home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Raffy Bar & Gelato Pool

бул. Симеоновско Шосе 97А, София
Кухня: Интернационална, Суши, Рибна, Пица и Италианска Район: Симеоново Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Василена Георгиева
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Пристигнахме на време в заведението, като имахме резервация за лятна градина. Празнувахме рожден ден и всички бяхме пушачи, като държахме да сме около басейна, т.е в лятната градина, където бях резервирала и маса. Хостесата ни посрещна, като изрази съжаление, че нямало места в градината....РЕЗО нямало как да знаят.... Разочаровахме се, защото ни настаниха на кофти маса - ВЪТРЕ. Как при условие, че, когато резервирам ми изписва, че има свободно място в градинада, като пристигнем на място, се оказва, че няма.... След като прекарахме половин час вътре, се освободи маса и ни преместиха. Не сме доволни, не бихме отишли повече там.

Виж повече

За "Raffy Bar & Gelato Pool"

Raffy Bar & Gelato Pool е четвъртото заведение от веригата. Отваря в началото на лятото през 2015 година и предизвиква огромент интерес. Толкова голям, че мениджмънта решава Raffy Bar & Gelato Pool да работи целогодишно.

 

Заведението се посещава ежедневно от стотици клиенти, които освен да хапнат сладолед, обядват, вечерят или просто идват за по питие. Без гръмки имена и високи цени, Raffy Bar & Gelato предразполага всеки да се чувства като у дома си.

 

Запазена марка на заведението са обилните и вкусни порции, добрата музика, приятелското обслужване и достъпните цени.

Специално за Вашия празник, Raffy Bar & Gelato предлага торти, които могат да се изготвят по поръчка ( не е позволено внасянето на други ).

Допълнителни опции: Телевизор, Зимна градина и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Diners Club, Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 08:00 - 03:00

Общи условия

Резервацията не важи за шезлонгите на територията на басейна.

 

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията..


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Василена Георгиева
София / 11 Август / 20:03 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Пристигнахме на време в заведението, като имахме резервация за лятна градина. Празнувахме рожден ден и всички бяхме пушачи, като държахме да сме около басейна, т.е в лятната градина, където бях резервирала и маса. Хостесата ни посрещна, като изрази съжаление, че нямало места в градината....РЕЗО нямало как да знаят.... Разочаровахме се, защото ни настаниха на кофти маса - ВЪТРЕ. Как при условие, че, когато резервирам ми изписва, че има свободно място в градинада, като пристигнем на място, се оказва, че няма.... След като прекарахме половин час вътре, се освободи маса и ни преместиха. Не сме доволни, не бихме отишли повече там.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство при посещението Ви в ресторант "Raffy Bar & Gelato Pool". Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще.

Антония Шишкова
София / 29 Юли / 09:17 ч.

Заведението много е развалило реномето си. Най-големият ужас беше, че цяла вечер се слушаше мазна чалга заради някакво си частно парти. Не мисля, че е редно в заведение, в което никой не очаква подобна музика да се позволява това. И въпреки много високата музика и въртящите се кючеци бе повикан и DJ, който да пуска хаус. Такава какафония не бях чувала скоро. Едва успяхме да се разберем с персонала да помолят поне DJ да спре музиката, че чалгата изключено, нали...Обслужването дори няма да го коментирам. И след всичко написано.... НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!

Калин Райчев
София / 17 Юни / 11:19 ч.
Мястото е добро, храната и напитките също, само персонала изглежда по-скоро приятели, роднини и децата им, отколкото професионалисти... хартии вилици и салфетки се таркаляха по земята... никой не ги вдигна цяла вечер, един носи меню, втори взима поръчката след като си попитал трети дали ще може да си поръчаш, после някой друг носи салата, но не и вилица, след това молиш още трима за вилица, първия ти я носи след 10 минути.... имам и още подобни, но стига толкова!
Цветелин Гечевски
София / 27 Май / 15:03 ч.
Спаска Петкова
София / 09 Май / 00:23 ч.
Храната е много вкусна, обслужването има какво да се желае
Благовеста Петрова
София / 14 Март / 18:04 ч.
Иванна Симеонова
Перник / 12 Март / 15:48 ч.
Бяхме настанени на маса точно срещу тоалетната. Постоянно се забравяха наши поръчки - при въпрос от наша страна, сервитьорката отговаряше “сега ще проверя дали се прави”, след второто напомняне да провери за една и съща поръчка, ни се наложи да я отменим.
Елена Иванова
София / 05 Март / 16:28 ч.
Всичко беше на ниво!
Гергана Тодорова
София / 04 Декември / 12:58 ч.

Според сервитьорката да модифицираш дадено ястие означава да добавиш платена гарнитура. После на всичкото отгоре ни държа сметка, че искаме да платим с карта, а пък не сме били казали предварително и тя била вече пуснала касовата бележка. Персоналът си говори, не поздравяват. Лошо обслужване и мястото има нужда от освежаване.

Рая Лозанова
София / 14 Ноември / 15:38 ч.

Изкарахме чудесна вечер!

Елена Жечева
София / 06 Ноември / 22:01 ч.
Христо Вълков
Бургас / 04 Ноември / 02:08 ч.
Отвратително обслужване, кухнята беше ужасна, а заведението изглеждаше все едно беше в ремонт. Не препоръчвам!!!
Elitsa Radkova
София / 02 Ноември / 14:30 ч.
За пореден път резервацията не беше направена. Незнам какво става, но това е 3ти или 4ти път, в който резервация няма...
Александра
София / 24 Октомври / 10:19 ч.
Dimitar Dimitrov
София / 13 Октомври / 17:48 ч.

Много неорганизиран персонал,чакахме си прибори 30 мин.сушито ни дойде след 40 мин. забравени поръчки,пълен хаос, основното дойде преди салатата.НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!!!

Александра
София / 11 Октомври / 14:34 ч.
Цветелина Тодорова
София / 10 Октомври / 16:27 ч.

Обслужването не беше много бързо. Сервитьорката ми забрави една поръчка. Десерта не си заслужаваше парите. Задимено и задушно.

Веселка Ранова
София / 27 Септември / 16:38 ч.

В храната ни имаше хлебарка, не мисля че има нужда от повече думи.

Цветелина Бочева
София / 04 Септември / 17:23 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Не получихме отстъпката...

Viktoria Angelova
София / 28 Август / 23:13 ч.

Вкусна храна, добро обслужване. Много сме доволни :)

Мирослав Димитров
София / 27 Август / 09:23 ч.

Студена храна, ОТНОВО!!! Персонала е ок!

Ива Антонова
София / 21 Август / 09:25 ч.

Храната изобщо не е на ниво вече! Безвкусно, грамажът и качеството са намалени, а цените са вдигнати. Персоналът беше много мил. Жалко беше хубаво заведение преди.

Мирослава Ралчевкса
София / 08 Август / 14:49 ч.

Като за начало не ни бяха запазили масата. Извадихме късмет, че имаше свободна. Чакахме 20 минути за меню и още 30 да ни донесат поръчката. Определено трябва да увеличат персонала си!

Svetlana
София / 04 Август / 15:32 ч.

Еда вкусная, но музыка очень громкая, разговаривать невозможно. Чувствуешь себя не как в ресторане, а как в ночном клубе

Asia Yovcheva
София / 15 Юли / 17:09 ч.

Изкарахме чудесно, бихме се върнали отново. Храната беше вкусна и обслужването на ниво.

Ina Skokleva
София / 12 Юли / 18:05 ч.
Ирена Шошорова
София / 29 Май / 11:46 ч.

Много съм доволна от направената резервация през Rezzo. Персонала беше много любезен и всички храни и напитки идваха в нормално време, въпреки натовареността в заведението. Ние също бяхме доста - 15 души и смятам че си прекарахме страхотно!!! :)

ina ivanova
София / 28 Май / 14:06 ч.

За съжеление това беше най-лошият избор, който съм могла да направя. След като сами се настанихме в ресторанта, защото никой не ни обърна внимание, 30 мин. чакахме за сервирьор. След като никой не дойде, помолихме управителя на заведението да съдейства. Той дойде и взе поръчката ни. Още 30 мин. никой не ни донесе нищо, дори за пиене. Бяхме с малко дете, което беше много гладно и изнервено. Станахме и си тръгнахме. Не препоръчвам на никого това отвратително заведние. Година преди този случай, там ми откраднаха пормонето.

Христина Димитрова
София / 17 Май / 11:18 ч.
Много се изложиха! Имахме резервеация за 21:00, стигнахме 10 мин по рано, настанихани, и полвин час никой не дойде дори и да ни напсува. Извиках сервитьора поръчах си ииии пак чакане, никой не обикаляше за да питаме какво става с яденето, стана 22:00 ч. Мина момчето и до като му говория се прави на одарен и ме подминава, вдигнах тембъра и веднага изтича до кухнята... след няколко минути ми идва една мацка която ми обявява че поръчката не била изспълнена тъй като менюто им е ново и програмата не информирала готвачите... странно... тъй като ястието беше същото и от старото меню и полвин час по рано видях да го сервират на друга маса... да не би сервитьора да е бил нов.... а, да.. и още нещо, заведението беше полу празно! Bella merda!
Мирослав Димитров
София / 14 Май / 10:08 ч.
Супер бавен service, всичко което поръчахме беше студено с изключение на един свински котлет!!! При въпрос от наша страна, защо бургера, картофKите и лучените кръгчета са ледено студени, ни поднесоха отговора, "Защото вратата беше отворена" WTF???????
Мирослав Димитров
София / 29 Април / 00:26 ч.

Супер място!

Ивана Юнчова
София / 21 Април / 18:56 ч.

Лошо обслужване в Raffy Bar & Gelato Pool Храната беше вкускна, обстановката приятна, но обслужването и отношението на персонала е под всякаква критика (объркана поръчка -1 час и 40 минути за салата, 1 час за минерална вода, десертите (торти) бяха опипвани с ръце от сервитьорката (едната торта беше объркана, но се сетиха навреме и просто забърсаха с една салфетка и сложиха правилната в същата чинийка), една от сервитьорките които ни обслужваха постоянно някакси подигравателно се обръщаше (и след като я попитахме дали е практика, тортите да се опипват, отговарът и беше, че само избрани торти опипват?!), за отсервиране на чинийте не се и сещаха.) При разговор с управителя той започна да се оправдава и едва ли не да ни вини, че сме имали някакво лично отношение към една от сервитьорките (която уж била много заета да обучава друга (няма да е зле първо тя да мине обучение, но това не и пречеше да яде пред нас, докато поръчките ни бяха готови, че отиде и да пуши, че много се беше напрегнала нещо), а въпросната в същото време се хилеше подигравателно.

Eleonora
София / 03 Април / 13:34 ч.

Настаниха ни във вътрешна зала, където пушенето беше позволено. Тъй като бяхме с 2 малки деца помолих да бъдем настанени при непушачи, но по не много вежлив начин ми беше отказано. Наложи се да останем и през цялото време се чувствахме дискомфортно поради липсата на кислород и голямото количество цигарен дим. Разочарование мислех , че пушенето на затворени пространства е забранено.

Йорданка Енчева
София / 02 Април / 15:52 ч.
Изключително бавно и непрофесионално обслужване. Повече от 40 мин. чакахме да ни бъде взета поръчката и след това повече от час да за ни бъде сервирана, при положение, че от кухнята беше издадена храната и стоеше и чакаше сервитьорите да сервират. И след толкова чакане имаше много неща от поръчката ни, които така и не бяха донесени. Оправданието беше "ресторанта е много пълен " , което беше така, но определено е по вина на мениджърския екип и нежеланието за работа от страна на сервитьорите, защото при същата и даже по- висока натовареност на ресторанта в Тех парка, обслужването е ниво и персонала е усмихнат и бъърз. Явно не е въпрос на натовареност, а на желание за работа. Повече няма да се върна в този обект от веригата.
Стефан Ганев
София / 02 Април / 14:08 ч.
Прекарахме ужасно, отидохме в 13:50, настаниха ни, 40 минути чакахме да дойде сервитьор да ни вземе поръчката. След като най-накрая някой благоговоли да дойде - си поръчахме суши. Сервитьорката ни каза, че сушито е спряно за момента и може би ще има по-късно??? Ние сме отишли да ядем суши, а тя ми казва, че не можем да поръчаме, въпреки, че до нас донесоха... Срамота... Това ми се случва за втора поредна неделя. Като нямате достатъчно готвачи и сервитьори - или наемете повече или не поемайте клиенти, които не можете да поемете ... Пълен смях. Организацията в това заведение е по десетобалната е на минус 10...
Гергана Пачева
София / 02 Април / 09:53 ч.

Страшно много бавят поръчките, имаше недошли поръчки, нелюбезен персонал, който недостигаше за капацитета на заведението. Развалят реномето на Raffy като хубава верига.

Цветомира Цекова
София / 02 Април / 00:58 ч.

Не препоръчвам! Забавяне на поръчки над час и персонал, който се държи невъзпитано и нагло...

Gabi
София / 26 Март / 11:15 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Въпреки направената резервация от заведението ми се обадиха, че няма свободни места и не могат да ни настанят, въпреки че докато правех резервацията по никакъв начин не бях уведомена, че няма места - напротив резервацията бе успешно направена.

Отговор от ReZZo.bg:

8.11. Всеки ресторант си запазва правото да се свърже с клиент, направил резервация, по телефона или e-mail адреса, който е оставил за контакт, за допълнителни доуточнения и промени на резервацията, включващи и отказ на резервацията или молба за промяна на нейната дата и час. 
 

Aleksandra Stoqnova
София / 25 Март / 14:45 ч.
Вкусна храна. Любезен персонал. 5+
Светослава
София / 23 Март / 19:51 ч.

Много лоша организация между заведението и сайта. Направих резервация за 14.00 часа за днес 23.03 и когато отидох там се оказа, че заведението работи от 17.00 часа. Изложихте се този път!

Красимира Санкийска
София / 20 Март / 21:57 ч.

Прекрасен ресторант и прекрасно обслужване! Меню за всеки вкус. Бързо и любезно обслужване! Батерии за зареждане на телефони при поискване! Браво на ресторан Рафи Шипка!

Стефан Ганев
София / 20 Март / 09:28 ч.

Поръчахме суши в 12:50 - сервитьора ни каза, че няма. В 13:40 донесоха суши на масата до нас. Несериозно и некоректно.

Николина Чолакова
София / 05 Март / 14:03 ч.

Храната е вкусна, но обслужването не беше на ниво

Nataliya
София / 05 Март / 13:37 ч.

Нямаше доста неща от суши-меню и обслужване не беше на добро ниво. Раффи на Шипка е много пъти по-добре.

Ivelina Antonova
София / 27 Февруари / 10:13 ч.
страхотно, хостесите са доста груби, но всичко останало беше наред!
Беатрис Цакманова
София / 24 Февруари / 19:12 ч.
Лина Цветкова
София / 20 Февруари / 22:16 ч.

На 14-ти февруари отидохме специално да хапнем суши.... но нямаше :-( Моля, обявявайте ги своевременно тези подробности, за да не оставяте клиентите разочаровани!

Мария Ков
София / 19 Февруари / 14:13 ч.
Доволни , както винаги.
Peter
София / 19 Февруари / 10:21 ч.
Обслужването беше супер, благодаря на Митко. Храната беше ок (телешко алангле вкусно, сушито средно на вкус) и беше сервирана бързо (събота в 17ч). Бемолът е най-вече меката мебел с петна.
Радослав Гавраилов
София / 19 Февруари / 09:09 ч.
Михаела Трухчева
София / 18 Февруари / 15:04 ч.
Перфектно
Сия Шехтанова
София / 17 Февруари / 18:43 ч.
Вкусна кухня, бързо обслужване. Останахме доволни!
Ваня Николова
София / 11 Февруари / 19:00 ч.

Много сме доволни като цяло, вкусна храна, хубави порции, с тази промоция от 50% направо на уникални цени, единствена забележка - обслужването беше достаааа бавно, заведението беше пълно, а персонала явно малко.

Мими Асенова
София / 04 Февруари / 01:13 ч.
Прекрасно място.. Благодаря Ви Прекарахме незабравимо. Обслужването беше много добро. А храната много вкусна, както всеки път. Ще дойдем пак.
Yana Dolapchieva
София / 24 Януари / 16:29 ч.
Ани Нинова
София / 19 Януари / 19:20 ч.
Georgieva Georgieva
Пловдив / 16 Януари / 13:47 ч.
Радослав Гавраилов
София / 10 Януари / 10:47 ч.
Доста е ниско нивото на обслужване - бавно ни взеха поръчката, доста неща от менюто липсваха и не беше особено топло в залата. Единственото, което си заслужава е отстъпката от 50%.
Александър Троплев
София / 08 Януари / 10:18 ч.
Йордан
София / 07 Януари / 17:17 ч.
Бисер Марков
София / 26 Декември / 18:52 ч.

Страхотно обслужване , храната беше приготвена отлично , коктейлите също!!!

Atanas Mihov
София / 21 Декември / 15:45 ч.
Заведението не отговаря дори на най-ниският възможен стандарт за обслужване. Нямаше кой да ни каже дори добър вечер, 10 мин. никой не дойде да вземе поръчка...Много зле!!!
Ваня Туджарова
София / 11 Декември / 09:32 ч.
Атмосферата е добра, храната също. Единствено като минус мога да отбележа бавното обслужване, всичко друго бе на ниво !
Nikolay Nikolov
София / 11 Декември / 09:17 ч.
Златина Боцева
София / 04 Декември / 16:47 ч.

Super!

Петя Хараламбиева
София / 03 Декември / 23:12 ч.
Обстановката, макар и да са положени усилия, е крайно неприятна. Има изгаряния от цигари по диваните с размер на палец. Водата в аквариумите е с жълтеникав цвят. В заведението се носеше странна, леко неприятна миризма. Момчето, което ни посрещна и ни показа масата беше крайно арогантен и не прояви никаква пластичност, когато помолихме за друга маса, при напълно празно заведение. Напуснахме без да консумираме. Харесваме веригата, но никога не бихме избрали този ресторант. НЕ препоръчвам!
Ани Нинова
София / 03 Декември / 14:27 ч.
Йосиф Тодоров
София / 02 Декември / 18:18 ч.

Много зле, отвратителен персонал, ужасна храна. Дебилния сервитьор ни взе поръчката, после се върна да ни каже, че кухнята няма възможност да я изпълни, след това не ни беше махнал артикулите от сметката и накрая ни върна ресто като ни замери. Възрастен слаб с Бяла коса. Този трябва да го уволнят моментално. Пълен изрод...

Михаела Димитрова
София / 28 Ноември / 12:49 ч.

Изключително приятна обстановка и коректно отношение както от Raffy, така и от Rezzo.bg. Препоръчвам!

Iva Jeleva
София / 22 Ноември / 15:37 ч.

Здрвейте, От ваша страна съм много доволна. Но относно заведението - Raffy Bar & Gelato Pool - ужасна картинка. За първи път ми се случва като непушач да бъда настанена в салон, който е зимна градина и e студен, отоплява с лампи, тъй като във вътрешната част е само за пушачи... Сервитьорът, направи гримаса, когато разбра, че сме с резервация от rezzo и нарочно ни забави сметката. След, което не ни върна ресто от 5 лв. и отстъпката в този случай се обезмисли! Поздрави!

Сия Шехтанова
София / 20 Ноември / 09:18 ч.
Бързо обслужване, приятна атмосфера! Имам забележки, че не бива да се допуска пушене!
Diana
София / 15 Ноември / 21:12 ч.

Прекрасно, както винаги :)

Ани Бендерова
София / 10 Ноември / 14:09 ч.
Иванина Илчева
София / 25 Септември / 10:37 ч.
Добро обслужване и вкусна храна :)
Лилия Желева
София / 02 Август / 11:47 ч.
Мариян Славов
София / 14 Април / 21:18 ч.
Vasil Kozarov
София / 13 Януари / 17:33 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Пристигайки в ресторанта с потвърдена с мейл и смс резервация се оказа, че заведението е затворено. Разбирам, че може да има технически проблем, но коректостта изисква да бъда предупреден поне да не се разкарваме до там!

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиента установихме, че ресторантът е допуснал неволна грешка и от управата на заведенеито са ни уверили, че ще направят всичко възможо подобно недоразумение да не се случва в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиента е компенсиран от ресторанта за случилото се. 

Яна Димитрова
София / 21 Декември / 14:56 ч.
Обслужването беше бързо, сервитьорът мил и ни направи допълнителна отстъпка.
Николай Илиев
София / 07 Декември / 15:32 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Храната беше вкусна, но не получихме остъпката от резервацията си през сайта.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. След кореспонденция с клиента стана ясно, че е пропуснал да предостави потвърждение на обслужващия персонал и поради това не е била начислена отстъпката, към неговата резервация.

Християн Боров
София / 29 Август / 14:01 ч.
супер
Lyubomir Stefanov
София / 03 Август / 14:24 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Ne znaeha 4e imam rezervaciq prez Rezzo, trqbva6e da 4akam da se razberat i posle servitiora pak nqma6e ideq, sum s rezervaciq i da prispada otstapkata ot smetka! Mnogo zle

Отговор от ReZZo.bg:

След проведена кореспонденция с клиента установихме, че обслужващия персонал се е коригирал своевременно и клиента е поулчил отстъпката, към резервацията си. От ресторанта ни увечяват, че са взели необходимите мерки подобни ситуации да бъдат избегнати за в бъдеще.

Веселка Илиева
София / 02 Август / 19:11 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Ресторантът е хубав като обстановка, но обслужването е на много ниско ниво. Освен това при плащане на сметката персоналът ми заяви, че нямат работещ ПОС терминал и може да се плаща само в брой, което не е приемливо предвид факта, че не бях предупредена за това , а имах резервация за 25 човека, което предполага по-висока сметка.

Отговор от ReZZo.bg:

От ресторанта се извиняват за причиненото неудобство, проблема е бил технически и управата на заведението е направила всичко възможно да бъде коригиран своевременно. Към момента проблема е отстранен и вече може да се заплаща и с карта. 

Liliana Batolova
София / 01 Август / 18:59 ч.
Направиха ни 15% отстъока вместо 20, въпреки че кодът ни беше за 20. Имаше го дежурното "през кое ви е резервацията" и повдигане на вежди, въпреки че още на влизане казахме, че сме запазили през Резо. Изобщо, не мога да разбера защо в България е такава голяма драма да ползваш отстъпка някъде и защо всеки път трябва да има нещо, което да не е съвсем както трябва.
Антоанета Бонева
София / 30 Юли / 13:07 ч.
Sandra Marinova
София / 12 Юли / 16:47 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Мястото е страхотно, обслужването е на ниво. Само няколко коментара. Калмарите бяха препържени и не се ядяха. Не ни направиха отстъпка от сметката, която бяхме резервирали.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви сервитьор или сервитьорка. Тези условия трябва да бъдат спазвани, за да получите отстъпката, към резервациятата си.  След кореспонденция с потребителката установихме, че е пропуснала да спази тези условия и поради това не й е направена отстъпка, към резервацията.

Петър Петров
София / 01 Юли / 19:10 ч.
Самуил Филипов
София / 27 Май / 15:20 ч.
Много приятна обстановка, но след вечерята там прекарах сутринта си в тоалетната... Ребърцата не са ребърца, а нещо като свинска шунка.
Елена Иванова
София / 18 Май / 15:26 ч.
Чудесно обслужване. Горещо препоръчвам!
Петър Василев
София / 27 Ноември / 12:29 ч.
Обстановката е много приятна, няма много хора, както Raffy в центъра, което ме изненада приятно. Обслужването беше на отлично ниво, храната беше вкусна!
Sandra Marinova
София / 13 Ноември / 21:00 ч.
Много добро обслужване!
Иван Пчеларов
София / 31 Октомври / 07:45 ч.
За първи път посещавам това заведение,но останах не доволен от всичко.
Кристина Станкова
София / 17 Септември / 12:02 ч.
Петя Николова
София / 16 Септември / 06:28 ч.
Доволна съм, че избрах Рафи за празнуването на рождения си ден - Любезен персонал, вкусна храна и грижа към детайлите! Благодаря Ви :)
Ива Евстатиева
София / 11 Септември / 05:13 ч.
Antonia Raycheva
София / 09 Септември / 13:01 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Всичко беше перфектно, до момента, в които Рафи не решиха да правят номера и да се опитат ни лишат от отстъпката, които ползваме. За щастие всичко приклячи нормално.

Отговор от ReZZo.bg:

Станало е объркване при препредаването на информацията между персонала в ресторанта. 
Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще направят всичко възможно да не допускат такъв тип грешки в бъдеще. Резервацията с ReZZo.bg Ви гарантира винаги маса и отстъпка (ако има такава към резервацията). В този случай от ресторанта своевременно са поправили грешката и клиентите са ползвали обещаната отстъпка към сметката.

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса