close icon

Изтеглете приложението

arrow icon

Talents

location thin icon
location thin icon бул. Цар Борис III №59, София
arrow icon

Talents

  • location thin icon
    location thin icon бул. Цар Борис III №59, София
  • home icon
    home icon Район : Хиподрума
  • cutlery icon
    cutlery icon Кухня : Авторска, Фюжън, Френска и Брънч
  • money icon
    money icon Средна сметка : От 30 лв. до 40 лв.
Снимка #1 Снимка #1 Снимка #3 Снимка #4
Виж всички ( 4 )

Оферти

Greek Brunch | by Chef Stefan Stoev | 11.07 & 12.07
Greek Brunch | by Chef Stefan Stoev | 11.07 & 12.07
11 и 12 юли | 11:30 – 15:00 ч.
Greek Brunch | by Chef Stefan Stoev 
Ресторант Talents
11 & 12 юли
11:30 – 15:00 ч.
Поредната спирка от нашата кулинарна обиколка ни отвежда в Гърция – земя на зехтин, море и философията „Нищо в излишък“. В главната роля този път е Chef Stefan Stoev – су шеф на ресторанта и преподавател, специализиран във фюжън кухня и съвременни техники. Шеф стефан Стоев вече 2 години е неизменна част от кипа на Талантс.
Този гръцки brunch ни учи да живеем като гърци – с уважение към продуктите, с любов към простотата и с усещане за празник във всяко ястие.
***
? Меню
Starters
Супа „Авголемоно“ със скариди, миди, бяла риба, лимонова емулсия и билки – 16,60 лв
„Лакерда“ – осолен маринован паламуд в билки и зехтин,
поднесен с пита хляб – 14,60 лв
Еспума от „Тарама“ салата със свежи салати, зехтин и мариновани гръцки маслини с билки и цитруси – 12,90 лв
Тост от пълнозърнест хляб с квас, мус от „Фава“, гриловано халуми и карамелизиран лук с „мастиха“ – 16,90 лв
Mains
„Кукуреци“ с агнешко месо, пържени тиквички и класическо „Дзадзики“ – 21,90 лв
„Сувлаки“ шишчета с домашна пита хляб, „Дзадзики“, мариновани зеленчуци, пресен риган и лимон – 19,90 лв
Поширан лаврак, миди с узо, пяна от „Скордаля“ с бадеми и хрупкави морски аспержи – 23,90 лв
Dessert
Кадаиф с мус от фета, портокали и сладолед от шамфъстък – 10,90 лв
***

„Нищо в излишък“ не е просто гръцка максима – тя е покана за живот в баланс, уважение и наслада.
 Живей като грък!
Нека brunch-ът бъде вашият остров на вкусове и срещи това лято.
 
American BBQ Brunch | by Chef Luben Koychev
American BBQ Brunch | by Chef Luben Koychev
27 и 28 юни | 11:30 – 15:00 ч.
American BBQ Brunch | by Chef Luben Koychev 
Ресторант Talents
27 & 28 юни
11:30 – 15:00 ч.
Следващата спирка от поредицата Brunch в Talents ни отвежда отвъд океана – към сърцето на американската кухня. А зад това вдъхновено пътуване стои не кой да е, а самият Chef Luben Koychev – главен готвач на ресторанта и майстор на концептуалната кухня.
Неговото специално brunch меню съчетава емблематични американски вкусове с прецизността и стила на Talents. Очакват Ви богати аромати, смели комбинации и дълбока кулинарна философия.
***
? Меню
Starters
Салата „Cobb“ с авокадо, яйца, бекон, синьо сирене и дресинг с винен оцет – 12,60 лв
Салата „Waldorf“ с ябълки, целина, орехи, грозде и микс от свежи салати – 11,60 лв
Скариди на вестник с „Old Bay“ микс от подправки, лимон и билки – 24,90 лв
Mains
„Three Sisters Stew“ – веган „касерола“ с домати, боб, царевица и тиквички – 15,90 лв
„Mac’n cheese“ – паста с чедър и моцарела, запечена с хрупкави трохи – 17,60 лв
New York–style hot dog – наденичка от говеждо месо, традиционен лучен сос, мариновано зеле, средно люти чушки и питка на пара – 16,90 лв
„MAGA“ – двоен чийзбургер в брьош с квас, телешко „Longhorn“, мариновани краставички и лучени кръгчета, опушен сос – 28,60 лв
Dessert
„Boston“ чийзкейк с шоколадова глазура и плодове – 10,90 лв
***

„Всяка голяма промяна в Америка започва на вечерната маса.“
— Роналд Рейгън
Тази мисъл на Рейгън не е просто цитат. Тя ни напомня, че най-важните разговори започват не в кабинетите, а около масата. Там, където се споделя денят, където се оформят ценности, изграждат се характери и се посява онова, което утре наричаме общество.
Нека brunch-ът бъде повече от вкус – нека бъде повод за истинска среща.
Red Hot Chili Peppers By Petya Tsankova | 25.06
Red Hot Chili Peppers By Petya Tsankova | 25.06
25.06 | Цена 139 лв.
Red Hot Chili Peppers Dinner at Talents 
25 юни | 19:00 ч.
Цената е 139 лв. на човек.
Горещо, пикантно и кулинарно вдъхновено – каним Ви на специална вечер, посветена на аромата и ритъма на Red Hot Chili Peppers!
Менюто е дело на шеф Петя Цанкова – възпитаник на HRC Culinary Academy и вече 5 години важна част от екипа на Talents. Нейният стил е вдъхновен от любовта към печивата, балансираните вкусове и истинския занаят. 
Меню:
Амюз
Компресирана диня в текила, портокал и халапеньо, с крем фреш и чипотле пудра
Чиния за споделяне
Чушки падрон с морска сол и балсамов оцет
Студен стартер
Скариди в перуански стил с червен лук, крем от чушки амарило, цитрусов винегрет, хрупкаво чили и пържена царевица
Топъл стартер
Равиоло с Ндуя, калабрийски чушки, мус от страчатела, печени домати и кедрови ядки
Основно
Бавно готвено пилешко филе, глазирано с „Нам пла“ и чили бърд ай, с босилеков гел, жасминов ориз на пара с лимонена трева и кафир лайм
Пре десерт
Белини и пипер ‘нора’
Десерт
Сладолед с чили пири-пири и кардамон, пюре от манго, нар, фъстъци и хъникомб
***
За онези, които не се страхуват от подправките и обичат храната с характер.
Вечер, в която всеки вкус носи енергия, всеки аромат – настроение, и всяка хапка – вдъхновение.
 
From root to fruit: The olive experience | 09.07
From root to fruit: The olive experience | 09.07
Цена на куверт: 129 лв./човек
***Очаквайте от обекта да се свържат с Вас за заплащане***

Когато маслината стане муза… се ражда вечер като тази…
На 9 юли Ви каним на кулинарна разходка от корена до плода – с маслина в главната роля и вдъхновение, което стига чак до… кучето.
Да, правилно прочетохте – Кристина Ванчева, млада кулинарна надежда от HRC, черпи вдъхновение както от Средиземноморието, така и от своя верен асистент в кухнята – четириногия Олив, кръстен (естествено) на любимата ѝ съставка. Олив обожава готвенето, гостите и всичко, което включва внимание, аромат и поне един паднал на пода бриош.
А менюто? Малка симфония от седем ястия, всяко посветено на различен сорт маслина –
от нежната Castelvetrano в амюза с пилешки дроб и черешов конфитюр,
през изненадващата Koroneiki в патешки сърца с пяна от портокал,
до опушеното маскарпоне с Arbequina за финал.
Има и арт активен артишок с крем от кашу за вегетарианците,
и ентракот с трюфелов муселин за онези, които обичат тежката артилерия.
Меню:
Амюз:
Пилешки дроб, черешов конфитюр, домашен бриош. А… маслината е „Castelvetrano”
Студено предястие:
Тиквички, мариновани репички, млад грах. А… маслината е „Taggiasca”
Топло предястие:
Патешки сърца, пяна от портокал, кореноплодни зеленчуци. А… маслината е „Koroneiki“
Основно (вегетарианска опция):
Артишок, крем от кашу, въздух от сезонни билки. А… маслината е „Kalamata“
Основно:
Ентракот, трюфелов муселин, панчета, жу с коняк. А… маслината е „Kalamata“
Пре десерт:
Черница, хрупкаво кисело мляко, сорбе от зехтин. А… маслината е „Picual”
Десерт:
Босилеков финансиер, сладко от диви ягоди, опушено маскарпоне. А… маслината е “Arbequina“
Кога: 9 юли 2025 г.
Къде: ресторант Talents, София
Цена: 129 лв. на човек (седемстепенно меню)
 

За Talents

Модерни класики, вдъхновени от света!

Създаден като място за обучение на бъдещи шеф готвачи, и като част от Кулинарна академия HRC, ресторант Talents бързо се превръща в синоним на висшата кулинария и добрата кухня в София. Всяка година млади и мотивирани таланти от цял свят влизат в ресторанта, за да демонстрират своите умения в готварството и ресторантьорството. Стремим се винаги да следим последните тенденции в света на кулинарията и да надхвърляме очакванията на нашите клиенти.

Нашият главен готвач - Шеф Любен Койчев менажира екип от млади шеф готвачи от цял свят, като всеки един от тях притежава идентичен стил, който радва гостите на ресторанта.

 

 

Коментари

Светозар Д.

София / 31.05.2024
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg Беше като посещение в работнически стол по соц време. Храната свърши - нямаше супа, намери се само една студена порция с месо, а ние ядохме тънка порция грах с малко хляб. През това време готвачите скучаеха и никой не се трогна от това, че останахме гладни. От години не съм си тръгвал от ресторант без да оставя и стотинка бакшиш.

Светозар Д.

София / 18.01.2024

Evgeni E.

София / 09.12.2023
Super e !

Христина С.

София / 19.02.2023
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg Прекрасно място, вкусна храна, чието приготвяне виждаш. Много ни хареса!

Ясен Т.

София / 20.07.2022
Отново уникално преживяване за сетивата. Този път споделено :D ? Благодаря ви
arrow icon

Детайли

Допълнителна информация

Допълнителни опции

Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Брънч меню, Паркинг, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни, Подходящ за групи и Шеф готвач

Начини за плащане

в брой, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut

Разполага с

Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг

Работно време

09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
Не работи
09:00 - 23:00
направете резервация с до 20% отстъпка

Направете вашата

Резервация с оферта

close icon blue tag icon

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

people icon Брой хора

Възрастни
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

clock icon Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

cutlery icon Вид резервация

cutlery icon Вид резервация

Изберете оферта
Плащане
Или плати с карта
Powered by

Масата Ви ще се пази до 15 мин

.
Пълни условия за резервация gray arrow right
резервирай маса