home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Modera Mood Bar

ул. Йордан Йосифов №8 А, София
Музика: Хаус, БГ, Комерсиална и R&B Район: Студентски Град Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Елица Карамихалева

Изключително съм доволна от посещението си. Персоналът беше страхотен, отнесоха се учтиво и приятелски към нас. Определено ще посетя пак, ползвайки услугите на rezzo.

Виж повече

За "Modera Mood Bar"

Modera Mood Bar предлага вълнуваща атмосфера, модерен и стилен дизайн, подходящи както за бизнес среща, така и за приятно прекарване на вечерта, и забавление. Клубът разполага с озеленена лятна и зимна градина, която още повече допринася за усещането за уют и спокойствие. Modera Mood Bar доставя на своите клиенти разнообразна програма от DJ изпълнители, гост изпълнители, фотограф, който да запечата Вашите спомени и разбира се много, много, Модерни коктейли и напитки... и още напитки... Modera Mood Bar наблягат на качествените топли напитки и авторски коктейли, способни да разбият Вашите сетива. В Modera Mood Bar ценят и влагат усилия в  храната, която предлагат на своите клиенти. Можете да опитате някои от Модерните и неповторими салати и предястия, както и класически предложения от европейската кухня.

Допълнителни опции: Наргиле бар, Коктейл бар, Домашни любимци, Място за хора с увреждания, Телевизор, Зимна градина и Лятна градина/тераса
Начини за плащане:
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време:
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Елица Карамихалева
София / 23 Август / 20:16 ч.

Изключително съм доволна от посещението си. Персоналът беше страхотен, отнесоха се учтиво и приятелски към нас. Определено ще посетя пак, ползвайки услугите на rezzo.

Plamen Totev
София / 19 Февруари / 09:45 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса