white_arrow
Количка
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
към количката Общо: 22.62лв.
home image
Количка
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Raffy Bar & Gelato Park

бул. Цариградско шосе 111 В, Sofia Tech Park, Колайдер Активити Център
Рейтинг
Кухня: Суши, Рибна, Пица, Италианска и Интернационална Район: Полигона Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Ани Нинова
Беше ужасно, повече няма да отидем там, дори с 50% отстъпка. Виж повече

За ресторанта

  Всеки петък след 16:00 ч., както и през целите дни за събота и неделя цялото меню на ресторанта е с 50% отстъпка от сметката, която не се комбинира с други промоции и отстъпки. Тя важи за всички видове резервации, включително и ако направите стандартна резервация.

 

Заповядайте в "RAFFY PARK BAR" София, който се намира на адрес София, Бул. Цариградско Шосе 111 В, София Тех Парк, сграда Уолтопия. Заведението има капацитет от 120 места и е един от ресторантите в град София, който предлага следните типове кухня: Българска, Европейска, Италианска, Средиземноморска , както и следните услуги и екстри: Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Градина/ тераса, Обедно меню, Промоции.

Рeсторанта е подходящ за организиране и празнуване на специални събития - сватби, кръщенета, рождени дни, детски партита, фирмени партита, частни партита.

допълнителни опции: Телевизор
Начини за плащане: Diners Club, Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Паркинг
Работно време: 08:00 - 22:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Ани Нинова
София / 19 Януари / 19:20 ч.
Беше ужасно, повече няма да отидем там, дори с 50% отстъпка.
Desislava Dimova
София / 14 Януари / 19:28 ч.

Студено помещение, лазанята беше притоплина, цитронада с много лед, без вкус, салатите се правят от жена, която не ползва ръкавици в кухнята, единственото обслужването ни хареса, това място е задрасното от заведение за нас

Lidiya
София / 14 Януари / 15:16 ч.
Всичко беше вкусно и прясно, само забележката е, че има недостиг на обслужващ персонал и чакахме поръчаното суши 45 минути.
Радослав Гавраилов
София / 10 Януари / 10:49 ч.
Много слаба кухня и обслужване. Определено не препоръчвам.
Ива Евстатиева
София / 09 Януари / 09:57 ч.
Много силно се усети недостиг на персонал - отне 30 мин да се избърше разлята под масата ни от предишни клиенти напитка, объркани и забравени неща, забавяне в приготвянето на храната, сервитьорките летят напред-назад, но не смогват... Явно не са подготвени за такава посещаемост, което донякъде се отрази и на настроението на компанията, а бяхме по хубав повод - имения ми ден. Дано се подобри!
Zlati Shalaverov
София / 07 Януари / 19:09 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Обадиха ни се 20 мин преди резервацията, че няма места да ни настанят!

Отговор от ReZZo.bg:

Понякога ресторантите в последния момент свършват наличните места за някои дни и не успяват своевременно да го отбележат в системата на ReZZo.bg. Това се случва изключително рядко, но за съжаление, когато се случи от ресторанта нямат друг избор освен да уведомят клиента за ситуацията. В условията за резервация с ReZZo.bg е описано, че ресторант има правото да се обади на клиент за доуточняване на допълнителни детайли или промени.

Явор Павлов
София / 07 Януари / 15:19 ч.
Бавно обслужване, студена зала, различен начин на приготвяне на ястията в сравнение с другите ресторанти от веригата.
Martin Vatchkov
София / 07 Януари / 14:34 ч.

Чудесно приготвена храна. Много съм доволен

Владимир
София / 06 Януари / 19:46 ч.
Тихомира Петрова
София / 06 Януари / 16:04 ч.
Изключително лошо обслужване , по 45 Мин не можем да си поръчаме на сервитьорката....
Йоана Георгиева Георгиева
София / 29 Декември / 14:12 ч.
Радослав Минев
София / 26 Декември / 14:02 ч.

Перфектно!

Дима Димитрова
София / 25 Декември / 03:56 ч.
Много приятна обстановка, светло, просторно, уютно и с много добро обслужването.
Здравка Икономова
София / 22 Декември / 14:52 ч.

Спокойно и приятно,бързо обслужване!

Ива Евстатиева
София / 18 Декември / 14:57 ч.

Прекарахме супер - храната и обстановката бяха на ниво, както винаги, не сме срещнали никакъв проблем с отстъпката. Препоръчвам!

Цветан Стоянов
София / 18 Декември / 14:15 ч.

Бургерът беше различен от друг път, да не кажа силна дума, но УЖАСЕН.

Виолета Савова
София / 15 Декември / 14:23 ч.

Както винаги прекрасна храна и добро обслужване.

Здравка Икономова
София / 11 Декември / 14:11 ч.
Прекарахме чудесно !Всичко беше на ниво !
Рая Цветкова
София / 11 Декември / 08:42 ч.

Всичко си беше супер- и менюто, и обслужването и отстъпката. Заради коментарите тук отидох 30 мин. по-рано, за да поръчам- оказа се абсолютно ненужно. Всичко идваше бързо и беше вкусно.

Danaia Georgieva
София / 07 Декември / 10:27 ч.
Volen Penchev
София / 02 Декември / 20:04 ч.

Доста слаба кухня и продукти. Храната безвкусна и с аромат на старо и хладилник. Дори 50% намаление не оправят нещата...

Борис Борисов
София / 25 Ноември / 14:33 ч.
Обслужването не беше особено на ниво, но заведението е страхотно
Georgi
София / 25 Ноември / 14:18 ч.
Останахме доволни. Атмосферата и интериора да много приятни. Има голям екран с проектор, предаващ спорт. Но кухнята на Ангел Кънчев е по-добра. Може да споделят опит вътрешно.
Иван Щилиянов
София / 20 Ноември / 09:35 ч.
Страхотна оферта ! Всичко беше много вкусно. Една от 3те пици дойде изгоряла, не я върнахм е, защото трябваше да чакаме повече от час за нова, поради бавното обслужване.
Николай Бързински
София / 19 Ноември / 18:59 ч.
Gergana Yotova
София / 19 Ноември / 18:39 ч.

Много добре беше, обслужването бързо. Явно са сменили менюто, ноо и в новото има вкусни неща

Александър Троплев
София / 19 Ноември / 15:27 ч.
Чакахме си пицата точно един час, като така и не дойде. 3 пъти съм бил там и всеки път съм чакал адски много за поръчките си. Оправете си обслужването. Порциите са значително по-малки в сравнение с останалите Raffy-та.
Svetlana
София / 19 Ноември / 15:13 ч.
Ужас! Во первъх, нет гардероба, нет даже вешалок, верхнюю одежду класть некуда. Ощущение - как на вокзале. Бъли с мужем, заказали холоднъе закуски и горячее. Мне принесли салад, ему ничего. Салад я еще не закончила, мне уже принесли горячее, мужу - так и ничего. В результате, мое горячее остъло - есть его бъло невозможно так как мясо стало очень жестким, просто подметка. Все время играла очень громкая музъка. В счет добавили бутълку водъ, которую мъ не заказъвали. Не вернусь в ето место, даже если доплатят.
Христина Симеонова
София / 18 Ноември / 23:49 ч.
Обслужването бешв добро,персонала даваше всичко от себе си,затова и давам звезда кати цяло.Храната беше кръгла нула,в талиателите с морски дарове и сьомга,единствените морски дарове бяха около 10бр миди и 2 парченца октопод,нямаше и помен от сьомга.Панираните калмари в менюто бяха 450гр. ,но уви около 300гр. явно са се изгубили някъде,защото в чинията ни не бяха повече от 150гр. Горещият шоколад Ераклия,налят от кана обаче беше гвоздеят в програмата.Като ще правите шашми,поне инструктирайте персонала да се прикрива.Храната беше безвкусна и дори на 50% пак не си заслужаваше парите.Мисля че с тази "промоция" Рафи по-скоро ще загубят клиенти за всичките си ресторанти,отколкото да спечелят нови за този.
Рени Ценова
София / 18 Ноември / 21:59 ч.

Беше много приятно и вкусно

Stanislava Hristova
София / 14 Ноември / 11:02 ч.

Много приятно заведение, изключително вкусна храна, с промоцията цената беше повече от задоволителна.

Теодора Резашка
София / 12 Ноември / 14:15 ч.
Николай Бързински
София / 11 Ноември / 23:28 ч.
Ани Нинова
София / 09 Ноември / 18:31 ч.
Йоанна Тодорова
София / 07 Ноември / 20:07 ч.
Това заведение е меко казано зле... Всичко в менюто изглежда много примамливо,до момента в който не ти донесат поръчката. 1.Салатата с белени домати и моцарела,ни беше поднесена в десертна чиния.Доматът ,който видимо беше попарен за да обелят по-лесно ципата имаше леко сив оттенък,увяхналата рукола ,почерняла по краищата и нещо ,което видимо приличаше на песто.... 2.Бургер с бекон ,пържени картофи и лучени кръгчета. На първо четене изглеждаше добре ,но след като опитах първата си хапка ,нещо тлъсто и неопределено като вкус ми направи впечатление.Цялото парче бекон ,което не беше нито изпържено нито по някакъв начин обработено ,просто нарязано с дебелина от 2 см и набутано в бургера ми. *Лучените кръгчета ,дойдоха след 15 минути 3.Лимонов (спихнал ) чийзкейк Нямах ,,щастието,, да опитам и този шедьовър ,само ще отбележа ,че имах чувството че сервитьорката е седнала в-у него преди да ни го донесе. Искахме да си поръчаме #sushi ,но уви нямаше... P.S. #Raffy ,никога не сте ме впечатлявали като кухня ,но този път надминахте себе си Оставям една звезда ,но сайтът ви не ми позволявя да е по-малко от две!!!!!!!!!!!!!
Ивайло Иванов
София / 06 Ноември / 17:17 ч.
Има дребни забележки, но като цяло съм доволен!
Венелина Стаменова
София / 06 Ноември / 14:19 ч.
Ужасно обслужване! Чакахме 20мин. да ни настанят на предварително резервирана маса, още 20 минути чакаме меню. Донесоха ни грешна салата и след 1ч. чакане на останалата част от поръчката ни обясниха, че нямало да стане, защото имали проблем в кухнята... Е, нямам думи! Това е за втори път! Да ви имам бизнес подхода, мили собстеници на това заведение....
Мария Русева
София / 06 Ноември / 10:10 ч.

Хареса ни. Качествена храна. Приятно място. Наблизо има детска площадка. Вътре обаче малко силно духат климатиците. Трябва да се избира внимателно масата.

Юлия
София / 05 Ноември / 20:35 ч.
Проверено от ReZZo.bg

отивайки в заведението в посочения час, хостесата ни каза, че нямаме такава резервация и ни настани на друга маса която беше резервиран с уговорка, че може да останем до часът на резервацията!

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиентката установихме, че е била настанена от ресторанта. Ресторантът е допуснал неволна грешка и от управата на заведението са ни уверили, че ще направят всичко възможо подобно недоразумение да не се случва в бъдеще! Относно услугите на ReZZo.bg, не е имала проблем с предоставянето на отстъпката.

Йордан Мишев
София / 05 Ноември / 16:23 ч.

ок

Nely Petrova
София / 30 Октомври / 21:04 ч.
Храната беше вкусна, но обслужването не беше на ниво.
Elitsa Radkova
София / 30 Октомври / 09:30 ч.

Много сме доволни. Обслужването беше супер, а храната изключително вкусна.

Gergana Yotova
София / 30 Октомври / 06:50 ч.

Обслужването този път беше бързо и качествено ! Едно добро място!

Димитър
София / 29 Октомври / 09:59 ч.
Йордан Йорданов
София / 28 Октомври / 20:09 ч.

Реших да дам втори шанс и този път всичко беше наред - явно са си взели поука от последните два катастрофални уикенда. Имаше нормално обслужване и макар да имаше малко по-голямо забавяне, беше разбираемо.

Svetlina Pencheva
София / 28 Октомври / 17:22 ч.
Всичко беше наред, обслужването беше на ниво, храната беше вкусна и дойде бързо. Единствената ми забележка е за климатиците, които са точно над масите, и духат ужасно, като се добави и като се отварят и затварят вратите- все едно си навън.
Здравко Кръстев
София / 24 Октомври / 15:25 ч.
Прекарахме добре, прилично за ново заведение. Има много какво да се желае.
Здравко Кръстев
София / 24 Октомври / 15:23 ч.
Настаниха ни до вратата, където по принцип няма маси. Това е нещо като предверие , а от вратата духаше при всяко отваряне. Сервитьорката не беше одобено учтива, донесе ни 4 вилици с 2 ножа и две сълфетки !?! за 4 човека. Храната се забави 30-40 минути и ризотото беше сухо и трудно се преглъщаше. Донякъде виното компесира цялата тази мъка, беше превъзходно. Бил съм и преди в това заведение , но беше многоооо класи по-високо. За съжаление всичко се скапва с времето и лошо управление. Нама да посетя никога повече заведения на тази верига. Не препоръчвам
Ети Мицова
София / 23 Октомври / 23:07 ч.
Петър Спасов
София / 23 Октомври / 10:09 ч.

В 20.00 ч. бяха свършили калмарите, в 20.15 - телешкото, в 20.25 - сьомгата, около половината от десертите ги нямаше. Личеше тотална дезорганизация сред сервитьорите.

Йордан Йорданов
София / 22 Октомври / 20:15 ч.

Първото ми посещение със 100% провал. Заведението беше очаквано пълно при меню на половин цена, а персоналът няма капацитет да посрещне толкова гости. Първо няма кой да те посрещне и настани, трябваше специално да питам, след което започна едно паническо търсене на хостесата. В крайна сметка сядаме навън. Гостите навън се чувстваме като седнали на беседка в парка. По веднъж на 10мин идва някой сервитьор преминава в галоп между масите. Междувременно цари пълен хаос - сервитьорите се хващат за главите, извиняват се на всеки за забавянето, мръсни чинии стоят по малкото останали празни маси… От получаването на менюто до идването на момичето, за да вземе поръчката, изминаха 45 минути. Първото, за което бяхме информирани беше, че двете кухни имат забавяне от 30 до 60 минути. Това уведомление беше единственото хубаво нещо за посещението ни, защото ако ни беше спестено, щяхме да съжаляваме горчиво. Дойде ни малко в повече и си тръгнахме директно. Управлението на този ресторант е потресаващо зле и с тази промоция с 50% през уикенда се получи точно обратен ефект - преживяването на онези, имали късмета да се доберат до храна, вероятно е било силно вгорчено от умопомрачителното обслужване. Ако смятате, че си заслужава да чакате 3 часа, за да се нахраните на половин цена - заповядайте. В противен случай - избягвайте. И препоръка към мениджърите - не знам какво се опитвате да постигнете с тази отстъпка, но се получи рикошет. Ако не промените обстановката с персонала, препоръчвам да си карате през седмицата само на обедни менюта и да затворите заведението в останалото време, след като не сте в състояние да осигурите достатъчно персонал, който да поеме капацитета на ресторанта.

Димитър
София / 21 Октомври / 19:35 ч.
Никога повече! Абсолютна гавра! Бяхме посрещнати с условието, че поръчките ни ще се забавят, понеже кухнята била много натоварена, но ние нямахме проблем с това и седнахме.Само искам да поясня, че по това време ресторантът не беше дори на 60% пълен, а сервитьорите се движеха между масите доста спокойно и не бяха притеснени от това, че поръчките се бавят, а хората се изнервят! Нашият сервитьор (ако не се лъжа името му беше Дачо) изглеждаше така все едно е употрябвал наркотици. За щастие ни настаниха точно до кухнята и имахме пълна видимост какво се случва. Приятелката ми си поръча бургер, който кухнята изкара след около 20 минути, но той стоя на шублера поне още толкова. След това сервитьорът ни реши да го донесе - естествено беше ледено студен и го върнахме. След това беше изнесен същия бургер но с нови картофки и отново постоя 10 минути на плота. Сервитьорът отрече това да е нейният бургер. След още 20 минути най- безцеремонно той го взе, влезе в кухнята, стопли го в микровълновата и го донесе, като го представи за нов. Да не говорим, че поръчаните от нас напитки бяха напълно объркани, а едни спагети за основно въобще не дойдоха (имаше едни стоящи около час на плота, които трябваше да са за нашата маса, но така и не стигнаха до нас). И така след около 1ч. и 45 минути просто чашата преля и си поискахме сметката. Чакахме още 20 минути да си я получим.Не се изненадахме, че беше объркана - бяха ни вписали напитки, които сервитьорът реши, че сме поръчали - вода, а една оранжада - чакахме 20 минути, но така и не дойде, също така и спагетите, които не ни сервираха. И така, за повече от 2 часа нито една чаша или чиния беше отсервирана.. Ако искате да тествате нервите си и да изгубите няколко часа не се колебайте - това е вашето място !
Katya Atanasova
София / 28 Септември / 11:16 ч.
Люба Панчева
София / 18 Септември / 14:21 ч.

Вкусна храна и усмихнат персонал!

Цветан Стоянов
София / 12 Септември / 14:33 ч.
Много бавно обслужване. Повишени цени с лепенки по менюто. Храната като отстъпва на Raffy Витошка.
Дойчина Иванова
София / 10 Септември / 14:04 ч.

Извинявам се, но се налага да отменя резервацията!!

Георги Бойков
София / 04 Септември / 22:42 ч.
Владимир
София / 04 Септември / 11:44 ч.
Мариян Славов
София / 18 Август / 00:25 ч.
Adrian Murat
София / 21 Юли / 14:49 ч.

Чудесно заведение.

Петя Туджарска
София / 20 Юли / 16:11 ч.

Много приятно беше, страхотно обслужване, доволни сме!

Владимир
София / 19 Юли / 15:44 ч.
Владимир
София / 19 Юли / 15:44 ч.
Владимир
София / 19 Юли / 15:43 ч.
Владимир
София / 19 Юли / 15:43 ч.
Надежда
София / 17 Юли / 22:21 ч.
Иван
София / 14 Юли / 14:03 ч.

Хубава храна и приятна обстановка.

Анета Стоядинова
София / 13 Юли / 14:54 ч.

Посещението ни беше пълна катастрофа- некомпетентна и груба сервитьорка, зле приготвена храна, объркани поръчки. Дългогодишни клиенти на веригата сме и този ресторант е много под обичайното добро ниво.

Тихомир Давидов
София / 28 Юни / 17:44 ч.

страхотна храна и обслужване

Елена Иванова
София / 18 Май / 16:30 ч.

Неучтива сервитьорка, припряно обслужване и накрая отново много учудени, че трябва да се прави отстъпка от сметката. Наложи се да почакам, сметката дийде с 15 процента отстъпка, а не 20... Почти ми развалиха рождения ден. Съответно не оставих бакшиш.

Ива Евстатиева
София / 16 Май / 09:18 ч.

Вкусна храна и приятна атмосфера! Сервитьорът беше малко отнесен, но пък много позитивен!

Katya Atanasova
София / 08 Май / 14:39 ч.
Maya
София / 20 Април / 18:11 ч.
Кирил Георгиев
София / 16 Април / 14:02 ч.
Отстъпката не беше 20% а 16%.
Цветан Стоянов
София / 26 Март / 14:13 ч.

Всичко беше отлично.

Veselina Zhelyazkova
София / 20 Март / 14:03 ч.

Всичко беше наред с резервацията и отстъпката. За всеки случай напомних и преди да ми дадат сметката. Хапнахме сладолед и торта и всичко беше хубаво.

Евелина Бобева
София / 18 Март / 14:01 ч.
Храната е вкусна
Nikolay Antonov Antonov
София / 10 Март / 21:02 ч.

Супер вкусно

Lidiya
София / 09 Март / 15:10 ч.

Като цяло сме много доволни, единствено имаше в началото проблем с непрестанното влизане и излизане на пушачите през една от вратите, а нашата маса беше точно до вратата и ставаше неприятно течение, но след това екипът на Рафи се погрижи за проблема и заключи вратата. :) Бихме посетили отново.

Ети Мицова
София / 04 Март / 12:46 ч.
Сузана Соколова
София / 26 Февруари / 16:52 ч.
Добре си изкарахме с моята приятелка. Хапнахме вкусотийки и пийнахме добре направена сангрия
Krasimir Arabadzhiev
Варна / 24 Февруари / 14:52 ч.
Виолета Савова
София / 22 Февруари / 13:44 ч.
Перфектни както винаги! Новият ресторант е фантастичен! Приятна и комфорта обстановка съчетана с традиционните вкусни блюда, богат избор на храни и напитки и невероятно любезно обслужване! Със сигурност ще станем редовни клиенти.
Покажи всички коментари
направете вашата резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г?
Деца до 12г.:
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация

Изберете оферта:
резервирай маса