white_arrow
Количка
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
към количката Общо: 22.62лв.
home image
Количка
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

TAVAN

бул. България №98, вх. Д, ет.12
Рейтинг
Кухня: Средиземноморска, Интернационална и Европейска Район: Манастирски Ливади Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Gavrail Gavrailov
Виж повече

За ресторанта

Пета година подред , ресторант Таван продължава да предлага на клиентите си висококачествена храна , атмосфера и сервиз. От 12-ят етаж, високо над София, вие ще имате възможността да се насладите на кулинарни шедьоври, неподправена атмосфера и уникална гледка. Професионализмът на екипа на Таван ще ви накара да се почувствате по начин, по който само най-добрите ресторанти в света биха могли.

допълнителни опции: Бебешко столче, Телевизор и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: American Express, Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време: 12:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Gavrail Gavrailov
София / 14 Декември / 14:15 ч.
Пламен Петков
София / 05 Декември / 17:47 ч.

Delicious food and quite good service! I liked the beef fillet and the red wine that was waiter's suggestion. I assure you will have great time at the Tavan. Only one thing made me feel strange. The football on the TV-screen. Otherwise, the view, the atmosphere, the lights inside - everything was on a high level.

Елизабет Йончева
София / 16 Ноември / 14:02 ч.

Отлично обслужване, страхотна гледка и хубава храна!

Надежда
София / 11 Ноември / 14:49 ч.

Препоръчвам.

Надежда Христева
Варна / 20 Септември / 17:11 ч.

Абсолютно съм очарована! С удоволствие ще отида отново. Всичко беше много вкусно, гледката без коментар, маса можеше да изберем, която пожелаем. Обслужването не беше притенциозно, но лично мен така не ме напряга и честно казано ми помага да се чувствам у дома си. По принцип не отделям време да пиша толкова, за което се извинявам, но прочетох коментарите и това не накара да бъда обстоятелствена. Цените също са напълно нормални за такъв ранг заведение, че дори и не високи. Вие преценете сами - 100 лв за вечеря за двама човека с абсолютно всичко...Благодарим! Всичко беше на ниво!

Krasimira
София / 29 Август / 16:51 ч.
Силвия Тимова
София / 17 Август / 22:34 ч.

Обслужването не отговаряше на претенцията и менюто на ресторанта. Направи ни впечатление,че сервитьорът, който ни обслужване не беше заинтересован какво се случва. Трябваше едва ли не да го следим кога ще дойде, за да поръчаме отново напитки. Обслужи съседна маса преди нас, въпреки че седнаха след това. Хората се оказаха познати и редовни клиенти, към които проявявяше особено внимание за това как се чувстват. В същото време не се сещаше да провери какво се случва на съседната маса на метър. Недобро впечатление от обслужването. Избирателно и непрофесионално отношение

Martin
София / 02 Август / 14:24 ч.
Имаше парти, никой не се обади да отмени резервацията
Teodora Borissova
Варна / 10 Юли / 14:19 ч.
Проверено от ReZZo.bg

От ресторанта не бяха отразили резервацията в Rezzo.bg, но се отзоваха с маса. Обслужването обаче беше доста бавно, от менюто липсваха доста неща и като цяло не бяхме удовлетворени от прекарването...

Отговор от ReZZo.bg:

Сигналът на клиента бе предаден към ресторанта. Управата на ресторанта ни уверява, че са взети необходимите мерки, за в бъдеще да не се повтарят подобен тип грешки!

Жаклин Ганчева
София / 17 Юни / 12:18 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Просто нямам думи. Отдавна не ме беше разочаровало заведение до такава степен. Нямаше едно нещо, което да направи прекарването ми приятно. Започваме с изключително нелюбезния персонал, който с влизането ти е шамар в лицето. С цялото ми уважение и без излишни претенции смятам, че в ресторант с такова име и подобни цени, келнерите или хостовете са длъжни да те придружат до масата ти, която си резервирал ден по-рано и да те настанят. Тук явно имат различни разбирания - където искате, там сядайте. Окей. Слушам и изпълнявам. Харесахме си маса, самонастанихме се. Поръчахме си вода, сервитьорът каза, че работят с Acqua Panna и ще ни донесе голяма бутилка. След около 10 мин. се върна с 2 малки (330мл) шишета Банкя + стари и изсъхнали лимони. Идва ред на храната.. Салата "Таван" -стари и меки домати, липсваха смокините, опоменати в менюто (нямали), но никой не благоволи да ме предупреди. За капак на всичко ни поднесоха най-трагичния сос холандез- пресечен, гъст, на топченца и също толкова безвкусен колкото сос бешамел. За финал ще кажа и две думи за интериора и обстановката. Хубаво си вложил такава сума за мястото, но вкарай малко кеш и в ремонт. Масите, столовете - старички и мръсни и тн и тн. Пропуснах да спомена, че масите около нас били резервирани, но гости така и не дойдоха. Никога не бихме посетили отново !!!!

Отговор от ReZZo.bg:

Сигналът на клиента бе предаден към ресторанта. Управата на ресторанта ни уверява, че са взети необходимите мерки, за в бъдеще да не се повтарят подобен тип грешки!

Зорница Иванова
София / 14 Юни / 18:41 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Бяхме настанени на най-скучната маса (без гледка), защото другите били "запазени", а всъщност някой от тях цяла вечер бяха свободни. Менюто е интересно и вкусно.

Отговор от ReZZo.bg:

В общите условия за резервация е описано следното: "Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението."

Tessa Ripley
София / 08 Юни / 22:18 ч.

The table on the patio was lovely, our server was very helpful, and the food was excellent. The only downside was that there were no wines by the glass available to order and the 1/2 bottles of wine were quite expensive (25 leva). We would come to the restaurant again, although probably not order wine...

maria
София / 26 Май / 09:13 ч.
Kalina Slavkova
София / 24 Май / 01:22 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Може би най-лошият ресторант, в който сме били през последните години. Всичко започва с изцяло недекорирана зала, износени покривки, столове, чаши и тн. и продължава с ужасна храна. Завършека е сметка, която е висока от тавана. Моята поръчка беше салата Таван, в която смокини нямаше, въпреки, че беше посочено. Основният проблем обаче беше, че беше обилно подправена с гранясало олио и много сол, като че ли да замаскира дъха на стара мазнина. Козето сирене, което следва да бъде сервирано прясно препечено, беше студено, сигурно приготвено от вчера. Другата салата беше Цезар с пиле, ниво квартален бюфет. Чашата вино струваше близо 8лв. Сърдечно съветвам никой да не стъпва в този ресторант.

Galina Hristova
София / 22 Април / 20:36 ч.

Чудесни храна и обслужване!

Покажи всички коментари
направете вашата резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г?
Деца до 12г.:
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация

Изберете оферта:
резервирай маса