home image
Количка
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Ресторант - Градина La Tribuna

ул. Будапеща 2, София
Кухня: Средиземноморска, Интернационална и Българска Район: Център Средна сметка: От 30 лв. до 40 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Teodora Antonacci
Great Виж повече

За "Ресторант - Градина La Tribuna"

Ресторант - градина La Tribuna е основния ресторант в Хотел Арена ди Сердика, който предлага както най-различни специалитети от средиземноморската и интернационалната кухня, така и традиционни български ястия. От понеделник до петък се предлага специалното обедно меню, а тематичните вечери се отбелязват с изискани кулинарни предложения и подбрани вина от цял свят.

 

Градината на La Tribuna предлага мечтано бягство в центъра на София със своята тиха и спокойна обстановка. Ресторантът е идеален за бизнес закуски, срещи, обяд или вечеря, специални вечери, частни събирания и коктейли.

 

 

допълнителни опции: Място за хора с увреждания и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: American Express, Borica, Maestro, MasterCard, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време: 11:00 - 23:30

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Teodora Antonacci
София / 05 Септември / 15:02 ч.
Great
Даниела Михайлова
София / 03 Юли / 10:18 ч.
Меко казано съм "очарована" от "престоя" си в този ресторант. Имах резервация за 6, бях там в 6.05 и ресторантът изобщо не работеше, трябва да подчертая, че имаше вид на трайно неработещ! Провалих си специалната вечер! Моля Реззо да проверява актуалността на офертите, които предлага, защото това е недопустимо!
Anna
София / 08 Септември / 16:20 ч.
Вирджиния
София / 14 Юни / 11:38 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Здравейте, направих резервация в сайта в петък - 12.06. за събота 13.06. от 20:00. Получих потвърждение, всичко беше привидно наред! В събота в 18:30 ми се звъни от непознат номер, ВЕДНЪЖ, държа да уточня, не можех да говоря и затворих! Веднага след това ми се звъни от нов непознат номер, реших да вдигна. Беше човек от сайта Rezzo, който да ми каже че от ресторанта НЕКОЛКОКРАТНО са ме търсили, но не са успяли да се свържат, за да ме информират, че имало сватба тази вечер и нямало възможност да се възползвам от запазената маса. Почти на време ми се обаждат, нали? Попитах какво ще ми предложат вместо това! Момчето от Rezzo каза, че ще им предаде да ми се обадят от ресторанта, но никой естествено не го направи! Как се намира в събота вечер маса за толкова кратко време!? Изключително недоволна съм! Ресторантът може да си струва, но менажирането е под всякаква критика!

Отговор от ReZZo.bg:

Станало е объркване при препредаването на информацията между персонала в ресторанта. 
Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще направят всичко възможно да не допускат такъв тип грешки в бъдеще. 

КрасимираСтанимирова
София / 08 Март / 14:50 ч.
Приятна обстановка,хубава храна и вино.Добро обслужване,но ти предлагат няща,които ги няма в менюто и са трикратно по-скъпи от подобните,упоменати в менюто.Така че сметката излиза доста височка.20%отстъпка не се усещат.
Владислав Добрев
София / 15 Февруари / 17:56 ч.
Изключително приятна обстановка. Персоналът беше много любезен и внимателен. А за храната да не говорим. Никакви проблеми с отстъпката. Бихме се върнали пак.
Иван Джурков
София / 06 Октомври / 07:55 ч.
Приятно и спокойно място, много добро обслужване, истинска гурме кухня. Горещо го препоръчвам на любителите на качествената и майсторски приготвена храна!
Покажи всички коментари
направете вашата резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА
резервирай маса