home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Incanto Баба Ганка

пл. Баба Ганка 4, Бургас
Кухня: Италианска, Пица, Рибна, Средиземноморска и Суши Район: Център Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Дорета
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Престориха се, че не са получили резервацията и излъгаха, че са звъняли, че няма маса. Беше събота вечер и не искаха да уважат резерацията. Казаха, че ще ни сложат маса в един ъгъл, но нямало да ни бъде удобно, защото сервитьорите щели да ни пречат. Пълен абсурд и подигравка. Да се махнат от Rezzo като не ги признават.Вечеряхме на друго място.

Виж повече

За "Incanto Баба Ганка"

Осем години след откриването си, ресторанти Incanto продължават да радват своите гости от красивия морски град и всички краища на света с изисканост, нетрадиционна кухня и фантастични кулинарни преживявания. Една релаксираща уютна обстановка, съчетана с приятно обкръжение, изключителна храна и качество на услугите прави Incanto pizza & seafood предпочитан избор при среща с приятели или бизнес партньори на обяд или вечеря. 


Концепцията на Incanto е свързана с възможността всеки посетител да опита разнообразни предложения – от класически до съвсем екзотични; да може да почувства вкуса на най-добрите кулинарии на планетата, да обогати преживяванията си с традициите на други народи, без да е необходимо да пропътува хиляди километри. Гостите на ресторантите могат да се докоснат до храни, които са станали символ на изисканост и са доказали своята непреходност през вековете, почти като произведения на изкуството. И с всичко това - чрез вълшебството на кулинарната емоция – да се откъснат от рутината и ежедневието.

Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Място за хора с увреждания и Телевизор
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време:
11:30 - 22:00
11:30 - 22:00
11:30 - 22:00
11:30 - 22:00
11:30 - 22:00
11:30 - 22:00
11:30 - 22:00
11:30 - 22:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Дорета
София / 31 Юли / 21:23 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Престориха се, че не са получили резервацията и излъгаха, че са звъняли, че няма маса. Беше събота вечер и не искаха да уважат резерацията. Казаха, че ще ни сложат маса в един ъгъл, но нямало да ни бъде удобно, защото сервитьорите щели да ни пречат. Пълен абсурд и подигравка. Да се махнат от Rezzo като не ги признават.Вечеряхме на друго място.

Марта Митева
Бургас / 17 Юни / 14:25 ч.
Храната е уникално вкусна, обстановката е прекрасна, препоръчвам!
Марта Митева
Бургас / 16 Юни / 14:43 ч.
Прекрасно!
Сергей Ковалевич
Бургас / 02 Април / 18:37 ч.
Сергей Ковалевич
Бургас / 11 Март / 15:59 ч.

Благодаря! Добро обслужване! Добра кухня!

Milen
Бургас / 22 Май / 14:49 ч.
Всичко беше на ниво,както винаги.
Красимира Багарчева
Бургас / 10 Май / 15:21 ч.
Чудесно място,вкусна храна и добро обслужване!
Светослава
София / 07 Март / 14:39 ч.
Отлично обслужване, вкусна храна, приятна обстановка. Препоръчвам.
Nikolay Ivanov
София / 24 Септември / 13:31 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Ресторантът запада бавно, но безвъзвратно. всяка година е по-зле от преди, а въобще не зная защо се предлага през Резо, при положене че там никога нищо не знаят за резервацията и че никога не е гарантирана. В случая ни изгониха в 23ч, при обявено работно време 00 и резервация във вътрешна зала...не е това, което беше преди няколко години.

Милена Янева
Бургас / 04 Септември / 16:14 ч.
Останахме много доволни от кухнята и обслужването. Бяхме настанени на терасата, която се оказа много уютно и романтично местенце. Нямахме проблеми с резервацията и отстъпката. С радост ще посетим отново този прекрасен ресторант Инканто!
ivelinailieva6@abv.bg
Пловдив / 18 Август / 19:38 ч.

Необучен персонал, чакахме 15минути за меню, след това още 15минути за да си поръчаме. За ценовата листа, която предлага ресторанта отношението на персонала би трябвало да е на ниво, когато искаш да повикаш сервитьора той си гледа в краката и не поглежда, която и да било маса. След поискване на сметката имаше още 10тина минути изчакване както и непредоставяне на отстъпката, която ни предостави сайта след направена резервация. Както и да е, споменахме на сервитьора (не на този който ни обслужваше попринцип, беше отново неоткриваем) взе сметката и след няколко минути ни я хвърли на масата и каза :2,60лв и си отиде нанякъде. Ужасно отношение! Красиво изглеждащ ресторант с добра кухня, но когато персонала ти е неучтив нищо от това няма смисъл.

Галина Смирнова
Бургас / 15 Август / 14:10 ч.
We have a had a wonderful time. Even though the place was full, the food was arriving in time and the service was friends and efficient. This place is never a disappointment, would highly recommend it.
Галина Смирнова
Бургас / 11 Юли / 14:21 ч.

Всичко беше чудесно, винаги е.

Алина
София / 07 Април / 16:52 ч.

Цялата компания си беше очарована от заведение! Меню разнообразно и всичко много вкусно!Препоръчвам!

Мария Костова
Бургас / 13 Март / 11:32 ч.
Галина Смирнова
Бургас / 06 Февруари / 14:12 ч.

Страхотна храна, приятно обслужване, харесваме много това място

Tatyana Ivanova
Бургас / 22 Януари / 11:10 ч.

Прекарахме си чъдесно.Всичко беше на ново и храната,и обслужването.Пак ще ви посетим.

Irina Bugayenko
Бургас / 07 Декември / 16:07 ч.

всичко е добро! Благодаря!!!

Радост Болашикова
Бургас / 22 Ноември / 16:19 ч.
Добро обслужване и вкусна храна !
РОСИЦА БОЮКЛИЕВА
Бургас / 08 Ноември / 15:17 ч.

Приятна обстановка, топло посрещане и чудесна храна. Горещо препоръчваме!

Атанаска Пейкова
Бургас / 11 Октомври / 11:45 ч.

Изкарахме си прекрасно, но не благодарение на Резо Резервация през сайта не бе направена и благодарение на любезния персонал, имахме удоволствието да се насладим на вечерта.

Димитър Николов
Бургас / 02 Октомври / 14:13 ч.

Всичко беше на ниво, но нямаше 10% отстъпка от сметката, както бяхте написали.

juliana dimitrova
Бургас / 23 Септември / 17:48 ч.
Качеството на храната е добро,но грамажа и цените...безумни.Бисквитената торта от едно парче беше разделена на две..за 7,50лв/бр.
Диана Щилянова
София / 27 Юли / 18:09 ч.

Препоръчвам.

Койо Вангелов
София / 25 Юни / 22:36 ч.
Страхотно заведение - отлична кухня и обслужване!
Донка Стафидкова
Бургас / 11 Май / 10:39 ч.

Приятна обстановка и вкусна храна. Специални поздравления за сервитюрката която ни обслужваше - истински професионалист. Направи вечерята ни по - приятна.

Ани Нинова
София / 19 Януари / 19:21 ч.
Димитър Мавродиев
Бургас / 13 Януари / 14:05 ч.
Много лошо представяне. От три от поръчаните ястия , две не можаха да сервират поради липса на продукти. Не бих повторил повече.
Йордан Стефанов
Бургас / 10 Януари / 20:30 ч.

Отлично обслужване, вкусна храна и уютна атмосфера. Определено бихме го посетили отново.

Цветка Манова
Бургас / 30 Декември / 14:34 ч.
Вкусна храна,добро обслужване,приятна обстановка.Много сме доволни.
Desislava Treneva
Бургас / 15 Октомври / 15:47 ч.

Чудесна кухня и отлично обслужване!

Desislava Treneva
Бургас / 15 Октомври / 15:46 ч.

Чудесна кухня и обслужване!

Светослава
София / 23 Септември / 15:00 ч.

Много добро обслужване и вкусна храна.

Nikolay Ivanov
София / 08 Септември / 22:37 ч.
Nikolay Ivanov
София / 08 Септември / 22:37 ч.
Александър
София / 05 Юли / 22:02 ч.
Отдавна не бях ял нещо толкова вкусно. Препоръчвам мястото
Илияна Керемидчиева
Бургас / 29 Юни / 16:03 ч.

Вечерта ни беше прекрасна благодарение на вкусната храна, изключителното обслужване и приятната, спокойна обстановка.

Diana Dacheva
Бургас / 02 Април / 18:53 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Любезен персонал, добра кухня, приятно изживяна вечер!

Зори Белчева
Бургас / 06 Януари / 14:36 ч.
Благодарим за гостоприемството :)
Светослава
София / 04 Октомври / 14:32 ч.
Много приятно романтично ресторантче.
Василена Георгиева
Бургас / 01 Септември / 14:05 ч.
Много добро обслужване, разкошна кухня
Демир Атанасов
Асеновград / 20 Август / 15:43 ч.
Всичко (обстановка, храна, обслужване) е на ниво.
Станимир Генов
Бургас / 17 Юли / 10:15 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Освен храната всичко друго беше под всякаква критика. Оказа се, че такова нещо като "зимна градина" не съществува и бяхме настанени на плочките пред ресторанта. Сервитьорката ни забравяше за по 30-40 минути. На масата ни идваха нейни помощнички, на които трябваше да напомняме по минимум 2 пъти, за да и предадат да дойде, за да поискаме нещо. Освен това "без да искат" забравиха за отстъпката на Rezzo и понеже плащах с карта, ако не бях прегледал внимателно бележката, която ми връчиха, щях да си остана и без отстъпката. Голямо разочарование при поредната резервация чрез Rezoo - третират клиентите Ви не както трябва.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с ресторанта установихме, че и те споделят нашето мнение, че резервацията с оферта, отстъпка или стандартна такава, направена през сиситемата на ReZZo.bg не е причина за разлика в отношението към клиента. От ресторанта съжаляват за останалото впечатление у клиентката и поднасят искренните си извинения. Отстъпката първоначално е била пропусната, защото клиенте е пропуснал да покаже потвърждението за резервацията, на обслужващия персонал. Управата на заведението ни уверява, че са взели неободимите мерки за да се избегнат подобни ситуации за в бъдеще.

Svetlana
Бургас / 16 Юли / 10:51 ч.
Все было прекрасно! Обслуживание отличное! Пицца очень вкусная! Спасибо!
Катя Сърбова
Бургас / 19 Юни / 11:13 ч.
gergana evtimova
Бургас / 25 Май / 07:07 ч.
Храната е вкусна, но обслужването не е на нивото на цените. Цените са доста по високи.
Атанас Димитров
София / 29 Април / 19:12 ч.
Всичко беше на ниво!
Мария Стефанова
Бургас / 25 Март / 15:12 ч.
Доволни сме. Кухня и сервиз са добре. Част от цените са необосновано високи.
Виолета Загорова
Бургас / 28 Февруари / 12:25 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Резервацията ни бе забелязана половин час преди да пристигнем.Доста несериозно отношение.

Отговор от ReZZo.bg:

Станало е объркване при препредаването на информацията между персонала в ресторанта. 
Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще направят всичко възможно да не допускат такъв тип грешки в бъдеще. Резервацията с ReZZo.bg Ви гарантира винаги маса и отстъпка (ако има такава към резервацията). В този случай от ресторанта са осигурили място на клиентката възможно най-бързо и тя е била обслужена и й е била начислена обещаната отстъпка към сметката.

Daniela Koleva
Бургас / 08 Декември / 10:09 ч.
Любимият ми ресторант ! Както винаги вечерта ми беше превъзходна , благодаря Incanto !
stanimira stoqnova
Бургас / 06 Декември / 21:51 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

vsichko beshe chudesno, kato izkluchim fakta, che v zavedenieto ne znaeha za nashata rezervaciq

Отговор от ReZZo.bg:

Станало е объркване при препредаването на информацията между персонала в ресторанта. 
Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще направят всичко възможно да не допускат такъв тип грешки в бъдеще. 
Резервацията с ReZZo.bg Ви гарантира винаги маса и отстъпка (ако има такава към резервацията). 
В този случай от ресторанта са направили всичко възможно да осигурят място на клиентката възможно най-бързо и тя е била обслужена и й е 
била начислена обещаната отстъпка към сметката.

Йорданка Добрева
Бургас / 23 Октомври / 11:40 ч.
Посещението в "Инканто"винаги е удоволствие, защото има невероятни пици :)
gergana
Бургас / 21 Октомври / 19:05 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса