white_arrow
Количка
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
към количката Общо: 22.62лв.
home image
Количка
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Crystal Steak House

ул. Аксаков 14
Рейтинг
Кухня: BBQ, American Grill и Американска Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Simon
Обслужването би могло да бъде на по-високо ниво, храната беше сервирана студена и уговорката за отстъпката, полагаща се от Rezzo не беше изпълнена коректно. Останах разочарован Виж повече

За ресторанта

Crystal Steak House новото Ви любимо място в сърцето на София, вече отвори врати. Разположен на ул. Аксаков 14, на ъгъла на култовата за столицата градинка на Кристал. Crystal Steak House ще Ви посрещне в приятна атмосфера, където можете да се потопите в уютно сепаре и да отпочитенете от шума и забързаното ежедневие на големия град.

 

Още по-приятно усещане ще получите и от разнообразното и вкусно меню. Crystal Steak House ще Ви даде богат избор от апетитни предложения, както и възможност да се насладите на барбекю и стекове от цял свят. Тук всяко ястие се приготвя с внимание и вкус, за да задоволи всяко Ваше желание.

допълнителни опции: Място за хора с увреждания, Бебешко столче, Зимна градина (зала за пушачи) и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Diners Club, American Express, Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време: 10:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Simon
София / 23 Октомври / 19:49 ч.
Обслужването би могло да бъде на по-високо ниво, храната беше сервирана студена и уговорката за отстъпката, полагаща се от Rezzo не беше изпълнена коректно. Останах разочарован
Стефан Свиленов
София / 09 Октомври / 11:53 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Ресторанта изобщо нямаше меню с напитки. Били правили ново. Цените са ужасно високи, а вкуса на храната посредствен. Масите нямаха прибори. Не бих отишъл отново, нито ще препоръчам на някой това място.

Фредерика Маркова
София / 31 Май / 22:54 ч.

Вкусни стекове, но не добро обслужване. Отказаха да ни настанят на терасата, за където ни беше резервацията, под предлог, че масите са за четирима (а ние бяхме петима), но 5 мин по-късно на терасата настаниха друга група от 5 човека. Обърнахме им внимание на случая, но ни обясниха, че с rezzo резервация нямаме право да избираме маса.

Lubomir Krumov
София / 23 Май / 14:02 ч.

great ribs!

Stefan
София / 03 Май / 13:33 ч.
Теодора Тодорова
София / 18 Април / 16:03 ч.

Прекрасно място, вкусна храна, отлично обслужване!

Krasimira
София / 07 Април / 08:14 ч.
Виктория Дойнова
София / 03 Април / 20:27 ч.

Погрешка направихме резервацията за ресторанта на Аксаков, но отидохме в Ринг Мол. Обслужването беше страхотно, настаниха ни и въпреки нашата грешка ни направиха отстъпка. Поръчката дойде светкавично и бургерите бяха адски вкусни. Препоръчвам!

Larisa Hristova
София / 05 Февруари / 14:45 ч.

Храната е

Слави
София / 14 Януари / 22:49 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Българската "пържола" рибайн, беше вкусна, но много жилава, всичко останало беше 6. Сервитъорът през цялото време ми показваше , че РАБОТИ в лъскав ресторант, а не ме караше да се чувствам като гост на такъв. Незнам дали не е от това, че съм се възползвал от вашето намаление. Като цяло смятам, че това не бяха едни добре оправдани 290 лв. за вечеря за трима.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с ресторанта установихме, че и те споделят нашето мнение, че резервацията с отстъпка или стандартна такава, направена през сиситемата на ReZZo.bg не е причина за разлика в отношението към клиента. 

Петър Дочев
София / 06 Януари / 15:18 ч.
Вкусно
Антония Грей
София / 18 Декември / 22:11 ч.
Обслужването беше на ниво, а месните ястия, от тартар до ребра и австралийски рибай стек, бяха с прекрасен вкус и майсторски приготвени. Вероятно най-добрият стек, който сме яли досега в БГ и един от най-сочните откакто напуснахме Южното полукълбо. С удоволствие ще посетим отново.
Georgi Sokolov
София / 02 Декември / 15:15 ч.
Невпечатляващо. Привидно висококачествено обслужване. Кухня на средно ниво - нищо особено. Но за сметка на това, стилна и наистина приятна атмосфера. Поздравления на дизайнера! Останалите имат да се постараят още малко.
Красимир Коцев
София / 30 Ноември / 14:24 ч.
Добро обслужване и вкусна храна.
Martin
София / 11 Септември / 14:47 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Здравейте, както казахме и на сервитьора, това беше най-жилавият Т-бон стек, който сме яли през живота си. Като цена-качество бихме казали, че е 0. Толкова бяхме възмутени, че дори не видяхме дали има обявената отстъпка от сметката, по-вероятно е да нямаше, защото никой не ни каза. Не препоръчваме.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg, при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви сервитьор или сервитьорка. След направена проверка по случая установихме, че клиента не е следвал общите условия и поради това не е получил отстъпката, към резервацията си. 

Тошка Янкулова
София / 05 Септември / 14:54 ч.
Прекрасно място. Отлична храна и безупречно обслужване.
Силвия Митева
София / 25 Май / 17:31 ч.
Много бавно обслужване! Храната е на средно ниво.
Петър Дочев
София / 13 Април / 05:31 ч.
Супер
Петър Дочев
София / 26 Март / 15:05 ч.
Супер
Петър Дочев
София / 12 Март / 12:28 ч.
super
БИСТРА
София / 04 Март / 18:36 ч.
Ресторанта е много добър като обстановка и кухня-спор няма и предполага невероятна вечер. След първоначалното ухажване и вземане на поръчката останах с впечатление, че нивото на обслужване на сервитьорите зависи от вида на храната ,която поръчваш- колкото повече стекове и пържоли - толкова повече суетене и обгрижване. А накрая- специална дегустация на домашна вишновка. А за американските граждани и специални ефекти с фламбиране. А простолюдието - да си плати сметката и приятна вечер- другите екстри са забравени. Жалка работа.
Анна
София / 23 Февруари / 22:23 ч.
Петър Младенов
София / 22 Февруари / 07:22 ч.
Храна - 7 от 10 Обслужване 2 от 10,адски бавно. Бяхме на долния етаж,обслужването беше под всякаква критика.20 мин салати,40 мин вино,като трябваше да се подсещаме,90 мин стек и най-фрапантното 40 мин за сметка,само 3 пъти подсещане. Казахме за кода за отстъпка/не че е голяма работа,но нали го имаме/обясниха ни че защото се е пуснала пожарната аларма,ще ни направят 20% от стека и било едно и също,да ама не:стек 20 лв - 20%=4 лв.На сметка от 100 лв се губи малко,не че е драма но все пак това щеше да остане за по-голям бакшиш. За алармата - пусна се пожарната аларма и изгасна тока на всякъде в заведението, сервитьорите се разхождаха нагоре,надолу без да дават каквато и да е информация,какво се случва и така 15 мин.Тотално неадекватни,като обслужване и като ситуация в която попаднахме. За храната: Салати - прилични Ордьовър - гъши дроб - много добре Стек - БГ месо филе -трагедия,помолих да е well done,донесоха ми го препечено и едвам се ядеше. Десерт - не посмях да пробвам. Общо взето,ако се промени обслужването вероятно пак ще го пробваме,като този път заложим на друг тип месо и дано се получи.
Albena Docheva
София / 18 Февруари / 12:04 ч.
Обстановката беше перфекта ,обслужването също.Храната великолепна
Ognyan Marinov
София / 17 Февруари / 16:30 ч.
Обстановката, храната и обслужването са на високо ниво! Всички останахме много доволни и със сигурност пак ще го посетим.
Венцислава Петкова
София / 15 Февруари / 12:53 ч.
Отлична храна, обаче цените са далеч от посочените 20-30лв на човек, освен ако не пиете само една вода. Обслужването на персонала беше добро от това което видях с изключение на невероятно снобското поведение на един от сервитьорите, дори не знам дали не беше нещо повече от сервитьор по ранг.
Покажи всички коментари
направете вашата резервация с до 20% отстъпка

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г?
Деца до 12г.:
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка
резервирай маса