home image
Количка
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Culture Beat Club

пл. България № 1, София
Музика: Хаус и DJ Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Anatoliy Deshev
Виж повече

Оферти и празнични куверти

New Year`s Eve 2019

Цена: 100 лв.

:: Culture Beat Club & Winter Terrace ::
:: :: :: NEW YEAR`S EVE 2019 :: :: :: 

CLUB: NYKO | BURLAK | RUNO
WINTER TERRACE: GABRIEL DEL | SILVER IVANOV | EMILIYAN IVANOV

(Количествтото е неограничено в часовете от 20:00 до 01:00 ч. на алкохола и безалкохолните напитки. Включва: All Inclusive Alcohol Class: Jameson, Absolut, Бира, Вино, Безалкохолни Напитки, Шампанско, 25 коктейлни хапки, Моркови.
 

Събития

 Runo / Saturday

Runo / Saturday

:: Culture Beat Club & Winter Terrace ::
:: :: :: :: :: :: :: December 2018 :: :: :: :: :: :: ::

Music by 
Club: Runo

Dirty Коледа

Dirty Коледа

:: Culture Beat Club & Winter Terrace :: 
:: :: :: DIRTY Kоледа 2018 :: :: :: 

Помните ли култовите летни партита на Dirty Градина? Да? Това е добре, защото на Коледа, част от резидент диджеите на емблематичния морски бар се събират отново. Silver Ivanov, Sash и Jesse Carter са твърдо решени чрез своята музикална селекция да ни върнат към онази приятна емоция, която обичахме да получваме по време на дневните партита. 
Датата е 25-ти декември, музиката ще е 100% Dirty, мястото е Culture Beat Club.

За "Culture Beat Club"

ЛЯТНА ТЕРАСА  Лятната тераса предлага страхотна панорамна гледка, вкусна храна, летни коктейли, релаксираща музика през деня и вечерни партита. Капацитетът е около 500 гости.

ЗИМНА ТЕРАСА Нашата Зимна Тераса е идеално място за почивка с невероятна гледка към града и хубава музика. Капацитетът му е около 120 гости  

ЧЕРНА ЗАЛА  Черната зала е нашето основно място за парти. Има два отделни бара и голяма основна площ. Капацитетът му е около 250 гости. Частни партита и специални събития се провеждат през седмицата. Всеки петък и събота има DJ парти.

 

допълнителни опции: Наргиле бар, Коктейл бар, Зимна градина и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Diners Club, Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време: 10:00 - 05:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Anatoliy Deshev
София / 26 Август / 14:05 ч.
Yana
София / 02 Юни / 14:29 ч.
Ivan Dinkov
София / 31 Август / 13:28 ч.

Обслужването е добро и атмосферата, но не бяха обновили тук, че основната зала е в ремонт и има места само на терасата.

Покажи всички коментари
направете вашата резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА
резервирай маса