white_arrow
Количка
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
към количката Общо: 22.62лв.
home image
Количка
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Raffy Bar & Gelato Pool

бул. Симеоновско Шосе 97А
Рейтинг
Кухня: Суши, Рибна, Пица, Италианска и Интернационална Район: Симеоново Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Ани Нинова
Виж повече

За ресторанта

Raffy Bar & Gelato Pool е четвъртото заведение от веригата. Отваря в началото на лятото през 2015 година и предизвиква огромент интерес. Толкова голям, че мениджмънта решава Raffy Bar & Gelato Pool да работи целогодишно.

 

Заведението се посещава ежедневно от стотици клиенти, които освен да хапнат сладолед, обядват, вечерят или просто идват за по питие. Без гръмки имена и високи цени, Raffy Bar & Gelato предразполага всеки да се чувства като у дома си.

 

Запазена марка на заведението са обилните и вкусни порции, добрата музика, приятелското обслужване и достъпните цени.

допълнителни опции: Телевизор, Зимна градина (зала за пушачи) и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Diners Club, Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 08:00 - 03:00

Общи условия

Резервацията не важи за шезлонгите на територията на басейна.

 

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Ани Нинова
София / 19 Януари / 19:20 ч.
Temi Shumanska
Пловдив / 16 Януари / 13:47 ч.
Радослав Гавраилов
София / 10 Януари / 10:47 ч.
Доста е ниско нивото на обслужване - бавно ни взеха поръчката, доста неща от менюто липсваха и не беше особено топло в залата. Единственото, което си заслужава е отстъпката от 50%.
Александър Троплев
София / 08 Януари / 10:18 ч.
Йордан Йорданов
София / 07 Януари / 17:17 ч.
Тихомира Петрова
София / 26 Декември / 18:52 ч.

Страхотно обслужване , храната беше приготвена отлично , коктейлите също!!!

Atanas Mihov
София / 21 Декември / 15:45 ч.
Заведението не отговаря дори на най-ниският възможен стандарт за обслужване. Нямаше кой да ни каже дори добър вечер, 10 мин. никой не дойде да вземе поръчка...Много зле!!!
Ваня Туджарова
София / 11 Декември / 09:32 ч.
Атмосферата е добра, храната също. Единствено като минус мога да отбележа бавното обслужване, всичко друго бе на ниво !
Nikolay Nikolov
София / 11 Декември / 09:17 ч.
Златина Боцева
София / 04 Декември / 16:47 ч.

Super!

Петя Хараламбиева
София / 03 Декември / 23:12 ч.
Обстановката, макар и да са положени усилия, е крайно неприятна. Има изгаряния от цигари по диваните с размер на палец. Водата в аквариумите е с жълтеникав цвят. В заведението се носеше странна, леко неприятна миризма. Момчето, което ни посрещна и ни показа масата беше крайно арогантен и не прояви никаква пластичност, когато помолихме за друга маса, при напълно празно заведение. Напуснахме без да консумираме. Харесваме веригата, но никога не бихме избрали този ресторант. НЕ препоръчвам!
Ани Нинова
София / 03 Декември / 14:27 ч.
Йосиф Тодоров
София / 02 Декември / 18:18 ч.

Много зле, отвратителен персонал, ужасна храна. Дебилния сервитьор ни взе поръчката, после се върна да ни каже, че кухнята няма възможност да я изпълни, след това не ни беше махнал артикулите от сметката и накрая ни върна ресто като ни замери. Възрастен слаб с Бяла коса. Този трябва да го уволнят моментално. Пълен изрод...

Михаела Димитрова
София / 28 Ноември / 12:49 ч.

Изключително приятна обстановка и коректно отношение както от Raffy, така и от Rezzo.bg. Препоръчвам!

iva jeleva
София / 22 Ноември / 15:37 ч.

Здрвейте, От ваша страна съм много доволна. Но относно заведението - Raffy Bar & Gelato Pool - ужасна картинка. За първи път ми се случва като непушач да бъда настанена в салон, който е зимна градина и e студен, отоплява с лампи, тъй като във вътрешната част е само за пушачи... Сервитьорът, направи гримаса, когато разбра, че сме с резервация от rezzo и нарочно ни забави сметката. След, което не ни върна ресто от 5 лв. и отстъпката в този случай се обезмисли! Поздрави!

Сия Шехтанова
София / 20 Ноември / 09:18 ч.
Бързо обслужване, приятна атмосфера! Имам забележки, че не бива да се допуска пушене!
Diana
София / 15 Ноември / 21:12 ч.

Прекрасно, както винаги :)

Ани Бендерова
София / 10 Ноември / 14:09 ч.
Иванина Върбанова
София / 25 Септември / 10:37 ч.
Добро обслужване и вкусна храна :)
Лилия Желева
София / 02 Август / 11:47 ч.
Мариян Славов
София / 14 Април / 21:18 ч.
Vasil Kozarov
София / 13 Януари / 17:33 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Пристигайки в ресторанта с потвърдена с мейл и смс резервация се оказа, че заведението е затворено. Разбирам, че може да има технически проблем, но коректостта изисква да бъда предупреден поне да не се разкарваме до там!

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиента установихме, че ресторантът е допуснал неволна грешка и от управата на заведенеито са ни уверили, че ще направят всичко възможо подобно недоразумение да не се случва в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиента е компенсиран от ресторанта за случилото се. 

Никола Атанасов
София / 21 Декември / 14:56 ч.
Обслужването беше бързо, сервитьорът мил и ни направи допълнителна отстъпка.
Николай Илиев
София / 07 Декември / 15:32 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Храната беше вкусна, но не получихме остъпката от резервацията си през сайта.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. След кореспонденция с клиента стана ясно, че е пропуснал да предостави потвърждение на обслужващия персонал и поради това не е била начислена отстъпката, към неговата резервация.

Християн Боров
София / 29 Август / 14:01 ч.
супер
Lyubomir Stefanov
София / 03 Август / 14:24 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Ne znaeha 4e imam rezervaciq prez Rezzo, trqbva6e da 4akam da se razberat i posle servitiora pak nqma6e ideq, sum s rezervaciq i da prispada otstapkata ot smetka! Mnogo zle

Отговор от ReZZo.bg:

След проведена кореспонденция с клиента установихме, че обслужващия персонал се е коригирал своевременно и клиента е поулчил отстъпката, към резервацията си. От ресторанта ни увечяват, че са взели необходимите мерки подобни ситуации да бъдат избегнати за в бъдеще.

Veselka Ilieva
София / 02 Август / 19:11 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Ресторантът е хубав като обстановка, но обслужването е на много ниско ниво. Освен това при плащане на сметката персоналът ми заяви, че нямат работещ ПОС терминал и може да се плаща само в брой, което не е приемливо предвид факта, че не бях предупредена за това , а имах резервация за 25 човека, което предполага по-висока сметка.

Отговор от ReZZo.bg:

От ресторанта се извиняват за причиненото неудобство, проблема е бил технически и управата на заведението е направила всичко възможно да бъде коригиран своевременно. Към момента проблема е отстранен и вече може да се заплаща и с карта. 

Liliana Batolova
София / 01 Август / 18:59 ч.
Направиха ни 15% отстъока вместо 20, въпреки че кодът ни беше за 20. Имаше го дежурното "през кое ви е резервацията" и повдигане на вежди, въпреки че още на влизане казахме, че сме запазили през Резо. Изобщо, не мога да разбера защо в България е такава голяма драма да ползваш отстъпка някъде и защо всеки път трябва да има нещо, което да не е съвсем както трябва.
Антоанета Бонева
София / 30 Юли / 13:07 ч.
Sandra
София / 12 Юли / 16:47 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Мястото е страхотно, обслужването е на ниво. Само няколко коментара. Калмарите бяха препържени и не се ядяха. Не ни направиха отстъпка от сметката, която бяхме резервирали.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви сервитьор или сервитьорка. Тези условия трябва да бъдат спазвани, за да получите отстъпката, към резервациятата си.  След кореспонденция с потребителката установихме, че е пропуснала да спази тези условия и поради това не й е направена отстъпка, към резервацията.

Петър Петров
София / 01 Юли / 19:10 ч.
Самуил Филипов
София / 27 Май / 15:20 ч.
Много приятна обстановка, но след вечерята там прекарах сутринта си в тоалетната... Ребърцата не са ребърца, а нещо като свинска шунка.
Елена Иванова
София / 18 Май / 15:26 ч.
Чудесно обслужване. Горещо препоръчвам!
Петър Василев
София / 27 Ноември / 12:29 ч.
Обстановката е много приятна, няма много хора, както Raffy в центъра, което ме изненада приятно. Обслужването беше на отлично ниво, храната беше вкусна!
Sandra
София / 13 Ноември / 21:00 ч.
Много добро обслужване!
Иван Пчеларов
София / 31 Октомври / 07:45 ч.
За първи път посещавам това заведение,но останах не доволен от всичко.
Кристина Станкова
София / 17 Септември / 12:02 ч.
Петя Николова
София / 16 Септември / 06:28 ч.
Доволна съм, че избрах Рафи за празнуването на рождения си ден - Любезен персонал, вкусна храна и грижа към детайлите! Благодаря Ви :)
Ива Евстатиева
София / 11 Септември / 05:13 ч.
Antonia Raycheva
София / 09 Септември / 13:01 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Всичко беше перфектно, до момента, в които Рафи не решиха да правят номера и да се опитат ни лишат от отстъпката, които ползваме. За щастие всичко приклячи нормално.

Отговор от ReZZo.bg:

Станало е объркване при препредаването на информацията между персонала в ресторанта. 
Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще направят всичко възможно да не допускат такъв тип грешки в бъдеще. Резервацията с ReZZo.bg Ви гарантира винаги маса и отстъпка (ако има такава към резервацията). В този случай от ресторанта своевременно са поправили грешката и клиентите са ползвали обещаната отстъпка към сметката.

Покажи всички коментари
направете вашата резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г?
Деца до 12г.:
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация

Изберете оферта:
резервирай маса