home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN

Какво е

Резервационна система
от най-ново поколение

С ReZZo.bg може да направите стандартна резервация на маса в любимия си ресторант или клуб, но това което прави ReZZo.bg уникално е, че резервацията може да ти донесе отстъпка от сметката.

Какво стимулира ресторантите
да предложат отстъпка?

Всеки един ресторант или клуб, независимо колко е популярен и успешен, почти във всеки момент от своето работно време има незаети маси. Заведението няма интерес тези маси да стоят празни, тъй като не реализират приход за обекта, а трупат загуби.

Тук на помощ идва

Ресторантът губи от незаети маси, които има, тъй като той вече е платил наем за помещението, ток за светлината и музиката в залата, заплата на обслужващия персонал и т.н. ReZZo.bg помага тези маси да бъдат запълнени.

Отстъпката!

Ресторантът определя колко незаети маси има във всеки един момент от работното си време, а ReZZo.bg ги предлага на Вас за резервация с отстъпка, която ресторантът е преценил, че може да даде. Така заведението не трупа загуби от незаетите си маси и въпреки отстъпката отново реализира печалба и запълва ресторанта си с доволни клиенти.

е последна тенденция и
иновация

В ресторантьорството и естествено продължение на дейността на всеки един ресторант. Успехът на идеята и концепцията на ReZZo.bg може да се види по цял свят, в Европа, САЩ, Русия, Индия и други.

Пълно заведение с
усмихнати клиенти

ReZZo.bg реализира мечтата на всеки един ресторантьор - да види заведението си пълно с клиенти и усмивки. А Вие просто се възползвате да хапвате вкусно в най-добрите ресторанти и да се забавлявате в най-добрите клубове. Откривате нови кухни и места и взимате голяма отстъпка от сметката.

с

всички

печелят

и Вие и ресторантът

РеZZервирай и ти на ReZZo.bg с отстъпка от сметката, а не от емоцията!