home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

ReZZo.bg в медиите

image

Добрата новина е ReZZo.bg – гарантира до 40% по-ниска цена в ресторант

18-12-2014

Ниски доходи, високи разходи, завишаване на сметките за електричество… Коледата чука на вратата и пазаруването е в разгара си, като тълпите се сгъстяват с всеки изминал ден.

 

Иска ли ви се след надпреварата с времето и блъсканицата да отдъхнете в приятна обстановка, докато хапвате вкусно с чаша вино. С ReZZo.bg можете да спестите до 40% от сметката в ресторанта – пари, които ще похарчите за себе си или за тези, които обичате.

 

Хит сред модерните градски хора по света е да запазят маса в ресторант през сайтове като ReZZo.bg – пести време, усилия и пари, като в замяна предлага богати възможности за кулинарни приключения и гарантирани места.

 

Изглежда като съвременна градска магия, а всъщност става дума за добре измислен бизнес модел, в който всички страни печелят. Ресторанти и клиенти събират интересите си около масата и всеки остава с добър вкус след срещата.

 

ReZZo.bg събира на едно място най-добрите ресторанти в България, подрежда ги по вид кухня, местоположение и най важното - оценка на клиентите от първа ръка.

към публикацията white arrow