home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Social Cafe

бул. Витоша №16, София
Кухня: Европейска Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Вержин Хугасян
Доволни сме. Обслужването винаги е на ниво. Виж повече

За "Social Cafe"

Сошъл кафе (Social Cafe) e едно от най-добрите места на Витошка. От интериора в дърво и метал с тук-там някой цветен стол, различен от останалите на масата, през пипнатия стил на менюто до вида на храната в чинията – внимание към детайла прозира отвсякъде. Уверяват ни, че в кухнята изпълняват процесите от А до Я, а когато питаме дали пекат и хляба за брускетите сами, ни затварят устата с "не само го печем, а и го месим тук". Месото се мели на място, пастата също е домашна, а брашното не е тип 500, а zero-zero. Не, не ни звучи претенциозно, всъщност ни олеква, че тук храната ни е в опитни ръце. И не само – сутрин вратите отварят с ароматното кафе Illy на обучени в Италия баристи, за обяд и вечеря средиземноморските рецепти на шеф Лука Цаво и на пица майстора Адриан Панталеев подмамват отново насам, а по тъмно Social Café bar&kitchen се трансформира и в бар. И то от онзи вид, където наистина можеш да чуеш какво ти казва човекът на отсрещния стол, точно както обичаме.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Бебешко столче и Място за хора с увреждания
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време: 09:00 - 02:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Вержин Хугасян
Пловдив / 09 Февруари / 19:05 ч.
Доволни сме. Обслужването винаги е на ниво.
Боряна Димитрова
София / 04 Февруари / 01:56 ч.
Деница Попова
София / 13 Ноември / 09:03 ч.
Вкусна храна, добро обслужване и приятна обстановка.
Зорница Хитрова
София / 27 Юни / 16:03 ч.

One of our favorite place to meet with friends for dinner and drinks.

Диана Цолова
София / 11 Януари / 14:09 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната, която поръчахме беше изключително вкусна. Обслужването също беше на високи ниво. Препоръчвам!

İsmail Talih GÜVEN
София / 03 Януари / 08:54 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

We were very satisfied with the restaurant. It was very pleasing that he accepted a reservation for 12 people on 31.12.2022 at 19:30 and kept the table. The ambiance, the food and the music played were very good.

Красимира
София / 28 Август / 16:34 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте! От заведението казаха, че нямаме записана резервация - явно има проблем в комуникацията с вас. Хубавото е, че имаше маса, но тя дори не беше в градината. Добре прекарахме в заведението, но не сме доволни от услугата на Rezzo.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с обекта, установихме, че се е получило недоразумение и по грешка не са отбелязали престояща резервация. Задействана е ReZZo гаранция и клиента ще бъде компенсиран при следващо посещение!

Глори Веселинова
София / 25 Юни / 21:44 ч.
Анастасия Кочева
София / 17 Април / 17:10 ч.
Даниъл Тодоров
София / 04 Април / 14:08 ч.
Цветелина Тодорова
София / 16 Януари / 23:17 ч.
Selma Mehmed
София / 26 Декември / 13:29 ч.
Бях резервирала маса в основната зала, но мсиля, че искаха да ни настанят в стъклената част. Ако не бях отказала изрично, щяха да ни настанят там. Отношението на част от персонала е надменно, изключение правят мъжът сервитьор и едно младо момиче сервитьорка. Няма кой да те настани в ресторанта и се чудиш къде е твоята маса. Щом влезеш през вратата, те гледат все едно си нахлул там и не си правят труда да те настанят някъде. Всичко това е с изключение на горепосочените лица.
Ева Андреева
София / 02 Октомври / 20:55 ч.
One of the best places. The food is good, the staff is good, the ambiance and the interior are very nice. I recommend this restaurant
Petya Simeonova
София / 27 Август / 14:46 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Когато пристигнахме в заведението се оказа, че резервацията ни изобщо не е приета от тях. След известно чудене ни дадоха маса. Персоналът беше доста хаотичен и се налагаше да ги викаме за всяко нещо, от което имаме нужда, включително след дълго чакане изобщо някой да ни вземе поръчката.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и Social Cafe бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на обекта, като те ни увериха, че ще предприемат всички необходими мерки за да не допускат подобен тип ситуации в бъдеще

Kaloyan Tsvetkov
София / 22 Юли / 16:18 ч.

Чудесно обслужване и храна 5*

Вера Маркова
София / 13 Юли / 11:36 ч.
Кристиана
София / 22 Март / 16:01 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

когато отидохме в заведенията резервацията я нямаше, имаше места в заведението и все пак успяха да ни настанят.

Neli Stoilova Stoilova
София / 23 Ноември / 10:03 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Местенцето се намира в сърцето на София - на Витошка. Досега не знаех, че е на два етажа. Това доста ме зарадва. Храната беше супер вкусна, а порциите бяха изненадващо големи. Освен това всичките ни поръчки станаха супер бързо. Не се е налагало да чакаме или да гоним сервитьорите ни. Обстановката е доста задушевна с множеството светлинки и задимената светлина (но масите са си доста добре осветени). За петък вечер в пандемична обстановка имаше доста хора, което е достатъчно добър знак за качеството на предлаганата услуга. Персоналът беше учтив и се спазваха всички противоепидемични мерки (маски, дистанция, дезинфектанти). Като цяло съм много доволна и бих препоръчала.

Petya Angelova
София / 27 Септември / 14:55 ч.
С резервацията всичко беше наред, атмосферата в Social e много приятна. Забележка относно музиката - доста силна беше, като за сошъл заведение не можехме добре да се чуваме на масата, препоръката ми е да съобразите децибелите като за клиенти, които в момента вечерят. Сервирането беше на ниво, учтиво и професионално, менюто малко се разминаваше с очакваното. Когато пише, че папарделето е с прошуто, трябва да е с прошуто, не със шунка. С най-добри чувства отправям тези критики, като цяло оценката ми е 4 от 5. Надявам се следващ път да е 5. Поздрави!
Йордан Георгиев
София / 10 Септември / 16:56 ч.
Резервацията не беше отразена от страна на заведението. Какъв е смисъла да се използва този сайт тогава?
валери петрунова петрунова
София / 11 Март / 14:37 ч.
Храната и обслужването бяха на ниво!
Жана Колева
София / 07 Ноември / 16:58 ч.
Не ми направих отстъпката от 20%, както беше обявено на календара при резервирането на местата.
Елица Павлова
София / 23 Юни / 21:57 ч.
Добро място и много добро обслужване!
Веселин Георгиев
София / 18 Юни / 14:13 ч.

Супер прекарахме, само че нямахме резервация по някаква причина

Мартин Киряков
София / 26 Май / 14:08 ч.
Мария Петрова
София / 11 Май / 14:36 ч.
Много хубаво заведение, добро и бързо обслужване и качествена и вкусна храна
Светлана Цветанова
София / 26 Март / 19:00 ч.
Много вкусна храна. Прекрасна атмосфера
Ангелина Пищачева
София / 15 Февруари / 14:15 ч.

Мястото , в което всички се усмихваме - и ние, и ведрия персонал . Менюто е вкусно и за всеки вкус . Музиката ни кара да забравяме колко дълъг е бил деня ни ... До скоро !

Румяна Боровска
София / 27 Януари / 20:58 ч.
Kostadinka Kisimova
София / 18 Декември / 23:25 ч.
Ангелина Пищачева
София / 29 Октомври / 09:24 ч.

Във връзка с наша резервация ,бих казала ,че Social Cafe имат изключително професионално отношение към клиентите си . Разполагат с усмихнат и ведър персонал :) Храната е винаги приготвена с вкус .

Таня Мстева
София / 09 Юни / 14:13 ч.
Невероятно вкусно, любезен персонал , на добри цени!
Моника Петрова
София / 03 Юни / 19:14 ч.

Обслужването нее добро ( чакахме 20 мин да ни донесат една бутилка вино), цените са високи, но си струва- храната е много вкусна.

Даниела Изатовска
София / 31 Май / 14:06 ч.
Много добра кухня. Хубава обстановка. Вежлив персонал.
Теодора Йорданова
София / 26 Февруари / 10:17 ч.
Обстановката е много приятна, храната също, но обслужването би могло да се подобри. Налагаше да поизчакваме и "дебнем" сервитьорите, за да поръчаме.
Полина Василева
София / 15 Януари / 09:43 ч.
Петя Филипова
София / 10 Януари / 14:11 ч.
страхотно местенце за среща с приятели! Много е оживено, а храната е доста вкусна. :)
Милена Златарова
София / 06 Януари / 18:00 ч.
Приятно място, храната е добра, обслужването - любезно и бързо. Доста е шумно.
Румяна Боровска
София / 27 Ноември / 10:54 ч.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса