home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

ReZZo.bg в медиите

image

ReZZo.bg е победител в категория "Customer Experience" на E-Volution 2015 наградите на списание Forbes България

29-04-2015

На 29 април 2015 г., на официална церемония в Sofia Event Center в Paradise Center, списание Forbes раздаде за втори път своите E-Volution награди. 

 

ReZZo.bg бе отличен като победител в категорията "Customer Experience" и бе поставен в челната тройка в категориите "Електронен Пазар" и "StartUP (стартиращ бизнес)".

 

Отличието в категорията "Customer Experience" се награждава за онлайн магазини/онлайн платформи с добри практики в поддържането на взаимоотношенията с онлайн клиентите и съответно категорията "Електронен Пазар" - за онлайн платформи, предлагащи групово пазаруване, системи за транзакции, е-шопинг и платформи за наддаване, в които можете да закупите или да запазите определени продукти/услуги и категорията "StartUP (стартиращ бизнес)" - за новостартирали бизнес предприемачества, които си служат с е-стратегии и разработки.

 

За конкурса:

За втора поредна година списание Forbes - най-големият бизнес бранд в света, с подкрепата на E-act Digital Agency, събира целия дигитален пазар, за да награди най-иновативните съвременни практики в информационните технологии. E-VOLUTION AWARDS 2015 обединява всички компании в България, които работят или планират да започнат работа в тази сфера. Целта на конкурса е да популяризира и да отличи най-добрите практики в областта на информационните технологии. Наградите окуражат бъдещото развитие в сектора и подкрепят най-добрите практики, които служат за пример на останалите бизнеси и създават доверие между компаниите, които развиват ефективен електронен бизнес и свързаните с тях компании, предоставящи им услуги.

 

към публикацията white arrow