home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Piano Bar Chicago

бул. Дондуков № 9, София
Музика: Поп, Рок, Денс, БГ, Естрада и DJ Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Елена Докузанова
Виж повече

Оферти

Тони Димитрова LIVE

Вход: 25.00

Позитивна, истинска, харизматична....това е ТЯ!.... ТОНИ ДИМИТРОВА!!!

Ако искате да чуете на живо незабравимите и любими песни "Ах, морето", "За тебе хората говорят", "Песента на щурците" и още, тя ще пее за ВАС , на 29 октомври /петък/, в пиано бар ЧИКАГО.

Отваряме: 21:00
Начало: 22:00

Вход: 25.00

** местата са ограничени

За "Piano Bar Chicago"

Пиано бар Chicago може да се похвали с пространство, идеално съобразено с крайната цел на заведението, а именно купон, релакс и удоволствие за много приятели наведнъж. Барът е замислен като потвърждение на фразата “за всекиго по нещо” и наистина би могъл да отговори и на претенциозния, и на не така претенциозния вкус на българската клиентела, просто защото се плъзга умело между иначе по-строго разграничените типове заведения, като изкусно ни предлага своя подбор от класни питиета и хубава музика.

От всичко изброено дотук, не ни остава нищо друго, освен да се насладим на прекрасната атмосфера на Chicago. Обещаващ и магнетичен.

Допълнителни опции: Коктейл бар, Пиано бар, Музика на живо и Караоке
Начини за плащане: в брой
Разполага с: Wi-Fi, Паркинг
Работно време:
Не работи
Не работи
Не работи
Не работи
22:00 - 05:00
22:00 - 05:00
Не работи
Не работи

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Елена Докузанова
София / 23 Февруари / 15:22 ч.
Maria Gadjeva
София / 09 Януари / 17:15 ч.
Николай Пашкуров
София / 23 Октомври / 08:43 ч.
Перфектно място, перфектно обслужване, перфектна музика
Вера Стамова
София / 03 Февруари / 14:10 ч.

Любимо място,само цигарения дим не ми харесва

Миглена Ангелова
София / 23 Ноември / 23:49 ч.

Музиката беше страхотна искарахме си чудесно, персонала беше любезен и усмихнат. За съжеление в заведението се пуши и след няколко часа е трудно да се диша от цигарен дим.

Merry Popinz
София / 30 Март / 22:45 ч.
Пиано бар Чикаго е един от най приятните барове. Музиката е супер, обслужването е бързо и приятно. Благодаря, много сме доволни
Вероника Булякова
София / 04 Март / 15:13 ч.

Прекарахме си страхотно! Прекрасни изпълнители, персонал и атмосфера

Велислава
София / 18 Февруари / 16:03 ч.
невероятно, както винаги ;)
Biliana Angelova
София / 13 Януари / 15:19 ч.
Много съм доволна от резервацията и мястото ,където седяхме.Беше страхотна нощ.Певците бяха уникални и беше голям купон.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса