home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Incanto Mall Galleria

ул. Янко Комитов 6, Mall Galleria, Бургас
Кухня: Италианска, Пица, Рибна, Средиземноморска, Суши и BBQ Район: Петко Славейков Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

darina todorova
Екипът на Инканто в Мол Галерия дори не ме очакваше, едвам намериха резервация, която бях направила и ме уведомиха, че има места само на бара, не ме бяха предупредили, че резервацията ми не важи, заради 8ми март. Силно разочарована от непрофесионалното отношение. Виж повече

За "Incanto Mall Galleria"

Пет години след откриването си, ресторанти Incanto продължават да радват своите гости от красивия морски град и всички краища на света с изисканост, нетрадиционна кухня и фантастични кулинарни преживявания. Една релаксираща уютна обстановка, съчетана с приятно обкръжение, изключителна храна и качество на услугите прави Incanto pizza & seafood предпочитан избор при среща с приятели или бизнес партньори на обяд или вечеря. 


Концепцията на Incanto е свързана с възможността всеки посетител да опита разнообразни предложения – от класически до съвсем екзотични; да може да почувства вкуса на най-добрите кулинарии на планетата, да обогати преживяванията си с традициите на други народи, без да е необходимо да пропътува хиляди километри. Гостите на ресторантите могат да се докоснат до храни, които са станали символ на изисканост и са доказали своята непреходност през вековете, почти като произведения на изкуството. И с всичко това - чрез вълшебството на кулинарната емоция – да се откъснат от рутината и ежедневието.

Допълнителни опции: Детски кът, Телевизор, Бебешко столче и Място за хора с увреждания
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Паркинг
Работно време: 10:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

darina todorova
Бургас / 09 Март / 21:55 ч.
Екипът на Инканто в Мол Галерия дори не ме очакваше, едвам намериха резервация, която бях направила и ме уведомиха, че има места само на бара, не ме бяха предупредили, че резервацията ми не важи, заради 8ми март. Силно разочарована от непрофесионалното отношение.
Валентина Маренова
Бургас / 16 Февруари / 09:26 ч.

Вечерята беше вкусна,обслужването мило,но останахме разочаровани тъй като не ни позволиха да ползваме отстъпката, която имахме,когато направихме резервацията. Ресторанти,които имат самочувствието и претендират за високо качество,,би трябвало да спазват условията на резервацията на клиентите си,особено, когато те са редовни!

Милена Янева
Бургас / 10 Януари / 15:43 ч.

Както винаги останахме изключително доволни. Всичко беше на много високо и професионално ниво. Нямам търпение да го посетим отново. Препоръчвам!

Анжела Колева
Бургас / 29 Декември / 14:17 ч.
Анжела Колева
Бургас / 29 Декември / 14:17 ч.
Светослава
София / 06 Ноември / 18:33 ч.

Много любезен персонал.

Tania Toleva
Пловдив / 27 Ноември / 14:30 ч.

Много вкусна храна и бързо обслужване.

Boyka Stoycheva
Бургас / 01 Ноември / 14:01 ч.
Чудесно!Много приятно!
Татяна Мишева
Варна / 16 Октомври / 14:10 ч.
Светослава
София / 26 Септември / 14:08 ч.

Много вкусно

Boyka Stoycheva
Бургас / 09 Юни / 15:10 ч.
Анжелика Чеботарева
Бургас / 11 Април / 14:35 ч.
Ризотто с морепродуктами было очень вкусным и правильно приготовленным.
Гергана Апостолова
Бургас / 26 Март / 09:01 ч.

Чудесна кухня, перфектно обслужване

Blaga
Бургас / 12 Януари / 14:51 ч.
Страхотно обслужване
Боряна
Бургас / 05 Юли / 10:29 ч.
Пламена
Бургас / 05 Февруари / 14:29 ч.
Останахме доволни.
Пламена
Бургас / 21 Април / 13:35 ч.
Пастата беше вкусна , обслужването добро. Имаше много празни маси и ни казаха, че може да си изберем масата, ако не ни хареса тази за Резо резервациите.Кухнята работи до 23ч затова резервираме не по-късно от 22:30ч.
Ирина
Бургас / 23 Февруари / 15:11 ч.
Вкусно и приятна обстановка! Мерси!
Петър Стоянов
Бургас / 23 Януари / 12:41 ч.
Беше чудесно! Благодаря!
Светлена Стойкова
Бургас / 30 Октомври / 06:08 ч.
Всичко беше на ниво!
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса