home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

ReZZo.bg в медиите

image

4 причини да превърнем ReZZo.bg в част от нашия живот!

17-12-2014

Причина първа: ReZZo.bg не е обикновен сайт за резервации, а съчетание от онлайн кулинарен критик, финансов съветник и лайфстайл гуру.

 

Благодарение на него вече можем лесно и бързо да се ориентираме в хитовите заведения в града, да си изберем ресторант според вида кухня или по местоположението му, да прочетем мнението на клиентите за него и да си запазим маса, като за всичко това получавеме допълнителен бонус - отстъпка до 40% от сметката. Е, това ако не е достатъчно!

 

Но ние продължаваме нататък.

 

Причина втора: ReZZo.bg е много лесен за работа, така че можем да сърфираме из сайта, да се вдъхновяваме за екзотични кулинарни приключения и да правим резервации с една ръка, докато с другата си слагаме червило в задръстването.

 

Причина трета: Сайтове като ReZZo.bg отдавна съществуват по света и градските дами от Европа до Щатите и обратно вече буквално не могат да си представят дните си без тяхната компетентна намеса в него.

 

Значително по-ниската цена на удоволствието да хапнеш с приятели навън дава възможност да го правиш по-често и затова се нуждаеш от източник на свежи идеи, който да ти е винаги под ръка, да разбира настроенията ти и да ти дава възможност да си избираш заведение според тях - от романтично френско бистро за вечеря за двама, до фюжън ресторант с японска кухня за здравословен и диетичен обяд с приятелки.

 

Причина четвърта: ReZZo.bg буквално прави Коледата възможна! Не само защото помага винаги да имаме гарантирана маса, независимо от предпразничните навалици, когато всички като полудели хукват по фирмени тържества или се чудят как да подвият крак след шопинг истерията.

към публикацията white arrow