home image
Количка
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

SASA Intercontinental

пл. Народно Събрание 4, София
Кухня: Азиатска, Японска, Суши и Китайска Район: Център Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Мирослав Новоселски

Многократно сме посещавали SASA, но за първи път останахме разочаровани. Залата не беше добре затоплена и въпреки, че помолихме да ни преместят, отново ни беше хладно и не толкова приятно. Някои от персонала ни оставиха чувстовото, че премествайките се, ще ги разхождаме по-далеч и сякаш бяха възмутени. Като добавим, че няколко неща от менюто, които искахме да поръчаме били свършили (а резервацията ни е дори от 18:30..) за малко си помислихме да си тръгнем от там. Съжалявам за негативния коментар, но до сега толкова неприятно не сме вечеряли там.

Виж повече

За "SASA Intercontinental"

Новият ресторант SASA Asian Pub се намира в хотел Intercontinental на площад Народно Събрание №4 в София. 

Изключителна локация, модерен интериор, меню, съчетаващо най-доброто от японската, китайската и тайландската  кухня и перфектно обслужване са основните характеристики на SASA, които го превръщат в космополитен ресторант, достоен за всяка уважаваща себе си кулинарна столица по света.

допълнителни опции: Бебешко столче, Телевизор и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Diners Club, American Express, Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време: 12:00 - 24:00

Общи условия

Отстъпката, която можете да получите при резервация, важи при консумация на храна в заведението.

 

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Мирослав Новоселски
София / 01 Декември / 20:45 ч.

Многократно сме посещавали SASA, но за първи път останахме разочаровани. Залата не беше добре затоплена и въпреки, че помолихме да ни преместят, отново ни беше хладно и не толкова приятно. Някои от персонала ни оставиха чувстовото, че премествайките се, ще ги разхождаме по-далеч и сякаш бяха възмутени. Като добавим, че няколко неща от менюто, които искахме да поръчаме били свършили (а резервацията ни е дори от 18:30..) за малко си помислихме да си тръгнем от там. Съжалявам за негативния коментар, но до сега толкова неприятно не сме вечеряли там.

Добринка Богданова
София / 24 Ноември / 08:15 ч.

Изключително доволна! Момичето, което обслужваше нашата маса, беше много усмихнато и лъчезарно!

Александър Тонков
София / 08 Ноември / 14:02 ч.

Приятна обстановка, отлично обслужване и вкусна храна. Препоръчвам го.

Екатерина Мутафчиева
София / 22 Октомври / 21:16 ч.
Борис
София / 16 Октомври / 14:34 ч.

всичко беше супер!

Емил Витков
София / 08 Септември / 01:31 ч.

Много бавно обслужване, за всяко ястие се чакаше поне по половин час.

Деян
София / 27 Юли / 09:58 ч.

Храната беше меко казано вкусна, а отношението на момичето - Перфектно

Васил Великин
София / 24 Юли / 17:01 ч.
Ивет Николова
София / 24 Юли / 14:07 ч.
Ina Skokleva
София / 12 Юли / 18:07 ч.
Антон Гудев
Варна / 29 Юни / 14:01 ч.
отлично обслужване. невероятна кухня.
Мадлен Жекова
София / 20 Юни / 14:45 ч.
Албена Дякова Дякова
София / 19 Юни / 14:17 ч.
Локацията на ресторанта е добра, и храната е на приемливи цени, но като цяло качеството на обслужването е паднало според мен. Вчера масата, която бях запазила за 4-ма се оказа точно до вратата, и през цялото време някой влизаше и излизаше точно зад гърба ми. Попитах за друга маса, казаха ми, че няма.... След 2 ч. и половина на въпросната маса и непрекъснато отварящата се врата, резултатът е налице: днес съм със схванат гръб и течащ нос. Едно от основните ястия - скариди Джон Силвър в менюто не бяха отбелязани като люто ястие, но орцията лютеше. Върнахме я, донесоха порция скариди с манго, които бяха ок. Най-накрая в сметката и 2-те порции скариди бяха фактурирани. След като обърнах внимание на сервитъорката, тя коригира сметката.... честно казано нито пак бих отишла, нито бих препоръчала.
Деница Райчева
София / 16 Юни / 14:08 ч.

Уникално място, задължително бихме повторили!

Krasimira
София / 13 Юни / 16:10 ч.
Полина
София / 09 Юни / 14:08 ч.
Храната и обстановката бяха страхотни, а обслужването доста бързо. Персоналът е изключително любезен. Това, което не ми хареса е, че масата, която ни бяха запазили, беше малка за 7 души и освен това нямаше прибори за всички и трябваше да искаме допълнително.
Десислав Ралчев
София / 07 Юни / 16:30 ч.
Деница Геневска
София / 04 Юни / 15:12 ч.

Всичко беше много вкусно!

Илияна Захариева
София / 01 Юни / 15:11 ч.
За първи път резервирам през сайта и посещавам Sasa. Обстановката беше приятна, обслужването беше много добро, храната и напитките ни харесаха. Бих посетила отново!
Камен Мичев
София / 01 Юни / 12:02 ч.
Всичко беше Ок , малко забавяния от страна на персонала. Храната (суши) можеше да е и по-добра за цените.Като цяло ОК
Лили Петкова
София / 31 Май / 20:39 ч.
Monika Ananieva
София / 29 Май / 14:01 ч.

Много добро обслужване. Празникът ни беше прекрасен!

Kristian Ivanov
София / 25 Май / 16:54 ч.
Асен Бъчваров
София / 23 Май / 19:02 ч.

Всичко беше супер. Персонала е много любезен, а ястията и питиетата бяха много вкусни Блатодаря!

Калина Калчева
София / 08 Май / 11:14 ч.
Стоимен Капитански
София / 28 Април / 17:37 ч.

Много добро обслужване, чудесна храна.

Ели Христова
София / 02 Април / 23:33 ч.
Pavlina
София / 02 Април / 16:32 ч.

Добро обслужване вкусна храна.

Kameliya Borisova
София / 02 Април / 14:02 ч.
Наташа Бонева
Пловдив / 02 Април / 13:11 ч.
Всичко беше съвършено- храната изключително вкусна, Обслужването беше безупречно.
Veneta
София / 02 Април / 12:27 ч.
Veneta
София / 02 Април / 12:26 ч.

Много добро място с превъзходна храна и обслужване, пак ще отидем!!!

Светлин Иванов
София / 31 Март / 08:38 ч.
очаквано добре
Kameliya Borisova
София / 29 Март / 14:02 ч.
Както винаги - прекрасна обстановка, вкусна храна и перфектно обслужване! Отново ще бъдем гости на заведението! Благодарности на персонала!!!
Ani Sirakova
София / 28 Март / 10:02 ч.

Перфектно както винаги!

Ралица Димитрова
София / 26 Март / 14:35 ч.
Тихомир Давидов
София / 25 Март / 14:32 ч.
Супер!
Мариета Пеловска
София / 24 Март / 14:37 ч.

Любимо място .. с вкусно суши и добро отношение.. всичко беше прекрасно

Весела Василева
София / 24 Март / 08:22 ч.
Тинка Манева-Николова
София / 23 Март / 20:47 ч.

Като изключим факта, че е забранено пушенето дори на електронни цигари (за което няма индикация никъде, а се разбира от персонала), всичко е страхотно.

Елмира Събева
София / 19 Март / 16:28 ч.
Valeria Ruseva
София / 19 Март / 09:25 ч.

Храната беше вкусна, обслужването на ниво, всичко стана много бързо. След като казах, че резервацията е през ReZZo, просто ме попитаха колко процента отстъпка имам и вече беше отразена. Доволна съм!

Martin
София / 17 Март / 15:12 ч.
Храната и обслужването бяха на ниво. - не добра вентилация на кухнята
Емил Витков
София / 12 Март / 16:56 ч.
The food was fine this time.
Маги
София / 12 Март / 15:00 ч.
МНОГО харесвам САСА: храната е невероятна, атмосферата е чудесна, обслужването е винаги много приятно, НО абсолютно всеки път, когато съм там с приятелят си, служителите, които ни обслужват, поставят чека пред него. Като хора, които вярват в равнопоставеността между половете, ние се редуваме кой да плаща сметката, когато излизаме заедно, но в Саса винаги чекът се получава от мъжа. Редно е сметката да се слага на неутрално място на масата, а не да се приема за даденост, че мъжът на масата ще плати. Много бих се радвала това отношение да се промени и екипът на САСА да проявява повече уважение към своите клиентки, като допуска, че те също са платежоспособни клиенти.
Маги
София / 12 Март / 14:53 ч.
МНОГО харесвам САСА: храната е невероятна, атмосферата е чудесна, обслужването е винаги много приятно, НО абсолютно всеки път, когато съм там с приятелят си, служителите, които ни обслужват, поставят чека пред него. Като хора, които вярват в равнопоставеността между половете, ние се редуваме кой да плаща сметката, когато излизаме заедно, но в Саса винаги чекът се получава от мъжа. Редно е сметката да се слага на неутрално място на масата, а не да се приема за даденост, че мъжът на масата ще плати. Много бих се радвала това отношение да се промени и екипът на САСА да проявява повече уважение към своите клиентки, като допуска, че те също са платежоспособни клиенти.
Маги
София / 12 Март / 14:53 ч.
МНОГО харесвам САСА: храната е невероятна, атмосферата е чудесна, обслужването е винаги много приятно, НО абсолютно всеки път, когато съм там с приятелят си, служителите, които ни обслужват, поставят чека пред него. Като хора, които вярват в равнопоставеността между половете, ние се редуваме кой да плаща сметката, когато излизаме заедно, но в Саса винаги чекът се получава от мъжа. Редно е сметката да се слага на неутрално място на масата, а не да се приема за даденост, че мъжът на масата ще плати. Много бих се радвала това отношение да се промени и екипът на САСА да проявява повече уважение към своите клиентки, като допуска, че те също са платежоспособни клиенти.
TSVETA SERAFIMOVA SERAFIMOVA
София / 12 Март / 11:45 ч.
Много приятно заведение. Храната беше хубава.
Mилена Драганова
София / 06 Март / 20:14 ч.
Mилена Драганова
София / 06 Март / 20:13 ч.
Ivan Atanasov
София / 06 Март / 15:21 ч.

Страхотно място и вкусна храна

Светла Иванова
София / 06 Март / 14:39 ч.

Нямахме проблеми с резервацията, а сметката ни изнената приятно, тъй като се възползвахме от 20-те % отстъпка, която ни осигури сайта. Радвам се, че направихме резервацията именно чрез Реззо. Обслужването в ресторанат беше на ниво - бързо и любезно. Храната беше прясна, а порциите - големи. Дали е била автентично азиатска е друг въпрос, но пък беше несъмнено вкусна.

Грация Симеонова
София / 02 Март / 21:59 ч.
1. Не съм напълно доволна от обслужването! Чакахме десерт повече от 20 минути! 2. Няма отоплителни уреди и е студено! Ремонта на хотела не е оправдание!
Ani Sirakova
София / 02 Март / 10:21 ч.
Както винаги перфектно,храна,обслужване.Моя любим ресторант е това!!!
Веселина
София / 01 Март / 09:44 ч.
Страхотно място. Обслужването беше на ниво. Ще посетим отново.
Димитър Несторов
София / 27 Февруари / 17:21 ч.
За пореден път съм изключително доволен от атмосферата, храната и обслужването - прекарахме си чудесно с компанията (10 души).
Венцислава Пенчева
София / 19 Февруари / 15:56 ч.
И храната и персонала бяха на ниво!
Georgi Yanev
София / 19 Февруари / 09:41 ч.
Храна и обслужване на високо ниво
Борис
София / 19 Февруари / 08:57 ч.
Людмила Атанасова
София / 18 Февруари / 14:58 ч.
Елена Стоянова
София / 18 Февруари / 14:10 ч.

Супер е всичко!

Bozhil Grozdanov Grozdanov
София / 16 Февруари / 06:28 ч.
Перфектно обслужване.Отлично обучена сервитьорка.Много добра отстъпка.
Валентина Минчева
София / 15 Февруари / 23:13 ч.
Теодора
София / 15 Февруари / 18:42 ч.
Всичко беше чудесно, докато не дойде хостесата след 2 часа, за да ни помоли да напуснем след 15 мин, тъй като имат резервация за нея. Нищо, че в работен ден в 15:30 заведението естествено беше почти празно. Сервитьорката беше много мила и приятна.
Силвия Христова
София / 15 Февруари / 17:34 ч.
Страхотна обстановка, качествено обслужване и невероятна кухня, ще посещаваме ресторанта пще чного пъти.
Borislav
Плевен / 15 Февруари / 14:09 ч.
Чудесна обстановка, професионално обслужване, богато меню, сушито е великолепно
Грациела Илиева
София / 10 Февруари / 00:44 ч.
Kristina Ilieva
София / 02 Февруари / 12:07 ч.
Kristian Ivanov
София / 01 Февруари / 12:08 ч.
Изключително приятно изнвнада съм от обстановката, храната и цялостносто усещане на това място. Въпреки, че сме резервирали маса през приложението, смятам че получихме такава със страхотна гледка навън. Храната беше превъзходна, беше поднесена изключително добре. Обслужвашия персонал е на много високо ниво. Бих посетила това място отново.
Русин
София / 16 Януари / 15:28 ч.
Вкусна храна, чудесно обслужване!
Anastasiya Rashashkova
София / 15 Януари / 15:40 ч.

Страхотна обстановка и страхотно обслужване! Благодаря Ви!

Александра Андонова
София / 12 Януари / 15:53 ч.
Храната е вкусна, обслужването е на ниво, интересен интериор и удобна локация.
Албена Атанасова
София / 08 Януари / 14:09 ч.
Най-вкусното суши и супер любезен персонал
Ani Sirakova
София / 02 Януари / 11:06 ч.
Милен Митев
София / 31 Декември / 15:27 ч.
Чудесна обстановка, хубава и разнообразна храна. Като цяло доста добър баланс между качество и разумни цени.
Александра Андонова
София / 30 Декември / 16:31 ч.

Приятно място с хубава храна

Milena Neshkova
София / 27 Декември / 20:47 ч.
Ивайло Макавеев
София / 24 Декември / 15:30 ч.

Приятно и уютно. Добро обслужване, вкусна храна.

Антон Лилов
София / 24 Декември / 14:22 ч.
Йоанна
София / 24 Декември / 11:44 ч.
Настаниха ни 4 души на малка висока маса, въпреки че бяхме с резервация от 5 дни насам и имаше свободни маси. В крайна сметка помолихме да ни преместят и го направиха. Обстановката е приятна. Храната е вкусна, но порциите са много по-малки от очакваното и смея да твърдя, че не отговаряха на предложеното като визия и съдържание.
Милена Босилкова
София / 22 Декември / 11:27 ч.

Отлично качество!

Габриела Кръстева
София / 20 Декември / 22:17 ч.

Както винаги, много вкусно и сравнително бързо обслужване! :)

Весела Василева
София / 20 Декември / 11:03 ч.
Борис
София / 19 Декември / 14:16 ч.
Борис
София / 19 Декември / 14:16 ч.
Николай
Перник / 19 Декември / 14:04 ч.

Страхотно място...

Kristina Ilieva
София / 15 Декември / 15:03 ч.
Teodora Sotirova
София / 15 Декември / 14:32 ч.

Страхотен ресторант, невероятна кухня, обслужване на много жисоко ниво :)

Iana
София / 15 Декември / 14:09 ч.
Яна
София / 14 Декември / 08:34 ч.
Иван Иванов
Русе / 13 Декември / 19:57 ч.
Не предлагат вино в чаша или малка бутилка. Чаках 30 мин. за една салата.
Kameliya Borisova
София / 13 Декември / 14:01 ч.
Както винаги -без забележки! Поздравления!
Цветомир Иванов
София / 11 Декември / 14:07 ч.
Храната е обслужването бяха отлични. Но беше студено в ресторанта
Elka Nikolova
София / 11 Декември / 09:07 ч.
Прекрасна храна и много добро обслужване!
Йордан Илчев
София / 07 Декември / 14:02 ч.
Михаела
София / 06 Декември / 21:43 ч.
Високо ниво на обслужване и храна! :)
georgi
София / 05 Декември / 15:55 ч.

Всичко беше отлично.

Емилия Атанасова
София / 04 Декември / 12:25 ч.
Добър интериор, интересни предложения, нестандартни. Обслужването заслужава адмирации. Менюто е иновативно и има какво да се опита.
Христиан Йорданов
София / 27 Ноември / 11:32 ч.
Супер беше. Само не разбрахме кое е "вътрешна зала". Нас ни настаниха до прозореца :)
Сия Шехтанова
София / 27 Ноември / 09:20 ч.
Чудесна храна и обслужване!
Krasimira
София / 24 Ноември / 14:26 ч.
Калин Райчев
София / 23 Ноември / 11:07 ч.
Много добро суши, нормално обслужване.
Stefan
София / 23 Ноември / 10:10 ч.
Станимира Стоичкова
София / 22 Ноември / 14:31 ч.
Васил Трайков
София / 22 Ноември / 14:21 ч.

Не бяхме настанени във вътрешната зала както предпочитахме и бяхме помолили по време на резервацията. Следователно бяхме близо до вратата и беше студено от постоянното отваряне и течението, което се образуваше. Като решение ни дадоха да си включим духалка, което не приляга на класата на ресторанта. Храната и обслужването бяха без грешка.

Александър Серафимов
София / 21 Ноември / 08:53 ч.
Всичко беше перфектно с изключение на ужасния шум от ремонта на хотела
Kristina Ilieva
София / 20 Ноември / 17:40 ч.
Посолството на Косово
София / 20 Ноември / 09:25 ч.
Страхотно място!
Сия Шехтанова
София / 20 Ноември / 09:16 ч.

Уютно и стилно заведение. Екзотично меню.

Антоанета Бонева
София / 16 Ноември / 21:44 ч.
Незабравка Стратиева
София / 15 Ноември / 20:35 ч.

Мястото е уютно, изискано и има превъзходно обслужване. Храната беше много, много вкусна. Препоръчвам.!

Kameliya Borisova
София / 14 Ноември / 14:08 ч.

Нямам забележки - всичко беше прекрасно!

Емил Витков
София / 14 Ноември / 12:04 ч.

Много добро посрещане и кухня!

Александър Серафимов
София / 14 Ноември / 10:33 ч.

Както винаги всичко беше супер

Konstantin Zankov
София / 13 Ноември / 14:09 ч.

Уютно място с чудесно обслужване.

Велислава Новачева
София / 13 Ноември / 10:03 ч.

Много уютна атмосфера, безупречно обслужване и наистина вкусна храна! Със сигурност ще повторя!

Николай Бързински
София / 11 Ноември / 23:27 ч.
Ева Кулева
София / 09 Ноември / 15:08 ч.

Беше много вкусно и прекарахме чудесно. Имаше само една издънка. Приятелката ми и аз чакахме на различни маси в различни помещения повече от 10 мин., въпреки че имахме резервация и персонала беше насочил всяка една от нас към резервираната маса :)))

Tеодора
София / 09 Ноември / 14:08 ч.

Уютна обстановка и приятно обслужване. Порциите са една идея по-малки от другите ресторанти,но беше вкусно! Препоръчвам.

Весела Василева
София / 06 Ноември / 17:37 ч.
Прекарахме една прекрасна вечеря. Храната беше на ниво, а момичето /Катерина/, което обслужваше нашата маса, беше винаги усмихната и внимателна.
Nataliya
София / 05 Ноември / 16:26 ч.

Беше страхотно, мерси!

Josephine Mirchev
София / 02 Ноември / 20:08 ч.

Everything was so delicious, just everything. I love the chips, I love everything that I ate. It is mind blowing.

Dimitar Georgiev
София / 28 Октомври / 12:17 ч.
разкошна и вкусна кухя Много добро обслужване ВНИМАВАЙТЕ !!! Втората ракия ми я донесоха с 50% по-малък грамаж тя трябваше да се разправяме. Внимавайте колко са ви сипали при донасянето.
Veselina Marinopolska
София / 27 Октомври / 19:54 ч.
Ева Кулева
София / 25 Октомври / 15:26 ч.
Прекарахме много приятно. Обслужващия персонал беше много мил, а обстановката уютна. Храната беше ОК. Кокосовата торта с манго беше фантастична! Приятно ни изненадаха като ни снимаха и ни дадоха снимките в рамка като комлимент от заведението. Бих отишла отново.
Desislava Petrova
София / 23 Октомври / 23:06 ч.
Panagiotis Antoniou
София / 20 Октомври / 21:08 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Добра храна но ужасно обслужване! Нямам думи! Голями грешки, друго поръчахме и друго ядохме. За грешките ни обещаха допълнително 20 % отстъпка. Между това получихме само 20% за техните грешки а никога нормалната отстъпка 25% както би трябвало. Жалко че не съм снимал касовата белешка.! Никога пак там. Моя съвет е когато избират персонал, да са по внимателни. Не го съветвам. Храната пак си беше добра , въпреки че не беше това което искахме

rossykossova
София / 19 Октомври / 14:43 ч.

Прекрасно !!!

Ani Sirakova
София / 13 Октомври / 15:04 ч.

Перфектно обслужване.Чудесна кухня.Любимия ми ресторант!

Miroslav Kaneti
София / 09 Октомври / 14:05 ч.

Чудесно обслужване, отлична храна, много интересни и вкусни нови предложения - изобщо перфектно, както винаги!

Krasimira
София / 02 Октомври / 15:37 ч.

Вкусно!

Мирослава Пешева
София / 01 Октомври / 14:28 ч.
Sofi Kamenova
София / 19 Септември / 13:20 ч.

Всички от персонала бяха много любезни, сервитьорката много се стараеше, а и храната беше много вкусна както винаги. Имахме резервация с 20% отстъпка и накрая като дойде сметката беше изписано "-20% отстъпка с резо", но бяха изчислени само 10%. Прекарахме си много добре и решихме да не правим проблем, но не се опитвайте да лъжете клиентите си :)

Славчо Славчев
София / 19 Септември / 13:10 ч.

Мястото много наподобява Хепи, но има по-богато меню. Храната беше доста вкусна, но ориза (който се предлага като гарнитура) беше малко на топка (като тесто).

Велислава Георгиева
София / 11 Септември / 08:16 ч.
Виктория Радева
Варна / 07 Септември / 11:55 ч.

Много добро обслужване, вежлив персонал и вкусна храна! Ще посетя отново!

Петър Иванов
София / 06 Септември / 20:29 ч.

Страхотно място и кухня. Препоръчвам горещо!

Петър Иванов
София / 06 Септември / 20:29 ч.

Страхотно място и кухня. Препоръчвам горещо!

Силвия маринова
София / 04 Септември / 06:59 ч.
Прекарахме чудесно! Отлично обслужване, много приятни изненади, изключително прясна и вкусна храна! Това е любимият ни ресторант!
Ina Skokleva
София / 01 Септември / 12:09 ч.

Перфектни! Всеки път!

Ан Георгиев
София / 27 Август / 14:17 ч.
По принцип харесваме заведението, но днес имаме забележки. Намираме, че е влошено качеството на вече поръчвани ястия. ??? Обслужването на сервитьорките беше много добро. Но ги помолихме нещо, което не зависи от тях. И колкото и да е лесно не беше направено през целия престои/над 2 часа/. Имахме два телевизора пред нас и искахме да се смени програмата. След дълго време отговора за единия беше, че не може. На другият стоеше едно огромно меню, което не позволяваше нормално гледане. Помолихме да го махнат. Както и при другия телевизор това не беше направено. И следва въпроса ЗАЩО ? Толкова ли беше трудно ? Защо са тогава тези телевизори, дори ги има като опция в резервациите. Това едва ли ще развали отношението ни към веригата,но...
Vassil Yanev
София / 15 Август / 18:14 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Нямам идея защо, но ни дадоха 10% вместо 20% отстъпка.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Ако не следвате това условие от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви. След кореспонденция с клиентката установихме, че е пропуснала да спази това условие, затова е получил само 10% отстъпката към своята резервация.

Krasimira
София / 10 Август / 14:51 ч.
Параскева Йорданова
София / 01 Август / 14:26 ч.

Отлична рибна кухня, доволна съм от количеството и качеството на храната, а персоналът е на отлично ниво

Росица Пенчева
София / 01 Август / 13:58 ч.

Прекрасно! Благодаря!

Георги Цанков
София / 28 Юли / 17:52 ч.

Обслужването и храната бяха великолепни! Чудесен ресторант!

Петя
София / 25 Юли / 14:41 ч.
Tatiana Cvilincova
София / 24 Юли / 10:10 ч.

Храната като винаги много вкусна, само забележка към хостес

Jackie Milanova
София / 22 Юли / 15:58 ч.

Чудесно обслужване и много вкусна храна!

Василена Димитрова
София / 20 Юли / 20:03 ч.
Нина Ценова
София / 20 Юли / 14:07 ч.

Много добро обслужване и вкусна кухня

Ивета Загорова
София / 15 Юли / 14:35 ч.
Беше прекрасно, както винаги!
Desislava Petrova
София / 26 Юни / 17:49 ч.
Веселина
София / 22 Юни / 21:14 ч.

Всичко беше чудесно. Приятна обстановка и много добро обслужване.

Тодор Христов
София / 22 Юни / 14:12 ч.

Много съм доволен от обслужването и храната !

Krasimira
София / 12 Юни / 14:31 ч.
Виолета Грънчарова
София / 12 Юни / 10:48 ч.

Обстановката е прекрасна, обслужбането на ниво и храната е много вкусна.

Alex Popov
София / 11 Юни / 14:10 ч.

Супер!

Рачева Ivanova
София / 04 Юни / 16:09 ч.

Винаги сте на ниво!!!! Благодаря!

Рачева Ivanova
София / 04 Юни / 16:09 ч.

Отново бяхте великолепни! Благодаря !!!

Рачева Ivanova
София / 04 Юни / 16:08 ч.

Блаходаря за любезното обслужване ! Обичам да съм ваш гост! Липсва ми локтейла Мача Вере и бих се радвала да го предлагате отново! Приятна работа и бъдете все така усмихнати!!!

Miroslav Kaneti
София / 22 Май / 14:04 ч.

Добро обслужване, чудесна храна. Ще продължим да го посещаваме

Атанас Тодоров
София / 21 Май / 16:36 ч.

Храна беше хубава! Обслужването бе на ниво! Силно препоръчвам!

Димитър Несторов
София / 11 Май / 15:41 ч.

Отлично обслужване, много вкусно суши, бързо сервиране на ястията. Ще посетим отново.

Tatiana Cvilincova
София / 09 Май / 16:18 ч.
Tatiana Cvilincova
София / 09 Май / 16:18 ч.

Hranata beshe mnogo vkusna

Владимир Инджов
София / 09 Май / 14:27 ч.

Очаквах по-азиатско меню понеже последните впечатления ми бяха от Саса в Хемус. До голяма степен менюто прилича на това в Хепи. Интериорът иначе е много разпознаваем.

svetla parker
София / 07 Май / 18:13 ч.

Супер, както винаги!

Kristina Todorova
София / 06 Май / 14:45 ч.
Мина
София / 06 Май / 09:46 ч.

Добро обслужване, приятна обстановка и вкусна храна. Със сигурност пак бихме отишли.

Виктория
София / 03 Май / 18:44 ч.

Great

Виктория
София / 03 Май / 18:44 ч.

My favorite place.

Лиляна Георгиева
София / 30 Април / 15:40 ч.

Отлично обслужване и кухня!

Бранимира Танева
София / 29 Април / 14:08 ч.

Чудесна вечер ! Само вдна препоръка - да се правят резервации и за градината.

Georgi Kostadinov
София / 26 Април / 15:15 ч.

Невероятно!Заслужава си да се посети и да се насладите на вкусната храна !

Georgi todorov
София / 04 Април / 14:27 ч.
Страхотна атмосфера, невероятна кухня и отлично обслужване ;)
Валентин Кирилов
София / 03 Април / 20:09 ч.

Процесът на резервация и обслужването в ресторанта бяха на ниво.Препоръчвам използването на платформата Резо по всякакви поводи.

Alex Popov
София / 02 Април / 18:36 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Перфектно както винаги

Jivka
София / 01 Април / 14:17 ч.

Super

Веселин Гергинов
София / 29 Март / 14:24 ч.
Alex Popov
София / 27 Март / 19:53 ч.

Супер храна и обслужване. 20% отстъпка.

Yilei Zhou
София / 18 Март / 19:40 ч.
Обичам Sasa. И това е много качествен ресторант.
Емил Витков
София / 17 Март / 18:48 ч.
Много добро обслужване!
Теодора Тодорова
София / 17 Март / 14:11 ч.
Ani Sirakova
София / 16 Март / 15:16 ч.

Както винаги перфектно!

Людмила Костова
София / 13 Март / 14:07 ч.

Обслужването беше абсолютно на ниво. Персонала е запознат напълно с ястията и ни даде доста обстойна информация. Храната е чудесна. Препоръчвам този ресторант и като локация!

Атанас Тодоров
София / 13 Март / 14:05 ч.

Страхотна кухня и обслужване! Свеж интериор и чудесна локация!

Ан Георгиев
София / 10 Март / 00:32 ч.

Едно от най-хубавите заведения в централна София.

Ан Георгиев
София / 10 Март / 00:31 ч.

Както винаги всичко беше на ниво, благодаря.

Krasimira
София / 09 Март / 08:34 ч.
Атанаска Карабельова
София / 07 Март / 10:03 ч.
Кристина Драгнева
София / 07 Март / 09:01 ч.

Приятна обстановка, любезен персонал!

Атанас Тодоров
София / 06 Март / 00:01 ч.

Страхотна обслужване и вкусна храна

Мая Николова
София / 02 Март / 15:20 ч.
Много съм доволна от храната - сушито е страхотно, от обслужването, обстановката е на ниво. Без забележки! Прекарахме много приятна вечер. Ще посетя задължително отново.
galina ivanova
Варна / 28 Февруари / 14:01 ч.
Чудесно място
Павлина Огнянова
София / 27 Февруари / 18:06 ч.
Великолепна храна!
Калина Колева
София / 27 Февруари / 14:13 ч.
Сия Шехтанова
София / 27 Февруари / 14:04 ч.
Отлично обслужване. Вкусна храна!
Атанас Тодоров
София / 27 Февруари / 13:01 ч.
Отлично обслужване, храна и вино! Силно препоръчвам !
Мирослав Оцедарски
София / 25 Февруари / 15:00 ч.
Вечерта беше чудесна
Ani Sirakova
София / 24 Февруари / 14:29 ч.
Перфектно!
Ani Sirakova
София / 24 Февруари / 14:29 ч.
Перфектно!
Ani Sirakova
София / 24 Февруари / 14:28 ч.
Както винаги перфектно!Много добър ресторант с отлично обслужване!
Цветелина Лазарова
София / 23 Февруари / 14:41 ч.
Отлично обслужване, приятна обстановка и добра локация!
Иван Цветков
София / 22 Февруари / 21:48 ч.
Николай Иванов
София / 22 Февруари / 14:02 ч.
Руслан Маврев
София / 21 Февруари / 23:13 ч.
Разочарован съм! Салатата Цезар беше със стари пилешки филета, може би претоплени. Основното беше пиле със зеленчуци, което беше малкограмажно.
Simona Nikolova
София / 21 Февруари / 21:16 ч.
Страхотно обслужване - изключително мили сервитьори. Храната беше също на високо ниво. Много сме доволни. :)
Alex Popov
София / 19 Февруари / 20:53 ч.

Перфектно обслужване както винаги. Свалям една звезда единствено заради намаления грамаж на порциите.

Alex Popov
София / 18 Февруари / 20:58 ч.

Супер.

Анна Митова
София / 12 Февруари / 09:20 ч.

Всичко беше добре - масата беше подготвена и топло ни приветстваше :). Обслужването и храната бяха на очакваното добро ниво.

Мария Илиева
София / 10 Февруари / 09:35 ч.

Сушито беше страхотно, но другата храна не оправда очакванията ми.

Luchiya
София / 09 Февруари / 23:22 ч.

Сушито беше супер и обслужването също.

Иван Маринов
София / 08 Февруари / 14:19 ч.

Чудесно! Посрещане, настаняване, обстановка, обслужване, вкусно приготвена храна - всичко беше на ниво! Гостите ни от UK бяха приятно впечатлени. Препоръчвам SASA Asian Pub Radisson на вас и вашите гости!

Атанас Тодоров
София / 29 Януари / 22:16 ч.
Страхотна храна и обслужване
Nikolay Starev
София / 23 Януари / 20:34 ч.
Превъзходно обслужване и вкусна храна.
Борис Бошнаков
София / 11 Януари / 20:37 ч.
Прекарахме приятно, хората от персонала бяха много любезни и внимателни, храната беше добре приготвена, с удоволствие ще посетим пак ресторанта и ще го препоръчваме на приятели.
Christine Milner
София / 11 Януари / 16:51 ч.
The service was excellent, probably the best I've had in Bulgaria. Food was good and arrived on time and hot, though the choice a bit limited especially for the sushi. Music was awful.
Борис
София / 11 Януари / 14:06 ч.
Атанас Тодоров
София / 09 Януари / 17:19 ч.
Храната беше много вкусна. Обслужването беше добро! Персоналът беше много любезен и бърз в обслужването си!
Kameliya Borisova
София / 09 Януари / 08:46 ч.
Най-добрата азиатска кухня в София с най-любезният персонал и перфектно обслужване!
Дияна Драголова
София / 06 Януари / 19:50 ч.
Искрено съм очарована! Невероятен персонал и кухня! Дори ни направиха и подариха безплатни снимки!
Емил Витков
София / 06 Януари / 12:59 ч.
Супер кухня и обслужване, много по-добре от Парадайз.
Alex Popov
София / 02 Януари / 16:50 ч.
Много вкусно.
Ралица Траянова
София / 31 Декември / 14:03 ч.
Изключително приятна обстановка. Вкусна храна и любезен персонал.
Николай Иванов
София / 29 Декември / 14:18 ч.
Красимир Златанов
София / 24 Декември / 14:15 ч.
Приятна обстановка и добро обслужване.
Yordanka
София / 22 Декември / 14:35 ч.
Страхотно обслужване и храна. Влюбих се в техния рамен
Цветомир Георгиев
София / 20 Декември / 14:06 ч.
Приятно място, храната е неоправдано скъпа, порциите са много много малки.
Kameliya Borisova
София / 20 Декември / 14:03 ч.
Прекрасна екзотична обстановка, вкусна храна и невероятно любезен персонал! Смятаме отново да бъдем гости на заведението! Очаровани сме!
Georgi Yanchev
София / 20 Декември / 14:01 ч.
Alex Popov
София / 18 Декември / 18:55 ч.
Супер храна и ибслужване.
Alex Popov
София / 16 Декември / 12:24 ч.
Много добър ресторант
Katq Mitkova
София / 15 Декември / 11:25 ч.
Всичко беше прекрасно
PLAMEN VLADIMIROV VLADIMIROV
София / 14 Декември / 15:41 ч.
Станислава Николова
София / 14 Декември / 15:07 ч.
Беше много приятно, уютно и с перфектно обслужване. Благодаря ви !
Александра Атанасова
София / 14 Декември / 14:10 ч.
Всичко беше супер! :)
Volen Penchev
София / 13 Декември / 08:38 ч.
Много добро заведение! Поръчките ни дойдоха адски бързо, имайки предвид колко пълно беше. Много красив и артистичен интериор съответстващ на азиатската кухня! Вкусни храна и задоволителни порции
Грета
София / 01 Декември / 14:34 ч.
Dobrina Dimitrova
София / 28 Ноември / 12:41 ч.
Чудесна храна, бързо и навременно обслужване,възпитан и приветлив персонал. Обстановката,азиатска, пищна и екзотична, каквато отдавна търсех да открия в София. Не на последно място,прекрасен изглед към площад Народно събрание! Това е място, което ще посещавам отново и без притеснение ще водя гостите си от чужбина!
Alex Popov
София / 26 Ноември / 21:23 ч.
Много вкусна храна, уютна обстановка и перфектно обслужване.
Маргарита Василева
София / 22 Ноември / 20:23 ч.
Беше супер :)
Жеко Жеков
София / 21 Ноември / 13:30 ч.
Приятно заведение!
Марио Димитров
София / 21 Ноември / 08:37 ч.
Вкусна храна и добро обслужване. Единствено дизайна на заведението не трябва да напомня толкова на Happy!
Петър Стоянов
Бургас / 17 Ноември / 14:32 ч.
Good stuff well worth it.
Kristina
София / 16 Ноември / 15:44 ч.
Да, вечерта беше със страшна организация,но сякаш тя беше добра за всички около нас, но не и за нашата маса! Наобикаляха ни няколко сервитьора, които каквото и да ги попитам, не можеха да отговорят и казваха, че не са запознати. Разбира се въпросите ми бяха свързани единствено с предстоящата вечеря от тристепенно меню + 3 напитки. Между първото и второто ястие се наложи да чакаме точно два часа, като през това време всички около нас се хранеха доволно и безпрепядсвено. Не разбрахме на какво се дължи това огромно забавяне. Накрая си поръчахме десерт от менюто. Един от тях беше шоколадово суфле. Наложи се да го върнем, защото беше един препечен мъфин, без топлия лава ефект, който е най-важната част от този десерт. Втория, който получихме беше малко по-добър от първия. Съжалявам, че опропастих парите и времето на приятелките си, като ги поканих на това на пръв поглед вълнуващо събитие. Можеше да отидем навсякъде другаде и да прекараме чудесно с нашия заряд, вкус и отделени средства. И все пак - успех на заведението!
Radostina Yordanova
София / 15 Ноември / 07:34 ч.
Огнян
София / 13 Ноември / 13:09 ч.
чудесна храна
Ani Sirakova
София / 12 Ноември / 11:41 ч.
Прекрасна обстановка,вкусна храна особено патицата по пекински.Бях резервила маса чрез вас,за определен ден и час,но при изискване на сметката не бе направена отстъпката и бяха учудени,защо не съм казала веднага с влизането че съм с отстъпка,то бе ясно след като имах запазена маса на мое име.Без да съм се обаждала!Странно!
Момчил Кръстев
София / 06 Ноември / 14:31 ч.
Добро обслужване и страхотна храна!
Емил Витков
София / 06 Ноември / 12:45 ч.
Здравейте, Кухнята беше добре, може би кимчи дресингът в салатите беше малко и сосът за патицата не беше гъст като преди... Основното ми впечатление обаче е, че твърде много ресторантът се е превърнал в едно обикновено Хепи - с покривките на масите, с рекламните телевизори и т.н. Не ме разбирайте погрешно - Хепи са любимите ми ресторанти и много държа на атмосферата във всеки от тях. С поздрав, Емил Витков
Борислав Дачев
София / 03 Ноември / 16:57 ч.
ок
Гергана Георгиева
София / 01 Ноември / 14:19 ч.
Прекрасна кухня и обслужване!
Miroslav Kaneti
София / 30 Октомври / 14:53 ч.
Отлично обслужване, чудесна обстановка, много добра храна. Препоръчвам!
Alexi
София / 29 Октомври / 16:52 ч.
Well organised, high class waiters, we came 6 people instead of 2, they manage to find a table and accommodate us. The food wAs excellent very good.
Росен
София / 22 Октомври / 18:36 ч.
изключително вкусни бургери, може би даже по-добри от Boom Burgers
Юрий Славчев
София / 20 Октомври / 14:47 ч.
Всичко беше на ниво, много ни хареса за пореден път
Юрий Славчев
София / 19 Октомври / 14:06 ч.
Всичко беше на ниво, благодарим. Страхотен интериор, добро обслужване
Albena Docheva
София / 17 Октомври / 14:48 ч.
Прекарахме страхотно Ястието с риба тон беше изклютилено вкусно !
Luchiya
София / 17 Октомври / 14:08 ч.
Stefan Manolov
София / 16 Октомври / 19:14 ч.
Обслужването не беше зле, както и интерьорът. 2 от 4 ястия, които поръчахме, бяха доста посолени. На коктейлът му липсваше аромат и вкус, но сервитьорът реагира много адекватно на запитването ни дали това е същият коктейл и ни предложи да поръчаме друг. Музиката беше доста силна и отговаряше повече на обстановка в Хепи, отколкото на изискания интерьор в Саса.
Dimosthenis Theodoridis
София / 16 Октомври / 14:02 ч.
Perfect service and delicious sushi! Recommended and we will go definitely!
Nikolay Antonov Antonov
София / 14 Октомври / 14:20 ч.
Препоръчвам!
Юрий Славчев
София / 12 Октомври / 20:40 ч.
Всичко беше добре
Мария Анастасиу
София / 10 Октомври / 23:27 ч.
Христина Бенова
София / 07 Октомври / 15:32 ч.
Изключително доволни останахме. Интериора на ресторанта е меко казано уникален. Храната също беше вкусна- за сушито и десертите останахме без думи. Персонала е много усмихнат и отзивчив. Страхотен ресторант, силно препоръчвам.
Десислава Георгиева
София / 06 Октомври / 14:56 ч.
Цветелина Тодорова
София / 06 Октомври / 14:01 ч.
Виктория Добрева
София / 21 Септември / 17:39 ч.
Петър Дочев
София / 15 Септември / 16:55 ч.
Super
Даниела Ерменкова
София / 27 Август / 20:48 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Ако можех да сложа 0 звезди, БИХ! Резервацията ни беше за 20ч. Повод: Годишнина. Първите 20мин идваха различни сервитьори, при видимо непълно заведение, така и не се разбра кой ни обслужва. Поръчахме коктейли, салати,пиле и прословутата Патица по пекински. Салатите пристигнаха бързо, 1/2 от порциите в Хепи, но това може би си е по стандарт. Не зная. Калмарите студени, вдървени. Оправдах ги, че може би е от това, че са за салата, въпреки, че сме свикнали на съвсем други в ресторантите на веригата. В 20.58ч. нищо от останалата храна не бе сервирано все още. Чиниите от салатите стояха на масата, пълни със салфетки. Поисках обяснение какво става с храната, извиниха се, имало забавяне. Огледах се, на нито една маса в ресторанта нямаше храна. Хората бяха видимо недоволни. На съседната маса вдигнаха скандал, че 20мин никой не идва да вземе поръчката им. Подчертавам ресторантът не беше пълен. Персоналът седеше на групи и определено не знаеха точно за какво са там. След 5 мин донесоха порция пиле сладко кисел сос и ориз, което беше абсолютно студено, а оризът беше корав отгоре. Моментално върнах ястието и се извиниха, явно е стояло в кухнята, без да го изнесат. Патица така и не дозакахме, въпреки това беше включена в сметката ни, за което също ни се извиниха. За финал отстъпката - 10%, за която не сме молили, а беше подарък за празника ни, според системата на Rezzo не бе направена.

Отговор от ReZZo.bg:

След проведенa кореспонденция с клиентката установихме, че клиентката е пропуснала да предостави SMS или e-mail потвърждение за резервацията и поради тази причина не е направена отстъпка от сметката й. Относно останалата част от сигнала на клиентката, управата на ресторанта поднесе своите извинения и ни увери, че са взели необходимите мерки подобна ситуация да не се повтаря за в бъдеще. 

Емил Витков
София / 24 Август / 20:00 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Всъщност въобще не отидох в ресторанта, защото ми се обадиха и ми казаха, че няма свободни места. Може ли да се разчита на резервационната система?

Отговор от ReZZo.bg:

След проведена кореспонденция с ресторанта установихме, че възможността за резервация се е изчерпала непосредствено преди клиента да направи резервацията си. От ресторанта са направили всичко възможно да го уведомят за ситуацията своевременно.
Понякога ресторантите в последния момент свършват наличните места за някои дни и не успяват своевременно да го отбележат в системата на ReZZo.bg. Това се случва изключително рядко, но за съжаление, когато се случи от ресторанта нямат друг избор освен да уведомят клиента за ситуацията. В условията за резервация с ReZZo.bg е описано, че ресторант има правото да се обади на клиент своевременно след направената резервация с ReZZo.bg, за доуточняване на допълнителни детайли или промени.

Mariana Ivanova
София / 17 Август / 14:12 ч.
Храната беше чудесна,обслужването може да се подобри: не донесоха соя със сушито, вдигнаха приборите за хранене преди да поръчаме основното и след това трябваше пак да ги донесат. Винената листа също би могла да се подобри. Не са съществени препоръкитеи и определено прекарахме много приятно!
Eмилия Христоскова
София / 04 Август / 14:51 ч.
Препаръчвам рeсторант SASA на бъдещите клиенти! Обстановка, качеството на храната, обслужването е на много добро ниво! Бях там на обяд - много спокойно, уютно и елегантно! И най-важното - в сърцето на София!
Десислава Лазарова
София / 23 Юли / 14:11 ч.
Храната беше страхотна, сервитьора много мил. Всичко беше чудесно. С удоволствие ще посетим ресторанта отново.
TODOR MORALIYSKI
Варна / 22 Юли / 16:07 ч.
Страхотна храна и прекрасно обслужване!
DIANA
София / 13 Юли / 15:31 ч.
Беше страхотно!
mladena radeva
Варна / 05 Юли / 21:24 ч.
Super
Мила Петрова
София / 30 Юни / 14:13 ч.
Страхотна кухна и много добро обслужване и обстановка, останахме много доволни.
Албена Дякова Дякова
София / 05 Юни / 20:09 ч.
Много хубаво място със страхотно обслужване. Препоръчвам :)
Сюзънн
София / 26 Май / 15:41 ч.
Страхотен ресторант, обслужването беше на ниво, отстъпката беше отразена в сметката.
Vassil Yanev
София / 24 Май / 08:42 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Никога повече САСА! Приеха ни резервацията, но отказаха отстъпка защото не сме предупредили при настаняване. Недопустимо е Резо (сайт на Хепи) и САСА един от най-скъпите ресторанти на Хепи да имат неадекватен салонен управител който да убеждава, че клиента е виновен. Кухнята и обстановката са ОК, но когато клиента плаща между 50-100 лв за вечерята си е нужно да сме по-внимателни към него...

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви сервитьор или сервитьорка. Ако не следвате това условие от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви. След кореспонденция с потребителя установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Емил Витков
София / 20 Май / 21:13 ч.
Като че ли вкусът на салатите и патицата по пекински не беше типичният, но може и да ми се е сторило...
Ирина Рогозанска
София / 15 Май / 09:26 ч.
Веселин Гергинов
София / 08 Май / 07:50 ч.
Изключително добро място за хранене и релакс. Горещо препоръчвам - дори при тези цени!
Lancelot
София / 19 Април / 11:08 ч.
Вержиния Велчева
София / 14 Април / 14:48 ч.
Храната беше добра, персоналът - любезен с известни пропуски в обслужването. Като цяло - едно приятно място, но доста по-ниско в сравнение със стария SASA.
Daniela Andreeva
София / 06 Април / 08:58 ч.
Много приятна обстановка. Приятелски настроен персонал. Храната е вкусна. Но ... объркаха ни поръчката. Храната пристигаше много бавно, предполагам, защото заведението беше пълно, но въпреки това все си мисля, че за нещо което се чака 15 мин (за което специално попитах) ние чакахме около 40 мин. Става въпрос за "Царевица на робата". Ето защо не мога да дам 5* оценка.
zlatimira georgieva
София / 31 Март / 12:58 ч.
Прекрасно място - обстановка, гледка; чудесно меню - най-добрата патица по пекински, която съм яла. Прилично обслужване. Препоръчвам на всички горещо!
Антоан
София / 13 Март / 18:49 ч.
Всичко е супер- храна, обстановка, облужване. Горещо препоръчвам :)))
Ева Кулева
София / 10 Март / 12:33 ч.
Много съм доволна от храната и обслужването. Нашата сервитьорка беше много мила, даже спря телевизора до нашата маса след като я помолих. Благодаря и до скоро! ♥ Ева
Петър Дочев
София / 03 Март / 12:05 ч.
Супер място
Петър Дочев
София / 25 Февруари / 12:14 ч.
Super
Нели Владимирова
София / 25 Февруари / 12:10 ч.
Любимото ми място за вечеря в приятна обстановка и с перфектна азиатска кухня!
Anna
София / 23 Февруари / 22:23 ч.
Боряна Бикова
София / 22 Февруари / 20:15 ч.
Prolet Ivanova
София / 16 Февруари / 13:30 ч.
Прекарахме чудесно! Обслужването беше на ниво. Кухнята невероятна! Настаниха ни на желана от нас маса.
Даниела Мирчева
София / 15 Февруари / 19:23 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Минути след като направих резервацията ми звъннаха от самия ресторант и ми казаха, че нямат свободни места. Така че не го посетих.

Отговор от ReZZo.bg:

В случая клиента си е направил резервацията точно в момента, в който от ресторанта са запълнили капацитета си за желания от него ден и час. От ресторанта са направили всичко възможно, да уведомят клиента своевременно и се извиняват за създаденото му неудобство.

Todor
София / 15 Февруари / 12:02 ч.
Lubomir Krumov
София / 14 Февруари / 15:04 ч.
very good
Lubomir Krumov
София / 14 Февруари / 14:56 ч.
remarkable japanese grill
Петър Дочев
София / 04 Февруари / 14:17 ч.
Прекрасен ресторант
Mилена Драганова
София / 31 Януари / 12:04 ч.
Страхотна обстановка и много добро обслужване
Емил Витков
София / 28 Януари / 09:53 ч.
Много добре беше!
Миряна
София / 25 Януари / 08:20 ч.
Чудесно обслужване и страхотна храна. Патицата по пекински и скаридите в уасаби сос бяха невероятни!
Илиян Тишевишки
София / 21 Януари / 12:24 ч.
good food & nice atmosphere
Петя В
София / 09 Януари / 09:23 ч.
Guergana Voutchkova
София / 29 Декември / 13:53 ч.
Lancelot
София / 04 Декември / 14:42 ч.
Once again, a good experience. The sea bass sashimi being my a great recommendation by our server. Rossini Chardonnay was excellent. Sara remains one of the most comfortable dining rooms in Sofia.
Петър Дочев
София / 03 Декември / 13:36 ч.
Супер
Lancelot
София / 20 Ноември / 12:17 ч.
friendly service, reasonable good sushi and a wonderfully designed dining room. recommended.
Петър Дочев
София / 19 Ноември / 12:05 ч.
Идеално
Lancelot
София / 02 Ноември / 12:27 ч.
Проверено от ReZZo.bg

all good, only thing is we had to ask to be put on a decent table (and many were free on a Sunday evening) rather than the one shown (a Rezo booking table perhaps?).

Отговор от ReZZo.bg:

The location of the reserved table depends on the part of the restaurant you've selected to be seated in and the current availability. You have the right to change the reserved table with another one in the part of the restaurant you've selected to be seated in that is available at the time of your reservation and is not reserved by other guests of the restaurant for a later time.

zlatimira georgieva
София / 02 Ноември / 08:18 ч.
чудесно място - храната винаги е прекрасна! обслужването също е добро, но биха могли да поработят на бързината си.
Заки Абдулрахим
София / 01 Ноември / 13:25 ч.
Страхотно място, страхотна кухня, много удобно с малки проблем относно намирането на място за спиране. Обслужващия персонал беше на ниво, но е недопостимо сервитьорите да се карат пред гостите на ресторанта.
Петър Дочев
София / 15 Октомври / 12:27 ч.
Вкусно
Емил Витков
София / 12 Октомври / 07:38 ч.
Както винаги, много добро и коректно обслужване!
Петър Дочев
София / 30 Септември / 18:24 ч.
Прекрасна кухня
Емил Витков
София / 28 Септември / 14:01 ч.
Много сме доволни!
Lancelot
София / 27 Септември / 16:10 ч.
Sasa has a comfortable and calm interior. Upscale vibe with a clientele that has a predelection for botox and silicon. Overall the service is attentive. No real negatives except perhaps too few Bulgarian white wines to choose from. That said, Le Photographe Sauvignon Blanc (from Minkov Brothers) partners well with sushi and sashimi. Nice to see half bottles of Prosecco. Deservedly popular.
Mihail Stoychev
София / 23 Септември / 09:14 ч.
Vsichko beshe super. Preporuchvam patica po pekinski.
Стефан Адамов
София / 18 Септември / 12:48 ч.
Stanislava Vazova
София / 10 Септември / 19:54 ч.
Обстановката в ресторанта е страхотна! Храната - отлична, обслужването също беше на ниво. Определено си заслужава!
Стефан Янков
София / 01 Септември / 11:16 ч.
Прекрасен интериор и учудващо разумни цени на фона на предишната SASA. Единствената забележка за снощи беше 40-те минути чакане за подготвянето на едно суши меню. Но в тяхна защита ще кажа, че ни предупредиха още при поръчването - ама все пак не разбирам на какво се дължи. Ако един голям суши ресторант няма достатъчно капацитет да прави суши... Но да се надяваме, че е заради прехода от отпускарския към натоварения период. Иначе самата храна беше много добра. Вината обаче са доста скъпи като за българско заведение...
Lancelot
София / 28 Август / 11:43 ч.
Once again good service, fourth visit and better sushi than before. However poor value dish "cooked" at table. Atmosphere pleasant on terrace -- ladies who dress up will feel in good company here. ;)
Дарина Иванова
София / 20 Август / 11:06 ч.
Беше всичко много добре, всички бяха доволни с изключение на това, че моето суши го чаках 1 час.
Петър Дочев
София / 18 Юли / 12:10 ч.
Прекрасен ресторант
Lancelot
София / 16 Юли / 12:45 ч.
Good service, sashimi not so fresh, good noodles -- crispy dick good but good do with being a bigger portion and a few more pancakes. Overall recommended for both food, vibe and atmosphere. We sat on terrace and be sure to watch the interesting ladies who come here...
Емил Витков
София / 05 Юли / 17:32 ч.
Отлично!
Dobrina Liontis
София / 25 Юни / 11:06 ч.
Не бяхме доволни от обслужването - беше бавно и непрофесионално, но най-вече не ни хареса музиката - абсолютно неподходяща за спокойна и приятна вечеря.
Емил Витков
София / 22 Юни / 08:41 ч.
Много сме доволни!
Стоянова
София / 17 Юни / 13:49 ч.
Петър Дочев
София / 16 Юни / 11:44 ч.
Прекрасно място
Емил Витков
София / 15 Юни / 10:14 ч.
Отлично!
Lancelot
София / 14 Юни / 14:56 ч.
Sasa is back in a fine location at the Radisson -- which means views to the National Assembly and Nevski Church behind. Excellent service. Sushi was good - but not outstanding. Crispy duck portion size was small -- as was the noodles. Apple pie and ice cream dessert is worth a try. Overall recommended.
Покажи всички коментари
направете вашата резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА
резервирай маса