home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Мнения на заведенията

Ако сте Ресторант/Клуб и желаете да публикувате за резервация Вашите свободни маси в ReZZo, пишете ни на contact@rezzo.bg.

 

Мнението на ресторанти, които вече участват в ReZZo за услугата:

 

 

Изключително сме доволни от услугата, която ни предоставя ReZZo. Тя ни дава възможност да оптимизираме и запълним свободните часови зони в нашият ресторант. Също така смятам, че клиентите, които използват услугата на ReZZo са клиенти, които искат не просто намаления без значение какво купуват, а такива, които искат да получат същата качествена услуга, но на по-добра цена. Това ни даде възможност на увеличим нашият кръг от клиентела.

Мартин Попов

Мениджър ресторант Taj Mahal

 

 

 

 

ReZZo ни позволява да оптимизираме работата на Happy Виктория като ни носи клиенти в часовете, които имаме свободни маси и ни помага да ги запълним. По този начин увеличаваме оборота и печалбата на ресторанта. Нещо интересно и много важно, което забелязохме - средната сметка на клиентите, които са си направили резервация с ReZZo с отстъпка е с около 30% по-висока от средната сметка на клиент в ресторанта по принцип!

Борис Етов

Мениджър ресторант Happy Виктория

 

 

 

 

ReZZo е инструмент, който ни помага да запознаем по-широк кръг от клиенти с безпрецедентното качество и класа на храната, обслужването и атмосферата на Captain Cook Кемпински. Това от своя страна води до навика на този по-широк кръг от клиенти да посещават високи класове ресторанти и да оценяват подобаващо, това което им предлагат те.

Слави Бучков

Мениджър ресторант Captain Cook Хотел Маринела