме Burrata Italiana за първи път и ще се върнем. Много приятна обстановка, вкусна храна и приветлив екип. Направиха много приятна изненада по повода, който ни отведе в ресторанта. Препоръчвам и Rezzo и Burrata Italiana!

Росица Иванова
Варна / 08 Януари / 19:30 ч.

Отлично

Кристиан Христов
Русе / 07 Януари / 14:03 ч.

Всичко беше вълшебно вкусно. Сервитьорката се справи чудесно. Отличен резултат!

Иванка Колева
Варна / 03 Януари / 14:05 ч.

Много добре!

Зорница Йовчева
Варна / 31 Декември / 12:16 ч.

Всичко беше чудесно

Петя Христова
Варна / 29 Декември / 14:17 ч.
Ивелина Павлова
Варна / 28 Декември / 18:16 ч.

????????????

Радостина Сланева
Варна / 28 Декември / 14:38 ч.

Невероятно вкусна храна,с удоволствие ще посетя отново.Приятна атмосфера.Благодаря!

Десислава Ставрева
Варна / 14 Декември / 18:58 ч.
Отлична кухня, любезен и усмихнат персонал!
Людмила Антова
Варна / 13 Декември / 20:16 ч.
Чудесна храна, много приятен ресторант и много добро обслужване! С удоволствие бихме посетили Burrata отново.
Коста Андреев
Варна / 06 Декември / 14:03 ч.
Бързо и коректно обслужване. Любезен и усмихнат персонал! Препоръчвам
Красимира Панайотова
Варна / 02 Декември / 00:33 ч.
Veselina
Варна / 01 Декември / 20:54 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Сервитьорката няколко пъти забравяше какво сме поискали - първо лед, после сос за салатата….. Накрая и сметката ???? Иначе беше мила и все се извиняваше ???? Храната беше вкусна ????

Камелия Симеонова
Варна / 28 Ноември / 15:02 ч.

Страхотно обслужване от млади и усмихнати сервитьори, вкусна храна и приятна обстановка!

Димитър Цветков
Варна / 22 Ноември / 16:47 ч.

Голяма и удобна маса. Страхотна обстановка. Всичко беше много вкусно. Доволни сме много от обслужването и с удоволствие ще дойдем отново пак при вас! :-)

Светла Дончева
Варна / 20 Ноември / 19:40 ч.

Храната беше с отличен вкус, обслужването бързо. Но твърде тясно и клиент от съседната маса буквално беше почти опрян със стола си в нашата

Олга Куцарова
София / 20 Ноември / 14:48 ч.
Милчо Милушев
София / 10 Ноември / 14:07 ч.

Обстановката беше отлична, храната вкусна а персоналът учтив и усмихнат!

Андриян Парушев
Варна / 09 Ноември / 11:10 ч.

Всичко беше на ниво както обикновено!

Ивелина Минчева
Варна / 04 Ноември / 17:24 ч.
Антоанета Атанасова
Варна / 04 Ноември / 14:03 ч.
Добро обслужване, вкусна храна!
Светослава Петрова
Варна / 18 Октомври / 09:45 ч.
Raya Hristova
София / 10 Октомври / 12:47 ч.

Превъзходна кухня! Много добра обстановка!

Росица Иванова
Варна / 05 Октомври / 14:55 ч.

Отлично

Свилен
Варна / 03 Октомври / 23:54 ч.
Николай Калоянов
Варна / 02 Октомври / 19:34 ч.

Заведението отговори на нашите високи очаквания. Храната беше вкусна. Поръчките бяха вземани и доставяни бързо. Персоналът беше приветлив и услужлив.

жаклина галенова
Варна / 02 Октомври / 14:03 ч.

Страхотна атмосфера, отлично обслужване!

Росица Иванова
Варна / 29 Септември / 14:38 ч.

Отлично

Antoaneta bankova
Варна / 27 Септември / 08:53 ч.
Качествено обслужване,вкусна храна.
Anita Genova
Варна / 20 Септември / 14:02 ч.
Preslava Ilieva
Варна / 19 Септември / 20:43 ч.
Приятна атмосфера, вкусна храна, много добро и професионално отношение на персонала. Цените са средни към високи, но отговарят на качеството. Препоръчвам! Гостите на нашата резервация останаха очаровани.
Преслава Петкова
Варна / 18 Септември / 19:35 ч.

Изключително добро отношение от персонала. Вкусна храна и приятна обстановка. Сравнително шумно беше този път, но все пак поносимо.

Никола Христов
Варна / 17 Септември / 23:52 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Доволен съм от политиката на резервациите, тъй като в 19:30ч ми позвъня учтива дама, понеже закъснявах с няколко минути, досега не ми се беше случвало, въпреки многото резервации в заведения в града. Направи ми впечатление,че чистотата е на ниво, както и за едно заведение може да се съди по чистотата в тоалетната, която въпреки пълното заведение беше чиста. Обслужването е ненатрапчиво и приятно, а храната наистина е вкусна. Общата оценка, която бих дал е максималната, тъй като ни потърсиха в часа на резервацията по телефона, обстановката е добра, и най-вече обслужването е без излишните, заучени фрази и изречения, тоест сервитьора беше бърз, но и някак си бяхме "свободни" откъм наложената политика на обслужване в повечето ресторанти от този тип. Благодаря, бъдете здрави, малко повече се усмихвайте и бъдете себе си, когато посрещате хората на входа, отколкото да използвате познатите за всички обичайни реплики. Бъдете себе си-това ще Ви направи различни и обичани от другите,казвам го като управител на магазин от международен бранд - Bershka. Благодаря, ще посетя заведението отново. С Уважение, Никола Христов

Цветелина Петкова
Варна / 16 Септември / 10:27 ч.
Приятна атмосфера, вкусна храна и добро обслужване!
Боян Добрев
Варна / 13 Септември / 14:04 ч.
Всичко беше прекрасно и много вкусно.
Мая Атанасова
Варна / 12 Септември / 19:25 ч.
Марияна Тодорова todorova
Варна / 31 Август / 14:14 ч.

Останахме супер доволни

Людмила Димова
Варна / 29 Август / 19:11 ч.
Динко Динев
Стара Загора / 18 Август / 17:08 ч.
Sinan Ibrahimov
Варна / 11 Август / 11:23 ч.
Burrata е един чудесен ресторант, удобен за всичко поводи. Менюто е превъзходно и на достъпни цени. Храната е вкусна а персонала е бърз с поръчките, усмихнат и готов да помогне. Препоръчвам заведението.
Ирена Станкова
Варна / 06 Август / 20:33 ч.

Резервация не се правела навън, но въпреки това имаше резервирана маса! Като уж беше свободна след това за собствениците! За 1ч тази маса смени двама посетители! Които водно не бяха собственици!

Анастасия Калчева
София / 04 Август / 14:29 ч.

Изключително съм доволна от обслужването . Момчето които ни обслужваше беше много любезно и внимателно

rumen tunanov
Стара Загора / 03 Август / 07:27 ч.

Всичко беше на ниво. Посрещането, обслужването и храната. Със сигурност пак ще посетим Burrata.

Ахавни Трендафилова
Варна / 30 Юли / 18:29 ч.

Любимо място с изключителна морска панорама, вкусна храна и много добър сервиз! Изненадаха ни с възможността да си изберем маса в лятната градината при настаняването, благодарим и на обслужващия ни сервитьор за любезността и вниманието.

Мартин Бакърджиев
София / 30 Юли / 15:30 ч.

Прекрасно прекарване. Хубава храна и усмихнат персонал.

Eмилия Игнатова
Варна / 30 Юли / 14:15 ч.
Даниел Караджов
Варна / 28 Юли / 16:00 ч.

Всичко беше отлично! :)

Свилен
Варна / 26 Юли / 00:13 ч.
Милена Вълчанова
Варна / 24 Юли / 17:06 ч.

Прекрасна обстановка! Храната е божествена! Обслужването е на ниво! Благодаря за приятната изненада за рождения ми ден!

АЛЕКСАНДРИНА БОЖКОВА
Варна / 23 Юли / 14:51 ч.

ЧУДЕСНА ОБСТАНОВКА,ВКУСНА ХРАНА,ЛЮБЕЗЕН ПЕРСОНАЛ

Милена Богданова
Варна / 21 Юли / 14:19 ч.

Страхотна услуга-Силно препоръчвам да се възползвате от Rezzo.bg-спестява ви доста пари,удобно,бързо и лесно се прави резервация през него.

Пенка Иванова
Варна / 20 Юли / 14:19 ч.
Ивелин Андреев
Велико Търново / 16 Юли / 14:11 ч.

Чудесно меню и прекрасно обслужване. Благодаря

Алекса Кирова
София / 15 Юли / 15:02 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не получихме отстъпката за храната.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с колегите установихме, че отстъпката към сметката е била начислена коректно.

Dilyana Keremitchieva
Варна / 14 Юли / 14:07 ч.
Светлана Кулишева
Варна / 13 Юли / 14:17 ч.
Приятна обстановка, вкусна храна, вежливо и бързо обслужване.Ще Ви посетим отново!
Ивелина Медникарова
Варна / 12 Юли / 14:15 ч.
Много приятен ресторант, добро, бързо обслужване, вкусна храна, просторно е.Хареса ни.
Мария Николова
Варна / 09 Юли / 20:08 ч.
Станислав Василев
Варна / 08 Юли / 14:25 ч.

Добре прекарахме!

Анна Йорданова Йорданова
Варна / 05 Юли / 16:15 ч.

Страхотна храна и обслужване!

Добринка Петрова
Варна / 04 Юли / 16:26 ч.
Прекрасно място и отлично обслужване.
Цветелина Колева
Варна / 28 Юни / 14:06 ч.

Вкусна храна и приятна атмосфера

Stoyan Mihaylov
Варна / 25 Юни / 20:00 ч.
Преслава Петкова
Варна / 23 Юни / 14:28 ч.
Всичко беше наред , храната вкусна както винаги и персонала учтив.
Мая Стойкова
Варна / 21 Юни / 14:47 ч.
Приятно прекарахме. Храната беше хубава, обслужването също беше на ниво.
Борислав Николов
Варна / 20 Юни / 14:13 ч.
Петя
Варна / 15 Юни / 15:02 ч.
Боряна Бояджиева
Варна / 05 Юни / 21:58 ч.
Ivan Dragomirov
Варна / 04 Юни / 00:04 ч.
Мария Николова
Варна / 30 Май / 14:11 ч.
Rada Atanasova
Варна / 29 Май / 14:01 ч.

Вкусна храна, чудесно обслужване!

Donika Nikolova-Sotirova Сотирова
Варна / 26 Май / 08:55 ч.
Храната и обслужването бяха на ниво. Проблем имахме с вентилацията, в резултат имаме 3ма с настинка
Корнелия Цицелкова
Варна / 23 Май / 22:17 ч.

Страхотни миди!!! Всичко беше много вкусно!

Полина Мирошниченко
Варна / 19 Май / 16:56 ч.
Elena
Варна / 16 Май / 11:19 ч.

Безупречно

lybomir radev
Варна / 15 Май / 14:49 ч.

Много добре....

Милка Куртева
Варна / 05 Април / 09:21 ч.
Petya Petrova
Варна / 31 Март / 14:03 ч.

Обслужването беше на ниво, а храната вкусна. Оправдаха очакванията ни. Благодаря!

Татьяна Бакуревич
Варна / 21 Март / 16:08 ч.
Беше много вкусно и приятно, много мило момиче ни обслужва))
Ива Милчева Милчева
Варна / 20 Март / 14:09 ч.

Не останахме доволни. Отношението на сервитьорката беше грубо и нагло. След като дойде последния човек от компанията ни, тя даже не го поздрави, не попита какво желае да поръча, изобщо все едно няма нов клиент на масата. Не ни позволи да пушим айкос в залата, а на съседните маси хората пушеха обикновенни цигари и затова ни се налагаше да излизаме навън на студа. Някои поръчки се забавиха изключително много, например, поръчахме две пици - едната дойде за 10мин., а другата я чакахме 40мин. Когато искахме да си платим, не можахме да открием сервитьорката, звъняхме на бутончето няколко пъти в рамките на 20мин и накрая дойде да отсервира една чиния, даже не попита защо сме използвали бутончето. Изключително недоволни останахме и най-вероятно няма да повторим повече там.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и Burrata Italiana Морска гара бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат незабавни мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. 

Martin Ganev
Варна / 13 Март / 17:58 ч.
Милена Якимова
Варна / 12 Март / 13:50 ч.

Вкусна храна, добро обслужване и прекрасна атмосфера.

Svetlozar Stefanov
Варна / 04 Март / 14:03 ч.
Беше чудесно, както винаги. Винаги поддържайте високото ниво на храната и обслужването!
Памела Христова
Варна / 02 Март / 17:57 ч.

Изкарахме си страхотно! Прекрасно място, чудесна атмосфера, добро отношение и великолепна кухня! Ще посетим отново! :)

Десислава Дамянова
Варна / 02 Март / 14:48 ч.
Както и при предишните ни посещения в ресторанта, останахме много доволни от храната и от обслужването. Хубаво е, когато менюто се обновява.
Георги Геров
Варна / 28 Февруари / 15:53 ч.
Преживяването беше страхотно!
Марияна Тодорова
Варна / 21 Февруари / 23:42 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Отлично обслужване и хубава обстановка, но храната не ми допадна. Нищо общо с италианската кухня.

Десислава попова
Варна / 21 Февруари / 14:08 ч.

Вкусно и много приятно!

Елена Иванова
Варна / 17 Февруари / 14:38 ч.
Изключително учтив персонал.
Мария Братоева
Варна / 17 Февруари / 14:09 ч.

Доста шумно и препълнено, не ми харесва, че се пуши в 1 зала, храната и обслужването са добри

Стела Маркова
Варна / 15 Февруари / 14:24 ч.
lybomir radev
Варна / 13 Февруари / 14:56 ч.

Много добре пак ще ви посетим... Успехи здрави и щастливи....

Яна Панайотова
Варна / 12 Февруари / 14:26 ч.
Елица Георгиева
Варна / 09 Февруари / 21:02 ч.

Много сме доволни. Всичко беше много вкусно и обслужването на ниво.

lybomir radev
Варна / 05 Февруари / 20:00 ч.

Много сме доволни и Успех.....

Swetla
Варна / 05 Февруари / 16:10 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко ни хареса с изключение на калмарите, които бяха много мазни и тежки, самата мазнина сякаш беше стара...

Елена Иванова
Варна / 31 Януари / 16:06 ч.

Много сме доволни. Ядохме най-хубавото ризото, което някога сме пробвали.

Валя Димитрова
Варна / 28 Януари / 20:16 ч.
Илина Илиева
Варна / 25 Януари / 23:38 ч.

Много вкусна храна и страхотно обслужване. Останахме изключително доволни!

Гергана Стайкова
Варна / 24 Януари / 16:30 ч.

Приятна обстановка, вкусна храна, отлично обслужване!

Христина Димитрова
Варна / 17 Януари / 17:36 ч.
Всичко беше много вкусно. Приятна обстановка. Добро обслужване.
Преслава Стойчева
Варна / 14 Януари / 20:21 ч.

Страхотна обстановка!

Ivan Dragomirov
Варна / 13 Януари / 17:29 ч.
Цветелина Михова
Варна / 07 Януари / 17:14 ч.

Професионално обслужване. Прекрасен ресторант! Благодаря ????

Валентин
Варна / 07 Януари / 14:01 ч.
Всичко беше чудесно ????
Преслава Петкова
Варна / 05 Януари / 06:37 ч.

Всичко беше чудесно!

Людмила Антова
Варна / 29 Декември / 18:24 ч.
Николай Савов
Варна / 24 Декември / 14:02 ч.

И обслужването и кухнята бяха много добри.

Анна Панева
Варна / 17 Декември / 14:28 ч.
TEODOR PENOV Пенов
Варна / 17 Декември / 14:08 ч.

Приятна обстановка, вкусна храна, много любезен персонал. За съжаление се допуска пушене, което е изключително неприятно. Не бих посетил отново това заведение.

Нели Тодорова
Варна / 10 Декември / 14:18 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Препоръчвам Бурата Италиана, мъничка забележка имам - ниво на обслужване много добро, но през лятото грамаж, подреждане и презентация на ястията беше по-добро. Визирам плато сирена и маслини таджаска. Ще Ви посетя отново!

Анета Жекова
Варна / 05 Декември / 19:41 ч.
Tatyana Todorova
Варна / 25 Ноември / 15:44 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Vasilena
Варна / 11 Ноември / 18:20 ч.
Супер обслужване, приятна обстановка и топ храна!!!
Илияна Грудева
Варна / 08 Ноември / 14:16 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Приятна атмосфера, отличен персонал и вкусна храна, какво повече му трябва на човек! Препоръчвам го с убедеността на това, което съм преживяла в този ресторант.

lybomir radev
Варна / 07 Ноември / 16:00 ч.
Много сме доволни пожелавам да продължавате така. Пак ще ви посетим....
Tatyana Todorova
Варна / 06 Ноември / 15:45 ч.
Светослава Петрова
Варна / 06 Ноември / 15:36 ч.
Илиян Стефанов
Варна / 31 Октомври / 17:50 ч.
Христина Христова
Варна / 21 Октомври / 09:29 ч.
Десислава Дамянова
Варна / 17 Октомври / 15:22 ч.
Анастасия Калчева
София / 16 Октомври / 14:06 ч.

Останах много доволна както всеки път

Свилена Сотникова Сотникова
Варна / 15 Октомври / 14:59 ч.

*********

десислава иванова
Варна / 14 Октомври / 15:23 ч.

всичко беше топ 

Десислава попова
Варна / 11 Октомври / 16:13 ч.

Много вкусна кухня!!!

Преслава Петкова
Варна / 11 Октомври / 14:31 ч.

Супер

Yoanna Dela Cruz
Варна / 11 Октомври / 14:06 ч.

супер кухня и обслужване

Преслава Петкова
Варна / 08 Октомври / 14:42 ч.
Както винаги перфектни!
Преслава Петкова
Варна / 04 Октомври / 14:55 ч.

Страхотна храна, любезен персонал. Много сме доволни!

Десислава попова
Варна / 03 Октомври / 20:56 ч.

Много вкусна кухня, чудесно обслужване! Прохладно помещение, с усещане за течение!

Лидия Ганева
Варна / 30 Септември / 15:46 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много сме доволни от обслужване,обстановка и храна.

Лидия Ганева
Варна / 28 Септември / 14:33 ч.
Изключително сме доволни.
Преслава Петкова
Варна / 27 Септември / 14:46 ч.
Всичко беше чудесно- обслужването, храната, вниманието! Страхотно!
Тодор Костадинов
Варна / 22 Септември / 14:55 ч.
Храната беше вкусна и обслужването беше добро!
Ивайло Шипочки
Варна / 18 Септември / 15:03 ч.

Обслужването на ниво, храната вкусна, обстановката приятна. Ако мога бих дал и 6 звезди.

Любомир
Варна / 17 Септември / 18:16 ч.

Отлична кухня и обслужване. Благодарим на Емил Мичев!

ateneva@gmail.com
Варна / 17 Септември / 14:37 ч.
Йордан Каменаров
Варна / 16 Септември / 14:02 ч.
Божидар Николов
Варна / 08 Септември / 22:32 ч.
Dilyana Keremitchieva
Варна / 08 Септември / 17:35 ч.
Прекарах страхотно! Отлична кухня и приятна остановка.
Тодор Костадинов
Варна / 07 Септември / 14:06 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Поръчах си салата Бурата и се надявах да има авокадо като на снимката, но имаше съвсем малки парчета, беше пълна с чери домати.Звънецът за повикване не работеше и обслужването не е като в Хепи на ниво.

Dilyana Keremitchieva
Варна / 06 Септември / 16:44 ч.

Много ми хареса обстановката и храната. Препоръчвам и съвсем скоро ще посетя отново ресторанта!

Светла Стоянова
Варна / 01 Септември / 06:08 ч.

Здравейте, Посетихме ви на третия ден от откриването и всичко беше перфектно! Два пъти след това качеството на храната беше различно! От пиците, ни се появиха много неприятни стомашни проблеми!

Mihaela Hristova
Варна / 30 Август / 13:21 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Веселин Кленски
Варна / 27 Август / 14:51 ч.

За съжаление в ресторанта не бяха получили резервацията и вечерята се провали. След като показах e-mail и viber потвърждението на резервацията от Rezzo със съответния резервационен номер, от ресторанта ми поискаха и SМS потвърждение, което аз не бях получил. Обяснението, че и други клиенти са имали същия проблем и са ги върнали....., изобщо не ми помогна в намирането на свободни места в друго заведение. Едва ли ще резервирам пак през Rezzo, за предпочитане е по телефона, с директна комуникация явно.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и ресторант Burrata Italiana бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Получило се е недоразумение при обработването на информацията, като колегите предприеха незабавни мерки за да не се стига до подобен тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo гаранция и клиентът ще бъде компенсиран при следващо посещение в обекта.

Ivan Dragomirov
Варна / 24 Август / 18:33 ч.
Atanas
Варна / 10 Август / 23:04 ч.

Супер

Росица Иванова
Варна / 04 Август / 15:34 ч.
Отлично
Цветелина Михова
Варна / 20 Юли / 15:27 ч.

Чудесна храна, любезно и професионално обслужване. Ще повторим!

Георги Георгиев
Варна / 19 Юли / 18:50 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

В заведението е нетърпимо влажно, задушно и горещо като в парник - няма осезаема климатизация и вентилация на въздуха. Макар залата да е открита към пристанището, атмосферата вътре се сгорещява силно от към покривната конструкция. Пребиваването вътре бе непоносимо поради тези причини. Това прави посещението в иначе чистия и спретнат ресторант с видимо обещаваща концепция, богато меню и учтив персонал невъзможно. Гости си отиват скоро след като са пристигнали - преди още да са успели да прочетат менюто, поради лошите атмосферни условия в ресторанта.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и ресторант Burrata бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Колегите предприеха незабавни мерки за да не допускат подобен тип ситуации в бъдеще и всеки  клиент да се чувства приятно по време на престоя си. Благодарим Ви за обратната връзка! Мнението на всеки клиент е от изключителна важност за нас!

Neli Miltiyadova
Варна / 14 Юли / 20:03 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса