home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими

Rooftop 59

бул. Цар Борис III №59, София
Музика: Фънк, Поп, Джаз, Техно, Хип Хоп и Диско Район: Хиподрума Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Оферти

BUBBLES IN THE SKY vol.2 - дегустация на пенливи вина от цял свят!

Вход - 40лв./ човек

Излитаме за втори път!
Първото издание на „BUBBLES IN THE SKY” беше истинска ракета и премина с искри и фурор през софийския винен живот!
Обратната връзка от публиката се изразяваше главно с едно изречение - „Кога пак?“. Затова нe губим време и Ви каним на второто издание на единственото събитие в България, посветено изцяло на пенливите вина: BUBBLES IN THE SKY Vol. 2.
Организатори отново сме ние: Avinissima Wine & Food Consulting и Крис Маркова, посветили голяма част от своите дни, и нощи, на пенливото вино. От десетилетие работим за това, пенливите вина да бъдат все по-добре разбирани и обичани от публика и професионалисти и с удоволствие можем да кажем, че вече виждаме резултати.
Обявявани през вековете за любими на кралските особи, пенливите вина понякога внушават повече респект във винените ценители, отколкото трябва. За щастие, през последните години по-лекият и разбираем стил на кава, просеко и Pet-Nat печели много поддръжници за пенливата кауза и тези вина вече владеят ежедневието на градската публика по света.
Каним ви да станете част от единственото по рода си изложение за български и вносни пенливи вина! Отново ще бъдем на една от най-свежите и модерни градски локации, където отблизо ще имате възможност да запознаете публиката със своите пенливи вина.

Вход: 40лв./ човек

 

За "Rooftop 59"

Отпивайки коктейли в стила на Хемингуей!

Нашият Rooftop е перфектният коктейл бар за всички в София, които се интересуват от всичко, което е „ново и модерно“ в света на напитките. Качете се с асансьора до деветия етаж, за да се насладите на голямо разнообразие от авторски напитки, докато се наслаждавате на невероятната гледка към Витоша.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Коктейл бар, С басейн, Романтичен, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време: 09:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg.

3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.

4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението.

5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.


Виж повече

Коментари

Няма добавени коментари.
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса