За Ribs Brothers - Център
Общата любов към вкуса на бавно готвеното месо ражда идеята за ресторант, в чийто център е култът към ребрата. Фокусът е ясен, а менюто кратко и стегнато. В него присъстват 5 вида ребра, като всеки един от тях е готвен 6 часа, което прави месото изключително крехко и буквално топящо се в устата. Въпреки бавното готвене вкусовете са коренно различни – от опушени ребра, ребра с домашен барбекю сос до пикантни с доматен сос. Разбира се, менюто включва и дърпано свинско месо по-известно като Pulled pork.
Друга приятна изненада е стилният, но непретенциозен интериор. Перфектният баланс между метал, дърво и капка розово за разкош.
Детайли
Допълнителна информация
Допълнителни опции
Лятна градина/тераса и Бебешко столче
Начини за плащане
в брой, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с
Wi-Fi, Лятна градина
Работно време
12:00 - 22:00
Брой хора
Час
Вид резервация
Вид резервация
Масата Ви ще се пази до 15 мин
.
Коментари
Пресиян П.
Диана м.
Михаела
Antoaneta D.
Паулина М.
Вяра И.
Йоана Ц.
Anastasiya G.
Димитър М.
Кристина Г.