home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Talents

ул. Петър Берон №9, София
Кухня: Авторска, Фюжън и Френска Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Антон Николов
Чудесна храна, обстановка и обслужване. Виж повече

Оферти

Theme Night: Irish Cuisine

24.05.2019 | Цена: 42лв

резервирай сега Избрано Без предварително плащане

Когато става въпрос за Ирландия, рядко мислим за храна. Ние сме на път да променим това, тъй като нашите студенти биха искали да ви представят ирландската кухня по нов възвишен начин! Повече подробности за менюто ще бъдат публикувани скоро. 

Theme Night: Cajun Cuisine

31.05.2019 / Цена: 42лв

резервирай сега Избрано Без предварително плащане

Тази тематична вечер ще бъде изцяло посветена на ароматите на Cajun. Не ви ли е любопитно да разберете какво ще бъде менюто, проектирано от учениците ни от третия семестър? Повече подробности за менюто ще бъдат публикувани скоро.
Побързайте, защото както обикновено, нашите места са ограничени.

Цената на комплекта е 42лв. (Без напитки)
 

Dinner In The Dark

01.06.2019г | Цена: 42лв

резервирай сега Избрано Без предварително плащане

Запазете си датата, за да се включите в нашата уникална „Вечеря на тъмно“! Резервирайте своето място предварително и се насладете на неповторимо събитие!

Затворете очи и разгърнете сетивата си. Изживейте приключението Вечеря на тъмно в Ресторант „Таланти“.

С „Вечеря на тъмно“ за няколко часа ще трябва да се доверите на всички други свои сетива, но не и на очите си. Ще оцените по един по-пълноценен начин аромата и вкуса на ястията. Ще придобиете нова перспектива, за това, как изглежда света, преживян през останалите ни 4 сетива и ще запазите незабравими спомени от това уникално приключение!

Детайлното меню ще запазим изненада до края на вечерта, за да е пълно предизвикателството към сетивата.
Вечеря на тъмно организираме също така в подкрепа на Фондация „Очи на четири лапи“ – българското училище за кучета водачи на незрящи и тяхната кампания „Отвори очи“ за реализиране на гарантирания по закон свободен достъп до обществени места на незрящи с кучета водачи, който все още не съществува на много места.
Можете да се впуснете в приключението „Вечеря на тъмно“, на цена 42лв./гост (със включена напитка за добре дошли, която винаги ще е нещо оригинално).

 

Theme Night: Modern Vegetarian

07.06.2019 | Цена: 42лв

резервирай сега Избрано Без предварително плащане

Вегетарианската кухня може да бъде различна, изключително питателна и напълно вкусна. Ето защо бихме искали да посветим цяла нощ на всички любители на вегетарианската храна и на всички, които се готвят за храна на бъдещето. Повече подробности за менюто ще бъдат публикувани скоро.
Побързайте, защото както обикновено, нашите места са ограничени.

Цената на комплекта е 42лв. (Без напитки)

 

За "Talents"

Таланти София е иновативен ресторант, който събира на едно място опита на студенти по кулинарни изкуства от цял свят. Ресторантът има за цел да преведе студентите и гостите през невероятното пътешествие, наречено кулинарно изкуство, с непринуденост, откритост и малко изненада за всеки, като предложи едно различно кулинарно преживяване.

Във всяко ястие в ресторант Таланти е вложено майсторството и отдадеността на нашите опитни Шеф-инструктори и талантливи студенти. Бъдете готови за елегантно представени блюда, приготвени с най-хубавите и свежи продукти за сезона.

Ако сте ценители на хубавата храна, няма по-добро място от Таланти, където да можете да се насладите на превъзходно ястие на изненадващо достъпна цена.

Допълнителни опции: Бебешко столче и Лятна градина/тераса
Начини за плащане: Borica, Maestro, MasterCard, V Pay, VISA Eletron, VISA и в брой
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време:

От Понеделник до Събота: от 12:00 до 15:00 / от 18:00 до 22:00

Неделя: Почивен ден

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6.При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Антон Николов
София / 11 Април / 16:09 ч.
Чудесна храна, обстановка и обслужване.
Калин Райчев
София / 23 Януари / 13:22 ч.

Изживяването е меко казано интересно! Всички с интерес към кулинарията трябва да опитат!

Ралица Вълкова
София / 01 Юни / 13:27 ч.
Забележително място - обслужването на ниво, храната превъзходно вкусна, алкохолът качествен, а цените повече от нормални за гурме място!!! Отличен избор беше :)
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса