Оферти

6 и 7 юни | 11:30 – 15:00
Юни идва с вълна от брънчове в Talents!
Нека заедно отпразнуваме началото на лятото с кулинарно пътешествие, което започва от… Италия!
Този брънч е поверен на шеф Петя Цанкова – възпитаник на HRC Culinary Academy и вече 5 години важна част от екипа на Talents и Академията. Нейната страст са печивата и майсторството на занаятчийския хляб – подпис, който се откроява в цялостния ѝ стил на готвене.
Като отдаден фен на италианската кухня – проста, уютна и с малко, но качествени съставки – шеф Цанкова е създала специално италианско меню, изградено изцяло от свежи сезонни продукти.
Менюто включва:
Стартери:
• „Лигурийска“ фокача с три вида италиански разядки: Песто Ди Ночи, Тосканско пате с пилешки дроб, Песто Ала Трапанезе
• Не точно „Капрезе“
• Солена „Панна Котта Верде“ с микс от свежи салати
Основни:
• Пармиджана Меландзане с доматен сос и кръмбъл от пармезан
• Класическа паста „Трофи“ с песто „Дженовезе“ и пармезан
• Полпетини с пуешко, спанак, рикота и лимоново велуте
• Маремани Росо-Неро със скариди, стракино и кули от печени чушки
Десерт:
• Палачинки „Тирамису“ с марсала и шоколад.
Brunch Around the World е нашето гастрономическо пътешествие през различни държави – с нова дестинация всеки път.

Когато маслината стане муза… се ражда вечер като тази…
На 9 юли Ви каним на кулинарна разходка от корена до плода – с маслина в главната роля и вдъхновение, което стига чак до… кучето.
Да, правилно прочетохте – Кристина Ванчева, млада кулинарна надежда от HRC, черпи вдъхновение както от Средиземноморието, така и от своя верен асистент в кухнята – четириногия Олив, кръстен (естествено) на любимата ѝ съставка. Олив обожава готвенето, гостите и всичко, което включва внимание, аромат и поне един паднал на пода бриош.
А менюто? Малка симфония от седем ястия, всяко посветено на различен сорт маслина –
от нежната Castelvetrano в амюза с пилешки дроб и черешов конфитюр,
през изненадващата Koroneiki в патешки сърца с пяна от портокал,
до опушеното маскарпоне с Arbequina за финал.
Има и арт активен артишок с крем от кашу за вегетарианците,
и ентракот с трюфелов муселин за онези, които обичат тежката артилерия.
Меню:
Амюз:
Пилешки дроб, черешов конфитюр, домашен бриош. А… маслината е „Castelvetrano”
Студено предястие:
Тиквички, мариновани репички, млад грах. А… маслината е „Taggiasca”
Топло предястие:
Патешки сърца, пяна от портокал, кореноплодни зеленчуци. А… маслината е „Koroneiki“
Основно (вегетарианска опция):
Артишок, крем от кашу, въздух от сезонни билки. А… маслината е „Kalamata“
Основно:
Ентракот, трюфелов муселин, панчета, жу с коняк. А… маслината е „Kalamata“
Пре десерт:
Черница, хрупкаво кисело мляко, сорбе от зехтин. А… маслината е „Picual”
Десерт:
Босилеков финансиер, сладко от диви ягоди, опушено маскарпоне. А… маслината е “Arbequina“
Кога: 9 юли 2025 г.
Къде: ресторант Talents, София
Цена: 129 лв. на човек (седемстепенно меню)
За Talents
Модерни класики, вдъхновени от света!
Създаден като място за обучение на бъдещи шеф готвачи, и като част от Кулинарна академия HRC, ресторант Talents бързо се превръща в синоним на висшата кулинария и добрата кухня в София. Всяка година млади и мотивирани таланти от цял свят влизат в ресторанта, за да демонстрират своите умения в готварството и ресторантьорството. Стремим се винаги да следим последните тенденции в света на кулинарията и да надхвърляме очакванията на нашите клиенти.
Нашият главен готвач - Шеф Любен Койчев менажира екип от млади шеф готвачи от цял свят, като всеки един от тях притежава идентичен стил, който радва гостите на ресторанта.
Детайли
Допълнителна информация
Допълнителни опции
Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Брънч меню, Паркинг, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни, Подходящ за групи и Шеф готвач
Начини за плащане
в брой, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с
Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време
Брой хора
Час
Вид резервация
Вид резервация
Изберете оферта
Масата Ви ще се пази до 15 мин
.
Коментари
Светозар Д.
Светозар Д.
Evgeni E.
Христина С.
Ясен Т.
Ясен Т.
Пламен П.
Борислава А.
Антон Н.
Калин Р.