home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Rose restaurant & pizza

бул. България 132, София
Кухня: Интернационална Район: Манастирски Ливади Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Кръстю Нешев
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

След направената резервация се оказа, че няма свободни места - нелепи обяснения от страна на управителя! Една провалена вечер!

Виж повече

За "Rose restaurant & pizza"

Ресторант "Rose" е създаден за ценителите на средиземноморската кухня в София. Заведението съчетава автентичен италиански интериор, изкушаващо вкусна храна и учудващо достъпни цени.

Няма как да не запомните вкуса на ястията, независимо какво си поръчате, защото готвачите използват оригинални италиански рецепти, към които добавят прецизно подбрани подправки с лек и деликатен аромат. Тук може да опитате прясна италианска паста, многообразие от пици, рибни специалитети и морски дарове, апетитни ястия от пилешко, телешко или агнешко месо, салати от свежи зеленчуци с пресни подправки и, разбира се, неприлично вкусни десерти.

В ресторант "Rose" ще откриете изключително богата селекция от отбрани розета от цял свят. Колекцията се обновява и допълва ежедневно, за да задоволи и най-изисканите претенции на ценителите на качественото вино.

В уюта на елегантната обстановка с кокетно обзавеждане, всяка вечер можете да се насладите на романтично изпълнение на живо на пиано, флейта, цигулка и саксофон.

"Rose restaurant & pizza" се намира на бул. България 132, между луксозния Apart Residence Emirates и най-големия в България фитнес - "Pulse Fitness & Spa". Това е едно от малкото места в София, което предлага богато фитнес меню, специално изготвено от майстор-готвачите и професионалните фитнес инструктoри на Pulse Fitness & Spa.

За вашия работен обяд или  романтична вечеря, за приятни сбирки в компания или просто за по една пица набързо - няма да сбъркате, ако изберете "Rose restaurant & pizza".


 

Допълнителни опции: Място за хора с увреждания, Бебешко столче, Телевизор и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Diners Club, Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време: 11:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Кръстю Нешев
София / 15 Февруари / 15:53 ч.
Проверено от ReZZo.bg

След направената резервация се оказа, че няма свободни места - нелепи обяснения от страна на управителя! Една провалена вечер!

Отговор от ReZZo.bg:

В условията за ползване на сайта в параграф VIII. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА “ReZZo.bg”, подточка 8.11  е описано, че всеки  ресторант си запазва правото да се свърже с клиент, направил резервация, по телефона или e-mail адреса, който е оставил за контакт, за допълнителни доуточнения и промени на резервацията, включващи и отказ на резервацията или молба за промяна на нейната дата и час. 

Камелия Ибовска
София / 05 Февруари / 17:03 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Ами отстъпката не си я получихме, защото трябвало ние да им кажем преди да направят сметката. :( Сервитьорът беше леко дезориентиран. Не помнеше поръчаното, донесе основното преди салатите, защото забравил да ги поръча. С влизането обясни, че пици нямало, пържени картофи не правели освен за шефа :) Но иначе със шницел можело :D

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg, при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви сервитьор или сервитьорка. След направена проверка по случая установихме, че клиентката не е следвала общите условия, поради това не е получила отстъпката, към резервацията си.

Гергана Георгиева
София / 09 Януари / 11:20 ч.

Приятно, тихо и уютно място! Храната си заслужава, особенно калмарите!

Маруся Петрова
София / 26 Ноември / 17:19 ч.
Георги Стоименов
София / 01 Септември / 20:31 ч.
Цялата вечер в ресторант Розе беше страхотна. Тихо място, много приятна обстановка. Красиво заведение и вътре и вън. Със стил. Много добри музиканти. Обслужването беше много добро без да е излишно натрапчиво. За храната давам десет от десет. Благодаря на всички от Розе.
Dimitrina Sariyska
София / 28 Юли / 18:17 ч.
Много приятен ресторант с прекрасна кухня. Не останахме доволни от обслужването. Сервитьорите са абсолютни аматьори. В това отношение има разминаване в категорията на заведението.
Таня Матева
София / 09 Юни / 16:33 ч.
Интериорът и обаслужяването са без забележка, много романтична обстановка, но останахме разочаровани, т.к. нямаше музика на живо, както беше посочено в сайта на заведението.
Кремена Ананиева
София / 09 Февруари / 12:24 ч.
Прекрасен ресторант!!!!!
Теодора Тинчева
София / 08 Февруари / 20:06 ч.
Яница Бекярова
София / 07 Февруари / 17:49 ч.
Екатерина Бошнакова
София / 06 Октомври / 13:46 ч.
Прекрасно местенце за вечеря. Спокойна и приятна обстановка.
Zlatka Duneva
София / 17 Септември / 10:20 ч.
Борислав Банев
София / 04 Август / 11:24 ч.
Много хубаво и приятно място.Обслужването и храната са на ниво.
Теодора Кийвни
София / 01 Април / 12:14 ч.
Теодора Тинчева
София / 28 Март / 19:41 ч.
Stefka Araklieva
София / 19 Февруари / 14:24 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Ресторантът е хубав.Храната е много вкусна.Накрая обаче не ни направиха 10 процента отстъпка.

Отговор от ReZZo.bg:

Направихме запитване към клиентката, в което я попитахме дали е следвала условията за полване на резервацията. След като не получихме отговор, се свързахме с ресторанта и те ни казаха, че при поискване на сметката клиентката не е предоставила на обслужващия персонал SMS-a или e-mail-a, който е получила за потвърждение на резервацията. Това е едно от основните правила за ползване на резервация и получаване на отстъпка към нея с ReZZo.bg и поради тази причина се е получило объркването.

Greta
София / 16 Февруари / 10:55 ч.
Страшно много ни хареса. Едиснтвената малка забележка, което имам, е, че имат много богат винен лист, но нямаха няколко от розетата, за които питах.
Chavdar
София / 15 Февруари / 16:42 ч.
Ястията бяха много вкусно приготвени, а обслужването, макар и с известна хладина и липса на усмивки, което не отговаря на интериора на ресторанта, също беше на ниво.
Цвете Дръгина
София / 15 Февруари / 14:32 ч.
Теодора Тинчева
София / 22 Декември / 12:05 ч.
Лиляна Панчева
София / 17 Декември / 08:36 ч.
"Розе' е един прекрасен и изискан ресторант, с добро обслужване и много деликатна атмосфера благодарение на живата музика. За конкретната резервация останахме със смесени чувства, защото ресторантът беше пълен и чакахме около 60 мин за паста, което беше голямо мъчение. Може би по-добра отганизация в кухнята щеше да свърши работа. Всеки друг път сме се чудили защо ресторантът е почти празен, при положение, че имат доста добра кухня. Препоръчвам горещо салатата с пъдпъдъчи яйца.
Теодора Тинчева
София / 15 Декември / 15:04 ч.
Таня Петкова
София / 13 Декември / 16:01 ч.
Много приятна обстановка,прекрасна кухня,невероятно розе и качествена музика!
Дима Лидиянова-Христова
София / 09 Декември / 20:53 ч.
Ресторантът е наистина страхотен, всичко в него-от обслужването, до храната беше безупречно! Романтична обстановка, приятна музика, добра кухня и невероятен детски кът. Препоръчвам горещо
Теодора Тинчева
София / 08 Декември / 22:45 ч.
Петър Петров
София / 13 Ноември / 07:08 ч.
Останахме много доволни. Хареса ни както храната, така и живата музика. Персоналът беше любезен и отзивчив. Бихме го посетили отново.
Теодора Тинчева
София / 14 Октомври / 13:03 ч.
Теодора Тинчева
София / 06 Октомври / 17:14 ч.
Зина Филчева
София / 04 Октомври / 11:03 ч.
Чудесен ресторант! Атмосфера, обслужване, музика, качество на храна, просто всичо е за максимален рейтинг! Препоръчвам!
Виржиния Палазова
София / 01 Септември / 09:46 ч.
Ресторанта е изключително приятен, персонала е много любезен и ненатрапчив. Патешко магре и джолан - вкусно и красиво поднесени. Препоръчвам това място.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса