home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Fors

ул. Константин Фотинов 17, Бургас
Кухня: Интернационална, Европейска, Италианска и Пица Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Надежда Стоянова
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте! Направих резервация, за втори път в този ресторант и отново бях разочарована. Първия път ми се бяха обадили и казали, че заведението не работи, а вчера бях посрещната с това, че няма персонал и не знаят за такава резервация през Резо. Крайно неприятна случка.

Виж повече

За "Fors"

Ресторант Fors е разположен на ул. Константин Фотинов 17 в Хотел Fors. Ресторантът разполага с 80 места. Стилният дизайн в заведението, съчетан с дискретен музикален фон и уютна атмосфера, гарантират едно незабравимо изживяване в сърцето на Бургас.

Менюто предлага богат асортимент от свежи салати, специалитети от европейската кухня, традиционни български ястия и рибни блюда, приготвени от майстор готвачи.

 

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Място за хора с увреждания, Телевизор, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време:
08:00 - 19:00
08:00 - 19:00
08:00 - 19:00
08:00 - 19:00
08:00 - 19:00
08:00 - 19:00
08:00 - 19:00
08:00 - 19:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Надежда Стоянова
София / 07 Септември / 14:36 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте! Направих резервация, за втори път в този ресторант и отново бях разочарована. Първия път ми се бяха обадили и казали, че заведението не работи, а вчера бях посрещната с това, че няма персонал и не знаят за такава резервация през Резо. Крайно неприятна случка.

Йордан Василев
София / 08 Юли / 15:08 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Служителите бяха неинформирани че мястото работи с Rezzo, трябваше да изчакаме дълга проверка преди да ни обслюжат. Серията ни някакво подобие между болонезе и кюфтета със сос. Силно непрепоръчвам този ресторант.

Виктория Вичева
Варна / 01 Септември / 14:40 ч.
Много любезни.Вкусна храна.
Madlena Kostadinova
Бургас / 11 Юни / 15:31 ч.
Потвърждавам си предходният коментар, изключително сме доволно, добра кухня, страхотно обслужване, изключително приемливи цени!
Madlena Kostadinova
Бургас / 01 Март / 17:31 ч.

Много приятно зведение за голяма компания, добра кухня, бързо обслужване. Препоръчвам

Вивияна Николова
Бургас / 09 Септември / 15:15 ч.
Уютна обстановка и вкусни ястия. А за сервитьорите- изключителни професионалисти. Браво!
Надя Петкова
Бургас / 05 Май / 22:32 ч.
Обслужването и храната бяха чудесни! Благодаря!
Силвия
София / 15 Юли / 14:31 ч.

Много вкусна храна и добро обслужване! Препоръчвам!

Мариана Евтимова
Бургас / 22 Ноември / 05:41 ч.

Всичко беше много хубаво -обслужване,обстановка и меню.Бих отишла отново.

Гергана Станева
Бургас / 03 Ноември / 09:15 ч.

Изкарахме си приятно. Нямахме проблеми с резервацията. Обслужването беше безупречно, а менюто определено ни изненада. Има разнообразие за всеки вкус.

Виолета Загорова
Бургас / 25 Август / 15:12 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не получих обявената предварително отстъпка.

Отговор от ReZZo.bg:

След направена проверка по случая установихме, че се е получило недоразумение между клиентката и обслужващия персонал. Клиентката е пропуснала да предостави потвърждение за направената резервация и поради това не е била направена отстъпката, към нейната резервация. От ресторанта ще вземат необходимите мерки, за да се избегнат подобни ситуации за в бъдеще. 

Димитрина ДИМИТРОВА
Бургас / 16 Август / 23:56 ч.

Празника ми бе чудесен, благодарение на спокойната и приятна обстановка,добрата храна и отличното обслужване!

Гергана Калчева
Бургас / 14 Март / 07:40 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Разочаровах се още с пристигането ни.Оказа се, че уж някой ни бил отменил резервацията.Освен това разбрахме, че голяма част от предлаганите ястия и напитки липсват или имат само единични бройки.Иначе откъм обстановка и музика нямам забележки

Отговор от ReZZo.bg:

След проведена кореспонденция с клиентката установихме, че е била посрещната и от ресторанта са я настанили на запазената за нея маса, също така е била направена отстъпката към резервацията. Недоразумението идва от погрешно предадена информация между обслужващия персонал. От ресторанта ни уверяват, че са взели необходимите мерки, за да избегнат подобни ситуации за в бъдеще.

Sasho
Бургас / 27 Декември / 05:41 ч.

Добър ресторант, внимателно обслужване подходящ за семейни тържества.

Светлана
Бургас / 25 Октомври / 16:01 ч.

Много добро обслужване и добра кухня!

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса