white_arrow
Количка
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
към количката Общо: 22.62лв.
home image
Количка
en
EN
header bottom border

Как да резервирам?

Най-лесният начин да се запознаете със страницата на ReZZo.bg и да научите как да направите стандартна резервация в любимия си ресторант или да резервирате маса с голяма отстъпка от сметката или от храната е като направите нашата разходка из сайта.


Разходката из страницата можете да стартирате като натиснете въпросителния знак („?“), разположен в нашия инструмент за следене на активността на потребителите в ReZZo.bg, "СЕГА", намиращ се в дясната й част.

 


Ако не сте почитател на разходките из сайтове, следващите няколко абзаца са специално за Вас.


Когато се намирате в главната страница на ReZZo.bg има няколко начина, по които можете да намерите желания от Вас ресторант. Ако знаете точната дата, час и брой хора, за които искате да направите резервация, можете да ги зададете в панела обозначен с „РЕЗЕРВИРАЙТЕ МАСА ЗА“ и да натиснете бутона „ТЪРСИ“.

 

В този случай в следващата страница ще Ви се покажат всички ресторанти, които имат свободни маси за зададените от Вас дата, час и брой хора. Единственото, което трябва да направите е да си харесате ресторант и да кликнете върху бутона "към ресторанта" в неговата "кутийка". Това ще Ви отведе в страницата на заведението.


Друг начин, по който можете да намерите желания ресторант от главната страница е ако търсите заведение, което е част от определена верига. Тогава за Вас е създаден панелът „Вериги ресторанти“. Просто кликнете върху профила на желаната верига ресторанти и ще видите всички заведения, които са към нея и участват в ReZZo.bg.


Ако пък желаете да разглеждате ресторант по ресторант, панелът „Свободни маси за днес“ е подходящото място. Използвайки стрелките за наляво и надясно, можете да прегледате всички ресторанти за ибрания от Вас град. 

 

Ако пък желаете да разгледате всички ресторанти за избрания от Вас град, можете да натиснете бутона „вижте всички ресторанти“.


В последния панел, можете да намерите ресторанти по района, в който се намират, по техния рейтинг и по кухнята, която предлагат.


Ако пък вече знаете ресторанта, за който искате да направите резервация, можете просто да го потърсите в търсачката, намираща се в горната част на страницата. Това е най-бързият начин, по който можете да отидете директно в страницата на всеки един ресторант.

 


В страницата, където виждате списъка с всички ресторанти според избраните от Вас критерии, има няколко инструмента, които могат да Ви бъдат много полезни. Вляво на страницата отгоре-надолу първо виждате полетата, откъдето можете да промените желаната дата, час и брой хора за резервация. При промяна на всеки един от тези параметри, списъкът с ресторанти ще се обновява автоматично с всички, които отговарят на зададените от Вас изисквания.


Под това поле се намират няколко филтъра, чрез които можете да отсеете ресторантите в списъка по верига ресторанти, кухня, район, средна сметка на човек и по какъв повод е подходящо да се посети завдението.


Под филтрите има карта, върху която при кликане Ви се отваря картата на съответния град с отбелязани всички ресторанти в списъка. Можете да кликнете върху всяко едно пинче на картата, за да видите детайли за ресторанта, който обозначава. За да се върнете обратно в списъка, натиснете бутона „ВИЖ СПИСЪК“, който се намира над картата.


Когато си харесате ресторант, кликнете на неговата кутийка, за да бъдете отведени в страничката му. В нея можете да видите подробна информация за ресторанта, както и последни коментари от клиенти, които са посетили заведението.


Най-важната част от страницата на ресторанта са бутоните, откъдето избирате типа резервация, който искате да направите. Активните типове резервации могат да бъдат различни в зависимост от ресторанта, който сте избрали. С ReZZo.bg можете да направите стандартна резервация (без отстъпка), резервация с отстъпка от сметката, резервация с отстъпка от храната и резервация за празнуване на рожден ден ако сте получили покана и промо код от съответното заведение. До няколко седмици ще добавим и още един тип резервация, който остава изненада. 

 

След като избетере типа резервация, който желаете да направите, трябва да въведете броя възрастни и броя деца, за които искате да запазите маса. След това Ви се появява датата, за която искате да направите резервация и после и всички часове, които са налични.

 

При резервацията с отстъпка от сметката и отстъпка от храната, към всеки наличен час виждате и съответната отстъпка, която можете да вземете.

 

След като си изберете час, кликате на него и потвърждавате своята резервация. Можете да направите и резервация без да сте регистрирали профил. При потвърждение на резервацията всеки ресторант предлага възможността за посочване на допълнителни опции към резервацията.

След като натиснете бутона резервирай, получавате SMS и e-mail за нейното потвърждение.


Изключително полезна част от ReZZo.bg e Вашият профил, ако си направите такъв. В него може да влезете като натиснете бутона „ПРОФИЛ“ в горната дясна част на сайта. От там виждате Вашите всички текущи резервации; Вашите любими ресторанти; Вашия ресторантски дневник, откъдето следите кои ресторанти сте посетели, както и можете да си запишете лична бележка към всеки един от тях (пример: „Страхотни спагети болонезе. Трябва да ги опитам отново!“);  Ресторантите, които сте посетили, за които все още не сте оставили коментар; Вашите минали резервации; Вашия профил, откъдето можете да променяте Вашата лична информация.


От секция „Моите резервации“, ако имате промяна в плановете, можете да откажете или промените параметри по дадена резервация. Молим Ви, използвайте тази функция, за да ни уведомявате навреме ако не смятате да уважите своята резервация, тъй като бихме искали да освободим Вашата маса за други потребители на ReZZo.bg.