white_arrow
Количка
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
към количката Общо: 22.62лв.
home image
Количка
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Ниагара Лозенец

ул. Кричим 1
Рейтинг
Кухня: BBQ, Средиземноморска, Европейска и Българска Район: Лозенец Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Natalia Marinova

Здравейте , имахме една прекрасна семейна вечеря в приятна обстановка и отлично обслужване.Храната беше вкусна. Ще посетиме отново заведението.

Виж повече

За ресторанта

Ресторант Ниагара Лозенец е уникален по своя интериор и великолепна кухня. Заведението разполага със 160 места, разделени в салони за пушачи и непушачи.

 

Кокетните сепарета дават възможност на влюбените двойки да организират своя романтичен обяд или вечеря. За бизнесмените има дискретни маси, където да проведат на спокойствие разговорите си.

 

Ресторантът предлага широко разнообразие от ястия. Гостите могат да се насладят на богатата колекция от над 200 вина, специално подбрани от България и чужбина. Персоналът с удоволствие ще Ви препоръча ястие, отговарящо на Вашия вкус и подходящо за конкретния повод. 

 

Екипът от професионалисти на Ниагара Лозенец ще се погрижи да се забавлявате, да преживеете чудесни мигове, да се насладите на великолепната храна и специално подбрани питиета. Подарете си незабравими мигове в ресторант Ниагара Лозенец.

допълнителни опции: Място за хора с увреждания, Бебешко столче, Телевизор, Зимна градина (зала за пушачи) и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време:

Лятно работно време: от понеделник до събота - от 11:00 до 23:30;

Неделя - почивен ден.

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Natalia Marinova
София / 24 Октомври / 04:28 ч.

Здравейте , имахме една прекрасна семейна вечеря в приятна обстановка и отлично обслужване.Храната беше вкусна. Ще посетиме отново заведението.

Кирил Господинов
София / 25 Май / 15:14 ч.
Elena Biserkova
София / 23 Май / 07:44 ч.

Беше пълно с пушачи във вътрешната зала, непушачите бяха настанени в градината - обратно на стандартната практика. Ястията не бяха нищо особено.

Владимир Чалков
София / 10 Април / 15:25 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Много добра храна и обслужване

Krasimira
София / 07 Април / 08:14 ч.
Лазарина Петкова
София / 01 Април / 20:37 ч.
Даниела Стефанова
София / 21 Февруари / 10:21 ч.
Благодаря на Управителя на заведението и целият персонал за вниманието, персоналното отношение и чудесната вечер, която ни организираха. Местенцето е много приятно с хубаво меню, винена листа и чудесно обслужване.
Lambrin Cholakov
София / 13 Февруари / 11:41 ч.

Приятно място със страхотно обслужване!

Слав Умленов
София / 11 Януари / 22:55 ч.
Всичко беше страхотно :)
Атанас Тодоров
София / 11 Януари / 19:56 ч.
Няма българска бира. Въпреки, че се води заведение с италианска кухня, нямаха паста и пица. Свинското в бекон не ми хареса. Иначе обслужването беше добро!
Ивайло Петров
София / 19 Декември / 16:26 ч.
Диана Иванова
София / 14 Декември / 21:40 ч.
Виктория Маринова
София / 12 Декември / 15:03 ч.
Антоанета Бонева
София / 15 Ноември / 14:05 ч.
Отлично обслужване, уютна обстановка и много вкусно приготвена храна.
Tsvetelina Dotcheva
София / 02 Ноември / 12:40 ч.
Мястото е много приятно. Обслужването беше невероятно, сервитьорите бяха мили, без да са натрапливи. Храната - вкусна и красиво поднесена. Музиката беше изцяло българска и много, много добре подбрана.
Йоана Райчинова
София / 16 Юни / 16:29 ч.
Обслужването беше чудесно. В ресторанта имаше страшно малко хора и беше спокойно. Храната беше ок.
Мирела Мустафова
София / 14 Май / 17:16 ч.
Беше прекрасна вечер!
Емилия Алексиева
София / 25 Март / 12:20 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Независимо, че споменахме наличието на резервацията, при представянето на сметката липсваше отстъпката. Съгласете се , че не е уместно пред други хора да настояваш , че имаш отстъпка. Датската свинска пържола беше прегоряла, а картофите соте към нея абсолютно студени. Малките бутилки вино от винолистата липсваха и незнайно защо след като си искал да пиеш висок клас вино, сервитьора ти препоръчва наливно ! Другите ястия бяха вкусни.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви сервитьор или сервитьорка. Ако не следвате това условие от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви. След кореспонденция с потребителката установихме, че е пропуснала да спази това условие, затова не е получила отстъпката към своята резервация.

Borislava Aleksieva
София / 27 Февруари / 13:50 ч.
Прекарахме чудесна вечер. Всички бяха много доволни от храната и обслужването. Ще го посетим отново с удоволствие.
Aleksei Asenov
София / 24 Февруари / 14:23 ч.
Стоянка Дечева
София / 01 Февруари / 13:10 ч.
Страхотно обслужване, вкусна храна, учтив персонал. Прекрасна, сладка изненада за празника, който отбелязвахме. Препоръчвам определено!
Панчо Радев
София / 29 Януари / 14:37 ч.
Изключително приятна обстановка, много добро обслужване и много добра кухня.
И Иванова
София / 22 Януари / 16:18 ч.
Чудесна обстановка, любезен персонал, светкавична реакция на управителя Б. Ангелов. С благодарности за приятното изкарване, вкл. изненадата за личния празник! Забележка към кухнята - в предястието (калмар и картофи) пипалцето на калмара трябва да е цяло. Останах с впечатлението, че сервираните ми парчета са остатъци от предишни клиенти, но не исках да си развалям празника с караници.
Георги Чобанов
София / 11 Януари / 10:43 ч.
Най-доброто място! Без конкуренция!
Покажи всички коментари
направете вашата резервация с до 20% отстъпка

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г?
Деца до 12г.:
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка
резервирай маса