white_arrow
Количка
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
към количката Общо: 22.62лв.
home image
Количка
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

SASA Asian Pub Paradise

бул. Черни Връх №100
Рейтинг
Кухня: Японска, Тайландска, Суши, Китайска, Индийска и Азиатска Район: Кръстова Вада Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Prakash Mishra

Nothing called Asian cuisine!! The restaurant looks very good that's all don't expect any service every single time u have to wave your hand even all the waiters gossiping each other Not good experience at all

Виж повече

За ресторанта

SASA Asian Pub преобръща представите за пространство! 

 

Най-доброто от 7 световни кухни с превес върху азиатската. Знаковите блюда на Китай, Япония, Тайланд, Монголия, Сингапур и Индия, приготвени специално за SASA Asian Pub  от световни шеф-готвачи. Всички вкусове са адаптирани към българския вкус като запазват здравословните съставки и начин на обработка, характерни за азиатската кухня. Ястията едновременно засищат и оставят чувство за лекота и прилив на енергия.

 

В SASA Asian Pub, освен азиатска кухня, се предлагат автентични американски барбекю специалитети, италиански брускети, френски десерти, средиземноморски деликатеси…


Барът е зареден със 100 различни вида напитки от цял свят, сред които авторски азиатски коктейли и разнообразие от кафе специалитети.


SASA Asian Pub преобръща и представите за храна!


SASA не е просто ресторант, а азиатски пъб, където забавлението е целодневно и гарантирано. На сцената, обединяваща ресторанта с бара и кафето, се редува жива музика с ди джей сетове и шоу програми. 


В SASA Asian Pub денят започва с обяд с колеги, неусетно се удължава до следобеден коктейл или десерт, за да да стигне до вечеря с приятели и танци до късните часове с питие в ръка. 


SASA Asian Pub  е ежедневно заведение, където  независимо сам или с компания, всеки се чувства на мястото си.  


SASA Asian Pub преобръща представите за ресторант!


Не на последно място SASA Asian Pub преобръща и представите за достъпност.
“Преживяването”, наречено SASA Asian Pub е напълно възможно да се превърне в ежедневие, без това да обърка месечния бюджет.


Достъпността е в основата на концепцията на веригата , за да може иновативната идея на SASA Asian Pub да бъде възприета от най-широк кръг хора и да се превърне в начин на живот. 

 

допълнителни опции: Място за хора с увреждания, Бебешко столче, Телевизор, Зимна градина (зала за пушачи) и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Diners Club, American Express, Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 12:00 - 00:00

Общи условия

Отстъпката, която можете да получите при резервация, важи при консумация на храна в заведението.

 

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Prakash Mishra
София / 10 Януари / 14:45 ч.

Nothing called Asian cuisine!! The restaurant looks very good that's all don't expect any service every single time u have to wave your hand even all the waiters gossiping each other Not good experience at all

Радослав Гавраилов
София / 10 Януари / 10:48 ч.
Радослав Гавраилов
София / 10 Януари / 10:48 ч.
Жаклин Диб
София / 09 Януари / 17:54 ч.
Останах изключително недоволна, бавно обслужване и ужасно неприветлив порснал.
Стефи Милева
София / 28 Декември / 14:30 ч.

Много добро обслужване и вкусна храна както винаги :) Закъсняхме и вероятно затова не успяхме да се възползваме от 15% отстъпка, но хостесата беше изключително полезна и въпреки чакащите хора ни настани на хубава маса.Много добър професионализъм и отношение.Браво!

Недко Ценов
София / 27 Декември / 14:53 ч.
Хубава храна. Приятна обстановка. Отлично обслужване. Не успяхме да се възползваме от отстъпката. Сметката трябва да се поисква устно, а не с бутона.
Стефчо Чорбаджиев
София / 21 Декември / 21:03 ч.

Ресторантът е много приятен, обслужването - на много високо ниво, кухнята - превъзходна. Бяхме в зимната градина, залата за пушачи и за първи път ни се случва димът от цигарите да не идва към нас (жена ми не пуши). Заслужава си да се посети, а с предварителната резервация, и то по Интернет, просто няма проблеми

Илия Христов
София / 20 Декември / 17:25 ч.
Всичко беше чудесно!
Stoyan
София / 20 Декември / 14:02 ч.
Приятна атмосфера, добро обслужване, вкусна храна
Nevena Petrova
София / 14 Декември / 14:36 ч.

Всичко беше супер! Доволни сме!

Евгени Чиликов
София / 14 Декември / 14:32 ч.
Kristina Ilieva
София / 01 Декември / 13:42 ч.
Димитър Капитанов
София / 30 Ноември / 18:42 ч.
Обслужването и храната бяха на ниво. Прекарахме страхотно. Препоръчвам!
Иван Ланзов
София / 30 Ноември / 14:11 ч.

При положение, че беше избрана вътрешна зала - все едно бяхме в залата за пушачи. Никаква вентилация и силен мирис на цигари - и то с дете на масата. Изобщо не предлагайте места за непушачи. Обслужването и храната бяха ОК на този фон. Иван

Венелина
София / 29 Ноември / 16:16 ч.
Йовко Йовко
София / 22 Ноември / 20:10 ч.

Много добро обслужване и чудесна кухня

Надежда Христева
Варна / 07 Ноември / 17:57 ч.
Gloria Petrova
София / 30 Октомври / 16:00 ч.
Харесвам ресторанта и обичам да хапвам вечер със сина си там, тъй като и на двама ни ни допада менюто. Единствената ми забележка беше, че ни настаниха на тераса с пушачи въпреки, че синът ми определено все още е видимо под 18 години. Предполагам, че тази ситуация няма да се повтори.
Кирил Петров
София / 28 Октомври / 17:41 ч.
Сервитьорката, която ни обслужваше - трябва да си направи сепуку! Забавени поръчки, беше като мута патица - няма извинете, няма нищо.......е, нямаше и бакшиш, респективно!
Vesela Kostadinova
София / 07 Октомври / 17:17 ч.

Обслужването беше страхотно, кухнята също. Предложика ни нови ястия извън основното меню, които бяха много интересни. Рибата беше чудесна, опитайте и Пина коладата ;)

Елена Николова
София / 28 Септември / 17:24 ч.
вечерта беше прекрасна, а обслужването на ниво. Екипът на Rezzo.bg са много отзивчиви и готови да удовлетворят всяко желание на клиента. Благодаря ви и до скоро.
Йордан Пенев
София / 26 Септември / 14:13 ч.

Приятно съм изненадан от качеството на новите предложения в менюто.

Krasimira
София / 21 Септември / 16:40 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Стана недоразумение,след като ми донесоха сметката,отстъпка не беше включена,след разговор ми направиха отстъпката,но вече трябва,и при настаняване,и при поискване на сметката,да размахвам телефона с потвърждението на резервацията.....Иначе храната беше ОК...

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал.

Mihaela Shivarova
София / 20 Септември / 13:27 ч.
Цветелина Илиева
София / 15 Септември / 14:13 ч.
Ами за пръв път не получих отстъпката, до сега винаги съм резервирала с приложението.След като спазих условията да пристигна на време да кажа,че съм с резервация от rezzo и не получих отстъпката,бях леко разочарована.
Микаела Воденичарова
София / 06 Септември / 11:19 ч.

Страхотна кухня, обслужването е на високо ниво. Уютна обстановка.

Georgi Zlatev
София / 23 Август / 21:11 ч.
Чудесна храна и обслужване на високо ниво
Стефан
София / 21 Август / 10:15 ч.
Храната бе на ниво както винаги, но се оказва, че клиентите на Rezzo вече не могат да са непушачи в този ресторант, т.е. през сайта могата да се запазват места само в залите за пушачи!!!
Petia Andreeva
София / 11 Август / 14:54 ч.
Приятна обстановка и музика, хубава храна и добро обслужване. С удоволствие отново бихме посетили заведението.
Стефан
София / 26 Юли / 16:18 ч.

Перфектно! Нямам никакви забележки нито към храната, нито към обслужването!

Polja
Варна / 22 Юли / 00:47 ч.
Разликата с обикновен китайски ресторант са само цените,които са много високи за такъв тип кухня. Въпреки локацията и преекспонирането на ресторанта, излязохме вмирисани на китайска кухня.
Светлин
София / 12 Юли / 17:47 ч.
Стефан
София / 07 Юли / 14:24 ч.

Супер е.... Приятна обстановка, хубава храна, добро обслужване...

Софи Каменова
София / 05 Юли / 14:06 ч.
Масата беше със страхотна панорама. Меннюто също е много разнообразно и всичко е много вкусно. Забелязала съм, че последните няколко пъти забравят да ни извадят отстъпката и си оставаме без нея, така че трябва да им се напомня при искане на сметката.
Мина Голева
София / 03 Юли / 17:23 ч.

Прекарахме страхотно! Много мил персонал, много бързо и хубаво обслужване и не на последно място - страшно вкусно! :)

Ани Харизанова
София / 30 Юни / 15:11 ч.
Виолета Иванова
София / 01 Юни / 07:54 ч.
Богдан Пехливанов
София / 28 Май / 00:59 ч.
Празнувах си рожденния ден и съм изключително довлен. Ядохме лъкшъри суши плато и пихме лиле (не съм сигурен). Ресторант е страхотен! :)
Мария
София / 18 Май / 16:31 ч.

be6e super

Петя Цветкова
София / 11 Май / 16:39 ч.

Вкусна храна, добро обслужване. Доволни сме

Georgi Kostadinov
София / 10 Май / 15:06 ч.

Страхотно !!!

Георги Атанасов
София / 10 Май / 14:07 ч.

Обслужването беше много добро. Сервитьорът беше нов и се справи много добре. Keep up the good work!

Инна Христова
София / 09 Май / 09:17 ч.

Много приятно заведение с добро обслужване.

Nikolay Todorov Todorov
София / 01 Май / 14:01 ч.

Добро обслужване и вкусна храна

Стоян Делев
София / 27 Април / 14:01 ч.

Обслужването е на изключително високо ниво, качеството на храната е перфектно!

Здравко Анакиев
София / 23 Април / 14:07 ч.
страхотно обслужване и мн вкусна храна
Narine Voskanyan
София / 22 Април / 19:37 ч.
ЕКСТРА
Elitsa dimitranova
София / 10 Април / 15:13 ч.
Доволна съм от обстановката, от менюто и неговото изпълнение, но все още има проблем с обслужването. Вероятно е нужен повече персонал.
Ева Петрова
София / 26 Февруари / 17:20 ч.
Въпреки огромната заетост на заведението,персоналът полага усилия и обслужването е на ниво!Ново любимо място!
Здравко Анакиев
София / 26 Февруари / 14:01 ч.
страхотно беше, благодарим
Покажи всички коментари
направете вашата резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г?
Деца до 12г.:
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация

Изберете оферта:
резервирай маса