home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Kish М.Рудник

ж.к. "Меден Рудник" бл.188 , Бургас
Кухня: Европейска, Българска, Италианска, Рибна и Суши Район: ж.к. Меден рудник Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Мариана Демирева

На заведението всичко беше наред! Но резервацията не беше предадена от REzzo на Kish и следователно нямахме запазена маса!

Виж повече

За "Kish М.Рудник "

Когато проектираш мечтите си, винаги влагаш красота. Така си устроен – да бленуваш за утопии. И когато усетиш тези блянове, че се превръщат в реалности, вече знаеш, че си готов да споделиш. Да споделиш не просто енергия, а всичко, което Си.

 

Аз съм Радостин Кишишев и мечтаех  за това.

 

Вкусна храна,  приятна  атмосфера и моят любим град. Поканен си да бъдеш тук. Да се усмихваш. Да вкусиш красотата и да бъдеш с приятели.

 

Поканен си в KISH bar and dinner.

 

 

 

Допълнителни опции: Детски кът, Бебешко столче, Място за хора с увреждания и Телевизор
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Diners Club
Разполага с: Wi-Fi, Паркинг
Работно време: 08:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Мариана Демирева
Бургас / 20 Август / 21:34 ч.

На заведението всичко беше наред! Но резервацията не беше предадена от REzzo на Kish и следователно нямахме запазена маса!

Таня Чавдарова
Бургас / 20 Юли / 11:07 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Не останах доволна от жената, която отговаря за детския кът. Децата ми не бяха допуснати до детския център, защото не сме носили чорапи. След като обиколихме близките магазини и им купихме чорапи, не бяха допуснати до една от залите под претекст, че залата е заета за рожден ден. Същевременно в същата зала влизаха деца, които не са от рождения ден и са без чорапи. Децата ми плакаха през целия ни престои в заведението и празникът ни беше развален. Два пъти се обърнах към управителя на заведението и двата пъти същият не взе адекватно отношение спрямо създалата се ситуация. Често посещаваме това заведение и ми е правило впечатление арогантното държание на момичето от детския център към определени деца. Честно казано към моите деца не се беше държала така, но ето че дойде и нашият ред. Не разбирам защо това безобразно поведение се толелира от г-н Кишишев. Това е последния път, в който посещаваме това заведение.

Антония Стоянова
Бургас / 18 Февруари / 12:36 ч.
Дълго чакаме да ни настанят!
Велислава Райчева
Бургас / 09 Ноември / 14:28 ч.

Изключително доволни сме! А обновения детски кът е страхотен! Детето се забавлява максимално, а покрай него и ние! Благодарим ви за прекрасното обслужване Kish Меден Рудник!

Павлина Петрова
Бургас / 23 Юли / 15:51 ч.
Павлина Петрова
Бургас / 10 Февруари / 19:37 ч.
Златко Иванов
Бургас / 13 Септември / 12:59 ч.

Страхотно беше !

Нели тодинова
Бургас / 19 Август / 16:40 ч.
Йонко Цолев
Бургас / 16 Февруари / 21:21 ч.

Днес резервирах маса за 2 души в ресторант "Киш"- Бургас,Меден Рудник. След поредната ми резервация, днес останах крайно недоволен. Нямах резервирана маса, нямах и 10% отстъпка от цената както публикуват тук в сайта. За мен това нещо е недопустимо да се случва, явно персонала в заведението си прави каквото си иска. Продължавайте все така да работите и Вие трябва да припечелвате по нещо.

Йонко Цолев
Бургас / 25 Ноември / 15:49 ч.

Всичко беше перфектно. Голямо БЛАГОДАРЯ за любезността и бързото обслужване на персонала. Ще се възползвам и друг път от отстъпките.

Йонко Цолев
Бургас / 25 Ноември / 15:49 ч.

Всичко беше перфектно. Голямо БЛАГОДАРЯ за любезността и бързото обслужване на персонала. Ще се възползвам и друг път от отстъпките.

Татяна Георгиева
Бургас / 16 Март / 11:44 ч.
Йонко Цолев
Бургас / 13 Март / 09:56 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса