home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Снек Бар Aquamania

Аквапарк "Aquamania", к.к. Албена, к.к. Албена
Кухня: Интернационална и Пица Район: к.к. Албена Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

victoria
Виж повече

За "Снек Бар Aquamania"

Ресторант Аквамания е просторен двуетажен Снек-бар, разположен в Аквапарк Аквамания в Албена.  Той е "кръстопътна точка" за всички онези, решили да отпочинат със свеж "галактически" коктейл на сенчестата Бар-тераса на ресторанта. 

 

От него се разкрива гледка към целия парк, наподобяващ изгубен космически кораб и заемащ територия от близо 30,000 кв.м. водно-увеселителни съоръжения. Насладете се на разнообразие от прясно приготвени пици, свежи открити и закрити сандвичи, запеканки, пърленки, ароматни гофрети докато почивате от скоростните надпревари по адреналин пързалките на парка.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Бебешко столче и Детски кът
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard и Maestro
Разполага с: Лятна градина, Паркинг
Работно време:
Не работи
Не работи
Не работи
Не работи
Не работи
Не работи
Не работи
Не работи

Общи условия

При влизане в к.к. Албена се заплаща 6 лв. входна такса за МПС.

 

При влизане в Аквапарк Aquamania се заплаща входна такса. Отстъпката, която можете да имате към резервация се използва единствено при консумация в ресторанта и не важи за входната такса в аквапарка.

 

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

victoria
София / 19 Юли / 12:47 ч.
Георги КАЛИНОВ
Варна / 12 Юли / 19:31 ч.
Точно и коректно!
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса