home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

La Casa Latina

ул. Уилям Гладстон 40, София
Кухня: Латиноамериканска и Интернационална Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Снежанка
Виж повече

За "La Casa Latina"

Ако мечтаете поне веднъж да се докоснете до огнения дух на Латинска Америка, заповядайте в "La Casa Latina" - малък остров в сърцето на София. Стилен, уютен, завладяващ със своята приятелска атмосфера, "La Casa Latina" ще Ви зарадва с богата палитра от вина и характерни коктейли, носещи свежия полъх на Карибския бряг. 

 

Готвачите ни Флориян и Рамон ще Ви очароват с автентични кулинарни шедьоври от Куба, Аржентина, Мексико и цяла Латинска Америка, а всяка седмица в петък и събота можете да се забавлявате под огнените звуци на латино музика на живо.

 

Ние няма да ви обещаваме храна за очите. Ще ви изненадаме с храна за душата!

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса
Начини за плащане: в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време: 11:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Снежанка
София / 31 Март / 00:00 ч.
Даниела Ненова
София / 27 Март / 07:37 ч.

Страхотен ресторант. 10/10. Много уютно, тихо, с приглушена музика, много любезен и мил персонал и много вкусна храна с наистина интересни предложения.Много съм доволна и пак ще го посетя!

Кристиана Кирова
София / 14 Март / 15:31 ч.
Евгения Зехирова
София / 01 Март / 16:45 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Много вкусно!!! Спокойна и уютна атмосфера. За съжаление, не беше отбелязана отстъпката в крайната сума, но когато човек е доволен ... това остава без значение :)

Отговор от ReZZo.bg:

След проведена кореспонденция изяснихме създалото се недоразумение. В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Ако не следвате това условие от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Илиана Донова
София / 08 Февруари / 19:09 ч.

Много приятно място с хубава храна и много мил персонал

Венцислава
София / 14 Септември / 10:07 ч.
Прекарахме много приятно, храната е вкусна и интересна, обслужването е много добро.
Ivan Stefanov
София / 17 Август / 14:24 ч.
Мария Иванова
София / 17 Август / 14:07 ч.

Приятна обстановка и добро обслужване! Доволна съм!

Тереза
София / 28 Юли / 15:30 ч.

Обстановката беше много приятна. Сервитьорката беше супер мила. Храната дойде бързо и беше изключително вкусна. Със сигурност пак ще посетим заведението.

Maria Atanasova
София / 24 Март / 15:22 ч.
Марина Митова
София / 19 Февруари / 15:16 ч.
Като цяло беше много хубаво. Както и друг път, когато сме били там, и сега храната стана много бавно - около 40-60 минути се чака. Иначе всичко, което поръчахме, беше много вкусно. Виното също беше невероятно! Обстановката и музиката са голяма част от приятното прекарване там. Идеално е за разпускаща вечер след тежък работен ден или седмица :)
Ronald Nijland
София / 19 Януари / 10:43 ч.
Nice atmosphere, good and fast service. Food was really good.
Йовка Ангелска
София / 14 Декември / 15:27 ч.

Много приятно и непринудено място с добра кухня и професионално обслужване

Roberto Lukarski
София / 25 Октомври / 19:38 ч.
Добринка
София / 16 Октомври / 10:03 ч.

Вкусна храна и много мило обслужване.

Мина
София / 23 Септември / 14:20 ч.

За втори път ходим там. Всичко беше супер! Храната е вкусна, а обслужването е много добро! Пак бихме отишли!

Русалия Ковачева
София / 08 Септември / 14:03 ч.

Страхотно обслужване и много вкусна кухня! Горещо препоръчвам!

Деян Йорданов
София / 29 Август / 21:12 ч.
Параскева Йорданова
София / 01 Август / 14:25 ч.

Добра обстановка, но доста скъпо за предлаганата храна

Драгомир Миланов
София / 18 Юли / 15:37 ч.

Страхотна храна, буритото е уникално. Хубави салати и добро обслужване.

Мина
София / 07 Юли / 14:03 ч.

Страхотно място и добро обслужване. Всичко беше много вкусно. Със сигурност пак ще го посетим.

Катрин Петрова
София / 02 Юли / 00:11 ч.

Страхотно заведение! Много добре приготвена храна и страхотно обслужване ! Сервитьорът , Росен е страхотен , забавен , обръща специално внимание на всеки гост. Автентична обстановка , чудесна музика ... Нямам забележка в нито едно отношение. Препоръчвам!

Фредерика Маркова
София / 21 Юли / 14:59 ч.
Миналият път, когато посетихме този ресторант, не останахме особено доволни от обслужването. Вчера всичко беше чудесно! Може би поръчките идват малко по-бавно, но за къде да бърза човек ... :-)
Мариана Каменска
София / 25 Май / 11:36 ч.

Интересно меню, но не всички ястия отговарят на описаното, което се разбира едва след получаване на поръчката (не предупреждават предварително). Неопитен келнер и непрофесионално обслужване, бавно, въпреки че бяха заети едва две маси (какво ли правят, ако са заети всички маси). Миризмата от кухнята се просмуква в дрехиге на клиентите. Резервацията и отстъпката от Rezzo.bg функционира перфектно.

Диляна Яхджиян
София / 29 Април / 14:10 ч.
Обслужването е добро, но се бавят с поднасянето на храната. Поръчахме пържени картофи в началото на вечерта, а те дойдоха след всички други ястия , някъде след 50 минути. Новите предложения в менюто бяха вкусни, за нашата група салатите имаха нужда от по-наситен дресинг (ядохме салата с манго, пиле и пармезан и салата с авокадо и портокал). Порциите са нормални, не са големи( за по-гладните са си малки). Като цяло сме доволни. Очаквахме да е по-специално (храната главно), но беше по-скоро обикновен ресторант.
Paola
София / 25 Април / 11:01 ч.
Приятно
Кристиан Петлев
София / 06 Април / 07:16 ч.
Приятна обстановка, лятната градина е уютна, но близоста до детска градина я прави малко шумна преди 18:00 часа. Храната е шубава и цените са поносими.
Галя Романова
София / 28 Март / 18:02 ч.
Silvia Hanzarova
София / 21 Март / 12:06 ч.
интересна и вкусна храна.добро обслужване и приятна обстановка.
Anna Petrova
София / 16 Март / 12:16 ч.
Уютно и приятно.
Владимир
София / 13 Март / 14:12 ч.
Страхотно място и страхотна кухня
Меглена Константинова
София / 29 Февруари / 07:50 ч.
ТЕОДОРА ЛУКАНОВА
София / 15 Февруари / 12:05 ч.
Кристина Янкова
София / 11 Февруари / 12:04 ч.
Прекрсна атмосфера и хубава кухня.
Виктория Манолова
София / 29 Януари / 06:45 ч.
Ресторантчето е страшно уютно и приятно. Персонала беше изключително мил и усмихнат, а храната беше страхотна. Останахме наистина очаровани от мястото и със сигурност ще отидем пак!
Магдалена Костадинова
София / 17 Декември / 18:07 ч.
Изключително приятно и автентично заведение с приветлив персонал и страхотна кухня!
Vesela
София / 23 Октомври / 11:16 ч.
Добро обслужване, много приятна атмосфера и добра храна!
Вирджиния
София / 30 Септември / 09:03 ч.
Тихо, уютно и интересно местенце в сърцето на София, с чудесна музика. Изключително доволни сме от обслужването, храната, порциите и обстановката. Единствената ни препоръка е да бъде малко по-топличко, защото накрая стояхме с якета. Благодарим за настроението!
Петър Сарафов
София / 09 Септември / 11:01 ч.
Изключително съм доволен от ресторанта. Препоръчвам го на всички.
Мартин
София / 19 Август / 20:41 ч.
Хубава кухня, приятна обстановка и бързо обслужване. Всичко беше на ниво!
Фредерика Маркова
София / 19 Август / 06:38 ч.
Кухнята е добра, но в менюто предлагат български вина, които нямат и заместват без предупреждение с много по-скъпи ... Това се случи освен на нас, но и на съседната маса.
Pamela Ivanova
София / 07 Август / 11:46 ч.
Вкусна храна и приятна обстановка!
Neli Lalkovska
София / 12 Юли / 13:53 ч.
Прекрасно обслужване и обстановка!
Лили Захариева
София / 10 Юли / 09:20 ч.
Обстановката е много приятна, обслужването също е добро, но не останах очарована от храната.
Гергана Мурие
София / 04 Юли / 10:19 ч.
Mного сме доволни . Управителите са много приятни, съобразителни и мили хора. Храната ни хареса.
Kali
София / 26 Юни / 11:31 ч.
За съжаление не сме доволни особено! Порциите са малки - не съотвестват на посочения грамаж, салатите не бяха свежи! Няма и хора, което не е без причина. Персоналът се старае, но им е слабичка кухнята!
Виолета Минкова
София / 12 Юни / 12:07 ч.
Хареса ни обстановката. Обслужването беше прилично, както и храната - калмарите (КАЛМАРИ МЕХИКАНО) и телешкото (РОПА ВИЕХА) са много вкусни. От десертите - сладоледената торта и маскарпонето са чудесни, не мога за съжаление да кажа същото за т.нар. ДУЛСЕ ДЕ ЛЕЧЕ. Като цяло - препоръчвам.
Даниела Михайлова
София / 12 Юни / 11:10 ч.
Много приятна градина за отпускаща вечер с любим човек. Определено храната не ме спечели с нищо!
Маргит Събева
София / 15 Май / 12:40 ч.
Борислава Николова
София / 14 Май / 11:13 ч.
Изключително сме доволни от всичко - интересно подбрано меню и страшно вкусно приготвено, прекрасна обстановка и много любезен и отзивчив персонал. Препоръчвам го горещо - особено в градината атмосферата е прекрасна!
Светослав Петков Петков
София / 13 Май / 11:12 ч.
Храната е вкусна и обслужването беше на ниво. Препоръчвам градината, много приятно аранжирана
Албена Атанасова
София / 04 Май / 11:36 ч.
Прекарахме си страхотно в градината на ресторанта. Много е вкусна енчиладата с месо, както и десерта с банан
Ан Георгиев
София / 08 Април / 06:38 ч.
Малко тясно, но в приятна обстановка.
Georgi Sokolov
София / 07 Април / 12:19 ч.
Относително ОК. Поредно посещение. Въпреки грешките от страна на кухнята - непознаване на менюто, което готвят, сурова пържола при предишно посещение и хаотичното обслужване, някой ден пак бихме се върнали. Храната, която все пак стига до масата в правилната си форма е вкусна. За нормализирането на ситуацията помогна и комплимента от управата под формата на бутилка вино. Съвет по отношение на живата музика - помещението е достатъчно малко, за да не е необходимо допълнително, шумно озвучаване. Акапелно или поне с по-ниска сила на звука би било значително по-приятно и естествено :)
Мариана
София / 03 Април / 19:19 ч.
Vanya V
София / 19 Март / 07:56 ч.
Иван Ланзов
София / 24 Февруари / 12:35 ч.
Ива Георгиева
София / 17 Февруари / 12:02 ч.
Лора Стоянова
София / 27 Януари / 13:20 ч.
Петя Чуклева
София / 23 Януари / 07:36 ч.
Николай Илиев
София / 12 Януари / 15:21 ч.
Andrey Kostadinov
София / 08 Декември / 12:26 ч.
Приятно заведение, уютна атмосфера и добро обслужване. Бих желал винената листа да бе малко по богата на Латино-Американски вина. Вероятно ще го посетим отново.
Евгения Герасимова
София / 08 Декември / 08:26 ч.
Ресторанта е много уютен,на комуникативно място,свеж интериор,много добра кухня и отличен персонал.За съжаление бях там на обяд и не можах да насладя на музикалното изпълнение на живо.Поздравления
Йоана Богева
София / 04 Декември / 12:30 ч.
Страхотно място!
Кирил Върбанов
София / 01 Декември / 08:00 ч.
Галина
София / 30 Ноември / 12:54 ч.
Приятна обстановка, хубава храна. Малко място.Имаше счупени столове. Беше много не приятно,че още в начало и не ни казаха, че трябва да платим всеки човек по 5лв за музиката,а го казаха в края на вечерта.
Ивет Паянова
София / 29 Ноември / 17:04 ч.
Първото ми посещение на ресторанта. Със сигурност няма да е последно! Изключително вкусна храна, сърдечен и отзивчив персонал. Прекрасна атмосфера и музика!
Miroslava
София / 24 Ноември / 21:35 ч.
Всичко ни хареса. Задължително опитайте десерта с карамелизирани плодове.
Нели Върбанова
София / 07 Ноември / 14:08 ч.
Много уютен ресторант и страхотна атмосфера!
Добромир Стоянов
София / 13 Октомври / 09:58 ч.
отидохме с идеята за спокоен съботен обяд и се поучи. храната беше вкусна, обслужването - добро. Мястото е уютно и приятно, а е само на 20 метра от лудницата на "Витошка".
Andrian
София / 06 Октомври / 05:43 ч.
Чудесно място! Много приятна весела и "жива" атмосфера. Уютно. Случихме и на жива музика. Менюто е разнообразно, кухнята добра, а персоналът услужлив и вежлив. Препоръчвам за Петък вечер :)
Теодора Тинчева
София / 27 Август / 18:30 ч.
rainovsky
София / 20 Август / 13:06 ч.
Priqtna obstanovka, bezvkusna hrana, lo6o obsluzvane
Teodor Stoyanov
София / 19 Август / 19:58 ч.
Simona Nikolova
София / 08 Август / 13:12 ч.
Тихо и очарователно ресторантче с интересни и вкусни ястия + дружелюбен персонал. Беше една наистина приятна вечер :)
mira
София / 11 Юли / 12:42 ч.
Много приятно място и обслужване, страхотни десерти. Определено ще го посетим отново.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса