home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Talents

бул. Цар Борис III №59, София
Кухня: Авторска, Фюжън, Френска и Брънч Район: Хиподрума Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Светозар Деспотов
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Беше като посещение в работнически стол по соц време. Храната свърши - нямаше супа, намери се само една студена порция с месо, а ние ядохме тънка порция грах с малко хляб. През това време готвачите скучаеха и никой не се трогна от това, че останахме гладни. От години не съм си тръгвал от ресторант без да оставя и стотинка бакшиш.

Виж повече

Оферти

Modern Southern American Cuisine | 09.10

Цена на куверт: 145 лв. / човек

Имаме удоволствието да ви поканим на поредната вечеря с гост шеф готвач. Този път имаме удоволствието да ви представим Мастър Шеф Дарил Шулър, който ще се развихри в кухнята на Talents, с подкрепата на нашите шеф готвачи.
Шеф Дарил Шулър (Daryl Shular) е сертифициран Master Chef, който през 2014г. влиза в историята като първия афроамериканец, получил най-престижната кулинарна титла. Разнообразните акценти в кариерата му включват участието му в кулинарния олимпийски отбор на САЩ и спечелването на над 20 златни медала като член на Американската Кулинарна Федерация (ACF).
Той е основател на D. Shular Hospitality Group и кулинарното училище Shular Institute, както и телевизионен водещ на предаването Twisted Dish. Една от основните мисии на Шеф Дарил Шулър е подкрепата на млади кулинари от различни малцинства и предаването нататък на вече натрупаните знания и умения.
Южняшките му корени и респектът към съпътстващото ги кулинарно наследство, често намират път към ястията, които приготвя. Вечерята в ресторант Talents няма да бъде изключение. С тема: Modern Southern American Cuisine, менюто на Шеф Шулър ще ни отведе на вкусно пътуване през океана, подчертавайки вкуса и качеството на американските продукти.

Ето какво ще приготви той за гостите на Talents:
Starter | Стартер
Опушена пъстърва, задушени скариди, кнедла с гъби и жу от зелено резене
Salad | Салата
Грилована круша, маринована ябълка, микро растения и винегрет с къри и лайм
Main | Oсновно
Пикантни говежди къси ребра , картофен огретен, зеле, моркови конфи и говеждо жу
Десерт | Dessert
Крем брюле със сини сливи, блат от сладка царевица, овесен кръмбъл, сладолед с карамел и царевица
Хляб:
Тиквенo пържено хлебче / Фокача на грил / Крекер
Масло с чили / Конфитюр от лук / Хумус с трюфел
Цена на куверт: 145 лв. / човек
Цена на куверт с wine pairing: 190 лв. / човек

Вечерята е организирана със съдействието на Министерство на земеделието на САЩ (USDA) и Американската кулинарна федерация (ACF).

Sofrа: Untold Stories of the Balkans

Цена на куверт: 145 лв./човек

Храната е един от най-добрите начини да пречупим леда и да се превърнем от непознати в близки приятели. А всяка чиния пристига на масата ни с безброй истории, които тръпнат да бъдат разказани. Това ще бъде посланието зад специалната тематична вечеря, дело на Анджела Боева, на която ви каним на 24 октомври от 19ч. в ресторант “Talents".
Преплитайки теми като устойчиво готвене, позабравени традиции и кулинарен storytelling, вечерта с тема Sofrа̀: Untold Stories of the Balkans обещава да е повече от споделено хапване!
Анджела Боева е родена в България и завършва „Кулинарни изкуства“ в Кулинарна академия HRC. Тя е топ участник в Световната олимпиада за млади готвачи през 2020 г., където заема 4-то място от 55 държави. Анджела стои зад supper club проекта Sofrà, който представлява нещо повече от просто красиви тематични вечери.
Начинанието ѝ цели да носи споделеност около масата, да разказва истории, да пренася във времето и пространството. С фокус върху сезонните и местни продукти, всяко меню е създадено с мисъл за устойчивост и почит към традициите.
Именно такава ще бъде концепцията и зад вечерята Sofrа̀: Untold Stories of the Balkans, на която ви каним на 24 октомври в ресторант “Talents”.
Менюто ще публикуваме скоро, а в това време може да направите своята резервация!  

  • Цена на куверт: 145 лв./човек
  • Цена на куверт с wine pairing: 190 лв./човек
     

За "Talents"

Модерни класики, вдъхновени от света!

Създаден като място за обучение на бъдещи шеф готвачи, и като част от Кулинарна академия HRC, ресторант Talents бързо се превръща в синоним на висшата кулинария и добрата кухня в София. Всяка година млади и мотивирани таланти от цял свят влизат в ресторанта, за да демонстрират своите умения в готварството и ресторантьорството. Стремим се винаги да следим последните тенденции в света на кулинарията и да надхвърляме очакванията на нашите клиенти.

Нашият главен готвач - Шеф Любен Койчев менажира екип от млади шеф готвачи от цял свят, като всеки един от тях притежава идентичен стил, който радва гостите на ресторанта.

 

 

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Брънч меню, Паркинг, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни, Подходящ за групи и Шеф готвач
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време:
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
Не работи
Не работи

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6.При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Светозар Деспотов
София / 31 Май / 2024
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Беше като посещение в работнически стол по соц време. Храната свърши - нямаше супа, намери се само една студена порция с месо, а ние ядохме тънка порция грах с малко хляб. През това време готвачите скучаеха и никой не се трогна от това, че останахме гладни. От години не съм си тръгвал от ресторант без да оставя и стотинка бакшиш.

Светозар Деспотов
София / 18 Януари / 2024
Evgeni Evgeniev
София / 09 Декември / 2023

Super e !

Христина Симеонова
София / 19 Февруари / 2023
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Прекрасно място, вкусна храна, чието приготвяне виждаш. Много ни хареса!

Ясен Турсунов
София / 20 Юли / 2022
Отново уникално преживяване за сетивата. Този път споделено :D ? Благодаря ви
Ясен Турсунов
София / 08 Юли / 2022
Уникално преживяване. Храната е висок клас. Сервирането е деликатно и информативно. Благодаря ви
Пламен
София / 07 Декември / 2019
Спокойно място
Борислава Алексиева
София / 03 Юни / 2019
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Очаквах повече от храната, но като се има предвид, че това са студенти, те тепърва ще надграждат знания и умения. Цените са високи за качеството на храната. Обслужването беше на ниво.

Антон Николов
София / 11 Април / 2019
Чудесна храна, обстановка и обслужване.
Калин Райчев
София / 23 Януари / 2019

Изживяването е меко казано интересно! Всички с интерес към кулинарията трябва да опитат!

Ралица Вълкова
София / 01 Юни / 2018
Забележително място - обслужването на ниво, храната превъзходно вкусна, алкохолът качествен, а цените повече от нормални за гурме място!!! Отличен избор беше :)
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса