home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Сердика

ул. Пиротска 7, София
Кухня: Интернационална Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Нина Цолова
Виж повече

За "Сердика"

Ресторант Сердика се намира в сърцето на столицата на ул. Пиротска 7. Тук можете да се отдадете на отдих и спокойствие в прекрасната лятна градина отдалечена от шума на голямия град.

 

Сердика разполага с модерен салон, който принадлежи на старинна, автентична сграда - архитектурен паметник на културата. За Вашия уют се грижи екип от професионалисти, готови да Ви пренесат от традиционната българска кухня до класическите европейски и световни специалитети, приготвени с желание, гарнирани с екстракт от вдъхновение и поднесени с усмивка.

Допълнителни опции: Място за хора с увреждания, Бебешко столче и Зимна градина
Начини за плащане: Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Зимна градина, Паркинг
Работно време:
12:00 - 23:30
12:00 - 838:59:59
12:00 - 23:30
12:00 - 23:30
12:00 - 23:30
12:00 - 23:30
Не работи
Не работи

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6.При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Нина Цолова
София / 15 Януари / 15:50 ч.
Лора Ламбова
София / 20 Септември / 14:15 ч.
Лора Ламбова
София / 26 Юни / 12:36 ч.
Миглена Иванова
София / 13 Април / 16:01 ч.

Супер беше храната, но на сервитьора не му хареса, че му напомням за отстъпката при извикване на сметката, и ни накара да се почувстваме като просяци.

Стоянка Христова
Велико Търново / 26 Януари / 11:26 ч.

Обичам този ресторант! Ястията и обслужването са на много високо ниво, а приятната изненада по повод рождения ми ден, ще си я запазя само за мен. Препоръчвам на всички, които искат да съчетаят невероятен вкус с обстановка и професионално отношение!

Илияна Масимео
София / 26 Декември / 11:53 ч.
Местата бяха дублирани, за което бяхме информирани час и половина преди часа на резервацията!
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса