home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Мамбо

ул. Позитано 8, София
Кухня: Европейска и Българска Район: Център Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Mariya Miteva
Наложи се промяна в плана ми за вечерта и не успях да се възползвам от резервацията, затова пък получих гневно обаждане в 23:30, че след като не съм си спазила резервацията трябва да я отменя (което и час по-късно не знам все още как да направя). Виж повече

За "Мамбо"

Ресторант Мамбо е разположен в сърцето на София на ул. Позитано 8 (в административната сграда). Тук се предлага най-доброто от българската кухня, приготвено от професионални готвачи, които следват старите български традиции.

 

Съчетано с уютна обстановка и невероятно обслужване, Мамбо Ви гарантира невероятно прекарване. Ресторантът разполага с капацитет от 60 места и всеки петък и събота има дисководещ, който допринася за доброто настроение с музиката, която Вие обичате.

Допълнителни опции: Телевизор
Начини за плащане: в брой
Разполага с: Wi-Fi
Работно време:

От понеделник до петък: от 11:30 до 24:00 часа ; 

Събота: от 18:00 до 24:00 часа ; 

Неделя: почивен ден

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Mariya Miteva
София / 12 Ноември / 00:33 ч.
Наложи се промяна в плана ми за вечерта и не успях да се възползвам от резервацията, затова пък получих гневно обаждане в 23:30, че след като не съм си спазила резервацията трябва да я отменя (което и час по-късно не знам все още как да направя).
Мариана Киройчева
София / 21 Ноември / 17:28 ч.
Не сме доволни - лоша храна (жилаво, недопечено месо, претоплени пържени картофи, пърленки, които бяха по-скоро питки на тиган), студено, дори музика нямаше в началото... Стана ми ясно,защо бяхме единствени клиенти.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса