white_arrow
Количка
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
към количката Общо: 22.62лв.
home image
Количка 0.00 лв.
en
EN
header bottom border
search
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

La Pizzeria

ул. Бигла №56
Рейтинг
Кухня: Италианска Район: Лозенец Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Васил Наков
Виж повече

Рeзервирайте маса. Изберете тип резервация:

За ресторанта

Изберете специално преживяване, което ще ви накара да забравите всичко и да се потопите в традициите на италианската кухня. В тихия квартал Лозенец, на ул. Бигла 56 ще намерите La Pizzeria – най-новата пицария в София! Ще имате възможност да опитате уникалните пици, замесени от нашия майстор-пицар от Италия. Те са приготвени от специално подбрани италиански продукти, внесени от страната на пиците. Всички продукти, от които са направени пиците, са от най-добро качество и гарантираме, че няма да съжалявате, след като ги опитате!
В La Pizzera може да откриете още салати, предиястия, основни ястия, десерти и специална селекция от червени и бели вина.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Diners Club, American Express, Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време: 11:00 - 22:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Васил Наков
София / 19 Юни / 16:25 ч.
Александър Серафимов
София / 18 Юни / 18:56 ч.

Яденето беше много вкусно. Обслужването добро. Бил съм и преди и със сигурност ще отидем пак

Jan
София / 18 Юни / 14:34 ч.
Порциите са малки, кухнята е посредствена и ограничена
Милена Стефанова
София / 02 Юни / 10:39 ч.

Много приятен ресторант с хубава градина, добро обслужване и отлична кухня. Всичко беше много вкусно! Един от любимите ми ресторанти.

Тодор Николов
София / 14 Май / 14:01 ч.

Страхотен ресторант. Вече няколко пъти съм го посещавал и винаги храната и обслужването са на ниво!

Покажи всички коментари