home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Culture Beat Club

пл. България № 1, София
Музика: Хаус и DJ Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Anatoliy Deshev
Виж повече

Събития

Do U Remember House?

Do U Remember House?

Всички знаем, че хубавата музика няма срок на годност. Нова музика излиза непрекъснато, но са малко онези парчета, които остават трайно в сърцата ни и ни карат да настръхваме. "Do U Remember House?" е парти линията, чиято цел е да ни припомни всички епични хаус класики през последните 15 години, които се превърнаха в саундтрак на нашия живот. Хост на това парти е Silver Ivanov, добре познат ни от ефира на радио Нова и дългогодишен резидент на клуба.

Music: Classic House mix by Silver Ivanov

Вход свободен до 23ч.

Bounce! Party::00's Hip Hop & R'n'B::

Bounce! Party::00's Hip Hop & R'n'B::

Здравейте малки, големи и още по-големи приятели.:) Лятото е заело стартова позиция и съвсем скоро ще ни увлече в своята нова авантюра, a ние няма да му се дърпаме. В този ред на мисли идва и поредната месечна среща на носталгично настроените меломани към музиката от началото на 2000-та година. ДА! Време е за Bounce! парти, с най-добрите hip-hop и r'n'b хитове от времето, когато Мишо Шамара още не караше тир и пееше "Фенки, фенки", "Ъпсурт не беха толко комерсиални, а Азис беше само Васко..." 

Music by: DJ GroovY
Вход свободен до 23ч

За "Culture Beat Club"

ЛЯТНА ТЕРАСА  Лятната тераса предлага страхотна панорамна гледка, вкусна храна, летни коктейли, релаксираща музика през деня и вечерни партита. Капацитетът е около 500 гости.

ЗИМНА ТЕРАСА Нашата Зимна Тераса е идеално място за почивка с невероятна гледка към града и хубава музика. Капацитетът му е около 120 гости  

ЧЕРНА ЗАЛА  Черната зала е нашето основно място за парти. Има два отделни бара и голяма основна площ. Капацитетът му е около 250 гости. Частни партита и специални събития се провеждат през седмицата. Всеки петък и събота има DJ парти.

 

Допълнителни опции: Наргиле бар, Коктейл бар, Зимна градина и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Diners Club, Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време:
10:00 - 02:00
10:00 - 02:00
10:00 - 02:00
10:00 - 03:00
10:00 - 05:00
10:00 - 05:00
10:00 - 00:00
10:00 - 00:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Anatoliy Deshev
София / 26 Август / 14:05 ч.
Yana
София / 02 Юни / 14:29 ч.
Ivan Dinkov
София / 31 Август / 13:28 ч.

Обслужването е добро и атмосферата, но не бяха обновили тук, че основната зала е в ремонт и има места само на терасата.

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса