white_arrow
Количка
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
към количката Общо: 22.62лв.
home image
Количка
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Гръцки ресторант "Трапези"

ул. Георги Павлов №37
Рейтинг
Кухня: Средиземноморска и Гръцка Район: Гео Милев Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Еди Хугасян
Мястото е много приятно, градината е просторна. Храната - панираните калмари бяха много вкусни, мидите натюр не, салатата Халуми също много добра. Обслужването слабо - напомнихме за част от поръчката, отказаха да ни сервират по едно малко узо трябваше да вземем малка бутилка от 200 мл, въпреки че в менюто имаше 50 мл. Накрая забравиха за отстъпката, въпреки че казахме за нея в началото и чух персонала да коментира. Поради това сервитьора беше лишен от бакшиша си Виж повече

За ресторанта

Ястията са подбрани от различни точки на нашата съседка Гърция и са съобразени с индивидуалните изисквания на всеки посетител! В менюто присъстват освен прясна риба, която сами избирате от нашите витрина, също така ризото, спагети, барбекю на дървени въглища и разнообразие от морски деликатеси !

 

Ресторантът е с капацитет 70 места. Състои се от 2 зали, като вътрешната зала е подходяща за тържествени сбирки – около 30 души. Вътрешна открита градина с 80 места.

допълнителни опции: Място за хора с увреждания, Бебешко столче, Телевизор и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Diners Club, American Express, Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време: 11:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Еди Хугасян
София / 25 Юли / 14:28 ч.
Мястото е много приятно, градината е просторна. Храната - панираните калмари бяха много вкусни, мидите натюр не, салатата Халуми също много добра. Обслужването слабо - напомнихме за част от поръчката, отказаха да ни сервират по едно малко узо трябваше да вземем малка бутилка от 200 мл, въпреки че в менюто имаше 50 мл. Накрая забравиха за отстъпката, въпреки че казахме за нея в началото и чух персонала да коментира. Поради това сервитьора беше лишен от бакшиша си
Владимир Цеков
София / 24 Юли / 16:18 ч.
The food was delicious. Otherwise, nothing special. Really overpriced.
Фредерика Маркова
София / 08 Май / 12:48 ч.

Лошо обслужване, вкусни готвени ястия, но не вкусен хляб и разядки, хубава обстановка.

Покажи всички коментари
направете вашата резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г?
Деца до 12г.:
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация

Изберете оферта:
резервирай маса