white_arrow
Количка
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
към количката Общо: 22.62лв.
home image
Количка 0.00 лв.
en
EN
header bottom border
search
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

SASA Asian Pub Paradise

бул. Черни Връх №100
Рейтинг
Кухня: Японска, Тайландска, Суши, Китайска, Индийска и Азиатска Район: Кръстова Вада Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Здравко Анакиев
страхотно обслужване и мн вкусна храна Виж повече

Рeзервирайте маса. Изберете тип резервация:

За ресторанта

SASA Asian Pub преобръща преобръща представите за пространство! 

 

Най-доброто от 7 световни кухни с превес върху азиатската. Знаковите блюда на Китай, Япония, Тайланд, Монголия, Сингапур и Индия, приготвени специално за SASA Asian Pub  от световни шеф-готвачи. Всички вкусове са адаптирани към българския вкус като запазват здравословните съставки и начин на обработка, характерни за азиатската кухня. Ястията едновременно засищат и оставят чувство за лекота и прилив на енергия.

 

В SASA Asian Pub, освен азиатска кухня, се предлагат автентични американски барбекю специалитети, италиански брускети, френски десерти, средиземноморски деликатеси…


Барът е зареден със 100 различни вида напитки от цял свят, сред които авторски азиатски коктейли и разнообразие от кафе специалитети.


SASA Asian Pub преобръща и представите за храна!


SASA не е просто ресторант, а азиатски пъб, където забавлението е целодневно и гарантирано. На сцената, обединяваща ресторанта с бара и кафето, се редува жива музика с ди джей сетове и шоу програми. 


В SASA Asian Pub денят започва с обяд с колеги, неусетно се удължава до следобеден коктейл или десерт, за да да стигне до вечеря с приятели и танци до късните часове с питие в ръка. 


SASA Asian Pub  е ежедневно заведение, където  независимо сам или с компания, всеки се чувства на мястото си.  


SASA Asian Pub преобръща представите за ресторант!


Не на последно място SASA Asian Pub преобръща и представите за достъпност.
“Преживяването”, наречено SASA Asian Pub е напълно възможно да се превърне в ежедневие, без това да обърка месечния бюджет.


Достъпността е в основата на концепцията на веригата , за да може иновативната идея на SASA Asian Pub да бъде възприета от най-широк кръг хора и да се превърне в начин на живот. 

 

Допълнителни опции: Място за хора с увреждания, Бебешко столче, Телевизор, Зимна градина (зала за пушачи) и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Diners Club, American Express, Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 12:00 - 00:00

Общи условия

Отстъпката, която можете да получите при резервация, важи при консумация на храна в заведението.

 

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Здравко Анакиев
София / 23 Април / 14:07 ч.
страхотно обслужване и мн вкусна храна
Narine Voskanyan
София / 22 Април / 19:37 ч.
ЕКСТРА
Елица Димитранова
София / 10 Април / 15:13 ч.
Доволна съм от обстановката, от менюто и неговото изпълнение, но все още има проблем с обслужването. Вероятно е нужен повече персонал.
Ева Петрова
София / 26 Февруари / 17:20 ч.
Въпреки огромната заетост на заведението,персоналът полага усилия и обслужването е на ниво!Ново любимо място!
Здравко Анакиев
София / 26 Февруари / 14:01 ч.
страхотно беше, благодарим
Покажи всички коментари