home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Modera Mood Bar

ул. Йордан Йосифов №8А, София
Кухня: Европейска и Бургери Музика: Хаус, R&B, Комерсиална и БГ Район: Студентски град Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Надин Цветкова
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg Виж повече

За "Modera Mood Bar"

Modera Mood Bar предлага вълнуваща атмосфера, модерен и стилен дизайн, подходящи както за бизнес среща, така и за приятно прекарване на вечерта, и забавление. Клубът разполага с озеленена лятна и зимна градина, която още повече допринася за усещането за уют и спокойствие.

Modera Mood Bar доставя на своите клиенти разнообразна програма от DJ изпълнители, гост изпълнители, фотограф, който да запечата Вашите спомени и разбира се много, много, Модерни коктейли и напитки... и още напитки... Modera Mood Bar наблягат на качествените топли напитки и авторски коктейли, способни да разбият Вашите сетива. В Modera Mood Bar ценят и влагат усилия в  храната, която предлагат на своите клиенти. Можете да опитате някои от Модерните и неповторими салати и предястия, както и класически предложения от европейската кухня.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Телевизор, Място за хора с увреждания, Домашни любимци, Коктейл бар, Наргиле бар, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време:
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Надин Цветкова
София / 15 Февруари / 17:53 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Надин Цветкова
София / 04 Ноември / 14:06 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не ни направиха отстъпката, която имахме, след като няколко пъти повторих, че имаме резервация с REZZO. След това ни казаха, че може да се плати с карта, но като разбраха, че искаме да платим с карта казаха, че пост терминала не работи.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с колегите от Modera Mood Bar установихме, че се е получило недоразумение при предаването на информацията. От обекта поднесоха своите най-искрени извинения относно причиненото неудобство и клиентите ще бъдат компенсирани при следващо посещение!

Сава Костадинов
София / 30 Октомври / 16:25 ч.
Заведението е хубаво, но не получихме 20%-те отстъпка, които трябваше да имаме, понеже бяхме с резервацията
Лорена Дякова
София / 16 Септември / 14:15 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Въпреки резервацията бяхме сложени на ужасни маси, чак след третата молба за преместване масата беше ок. Обслужването беше изключително бавно, въпреки не изцяло пълния капацитет на заведението.

Биляна Стелиянова
София / 04 Април / 16:46 ч.
Доволни сме! Въпреки, че закъсняхме с 30мин. и на местата ни бяха настанени други клиенти, което е разбираемо, господинът, който ни посрещна, прояви разбиране и професионализъм. Настани ни, изключително бързо въпреки, че нямаше свободни маси. Малко след това, сервитьорката ни предложи да ни преместят на по-голяма и удобна маса, ние, които бяхме с малко повече претенции, извинете ни, поискахме маса която все още не беше освободена. За наше учудване, в следващите няколко минути, вече, бяхме настанени там, където желаехме да бъдем, а в следствие не получихме обичайното, негативно отношение и кофти погледи, последвани от ниско ниво на обслужване (ей, така,.. да ти е гадно), както очаквахме, тъй като това е масовата практика на голяма част от персонала в тази сфера, за жалост. Колективът на "Модера" е много усмихнат и отзивчив, постараха се да се чувстваме добре. Единственият минус на вечерта бяха клиенти, за които, явно, излизането на заведение, означава да си излее цялата селяния и комплексарщина, които се таят в него. Ясно ни е, че не се възпитатели и че все пак това е Студентски град, но според нас трябва да обърнете повече внимание на държанието на клиентите си - към персонала и като цяло. Така, обстановката би била още по-приятна!!! :) Успех!
Елица Карамихалева
София / 23 Август / 20:16 ч.

Изключително съм доволна от посещението си. Персоналът беше страхотен, отнесоха се учтиво и приятелски към нас. Определено ще посетя пак, ползвайки услугите на rezzo.

Plamen Totev
София / 19 Февруари / 09:45 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса