home image
Количка
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

SASA Fashion Food

бул. Черни Връх №100, София
Кухня: Азиатска, Японска, Тайландска, Суши, Китайска и Индийска Район: Кръстова вада Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Александър Екимов
Масите са прекалено близо една до друга. Виж повече

За "SASA Fashion Food "

SASA Fasion Food преобръща представите за пространство! 

 

Най-доброто от 7 световни кухни с превес върху азиатската. Знаковите блюда на Китай, Япония, Тайланд, Монголия, Сингапур и Индия, приготвени специално за SASA Fasion Food  от световни шеф-готвачи. Всички вкусове са адаптирани към българския вкус като запазват здравословните съставки и начин на обработка, характерни за азиатската кухня. Ястията едновременно засищат и оставят чувство за лекота и прилив на енергия.

 

В SASA Fashion Food, освен азиатска кухня, се предлагат автентични американски барбекю специалитети, италиански брускети, френски десерти, средиземноморски деликатеси…


Барът е зареден със 100 различни вида напитки от цял свят, сред които авторски азиатски коктейли и разнообразие от кафе специалитети.


SASA Fashion Food преобръща и представите за храна!


SASA не е просто ресторант, а азиатски пъб, където забавлението е целодневно и гарантирано. На сцената, обединяваща ресторанта с бара и кафето, се редува жива музика с ди джей сетове и шоу програми. 


В SASA Fashion Food денят започва с обяд с колеги, неусетно се удължава до следобеден коктейл или десерт, за да да стигне до вечеря с приятели и танци до късните часове с питие в ръка. 


SASA Fashion Food   е ежедневно заведение, където  независимо сам или с компания, всеки се чувства на мястото си.  


SASA Fashion Food  преобръща представите за ресторант!


Не на последно място SASA Fashion Food  преобръща и представите за достъпност.
“Преживяването”, наречено SASA Fashion Food  е напълно възможно да се превърне в ежедневие, без това да обърка месечния бюджет.


Достъпността е в основата на концепцията на веригата , за да може иновативната идея на SASA Fashion Food  да бъде възприета от най-широк кръг хора и да се превърне в начин на живот. 

 

допълнителни опции: Място за хора с увреждания, Бебешко столче, Телевизор, Зимна градина и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Diners Club, American Express, Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 12:00 - 24:00

Общи условия

Отстъпката, която можете да получите при резервация, важи при консумация на храна в заведението.

 

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Александър Екимов
София / 01 Декември / 18:03 ч.
Масите са прекалено близо една до друга.
Bistra Ilieva
София / 22 Ноември / 14:24 ч.
Krasimira
София / 15 Ноември / 15:42 ч.
Илияна Винчева
София / 13 Ноември / 17:00 ч.
Любомир Маринов
София / 13 Ноември / 14:05 ч.

Много добро обслужване. Сервитьорът и помощник-управителката бяха изключително отзивчиви и любезни. А храната беше супер :)

Пламен Прокопов
София / 07 Ноември / 14:07 ч.

Храната беше уникална както винаги , но обслужването беше ужасно , което до някъде оправдавам , защото някои сервитьори си приключваха смените и ни прехвърлиха масата.

Dmitriy Ganchev
София / 06 Ноември / 17:43 ч.

Беше мно яко и много вкусно ;))

Лилия Панова
София / 22 Октомври / 14:17 ч.
Патицата беше превъзходна, храната беше на ниво.
Валентин Божилов
София / 16 Октомври / 14:24 ч.

Отлично обслужване и вкусна храна.

Krasimira
София / 03 Октомври / 15:13 ч.
Катрин
София / 27 Септември / 18:19 ч.

Чудесно

Мирослав Новоселски
София / 14 Септември / 14:24 ч.
Антонина
София / 04 Август / 11:22 ч.

Резервацията се осъществи много бързо и лесно. Храна и обслужването в ресторанта бяха на много добро ниво !

Любомира Младенова
София / 25 Юли / 16:18 ч.
Изобщо не препоръчвам! Наложи се да проведа 4 телефонни разговора, за да направя "онлайн" резервация. Имайте предвид, че отстъпката важала до 18 часа, а масата за 10 човека, се оказа за 8. Обслужването и храната бяха супер, резервирането е кошмар.
Давид Аначков
София / 15 Юни / 07:43 ч.

Обслужването и храната бяха много добре и останахме с много доволни и не съжаляваме, че отпразнувахме специален ден на това място.

Христофор Ангелов
Варна / 28 Май / 09:58 ч.
Борис Йорданов
София / 23 Май / 14:31 ч.

Не съм доволен от обслужването и отношението на персонала. Като разбраха, че имаме резервация от Резо ни настаниха на най лошата маса при положение, че завеението беше почти празно Юн След молба от наша страна и лош поглед и отношение от страна на хостеса ни преместиха. На финала " забравиха " да включат отстъпката, и след напомняне от нас я приложиха. Всичко това е смешно при положение, че казаха на сервитъора за резервация и отстъпка чрез Резо. Не бих посетил заведението отново!

aleksandra aleksandrova
София / 16 Май / 14:02 ч.
Даниел Хаджийски
София / 30 Март / 00:59 ч.

Добро обслужване , приятна обстановка, вкусна храна

Aни Павлова
София / 23 Март / 14:37 ч.

Изкарахме страхотно! Сервитьорката беше изключително отзивчива!

Диляна Трачева
София / 22 Март / 11:04 ч.
Разнообразна фюжън кухня с азиатски акцент, добри готвачи, навреме доставени поръчки, любезен персонал, ненатрапчиво характерен интериор, комфортно даващ достатъчно лично пространство - винаги с радост посещаваме SASA Asian Pub Paradise!
Евгени Тасовски
София / 21 Март / 14:39 ч.

Беше вкусно, прекрасна гледка, бързо и вежливо обслужване!

Radostina Aneva
София / 21 Март / 14:19 ч.

Както храната, така и обстановката са супер! Бихме посетили отново!

Росица Радева
София / 15 Март / 14:08 ч.
Атанас Костадинов
София / 27 Февруари / 13:16 ч.

Сервизът беше добър! Храната също!

Атанас Костадинов
София / 27 Февруари / 13:15 ч.
Елина Ангелова
София / 23 Февруари / 15:08 ч.
Много Ви благодаря за предоставената възможност да оставя коментар след посещението ми на SASA Asian Pub Paradise, след направен резервация през REZZO.BG в определен часови диапазон с обявена конкретна отстъпка. От услугите на REZZO.BG. се възползвом близо 2 години, но в последните 3 месеца, както и снощи, аз и моята компания имаме проблем ЕДИНСТВЕНО и САМО с резервациите в SASA Asian Pub Paradise. Оставаме с впечатление, че се търси и най-малкият повод, за да не се даде отстъпката обявена в REZZO.BG. Няма да изпадам в подробности за предишните разочарования ( от факта, че отстъпката не се прави), а само искам да изкажа неприятното си впечатление от салонната управителка в заведението и нейният неправилен подход към клиентите. Смятам, че заведение от ранга на SASA Asian Pub Paradise, при ДОБРО желание и организация, винаги може да излезе от дадена ситуация, показвайки на РЕДОВНИТЕ си клиенти, че те са важни за него и да ги накара да имат желание за следващо посещение,
Михаела
София / 31 Януари / 08:05 ч.

Когато отидохме в заведениято, нашата резервация през сайта, я нямаше. Настаниха ни като се извиниха и казаха, че ще ползваме отстъпката си. Обслужването беше нормално. Когато дойде сметката не беше приспадната отстъпка. Явно ме бяха комуникирали със сервитьора и се налижи преизчисляване. Дадоха ни я така, все едно вината е наша.

Prakash Mishra
София / 10 Януари / 14:45 ч.

Nothing called Asian cuisine!! The restaurant looks very good that's all don't expect any service every single time u have to wave your hand even all the waiters gossiping each other Not good experience at all

Радослав Гавраилов
София / 10 Януари / 10:48 ч.
Радослав Гавраилов
София / 10 Януари / 10:48 ч.
Жаклин
София / 09 Януари / 17:54 ч.
Останах изключително недоволна, бавно обслужване и ужасно неприветлив порснал.
Стефи Милева
София / 28 Декември / 14:30 ч.

Много добро обслужване и вкусна храна както винаги :) Закъсняхме и вероятно затова не успяхме да се възползваме от 15% отстъпка, но хостесата беше изключително полезна и въпреки чакащите хора ни настани на хубава маса.Много добър професионализъм и отношение.Браво!

Недко Ценов
София / 27 Декември / 14:53 ч.
Хубава храна. Приятна обстановка. Отлично обслужване. Не успяхме да се възползваме от отстъпката. Сметката трябва да се поисква устно, а не с бутона.
Стефчо Чорбаджиев
София / 21 Декември / 21:03 ч.

Ресторантът е много приятен, обслужването - на много високо ниво, кухнята - превъзходна. Бяхме в зимната градина, залата за пушачи и за първи път ни се случва димът от цигарите да не идва към нас (жена ми не пуши). Заслужава си да се посети, а с предварителната резервация, и то по Интернет, просто няма проблеми

Илия Христов
София / 20 Декември / 17:25 ч.
Всичко беше чудесно!
Stoyan
София / 20 Декември / 14:02 ч.
Приятна атмосфера, добро обслужване, вкусна храна
Nevena Petrova
София / 14 Декември / 14:36 ч.

Всичко беше супер! Доволни сме!

Евгени Чиликов
София / 14 Декември / 14:32 ч.
Kristina Ilieva
София / 01 Декември / 13:42 ч.
Димитър Капитанов
София / 30 Ноември / 18:42 ч.
Обслужването и храната бяха на ниво. Прекарахме страхотно. Препоръчвам!
Иван Ланзов
София / 30 Ноември / 14:11 ч.

При положение, че беше избрана вътрешна зала - все едно бяхме в залата за пушачи. Никаква вентилация и силен мирис на цигари - и то с дете на масата. Изобщо не предлагайте места за непушачи. Обслужването и храната бяха ОК на този фон. Иван

Венелина
София / 29 Ноември / 16:16 ч.
Йовко Йовко
София / 22 Ноември / 20:10 ч.

Много добро обслужване и чудесна кухня

Надежда Христева
Варна / 07 Ноември / 17:57 ч.
Gloria Petrova
София / 30 Октомври / 16:00 ч.
Харесвам ресторанта и обичам да хапвам вечер със сина си там, тъй като и на двама ни ни допада менюто. Единствената ми забележка беше, че ни настаниха на тераса с пушачи въпреки, че синът ми определено все още е видимо под 18 години. Предполагам, че тази ситуация няма да се повтори.
Кирил Петров
София / 28 Октомври / 17:41 ч.
Сервитьорката, която ни обслужваше - трябва да си направи сепуку! Забавени поръчки, беше като мута патица - няма извинете, няма нищо.......е, нямаше и бакшиш, респективно!
Vesela Kostadinova
София / 07 Октомври / 17:17 ч.

Обслужването беше страхотно, кухнята също. Предложика ни нови ястия извън основното меню, които бяха много интересни. Рибата беше чудесна, опитайте и Пина коладата ;)

Елена Николова
София / 28 Септември / 17:24 ч.
вечерта беше прекрасна, а обслужването на ниво. Екипът на Rezzo.bg са много отзивчиви и готови да удовлетворят всяко желание на клиента. Благодаря ви и до скоро.
Йордан Пенев
София / 26 Септември / 14:13 ч.

Приятно съм изненадан от качеството на новите предложения в менюто.

Krasimira
София / 21 Септември / 16:40 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Стана недоразумение,след като ми донесоха сметката,отстъпка не беше включена,след разговор ми направиха отстъпката,но вече трябва,и при настаняване,и при поискване на сметката,да размахвам телефона с потвърждението на резервацията.....Иначе храната беше ОК...

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал.

Михаела Трухчева
София / 20 Септември / 13:27 ч.
Цветелина
София / 15 Септември / 14:13 ч.
Ами за пръв път не получих отстъпката, до сега винаги съм резервирала с приложението.След като спазих условията да пристигна на време да кажа,че съм с резервация от rezzo и не получих отстъпката,бях леко разочарована.
Микаела Воденичарова
София / 06 Септември / 11:19 ч.

Страхотна кухня, обслужването е на високо ниво. Уютна обстановка.

Georgi Zlatev
София / 23 Август / 21:11 ч.
Чудесна храна и обслужване на високо ниво
Стефан
София / 21 Август / 10:15 ч.
Храната бе на ниво както винаги, но се оказва, че клиентите на Rezzo вече не могат да са непушачи в този ресторант, т.е. през сайта могата да се запазват места само в залите за пушачи!!!
Petia Andreeva
София / 11 Август / 14:54 ч.
Приятна обстановка и музика, хубава храна и добро обслужване. С удоволствие отново бихме посетили заведението.
Стефан
София / 26 Юли / 16:18 ч.

Перфектно! Нямам никакви забележки нито към храната, нито към обслужването!

Polja
Варна / 22 Юли / 00:47 ч.
Разликата с обикновен китайски ресторант са само цените,които са много високи за такъв тип кухня. Въпреки локацията и преекспонирането на ресторанта, излязохме вмирисани на китайска кухня.
Светлин
София / 12 Юли / 17:47 ч.
Стефан
София / 07 Юли / 14:24 ч.

Супер е.... Приятна обстановка, хубава храна, добро обслужване...

Sofi Kamenova
София / 05 Юли / 14:06 ч.
Масата беше със страхотна панорама. Меннюто също е много разнообразно и всичко е много вкусно. Забелязала съм, че последните няколко пъти забравят да ни извадят отстъпката и си оставаме без нея, така че трябва да им се напомня при искане на сметката.
Мина Голева
София / 03 Юли / 17:23 ч.

Прекарахме страхотно! Много мил персонал, много бързо и хубаво обслужване и не на последно място - страшно вкусно! :)

Ани Харизанова
София / 30 Юни / 15:11 ч.
Виолета Минкова
София / 01 Юни / 07:54 ч.
Богдан Пехливанов
София / 28 Май / 00:59 ч.
Празнувах си рожденния ден и съм изключително довлен. Ядохме лъкшъри суши плато и пихме лиле (не съм сигурен). Ресторант е страхотен! :)
Мария
София / 18 Май / 16:31 ч.

be6e super

Петя Цветкова
София / 11 Май / 16:39 ч.

Вкусна храна, добро обслужване. Доволни сме

Georgi Kostadinov
София / 10 Май / 15:06 ч.

Страхотно !!!

Георги Атанасов
София / 10 Май / 14:07 ч.

Обслужването беше много добро. Сервитьорът беше нов и се справи много добре. Keep up the good work!

Инна Христова
София / 09 Май / 09:17 ч.

Много приятно заведение с добро обслужване.

Nikolay Todorov Todorov
София / 01 Май / 14:01 ч.

Добро обслужване и вкусна храна

Стоян Делев
София / 27 Април / 14:01 ч.

Обслужването е на изключително високо ниво, качеството на храната е перфектно!

Здравко Анакиев
София / 23 Април / 14:07 ч.
страхотно обслужване и мн вкусна храна
Narine Voskanyan
София / 22 Април / 19:37 ч.
ЕКСТРА
Elitsa dimitranova
София / 10 Април / 15:13 ч.
Доволна съм от обстановката, от менюто и неговото изпълнение, но все още има проблем с обслужването. Вероятно е нужен повече персонал.
Ева Петрова
София / 26 Февруари / 17:20 ч.
Въпреки огромната заетост на заведението,персоналът полага усилия и обслужването е на ниво!Ново любимо място!
Здравко Анакиев
София / 26 Февруари / 14:01 ч.
страхотно беше, благодарим
Покажи всички коментари
направете вашата резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА
резервирай маса