home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Talents

бул. Цар Борис III №59, София
Кухня: Авторска, Френска, Фюжън и Брънч Район: Хиподрума Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Пламен
Спокойно място Виж повече

Оферти

Themed Dinner | Скандал в Чинията

Цена на човек: 45 лв.

резервирай сега Избрано Без предварително плащане

"Скандал в Чинията"
Перфектната вечеря за всички влюбените не е само тази, която засища, но и която събужда сетивата.
Идеята на тази тематична вечеря възникна спонтанно, след като обсъдихме с нашите млади международни шеф-готвачи фрапантната статистика от последното преброяване на населението , че за последните 10 години България е намаляла с 1 милион.
За това нашите шеф готвачи решиха да организират тази тематична вечеря, която има за цел да стимулира българските граждани да създават повече деца.
Екипът от шеф-готвачи ще се погрижи ястията в менюто да съдържат всякакъв вид афродизиаци и визуални провокации в чинията Ви!
За да подсилите либидото и възбудата на партньора, нашите шеф готвачи ще наблегнат на храни с доказани качества на афродизиак.
Повече детайли относно елегантното и провокативно четири степенно меню може да видите тук:
Амюз - табаско, кориандър и лайм
Стартер - аспержи, яйце и трюфел
Основно - заек, паста, смокини
Десерт - шоколад, чили, малини
 

Themed Dinner | Walk in the Forest

Цена на човек: 45 лв.

резервирай сега Избрано Без предварително плащане

Добре дошли в Омагьосаната гора!
Нека Ви отведем на едно приятно пътешествие и преоткриване на изгубени вкусове от гората - кореноплодни зеленчуци, гъби, горски плодове и земни аромати.
Името “Разходка в Гората” е хрумване на един от нашите шеф готвачи и носи заряда на негов носталгичен спомен от детството, разходките сред природата заедно с неговото семейство.
Сега далеч от семейството, той желае да върне усещането за спокойствие и близост, които му липсват и ще се постарае да ги претвори в ястията, които ще Ви предложи. Те са предимно дарове на гората в зелени и земни цветове.
Повече подробности за елегантното и мистериозно четири-степенно меню ще бъдат публикувани скоро.
 

За "Talents"

Модерни класики, вдъхновени от света!

Създаден като място за обучение на бъдещи шеф готвачи, и като част от Кулинарна академия HRC, ресторант Talents бързо се превръща в синоним на висшата кулинария и добрата кухня в София. Всяка година млади и мотивирани таланти от цял свят влизат в ресторанта, за да демонстрират своите умения в готварството и ресторантьорството. Стремим се винаги да следим последните тенденции в света на кулинарията и да надхвърляме очакванията на нашите клиенти.

Нашият главен готвач - Шеф Любен Койчев менажира екип от млади шеф готвачи от цял свят, като всеки един от тях притежава идентичен стил, който радва гостите на ресторанта.

 

 

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Шеф готвач, Брънч меню, Паркинг, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време:
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
Не работи
09:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6.При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Пламен
София / 07 Декември / 14:45 ч.
Спокойно място
Борислава Алексиева
София / 03 Юни / 10:29 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Очаквах повече от храната, но като се има предвид, че това са студенти, те тепърва ще надграждат знания и умения. Цените са високи за качеството на храната. Обслужването беше на ниво.

Антон Николов
София / 11 Април / 16:09 ч.
Чудесна храна, обстановка и обслужване.
Калин Райчев
София / 23 Януари / 13:22 ч.

Изживяването е меко казано интересно! Всички с интерес към кулинарията трябва да опитат!

Ралица Вълкова
София / 01 Юни / 13:27 ч.
Забележително място - обслужването на ниво, храната превъзходно вкусна, алкохолът качествен, а цените повече от нормални за гурме място!!! Отличен избор беше :)
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса