home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Marche

Приморски парк пл.3, ет.2, Варна
Кухня: Интернационална, Пица, Италианска и Средиземноморска Район: Морска Градина Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Румяна
Виж повече

За "Marche"

MARCHE - ВКУСЪТ В НАЙ-ДОБРИЯ МУ ВИД -  Marche е предложение, което може да направи деня пълноценен: вкус на домашно приготвени ястия от пресни продукти, цветовете на сезоните в кухнята, ухание на току-що изпечен хляб и неустоима покана за разходка след хапване. Автентично напомняне за времето, в което всичко бе по-естествено, по-истинско и неподправено - и вкусовете, и отношенията, и хората.

Допълнителни опции: Зимна градина , Бебешко столче, Място за хора с увреждания, Домашни любимци, Подбрана винена листа, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни, Подходящ за групи и Шеф готвач
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 09:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Румяна
Варна / 20 Март / 13:50 ч.
Елиана Арнаудова
София / 16 Февруари / 14:18 ч.

Както винаги всичко беше перфектно!

живка парушева
Варна / 09 Февруари / 14:19 ч.
Много добра храна, приятна обстановка и добро обслужване.
Сузан Мехмедова
Варна / 28 Януари / 22:23 ч.
Веселина Дамянова
Варна / 26 Октомври / 14:11 ч.
Чудесна атмосфера!!!
Гергана Величкова
София / 07 Септември / 14:28 ч.

Всичко беше наред! Ресторанта ни е познат и любим от преди. Не знам принципа, на който определяте къде да има отстъпки при резервация с ReZZo, но бих била доволна ако има отстъпка,от която мога да се възползвам.

Людмила Антова
Варна / 15 Юни / 14:08 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не сме доволни, храната не беше лоша,но менюто е бедно. Обслужването е много бавно. Не бяха видяли резервацията ни в Rezzo.

Тетяна Кружкова
Варна / 12 Юни / 15:57 ч.
Снежана Грудева
Варна / 06 Юни / 21:04 ч.
Храната и обслужването беше много добро! Много сме доволни! Благодаря ви!
Анна Друмева
Варна / 07 Май / 14:36 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Когато пристигнахме нямаше резервация на наше име, но имахме късмет че имаше свободна маса и ни настаниха. Храната и обслужването бяха на ниво.

Пламена Колева
Варна / 26 Април / 14:21 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Поводът за направената резервация бе празнуване на рожден ден и по-специално юбилей на мой много близък човек. Въпреки това, не усетихме особено топло отношение от персонала. Досега винаги съм оставала с добри впечатления за мястото, храната и най-вече обслужването, дори сервитьорката, която ни обслужи ни обслужваше и последния път… Накратко, имаше няколко хапливи коментара, които не заслужават да бъдат подробно описвани, но да речем, че оставиха леко горчив вкус при иначе празничното ни настроение през вечерта. Сервитьорката рядко се навърташе около нас, за да долее вино или пък да вземе нова поръчка. След като заплатихме сметката, никой не се погрижи да ни върне останалата торта, която внесохме. Вероятно, най-ясна представа за отношението оставя случката на тръгване, когато никой от обслужващия персонал не дойде, за да ни изпрати, но в момента, в който излязохме от вратата навън видяхме през стъклената врата как двете сервитьорки бяха на масата, за да вземат сметката. ( тук трябва и да отбележа, че заплатихме с карта, но се погрижихме да оставим бакшиш на сервитьорите)! Новото им пролетно меню също беше разочарование, което няма да си позволя лукса да опитам отново, но да речем, че това е въпрос на лични предпочитания… Надявам се отново да върнат реномето, което имаха, поне за мен като клиент, то беше изгубено :) Успех

Маринела Роева
Варна / 24 Април / 17:30 ч.
Пламена Ачева
Варна / 19 Април / 15:05 ч.
Безупречни както винаги.
Пламена Ачева
Варна / 19 Април / 15:05 ч.
Rumen Humphryes-Kirilov
Варна / 14 Април / 14:02 ч.

Отлично качество на храната, страхотно обслужване. Заслужава си да се опита!

Таня Фрикер
Варна / 21 Март / 18:32 ч.

Беше много вкусно. Червеното вино беше изстудено колкото трябва и това е нещо, което почти не се среща на други места

Деяна Тодорова
Варна / 16 Януари / 10:28 ч.
всичко е на много високо ниво и храната и виното и обслужването
Dimitar Dobrev
Варна / 20 Ноември / 13:24 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Независимо ,че резервацията беше за Основна Зале се опитаха да ни настанят на верандата където са пушачите. След 5-7 минутни разправии ни сместиха във основната зала. останахме със впечатление ,че резервациите от Резо не ги уважават много във този ресторант.

Галина Кателиева
Варна / 17 Ноември / 14:27 ч.

Както винаги Марше е топ! Адмирации - държите класата! Непонятното за мен е защо намиращото се малко по-нагоре Dolce Amaro (около което "ухае" на fast food) е пълно - явно хората вече не придирят какво ядат! А вие - продължавайте само така!

Виолета Трошева - моля, ако има свободна кръгла маса
Варна / 30 Октомври / 14:33 ч.
Стоян Стоянов
Варна / 16 Октомври / 21:02 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

вътрешна зала

Orhan Hyusein
Варна / 06 Октомври / 17:09 ч.

СУПЕР КАКТО ВИНАГИ

Yoanna Popova
Варна / 18 Август / 20:31 ч.

Чудесно обслужване и страхотна храна :) Компанията прекара невероятен момент в уютна обстановка

Таня Фрикер
Варна / 02 Август / 15:12 ч.

Бяхме обслужени много професионално и с внимание. Куфнята беше на ниво

Дария Тузлукова
Варна / 01 Август / 14:06 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Слабо обслужване.... дълго чакане, в менюто грамажа за основни блюда са за суров продукт ... готов ти го носят доста по малки порции.... лошо впечатление от кухня.

Галин Андрев
Варна / 13 Юли / 16:51 ч.

Приятна и спокойна атмосфера. Страхотно обслужване и много добра кухня.

Милен
Варна / 27 Юни / 18:28 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Никак не беше добре посрещането на гости. Чакахме 3-4 мин. първо да се появи някой за да на посрещне и настани. Появи се младо момче сервитьор с гола глава и му обяснихме че имаме резервация за 17:30 което погледна тетрадката и каза, че няма записана резервация и отиде да си върши някаква работа на страни ходих зад него да му покажа смс, че резервацията е за Marche. Дори без да на погледне ни каза да седнем където искаме с отвратителен тон след това поведение си тръгнахме. Надявам се някой да въведе някакъв ред в обслужването

Ивелина Кожухарова
Варна / 17 Юни / 15:04 ч.

Отлично обслужване, храна и обстановка, а за избора на музикален фон - супер. Препоръчвам изключително за среща, където човек може да се види с любими хора, на бизнес среща или просто да се наслади на всичко гореспоменато в свободното си време!!!

Теодора Цветкова
Варна / 07 Юни / 14:04 ч.

Благодарим за приятната атмосфера, обслужване и храна. Виното Виница много ни хареса.

Розина Щолле
Варна / 02 Юни / 16:24 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването ставаше много бавно. Основните ястия не бяха добри. Едната порция я върнахме цяла, защото не ставаше за ядене, което за жалост сервитъорката въобще не я интересуваше. По никакъв начин не реагира. Жалко за хубавата обстановка и красивия ресторант.

Елиана Арнаудова
София / 20 Май / 14:06 ч.

Най-доброто място за хапване във Варна! Без аналог!

Вяра Славова
Варна / 12 Май / 19:53 ч.
Ines
Варна / 10 Май / 15:58 ч.
"Marche" is a restaurant where you find excelent food and great service at fair prices. We will be back and we recomend to our friends also to go to "Marche".
Pavel Valis
Варна / 23 Април / 15:09 ч.
Елиана Арнаудова
София / 31 Март / 10:45 ч.
Силвия Гочева
Варна / 07 Март / 14:48 ч.
Кухнята беше прекрасна, обслужването на ниво. Определено пак ще го посетим.
Irina
Варна / 22 Февруари / 16:10 ч.
Моника Маринова
Варна / 20 Февруари / 14:02 ч.
Моника Маринова
Варна / 20 Февруари / 14:02 ч.
Мартин Тодоров
Варна / 23 Януари / 16:29 ч.

Страхотно обслужванe, храната много вкусна и поднeсeна по артистичeн начин

Валя Димитрова
Варна / 30 Декември / 14:24 ч.

Чудесна кухня, но сервитьора по-често липсваше, а при плащането не ми бе направена заявената отстъпка.

Цветелина Колева
Варна / 25 Декември / 10:50 ч.
Храната беше превъзходна, но обслужващия сервитьор беше в известен смисъл раздразнен при всеки наш въпрос или поръчка. В края на вечерта не ни даде 30 -те процента отсъпка, които Резо предоставя. Когато ипитахме да дискутираме прекалкулиране на сметката. Винаги сме имали добри спомени и преживявания в Марше. Надяваме се да е било инцидентен случай и да продължим приятните съвместни срещи при вас.
Veselin Tsitotas
Варна / 18 Ноември / 14:45 ч.
Veselin Tsitotas
Варна / 18 Ноември / 14:45 ч.
Иванина Генкова
Варна / 23 Август / 14:15 ч.
Храната беше невероятна! Не успяхме да вземем решение кое от ястията от Брънч менюто беше най-вкусно. Ще посещаваме заведението редовно! Нямаме търпение да опитаме останалите предпожения в менюто!
Atanas
Варна / 03 Август / 17:50 ч.
Алексей
Варна / 21 Май / 12:30 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

 Отличное место: еда превосходная, вина отличные, атмосфера замечательная, обслуживание профессиональное

Отговор от ReZZo.bg:

Спасибо за ваш отзыв! Ваше мнение очень важно для нас!
 

Ана Иванова
Варна / 26 Ноември / 14:08 ч.
Уютна обстановка, вкусна храна и обслужване на ниво. Благодарим!
Виолета Богданова
Варна / 20 Ноември / 18:56 ч.

Чудесна храна и атмосфера! Идеално място за специален повод!

Kiril
София / 28 Януари / 16:33 ч.

Обстановаката е много уютна , а кухнята е фантастична. Има много добри предложения, които са интересна комбинация от традиционни за българската кухня ястия, като например кьопоулу с френската кухня. Ядохме основно салати и предястия, затова не мога да коментирам основните блюда, това, което опитахме беше просто великолепно. Може би един от най-добрите ресторанти във Варна.

Sebastian
Варна / 18 Май / 14:31 ч.
Best Pizza in Varna! Very luxurious place
Irena Byanova
Варна / 03 Февруари / 17:57 ч.

Храната е много вкусна и ефектно мрезентирана. Менюто е умело подбрано, използвани са интересни и разнообразни продукти. Обстановата е доста приятна. Останахме доволни :)

Мирелла Симеонова-Груева
Варна / 04 Януари / 14:08 ч.
За съжаление Марше, един любим ресторант, този път ни разочарова много. Храната беше под всякаква критика, не това, което познаваме като кухня. А наглостта на готвача стигна дотам, че вместо биволска моцарела, както е по меню, в пицата ни беше сложил съвсем обикновена моцарела. Господа, имайте пред вид, че хората, които посещават ресторанта ви, се предполага, са поне малко уважаващи себе си, уважавайте ги и вие. Единственото хубаво нещо беше виното.
Айлин Вейсалова
Варна / 07 Април / 22:15 ч.

Превъзходна кухня и отлично обслужване!

krasimira markova
Варна / 02 Април / 15:12 ч.

Приятна обстановка ! Прекалено завишени цени !

Силвия Йорданова
Варна / 25 Март / 16:36 ч.
Всичко мина много точно
Йовчо Йовчев
Варна / 18 Март / 16:44 ч.
Димитрена Топалова
Варна / 08 Март / 15:43 ч.
Отстъпката не бе добавена
Galin
Варна / 15 Февруари / 20:37 ч.
Страхотна обстановка, чудесна храна!
Ивелина Миронова
Варна / 12 Януари / 20:16 ч.

Уютна обстановка, прекрасно обслужване, интересна и вкусна храна!

Zlatina Manolova
Варна / 07 Януари / 19:07 ч.

Обслужването и храната бяха на високо ниво.

Велислав Славов
Варна / 04 Януари / 18:00 ч.

Всичко бе на страхотно ниво - благодарим !

galin kirov
Варна / 26 Декември / 19:53 ч.

Благодаря на ресторант marche за прекрасната храна и сървиз

Александра
София / 21 Декември / 20:56 ч.
Атмосферата е изключително приятна, а дизайна и интериора са направени с вкус. Менюто предлага богат избор, а храната е изискана и вкусна. Единствения недостатък е персонала - неучтиво и троснато държание от страна на сервитьора, който ни обслужваше.
Ивелин Стаматов
Варна / 10 Декември / 14:55 ч.

Приятна обстановка, сервитьора беше много учтив, интересно и вкусно меню. Прекарахме чудесно!

Юлия Спасова
Варна / 08 Декември / 13:43 ч.
TEODOR PENOV Пенов
Варна / 07 Декември / 15:41 ч.
Отлична обстановка, кухня и обслужване.
Ивайло Дончев
Варна / 02 Декември / 16:35 ч.

Прекрасен ресторатн със страхотна кухня и обслужване! Препоръчвам на всеки да го посети:)

ДЕЯНА СТАНЕВА
Варна / 29 Ноември / 01:22 ч.

Много уютна обстановка в духа на наближаващата Коледа,, отлична кухня, перфектен сервиз.Благодаря за отличните условия да прекараме с приятели една чудесна вечер!

МИЛЕН А
Варна / 02 Ноември / 00:02 ч.
Много приятна обстановка.Всичко беше на високо ниво—кухня,вино...Препоръчвам!!!
Джемал Идриз
Варна / 28 Октомври / 19:44 ч.

Страхотна храна и перфектно обслужване

Моника
Варна / 23 Октомври / 15:46 ч.

Обслужването и обстановката бяха перфектни, но за съжаление храната не беше впечатляваща.

Полина
Варна / 20 Октомври / 10:13 ч.

Прекрасна обстановка, обслужване и вкусна храна!

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса