white_arrow
Количка
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
към количката Общо: 22.62лв.
home image
Количка
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Ниагара Дойран

ул. Дойран 2
Рейтинг
Кухня: BBQ, Средиземноморска, Италианска, Европейска и Българска Район: Красно Село Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Петя Стефанова

обслужването е бавно

Виж повече

За ресторанта

Ресторант Ниагара Дойран е разположен в столичния квартал Красно село. Тук ще се насладите на истински лукс, уютна обстановка и великолепна кухня. Заведението работи от 2001 година и е безспорно едно от най-посещаваните места в София. Разполага със 160 места и три уникални по своя интериор салона разделени, както за пушачи, така и за непушачи.

 

В студените зимни дни Ниагара Дойран ще Ви предложи топла атмосфера и домашен уют, които се подсилват и от от камините в заведението. През пролетта и лятото гостите на ресторанта могат да се отпуснат в невероятна и богата на зеленина градина. Тук всеки клиент може за няколко часа да се отпусне и да забрави за градския шум, опитвайки вкусните блюда на Ниагара Дойран.

 

Само в този ресторант от веригата на Ниагара можете да се насладите на превъзходно приготвено суши по оригинална рецепта. Изпитайте удоволствието от хубавата храна в елегантна обстановка в Ниагара Дойран.

допълнителни опции: Място за хора с увреждания, Бебешко столче, Телевизор, Зимна градина (зала за пушачи) и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 11:30 - 23:30

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Петя Стефанова
София / 01 Септември / 15:02 ч.

обслужването е бавно

Пламен Николов
София / 22 Януари / 10:47 ч.
Мястото е страхотно, камината създава страхотен уют, но поведението на сервитьорите идва прекалено префърцунено, особено с обръщението "уважаеми!" Сьомгата от основното беше свършила, а залата се беше превърнала в малка детска градина, в която тичаха и крещяха деца и беше доста трудно да се проведе нормален разговор. Надявам се, че не се случва често.
Цветелина Великова
София / 21 Декември / 14:18 ч.
Залата беше прекрасно подредена, храната и обслужването на много високо ниво! Настроението се поддържаше и от Коледната музика, която звучеше. На пушачите беше предоставено място до камината за пушене. Препоръчвам посещение тук!
Анелия Манчева
София / 07 Декември / 14:03 ч.
Обслужване и храна на високо ниво от години. Незабравима и вълнуваща изненада за рожденничката ни. Браво! Поздравления на екипа.
Димитър Томов
София / 26 Ноември / 14:02 ч.
Проверено от ReZZo.bg

резервацията ми беше отказана !!!

Отговор от ReZZo.bg:

В секция " Гаранция за отстъпка и запазена маса" е описано следното: "Възможно е ресторантът да се свърже с Вас на телефона, който сте оставили за контакт, за допълнителни доуточнения и промени на резервацията."

След направена проверка по случая установихме, че клиента е направил резервацията си в момента, в който ресторантът е изчерпал капацитета си и точно преди да ограничи възможността за резервация през системата на ReZZo.bg. Управата на заведението е реагирала своевременно и коректно, като се е свързала с клиента и го е уведомила.

Марио Димитров
София / 21 Ноември / 08:36 ч.
Приятна атмосфера и вкусна храна, но за съжаление доста бавно носеха храната.
Християния Огнянова
София / 17 Ноември / 10:31 ч.
Обслужването, храната, атмосферата и всичко останало създава невероятно настроение! Комплименти !
Жеко Жеков
София / 15 Ноември / 15:45 ч.
Приятна атмосфера, хубава храна и перфектно обслужване!
Valentina Diankova
София / 15 Ноември / 13:45 ч.
Много приятна обстановка, добре приготвена храна и много добро обслужване. Особено сме впечатлени от изненадата за рожденничката в нашата компания. Ще ви посетим отново. Благодаря!
Ogniana Lalova
София / 14 Ноември / 14:54 ч.
Проверено от ReZZo.bg

След като сервитьорът ни излъга със сметката, опитвайки се да ми вмени, че съм поръчала неща, които не съм поръчала и които липсват дори в менюто, прекалената му любезност дойде в повече на всичик на масата! Явно 20% процента отстъпка са решили да си си добавят, като променят ястията, поръчани от клиентите. Дори за комлиментът от заведението - парче торта си платихме подобаващо.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с ресторанта установихме, че и те споделят нашето мнение, че резервацията с отстъпка или стандартна такава, направена през сиситемата на ReZZo.bg не е причина за разлика в отношението към клиента. Грешка относно маркираните артикули е била допусната и веднага кориигирана с извинение, към клиентката. От ресторант Ниагара Дойтан ценят високо свойте клиенти и поради това желаят да поправят останалото впечатление у клиентката, да й поднесат комплименти от заведението, при следващо посещение. 

Борислав Станев
София / 14 Ноември / 14:29 ч.
Специално внимание, отлична кухня (десертите бяха шедьоври), стилна и уютна обстановка. Имахме семеен празник, но екипът го направи уникален! Благодарим на персонала на ресторанта за прекрасната вечер!
Живомир Чешмеджиев
София / 11 Ноември / 15:26 ч.
Kameliya Kamenova
София / 10 Ноември / 13:29 ч.
Както винаги - прекрасна храна и добро обслужване! Един от малкото останали в София ресторанти, който успя да запази нивото си през годините, и в който сервитьорите наистина умеят да си вършат работата както трябва!
Diana Nenkova
София / 08 Ноември / 22:31 ч.
Изключително любезно и високо професионално отношение от страна на Управителя и целия персонал. Личното отношение към нас като гости истински ни впечатли и направи вечерта ни специална и пълна с позитивни емоции. Менюто е разнообразно, модерно, пригодено за различни вкусове. Има оригинални нотки, рецепти, приложени в различните блюда. Обстановката е изискана и уютна, което ни накара да се отпуснем и да се насладим на вечерта. Ниагара ( Дойран) е един от най-предпочитаните ресторанти за мен в града.Благодаря ви!
Цветомир Христов
София / 02 Октомври / 20:49 ч.
Изключително ниво на обслужване, вкусна храна и стилна атмосфера.
Ирина Чавдарова
София / 06 Май / 14:13 ч.
Нямаме думи да изкажем благодарността си към управителя и целия екип! Имахме повод и те се постараха да го направят наистина специален и незабравим за нас. Цялото изживяване надмина всичките ни очаквания! Останахме безкрайно трогнати! Поздрави от цялото семейство и до нови срещи! :)
Бети Спасова
София / 06 Май / 06:13 ч.
Професионално обслужване , прекрасна обстановка !
Живомир Чешмеджиев
София / 27 Април / 20:09 ч.
Борислава Николова
София / 26 Април / 11:56 ч.
Галина Никова
София / 07 Април / 12:59 ч.
Обслужването е на ниво. Целият персонал се старае всичко да е точно и клиента да е удовлетворен. Храната е вкусна и много добре приготвена. Бих препоръчала ресторанта на моите приятели.
Емилия Атанасова
София / 05 Март / 14:37 ч.
Обикновен ресторант с двойно по високи цени. Добро обслужване но посредствена кухня
veronika antova
София / 04 Февруари / 14:26 ч.
Изключително любезен персонал, уютна обстановка, много добре подбрано меню, отлична сладкарска продукция. Индивидуално отношение към клиента. Силно препоръчвам
Борислава Николова
София / 04 Февруари / 12:04 ч.
Петър Петров
София / 02 Февруари / 19:10 ч.
Направихме си резервация за вечеря в ресторанта. За огромна моя изненада в деня на резервацията около обяд ме потърси много любезен господин, който се представи, че е от ресторанта и ме попита дали имаме някакъв повод, имаме ли предпочитания към конкретна маса и т.н. Изключително впечатление. Никога не ми се е случвало подобно нещо. Вечерта съответно масата беше запазена за точния час. Първо искам да подчертая, че ресторанта определено е от луксозните. Сервитьорите с униформи, със спазване на всякакви етикети, големи, малки прибори, покривки за краката, доливане на питиета в чашите, сервиране от дясно – мисля всичко както трябва. Много удобно нещо – до масата имаше помощна маса. Малко след настаняването ни дойде и господина, който ме потърси по-рано по телефона, представи се отново, пожела ни приятна вечер – изключително любезен. Храната – много хубава, салатата беше овкусена (на мен лично това много ми допада), основните ястия също бяха както вкусни, така и „красви“. Тъй като сме с 3 годишно дете с влизането ни в ресторанта от устата й се чуваше само „искам палачинка, палачинка...“. Преди да прелистим менюто попитахме дали предлагат. Сервитьорът ни каза, че нямат в менюто, но ако желаем могат да ни направят – това трябва да служи за пример на всеки ресторант. Обикновено не го споменавам, но тоалетните бяха много елегантни, както модела на самите тоалетни чинии, така и мивките. В сметката беше включена отстъпката, без да напомняме за това. Няколко минуса, които не могат да развалят цялостното впечатление от ресторанта: една част от ресторанта (тъй като има няколко зали) беше превърната в нещо като склад за столове и маси. За съжаление не беше достатъчно прикрита със завеси и правеше лошо впечатление. В една „зала“ от заведението се пушеше, за съжаление не беше отделена със затворена врата от другата част на ресторанта. В интерес на истината, освен че виждахме, че се пуши, нито за секунда не сме усетили и помен от цигарен дим. Последно – и тук не ни издадоха касова бележка. За финал – много елегантен ресторант, с перфектно обслужване и храна. Чудесно място за стилно прекарване на вечерта. Бих го препоръчал на приятелите си.
Покажи всички коментари
направете вашата резервация с до 20% отстъпка

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г?
Деца до 12г.:
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка
резервирай маса