white_arrow
Количка
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
2 x Curabitur molestie Ресторант: Te'st
Цена за бр.: 22.62 лв.
22.62лв.
към количката Общо: 22.62лв.
home image
Количка
en
EN
header bottom border

Сьомга суши сет с 19 хапки

Цена: 19.50 лв.
Нормална цена: 39.00 лв. old_price
Спестяваш: 19.50 лв.

Офертата не е налична

Kabuki

ул.Академик Методи Попов №1
Рейтинг
-50%Отстъпка

Описание

Специално за потребителите на ReZZo.bg, ресторант "Kabuki" избра своя най-популярен  SUSHI сет, който можете да вземете на уникална цена с -50% отстъпка от тази в менюто на ресторанта.

 

Сьомга суши сет с 19 хапки включва:


• 8 броя Рейнбоу урамаки със сьомга и авокадо;
• 8 броя Саке хосомаки със сьомга;
• 3 броя Саке нигири със сьомга;

 

Общо 19 броя суши / 450 грама.

 

Цена на SUSHI сета в ресторанта – 39.00 лв.

Специална цена за потребителите на ReZZo.bg – 19.50 лв. (-50% отстъпка)

 

За да използвате офертата, след като я купите, трябва да направите резервация на www.ReZZo.bg с нейното ползване в ресторанта. При пристигане в заведението представете или принтиран ваучер, или секретен код на закупената оферта, който получавате и на SMS и e-mail след като направите резервацията.

 

Офертата е валидна до 21 юли 2017 г. Резервация за нейното ползване може да се направи за дата от 21 юни 2017 г. Резервация с ползване на офертата може да се направи за всички дни от седмицата, през целия ден от 12:00 до 22:00 часа.

 

_____________________________________________________________

Ресторант Кабуки предлага на своите гости изкушения от европейската и японска кухня, а също така и богато меню от суши специалитети. Всичко това е в комбинация с уютна атмосфера!

Условия на офертата

Офертата важи единствено за консумация на място в ресторанта. След купуване на офертата трябва да направите резервация от тип "специални оферти, менюта, куверти с отстъпка" в страницата на ресторанта в ReZZo.bg или от Вашия профил от секция "Моите оферти" като отбележите нейното ползване.

 

Офертата е валидна до 21 юли 2017 г. Резервация за нейното ползване може да се направи за дата от 21 юни 2017 г. Резервация с ползване на офертата може да се направи за всички дни от седмицата, през целия ден от 12:00 до 22:00 часа.

 


За да използвате офертата, трябва да предоставите или принтиран ваучер в ресторанта, или секретния код на закупената оферта, който получавате и на SMS и e-mail след като направите резервацията.


Ваучерът може да бъде принтиран от потвърдителната страница за резервация, която Ви се показва непосредствено след самата резервация или от секция "Моите резервации" във Вашия профил в ReZZo.bg.

 
Резервация с ползване на оферта може да бъде направена за всички дни от седмицата, от понеделник до неделя, през целия ден от 12:00 до 22:00.

 

Максималният брой хора, за които може да се направи резервацията е 12 човека. Ако желаете да направите резервация за по-голям брой хора, моля, свържете се с нас на contact@rezzo.bg или на телефон 0700 20 888.


Поради висока заетост на ресторанта е възможно да няма свободни маси за броя хора, датата и часа, които сте избрали. Ако държите да използвате своята оферта в конкретен ден и час, Ви съветваме да проверите предварително наличността на свободни маси в профила на ресторанта със стандартна резервация.


Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало, като влезете в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация.

 
Офертата не може да се комбинира с други промоции и отстъпки, както и с други оферти. Ваучерът за офертата се използва еднократно и не важи за повече от едно посещение.

 

Ако направите резервация за използване на офертата, но не се явите в уговорената дата и час, ваучерът за офертата става невалиден и заплатената за него сума се губи.

 

Ако не успеете да използвате офертата в срока на нейната валидност, ваучерът за офертата става невалиден и заплатената за него сума се губи.

 

Можете да използвате неограничен брой ваучери в една резервация.


Офертата е валидна за ресторант "Kabuki" в гр. София.

Всички условия за ползване на офертата