home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

ReZZo.bg в медиите

image

ReZZo.bg е победител в категория "Electronic Market" и носител на специалната награда "Иновации в ресторантьорството" на E-Volution 2017 наградите на списание Forbes България

24-04-2017

ReZZo обра наградите на Forbes

На бляскава церемония на 20 април 2017 година в столичния театър „Азарян“ в Национален дворец на културата, ReZZo.bg спечели две от престижните награди на Forbes България в конкурса E-volution Awards. Платформата бе наградена в две категории:

 

Иновации в ресторантьорството - специалната награда, за която журито номинира и излъчи победител. Това отличи ReZZo като абсолютен иноватор в сферата и налагащ тенденциите в дигитална среда.

 

E-commerce Market - от своя страна е висок приз за онлайн платформи, които съчетават в себе си опцията за онлайн покупки, транзакции и стратегии.

 

Конкурсът E-volution Awards е известен с това, че всяка година успява да събере на едно събитие дигиталната индустрия на България и да представи най-успешните и иновативни проекти.

Зад отличията на ReZZo.bg стоят силен нюх за иновативност и успешно интегриране на едни от най-новите дигитални технологии. Силната запознатост с поведението на клиента и неговите нужди са два фактора предпоставка за неповторимото потребителско преживяване, което проектът донася на клиента.

към публикацията white arrow