white_arrow
Количка
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
към количката Общо: 22.62лв.
home image
Количка
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Raffy Bar & Gelato Park

бул. Цариградско шосе 111 В, Sofia Tech Park, Колайдер Активити Център
Рейтинг
Кухня: Суши, Рибна, Пица, Италианска и Интернационална Район: Полигона Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Ети Мицова
Виж повече

За ресторанта

  Всеки петък след 16:00 ч., както и през целите дни за събота и неделя цялото меню на ресторанта е с 50% отстъпка от сметката, която не се комбинира с други промоции и отстъпки. Тя важи за всички видове резервации, включително и ако направите стандартна резервация.

 

Заповядайте в "RAFFY PARK BAR" София, който се намира на адрес София, Бул. Цариградско Шосе 111 В, София Тех Парк, сграда Уолтопия. Заведението има капацитет от 120 места и е един от ресторантите в град София, който предлага следните типове кухня: Българска, Европейска, Италианска, Средиземноморска , както и следните услуги и екстри: Wi Fi, Паркинг, Безкасово плащане, Климатик, Градина/ тераса, Обедно меню, Промоции.

Рeсторанта е подходящ за организиране и празнуване на специални събития - сватби, кръщенета, рождени дни, детски партита, фирмени партита, частни партита.

допълнителни опции: Телевизор
Начини за плащане: Diners Club, Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Паркинг
Работно време: 08:00 - 22:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Ети Мицова
София / 23 Октомври / 23:07 ч.
Петър Спасов
София / 23 Октомври / 10:09 ч.

В 20.00 ч. бяха свършили калмарите, в 20.15 - телешкото, в 20.25 - сьомгата, около половината от десертите ги нямаше. Личеше тотална дезорганизация сред сервитьорите.

Йордан Йорданов
София / 22 Октомври / 20:15 ч.

Първото ми посещение със 100% провал. Заведението беше очаквано пълно при меню на половин цена, а персоналът няма капацитет да посрещне толкова гости. Първо няма кой да те посрещне и настани, трябваше специално да питам, след което започна едно паническо търсене на хостесата. В крайна сметка сядаме навън. Гостите навън се чувстваме като седнали на беседка в парка. По веднъж на 10мин идва някой сервитьор преминава в галоп между масите. Междувременно цари пълен хаос - сервитьорите се хващат за главите, извиняват се на всеки за забавянето, мръсни чинии стоят по малкото останали празни маси… От получаването на менюто до идването на момичето, за да вземе поръчката, изминаха 45 минути. Първото, за което бяхме информирани беше, че двете кухни имат забавяне от 30 до 60 минути. Това уведомление беше единственото хубаво нещо за посещението ни, защото ако ни беше спестено, щяхме да съжаляваме горчиво. Дойде ни малко в повече и си тръгнахме директно. Управлението на този ресторант е потресаващо зле и с тази промоция с 50% през уикенда се получи точно обратен ефект - преживяването на онези, имали късмета да се доберат до храна, вероятно е било силно вгорчено от умопомрачителното обслужване. Ако смятате, че си заслужава да чакате 3 часа, за да се нахраните на половин цена - заповядайте. В противен случай - избягвайте. И препоръка към мениджърите - не знам какво се опитвате да постигнете с тази отстъпка, но се получи рикошет. Ако не промените обстановката с персонала, препоръчвам да си карате през седмицата само на обедни менюта и да затворите заведението в останалото време, след като не сте в състояние да осигурите достатъчно персонал, който да поеме капацитета на ресторанта.

Димитър
София / 21 Октомври / 19:35 ч.
Никога повече! Абсолютна гавра! Бяхме посрещнати с условието, че поръчките ни ще се забавят, понеже кухнята била много натоварена, но ние нямахме проблем с това и седнахме.Само искам да поясня, че по това време ресторантът не беше дори на 60% пълен, а сервитьорите се движеха между масите доста спокойно и не бяха притеснени от това, че поръчките се бавят, а хората се изнервят! Нашият сервитьор (ако не се лъжа името му беше Дачо) изглеждаше така все едно е употрябвал наркотици. За щастие ни настаниха точно до кухнята и имахме пълна видимост какво се случва. Приятелката ми си поръча бургер, който кухнята изкара след около 20 минути, но той стоя на шублера поне още толкова. След това сервитьорът ни реши да го донесе - естествено беше ледено студен и го върнахме. След това беше изнесен същия бургер но с нови картофки и отново постоя 10 минути на плота. Сервитьорът отрече това да е нейният бургер. След още 20 минути най- безцеремонно той го взе, влезе в кухнята, стопли го в микровълновата и го донесе, като го представи за нов. Да не говорим, че поръчаните от нас напитки бяха напълно объркани, а едни спагети за основно въобще не дойдоха (имаше едни стоящи около час на плота, които трябваше да са за нашата маса, но така и не стигнаха до нас). И така след около 1ч. и 45 минути просто чашата преля и си поискахме сметката. Чакахме още 20 минути да си я получим.Не се изненадахме, че беше объркана - бяха ни вписали напитки, които сервитьорът реши, че сме поръчали - вода, а една оранжада - чакахме 20 минути, но така и не дойде, също така и спагетите, които не ни сервираха. И така, за повече от 2 часа нито една чаша или чиния беше отсервирана.. Ако искате да тествате нервите си и да изгубите няколко часа не се колебайте - това е вашето място !
Katya Atanasova
София / 28 Септември / 11:16 ч.
Люба Панчева
София / 18 Септември / 14:21 ч.

Вкусна храна и усмихнат персонал!

Цветан Стоянов
София / 12 Септември / 14:33 ч.
Много бавно обслужване. Повишени цени с лепенки по менюто. Храната като отстъпва на Raffy Витошка.
Дойчина Иванова
София / 10 Септември / 14:04 ч.

Извинявам се, но се налага да отменя резервацията!!

Георги Бойков
София / 04 Септември / 22:42 ч.
Владимир
София / 04 Септември / 11:44 ч.
Мариян Славов
София / 18 Август / 00:25 ч.
Adrian Murat
София / 21 Юли / 14:49 ч.

Чудесно заведение.

Петя Туджарска
София / 20 Юли / 16:11 ч.

Много приятно беше, страхотно обслужване, доволни сме!

Владимир
София / 19 Юли / 15:44 ч.
Владимир
София / 19 Юли / 15:44 ч.
Владимир
София / 19 Юли / 15:43 ч.
Владимир
София / 19 Юли / 15:43 ч.
Надежда
София / 17 Юли / 22:21 ч.
Иван
София / 14 Юли / 14:03 ч.

Хубава храна и приятна обстановка.

Анета Стоядинова
София / 13 Юли / 14:54 ч.

Посещението ни беше пълна катастрофа- некомпетентна и груба сервитьорка, зле приготвена храна, объркани поръчки. Дългогодишни клиенти на веригата сме и този ресторант е много под обичайното добро ниво.

Тихомир Давидов
София / 28 Юни / 17:44 ч.

страхотна храна и обслужване

Елена Иванова
София / 18 Май / 16:30 ч.

Неучтива сервитьорка, припряно обслужване и накрая отново много учудени, че трябва да се прави отстъпка от сметката. Наложи се да почакам, сметката дийде с 15 процента отстъпка, а не 20... Почти ми развалиха рождения ден. Съответно не оставих бакшиш.

Ива Евстатиева
София / 16 Май / 09:18 ч.

Вкусна храна и приятна атмосфера! Сервитьорът беше малко отнесен, но пък много позитивен!

Katya Atanasova
София / 08 Май / 14:39 ч.
Мая
София / 20 Април / 18:11 ч.
Кирил Георгиев
София / 16 Април / 14:02 ч.
Отстъпката не беше 20% а 16%.
Цветан Стоянов
София / 26 Март / 14:13 ч.

Всичко беше отлично.

Veselina Zhelyazkova
София / 20 Март / 14:03 ч.

Всичко беше наред с резервацията и отстъпката. За всеки случай напомних и преди да ми дадат сметката. Хапнахме сладолед и торта и всичко беше хубаво.

Евелина Бобева
София / 18 Март / 14:01 ч.
Храната е вкусна
Nikolay Antonov Antonov
София / 10 Март / 21:02 ч.

Супер вкусно

Lidiya
София / 09 Март / 15:10 ч.

Като цяло сме много доволни, единствено имаше в началото проблем с непрестанното влизане и излизане на пушачите през една от вратите, а нашата маса беше точно до вратата и ставаше неприятно течение, но след това екипът на Рафи се погрижи за проблема и заключи вратата. :) Бихме посетили отново.

Ети Мицова
София / 04 Март / 12:46 ч.
Сузана Соколова
София / 26 Февруари / 16:52 ч.
Добре си изкарахме с моята приятелка. Хапнахме вкусотийки и пийнахме добре направена сангрия
Krasimir Arabadzhiev
Варна / 24 Февруари / 14:52 ч.
Виолета Савова
София / 22 Февруари / 13:44 ч.
Перфектни както винаги! Новият ресторант е фантастичен! Приятна и комфорта обстановка съчетана с традиционните вкусни блюда, богат избор на храни и напитки и невероятно любезно обслужване! Със сигурност ще станем редовни клиенти.
Покажи всички коментари
направете вашата резервация с до 20% отстъпка

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г?
Деца до 12г.:
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка
резервирай маса